Faʻafefea ona aveese le GLD mai le pa ma faʻagalo e uiga i ai e faavavau

Anonim

O le toʻatele o tatou e foliga mai e masani i le tulaga pe a le fiafia le pogisa poʻo le malamalama o le ata i luga o le pepa puipui poʻo pa. Tele o tagata i se tulaga e sili ona fiafia iai, aua e le o manatu e agavaa mo le gauai atu. Peitai, o le mataʻituina o se fili matuia, e le gata i lea mo meaafale ma puipui, ae faʻapea foi ona faʻatumuina se faʻamataʻu i le soifua maloloina o tagata. O le mea lea, ma le faʻaalia o se faʻafitauli o se faʻafitauli - e manaʻomia le faanatinati faia gaioiga. I le Mataupu o le a tatou taʻuina mai ai le ala e aveʻese ai le tofo mai i puipui.

Nai lo mea lamatia

E toatele e le manatu ua faʻaleagaina le leaga tele i se taufaʻamataʻu tele, ma aua le aveesea i le taimi. Peitaʻi, e le manaʻomia le manatu ia teʻena i le tui - O lona sela na aumai ai le carbon dioxy, ma, i le afe ma afe o finauga ua tupu, o loʻo lele solo.

Ua mafai ona mafua ai le tele o faʻamaʻi o le a le mold e tele naua faʻamaʻi pei o le Brochial o le Brochal Busthma pe o faʻamaʻi o le le fuafuaina. Faatasi ai ma isi mea, latou te mafaia ona faaosoina ituaiga eseese o eleeleese laau, ma faʻamaʻi o le paʻu.

Faʻafefea ona aveese le GLD mai le pa ma faʻagalo e uiga i ai e faavavau

Aua o augatupulaga laiti ma sili atu le lamatia o siama o se matautia faapitoa, talu ai e malosi lo latou tino, ae aua le fesuisuiai le faatosinaga leaga o le feeseeseaiga. E taua le fai atu o nisi tagata e 'aina meaʻai ma fusi, na o le tipiina o le itu i le mea e sili ona faʻaletonu - ona o lenei amio e le saʻo atoatoa O meaʻai i O meaʻai e mafai ona tau atu i le matuitusua, ma se faʻataʻitaʻiga o le ate ma ua mafai foi ona afaina ai le vevesi ma le vevesi ma le ū.

Faʻafefea ona aveese le GLD mai le pa ma faʻagalo e uiga i ai e faavavau

O le mea lea, faatasi ai ma le foliga vaaia o nifo i totonu o lou fale - E manaʻomia mo le taimi nei faʻamama loa i luga o luga uma luga o luga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻamatalaga faʻapitoa o Polymphax: Lelei ma Talosaga

Aveese le mafuaaga o le suia

Le manaia o le pogisa nofoaga o se tuʻusaʻo taunuʻuga o le tulaga lelei o le lelei tulaga, o loʻo iai se fale mautotogi. O le mafuaʻaga muamua mo le foliga mai o faʻamaʻi o faʻamaʻi o le soona susu ai. O le mea lea e masani ona maua ai le fungis i luga o puipui o le faletaele po o faletaele. E mafai ona naʻo le fesoasoani naʻo le saoasaoa - aua le tapunia faitotoʻa o nei potu, ae le afaina ai le fiafia.

Faʻafefea ona aveese le GLD mai le pa ma faʻagalo e uiga i ai e faavavau

O le iai o le tele o laʻau e faʻateleina ai faʻafitauli o foliga o foliga o faʻamaʻi, aua o loʻo tau le oʻo atu i le suavai i le siʻitia o le le gaoia. O le tele o fugalaʻau o le a le mafai ona faʻamatalaina ai lou fale mautotogi, ae aua le liliu i lau fale i le vaomatua.

Faʻafefea ona aveese le GLD mai le pa ma faʻagalo e uiga i ai e faavavau

Le lava o le ea o le mafuaʻaga o le mafuaʻaga mo le foliga o le fungus i luga o puipui. O le mea lea, aua nei galo le taʻalo o lou fale mautotogi ma seti le moli i totonu o le umukuka.

O nisi fale e mafai ona avea ma auala sili ona lelei mo le faʻaalia o le vid - mo se faʻataʻitaʻiga, susu, susu.

Faʻafefea ona aveese le GLD mai le pa ma faʻagalo e uiga i ai e faavavau

Aveese le teuteuina mai luga

Ina ua uma ona iloa le leaga o fungis - o le a vave ona faia ni auala e fesoasoani ai e aveese le taimi e tasi ma mo uma.

E tele auala aoga e fai ai le saisaitia i ai i le atoatoa, e manaʻomia le aveeseina o le taliga ma le faʻapipiʻiina e ala mai mai le teuteuina. A faʻapea o loʻo maua le fungus i mataupu poʻo meaʻai - latou te fautuaina foi e aveese vave ia vave. Ina ia mafai ona puipuia le toe foliga o le ata - fai ni mea faafesagai puipuiga (fufulu le potu, vertaplaten).

Faʻafefea ona aveese le GLD mai le pa ma faʻagalo e uiga i ai e faavavau

O a ni gaioiga e ave e aumai ai le ata i luga o puipui ma isi luga o luga?

  1. Aoga o lona uiga - antiseptic muamua. E manaʻomia le faʻaaogaina i luga o luga o le pito i luga o le lalagaina (muamua-faʻapipiʻi pe aveʻesea le fungas) ae o lana galuega e mafai ona faʻatamala puipui.
  2. I le fale, faʻaaogaina le peleni (muamua faʻaputuputu i vai i vaega o loʻo i totonu o vaega 1:10). O le mea faigaluega o le a fesoasoani e feagai ma le faʻafitauli - fasioti le fusi o ia ma ana feeseeseaiga. Pau lava le minus, o le faʻaaogaina o le basek e le mafai ona faʻaaogaina i luga o laufanua uma (talafeagai mo tioata ma fusi).
  3. I soo se umukuka, o le vineta e aveʻesea - e matua saogalemu ai auupega e faasaga i le faʻaeulu o le pld. E manaʻomia le faʻaaogaina i le nofoaga na aʻafia ai, ua maeʻa ai ona susu le nofoaga i le vineta i se ie, ma fufulu lelei - pe a fai o le potu).
  4. Latou te fasioti tagata ma vailaʻau o loʻo i totonu o le hydrogen peroxide, ae ua i ai nei le papaʻeʻei. O le mea lea, aua le faʻaogaina i luga o le vali le tino.
  5. I le faatamaina o faʻamaʻi i luga o le Tile - Faʻaaoga le 'ava a Amoria. I luga o le matamuli laufanua, ae o le a le aoga, ae o le feeseeseaiga i totonu o le faletaele poʻo le faletaʻele e maua e le lelei.
  6. O feeseeseaiga lelei ma le masda, ma e apalai e aunoa ma ni faʻafitauli i luga o se laufanua. O le vaega na aʻafia o le a le maua ai se vaifofo ma se vaifofo ma le soda, pe na o le sasaina ma le sponge, o le tele o le susu (vaega l. Soda i luga o le vai).
  7. Taugata, ae sili le fofo lelei - o le suauu maualuga. Faatasi ai ma isi mea, e mafai ai ona puipuia lou fale mautotogi mai ni faʻafitauli tau fingual ma siama (mo le fofo o loʻo faʻaaogaina ai se vaega o vaipuna).
  8. O le tulaga o le a sefe ai le tele o mata o suauʻu suauʻu (lavender ma rosemary) - faʻaopopo i le vai, ma le faʻamama malie i luga.
  9. O le mea lea e aoga ai - manasee. E oʻo lava i se vaivaiga tele (1 h. O le lita o le vai) e mafai ona faʻaumatia ai feeseeseaiga leaga. Aua le fufuluina le fofo mai le pito i luga - o le a avea pea ma papupuni sili mo siama.
  10. Lemcic acid o le a avea ma fesoasoani lelei pe a oʻo i le fungas i luga o le paʻu. Saunia se vaifofo (vaega l. Aisi mo se ipu vai) - togafitia le nofoaga ma matau le leiloa o le liligi.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea le fesoʻotaʻiga o le crane ma faʻapipiʻi o le faleuila i le vai sapalai?

Faʻafefea ona aveese le GLD mai le pa ma faʻagalo e uiga i ai e faavavau

Matou te faia le gaioiga o puipui

O le faʻagasologa e tupu i le tele o tulaga, o lea matou te faʻamatalaina uma tulaga.
  1. Matou te ofuina le pepa puipui ua ufitia i le taliga.
  2. Sa faamamaluina ma le faaeteete ma le faaeteete le ma le faaeteete e Spuala le ata mai le suia, aua le tuuina mai sinasina agai mai ia. Afai e tatau - aveese le fasi pepa seia oo i le faavae.
  3. I luga o puipui mama, faaaoga le tuʻufaʻatasiga e aveʻesea ai le sima.
  4. Faʻaoga Anti-talita muamua, gaʻo gaʻoa o le puipui, e sili atu i tala atu o le nofoaga na aʻafia.
  5. Apalai aftispice phimer.
  6. Ufiufi pa ma le fausiaina o le gaosi oloa.
  7. Faʻaaoga se vaega lona lua o le aftisptic rainer.
  8. A maeʻa uma taualumaga o loʻo iai le pepa faʻapipiʻi.
  9. A manaʻo iai, ufiufi puipui ma vali faʻapitoa, poʻo fea e lelei lona saogalemu nofoaga faigaluega.
  10. Alu i le punou.
  11. O le taimi mulimuli e mafai ai ona matou faʻagasologa o se vaega o aftisestic pripy loloto loloto.
  12. Mulimuli ane, i le maea ai o feoai uma, e mafai ona e faapipiiina fou pepa pepa po o vali puipui.

Vitio "Faʻafefea ona tafiʻeseina le suia. Aveese le teuteuina i totonu o le fale "

Vitio ma fautuaga mo le aveeseina o le funganu, o loo nonofo i luga o puipui o o tatou fale mautotogi. Faʻafefea ona faʻaalia ma aveese mafuaʻaga o le ata.

Faitau atili