Faʻafefea ona faʻapipiʻi pepa palasitika harmonica

Anonim

Lauiloa palasitika faitotoa harmonica e tele lona lelei. E mafai ona latou sefeina avanoa i totonu, e sili mo potu e faʻatapulaʻaina le avanoa (carriders, umukuka). O faitotoa uma e faigofie ona faʻaputuputu ma faʻapipiʻi, e mafai ona e faʻaputuputu ma ou lava lima. O nei faitotoa e manaʻomia ai le faʻaititia o le alofa. E aoga tele i latou, aoga, sefe. E mafai ona e mauaina le tele o faʻamatalaga lelei e uiga i lenei faitotoʻa. O mea lelei e le mafai ona taliaina. Faʻafefea ona faia le faʻapipiʻi o nei faitotoa?

Faʻafefea ona faʻapipiʻi pepa palasitika harmonica

Faitotoa Garmoshka

Faapipiiina foliga

O le pito i luga o faitotoa o Harmonica o se vaega o le itu o le faitotoa. O loʻo faia i totonu e faʻalelei ai le ata atoa.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi pepa palasitika harmonica

O le amataga e tatau ona i ai se manino ma saʻo foliga. E tatau lava ona faʻaoga ina ia mautinoa o loʻo faʻapipiʻiina lelei elemene i luga o le 'au vaalele o le tatalaina. O le mea lea, e tatau ona muamua faia o le faʻasaʻoina o le amataga. Mo lenei, o sima e faʻaaogaina mo le lelei o le sima, o le lamolemole faʻalelei e fausia mai mea. Masani ona faʻaaoga le palakalafa o le palakalafa, palasitika ma le mdf. O iloiloga na faʻaalia ai o mea nei e masani ona faʻaaogaina. Ina ia mafai ona faʻasaʻoina le lelei o le mea lelei, faʻaaoga ni vaega faʻapena o se taula ma sikuluka.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi pepa palasitika harmonica

Galuega sauniuni

Ole faapipiiina o Tao Pass Plan-Harseti e manaʻomia le amata i le tapenaina o vaega taua. E tatau foi ona e fuafua faapitoa i le tele o le amataga. O faitotoʻa e sili ona taatele idortic e iai se lautele o le faitotoʻa o le faitotoʻa e le sili atu nai lo le 1m. Faʻatumu i se faitotoʻa e aofia ai vaega:

  • Alminim talaaga (O se tusi taiala lea);
  • Laupapa mo le SOAS;
  • axis;
  • vaneinaiga mo gaioiga;
  • Mea lafotura.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi pepa palasitika harmonica

E le gata i lea, e tatau i le Matai ona i ai lima o Platbands, elemene mo fusi, paluga, pei o le ata.

O le isi laasaga o loʻo tuʻufaʻatasia saʻo e le palasitika faitotoʻa-harmonica tapoleni. E faigofie lava ona fai. Na o le mautinoa o fautuaga uma na faʻamatalaina i faʻatonuga e faia:

  1. E tatau ona tupu uma galuega i luga o le mafolafola ma mama. Le mafai ona faaleagaina le faitotoʻa pe ua pisia.
  2. Ia mautinoa e faʻaaoga le ata faʻapipiʻi. O loʻo iai uma itu e manaʻomia.
  3. Afai e te manaʻo e tipi ese le sili atu o le pito i luga o le itu poʻo luga o faʻamatalaga, ona faʻaaoga lea o le uʻamea poʻo le palu tuʻi. Lenei o le a faia le nofoaga o le fasimoli o lamolemole ma malu.
  4. Afai e tatau ona e vavae ese papalagi umi, e tatau foi ona e faʻaaogaina le mea i luga. O vaega uma e tatau ona tipiina i fafo, ona tuʻuina atu lea o faʻamatalaga faʻapitoa.
  5. O le nofoaga o le tipi i le pito o le faʻapipiʻi e tatau ona puipuia e le faʻapitoa faʻapipiʻi poʻo faʻapipiʻi faʻapipiʻi.

Mataupu i luga o le autu: sliding dorner potu faatasi ma o latou lava lima: foliga

Faʻafefea ona faʻapipiʻi pepa palasitika harmonica

Faitotoʻa faitotoʻa e tatau ona tutusa. Manatua o vaalele uma o vaega uma e tatau ona i ai i se tasi itu. Vaega o toleniga vaega e mafai ona vaʻaia i luga o vitio.

O le umi o le pito i luga o le pito i luga e tatau ona filifilia ina ia fetaui ma le lautele o le faitotoʻa. Ae o le umi o le itu itu e tatau ona fuafua e ala i sea faʻavae: O le maualuga o le faitotoʻa faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa. O le umi o le faʻamatalaga e tatau ona fuafuaina: o le maualuga o le faitotoʻa o le faitotoʻa e pei o le faitotoʻa o loʻo mulimuli mai: cm.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi pepa palasitika harmonica

O le mea lea, e mulimuli mai pe a faatoa gata ina maeʻa le fono a le Fono Aoao ma Laupapa.

Faapipiiina faitotoa-oona

Ina ua uma ona faʻapipiʻiina papatusi uma, e mulimuli mai mai le tasi itu itu e loka ai le loka vaega. Mai le isi itu, faʻapipiʻi le vaega mo le faʻasaʻo. Mo le satiaina o nei faʻapipiʻi i le faitotoʻa faitotoʻa, faʻaaoga ni fuafuaga faʻapitoa e i ai le manava, pei o le ata.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi pepa palasitika harmonica

A maeʻa lena mea, e mafai ona e setiina le tamoʻe, lea na mafai ai ona uʻuina le fale palasitika i le vaalele o le taʻitaʻiga. O le Mauga e tatau ona i luga o elemene o le faitotoʻa o le faitotoʻa, faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le faʻaʻaisa. Faapipiiina tatau ona amata mai le maota. Elemene e tatau ona ulagia e ala i le tasi ipu.

Faapipiiina foliga

O lenei faiga e faigofie tele. Tele ni faʻamatalaga lelei e faʻamauina ai le mea lenei. Faapipiiina ua setiina i se faasologa:

  • I se nofoaga o le a faʻapipiʻi ai le faʻamatalaga, e manaʻomia le faʻafaigofie ai le loloto o le sili atu nai lo le 4 cm, ma le lapoa o le 6-8 mm. E manaʻomia le faʻafaigofieina mai le itu ma mai luga. O le a palasitika lipine. O le mamao i le va o pu e tatau ona fuafua i se auala e latalata i le itu itu e sili atu nai lo le 40 cm. I luga o le faaupuga tafailagi mamao - 10-15 cm.
  • I totonu o avanoa, e tatau ona seti Kolomer, pe a uma ona e faʻaogaina le fao.
  • I totonu o le togavao o le pito i luga taiala, ulufale i tagata tamoe. O tagata atamamai ua fautuaina i latou i latou ma le suauʻu faʻapitoa. Taitai nofoaafi tatau ona faalatalata i luga o le kikimer. O le tulaga e tatau ona faalava.

Mataupu i luga o le autu: O le au tauaso o ie ma ou lava lima faigofie ma vave

Faʻafefea ona faʻapipiʻi pepa palasitika harmonica

  • E manaʻomia le faʻatuina ma taʻiala laina. O le tele o le tapoleni o le faitotoʻa e tatau ona faʻamasani lemu i totonu o le pa. I le taimi lava e tasi, o le apoapoai e tatau ona sameē ai le faʻaaogaina o se taʻavale toso.
  • I le taimi nei i le tulaga mulimuli. Faapipii le maneta loka ma mea taua.
  • Siaki le faʻatinoga o le maeʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa-harmonica.

Ma i se taimi puʻupuʻu o le taimi e mafai ai ona e aoina ma faʻapipiʻi se faitotoʻa palasitika o Harmonica faitotoa, e faigofie ma faigofie ona faʻagaioia.

Faitau atili