O thermostum o ou lima lima. Faleoloa fale

Anonim

O thermostum o ou lima lima. Fale pusa o le fale teu oloa.

O thermostum o ou lima lima. Faleoloa fale

Sa tatou faalogologo uma i fuaitau "thermosum", "taga tali". Ae e toʻatele, se togafiti e foliga le talafeagai, ma nisi na ona le tau. I aso nei, o le a taʻu atu e Mirerovets ia te oe le vave ma toetoe o le saʻoloto e faia ai se ato pusa susu ma pe faʻapefea ona faʻaaogaina.

Faʻatau pe leai?

Mulimuli mai i le vaitau o le taumafanafana, sa ou maua ma loʻu toʻalua e maua se ato pusa mumu. Amatamers O tatou o se vao malolo i vaituloto ma faleie, ma mo se aso malolo, o se mea e toe fetuunai ai le pusa.

I le taimi muamua na latou mananao ai e faʻatau se pusaaisa mo le taʻavale, ae na suia lona mafaufau. I luga o fonotaga, o le tele o iloiloga le lelei o sea vaʻaia faitau - O le mea lea e ave ai le taʻavale, ma totonu, e leai se mea. I le tulaga lautele, e le fou ole suʻesuʻega lenei.

Amata ona filifili i luga o le initaneti faleoloa le Dermoshes. O lea foʻi, o le fiafia e le o tau taugofie, ma mo le ato o laʻau tatou te manaʻomia e ave ai Hryvnia 500, faʻaopoopo le malulu o le la. Ma, o le mea moni, o le le mautonu o le masani o taga ma le lavelavea o loʻo galue ai i le tuufaatasia, lea o le malulu e le fua, ma e le misia le vevela i fafo. O loʻu toalua i laʻu aʻoga o se inisinia na faʻamatala mai ia te aʻu le aano o lea manatu. Ma na amata ona matou faʻataʻitaʻi - ia faia se ato pusa mai lalo o lona uiga o lona uiga, ona vali lea i le taimi o tapunia i le natura o le vaiaso.

Ou te manaʻo e faʻasoa atu iʻuga ia te oe.

Pusa pusa (thermo) faia oe lava

E amata i, na latou o atu i le maketi ma maua le finafinau. O le filifiliga sa taofi i luga o polylyohyne, faigofie. E pei o ia:

O thermostum o ou lima lima. Faleoloa fale

Faatau atu i fale uma fale. E masani ona faapipiiina i lalo o le maa, pe a nonofo i totonu o le potu. Ma i le vaitau o le taupega, o sea faigofie talafeagai le fetaui 30% o le vevela, lea e masani ona o i le siosiomaga. O lo o i ai le mita o lenei mea mai le 8 i le 15 hyvnia (o le tau e faʻamoemoe i le mafiafia o le polythyy ia lava, tatou faʻatau le gaʻo - 10 mm). O lona lautele o le 1.5 mita. Lava le mea ua valaauina, ma le ulu.

Mataupu i luga o le autu: paluni i le teuteuga o le potu o tamaiti mo le fiafia o tamaiti

Matou te manaʻomia Scotch (le lautele, o le sili atu). Ia, o le mea moni, le ato sa matou tali atu e liliu i ai i le pusaaisa. I le mataupu faavae, e mafai ona ave le taga i se vaega o iai - ofaina mai ou manaʻoga.

O thermostum o ou lima lima. Faleoloa fale

O le faʻagaioiga o le "suiga" na aumaia mai le malosi o le 20 minute. I le taimi muamua na faʻatumuina i latou i luga o le faʻalavelaveina o sea "Koluseloina".

O thermostum o ou lima lima. Faleoloa fale

Afai o oe i tamaiti laiti kuki, ou te manatu na latou taumateina mea. O le ogatotonu o le sikuea o le pito i lalo o ato, o le itu - puipui, ma o le a totoe o totoe. O le pepa ia e tatau ona i totonu o le taga.

A e tipiina, tusi pe a uma ona e puʻeina le atigipusa e te manaʻomia e tuu i totonu o le ato, o lea e faia ai mamanu o senitimomita i le numera moni o le taga. Sa matou filifilia muamua se ato lanumoana ma le lautele o le 70 cm, ae, agai i luma i luma, ou te le ofi i totonu o le pusa uliuli "

O lenei ma le fesoasoani a le Skitch, faʻafesoʻotaʻi autafa, o loʻo faʻaputuputu ma fafo, ma totonu. Cland maualuga uiga, aua le faʻasau scotch. O puipui e tatau ona fetaui lelei ma le tasi ma le isi, ma e leai se mea o le a e le ausia.

O thermostum o ou lima lima. Faleoloa fale

O thermostum o ou lima lima. Faleoloa fale

O le amataga, na ma alalaga ai le tapuni o le ato ua solo, ae ua matua leaga le sasaina o le paʻu, o lea na manaʻomia ai le tipi ese ma keʻee ma scotch. Lea na atili lelei ai.

Ia i le mea, o le mea moni, le maitau o le uati. O isi fasi mea e fa na ma filifili e faʻapipiʻi ai le laulau i le sooga o soʻoga: latou te sasaina sikuea taʻitasi i le afa i le 90 tikeri Ina ua uma, e iʻu loa le ato e faaluaina, ma o lea ua faaleleia ai le faaleleia o le lorlamal lona.

O le taunuuga mamanuina ua tuu i totonu o le ato.

O thermostum o ou lima lima. Faleoloa fale

E i ai le matou atigipusa o le faʻamalosiʻau na ulufale mai i le maualuga. Afai na faʻafuaseʻi ona toe tumau, ou te fautuaina le aufaitau o le 'au o Mirnovetov e faʻatumuina i le paʻu paʻu poʻo le pito o se paʻu tuai o le papa. Ma o le le faaiuina o ia e le motusia, ae le o le vevela vevela i fafo atu o le a le talafeagai. I le tulaga lautele, e lē mafaitaulia, ia e lagona le saʻoloto i.

Tusitusiga i luga o le autu: tipi pupuni ma ou lava lima, saunia o mea

Pau lava le mea, o le pusa mumu ua sauni.

O thermostum o ou lima lima. Faleoloa fale

E tumau lava le faia o maa malulu. O fagu palasitika na faia i le matafaioi a maa. Afai o le ato e laiti, ave le afa-lita, pe a sili atu, ona sosoo ai lea. O lenei e faʻatumuina fagu ma le malosi fofo o le kuka masima (i le lita o le vai - 6 sipuni masima) ma le faʻaʻaisa. E mafaia foʻi le faʻatumuina o le gataifale ma le fofo masima ma faʻaʻaisa i latou foʻi.

Faafuasei faaaoga

Mai le poto masani o le a ou fai atu i lena mea:

O maa malulu e tatau ona i ai i le 10-15 cm, na o mea e le vevela mo se taimi umi. Ma afai e, ina ia 'ai faʻaʻaiʻo meaai poʻo meainu i totonu o le faʻamafanafana, o le a amata ona mou ese atu i le vave itula;

O faʻatau taʻitasi na e faia i totonu o le taga, afifi pepa poʻo nusipepa - o le a faʻaopopo ai le aoga o le fomaʻi.

uma oloa lafu, taumafai ma e leai se avanoa avanoa i totonu o le ato;

Ae e te leʻi tapunia le ato ma le vevela, ufiufi oloa ma pepa, ona tele ai ma isi solo. Ina ua uma lena, tapuni le tapuni mai le faavaa malosi, ma ua luluina lava le ato;

Taumafai e aua le iloa le ato, aua le faasaoloto le malulu.

Se ato taga te malulu i le 24 itula. O le taimi muamua na matou te laki ai i o ia ni meaai ma le malulu. Ina ua uma le lua itula, o vai inu sa malulu lava, ma ina ua uma le 8 masina amata ona mafanafana. I le taimi lava e tasi, e tusa lava poʻo oloa faʻaletonu (fuamoa, sisi, ham) pe a maeʻa le 20 itula na le afaina ai.

Ae na matou tatalaina le sili ona lelei masini seevae i le malaga lona lua. Na matou feosofi mo le lua aso, o le ea ea e tusa ma le 40 tikeri ma se manifinifi. Oloa (malosi malosi) na sifi i le tutusa masani o meainu malulu ma malulu maa. O le maualuga na tuuina mai i fafo, lalo o le tapuni. O le ato taga i totonu o le taavale (na ou afifi foi i totonu o le ie afu) ma sili atu nai lo le 30 itula na manaia ai meaai!

I se tulaga lautele, o le iʻuga e matua faamalieina. Ou te le iloa pe fia itula e tausia se taga fusi saito boadriotor, ae o matou "fale" sili atu.

Mataupu i luga o le autu: teuteuina i lalo o le pepa puipui na faaali mai ia lava ia lava i luga o puipui o lanu uliuli

Ma na ia faia talu ai nei le symo afifi. O le faatafafa sa punou i fafo o le faaeeina ma faapipiiina se scotchball i itu. Ua faʻaʻaisa fualaʻau ma le tuʻuina i le fale (o se maʻa malulu - vevela). E fa itula o le auala i le vevela, ma fua e le toe pauu mai.

Masalo o le a e faʻaaogaina le manatu o se mea e manaʻomia. Faaaoga le soifua maloloina! Ma afai e te mafaufau e uiga i le auala e faʻamalosia ai ma faʻalautele le soifua maloloina o le tagata soifua ma faʻalautele le aʻafiaga o le ato - tusi i faʻamatalaga.

Faitau atili