Paʻo le laulau i luga o le faapaologa ma au lava lima: polokalame (ata ma le vitio)

Anonim

Ata Photovideo

O nisi taimi e te manaʻo e faʻamalieina i le ea fou, inu lauti maimoa, talanoa ma aiga, ae leai se nofoaga i luga o le faapaologa. O le laulau i luga o le pa o le a fesoasoani o le a fesoasoani e faʻasaʻo le tulaga. E mafai ona fai le laulau ma ou lava lima.

Paʻo le laulau i luga o le faapaologa ma au lava lima: polokalame (ata ma le vitio)

O le leai o se avanoa i totonu o le Facebook o se tasi o mafuaʻaga autu mo le faʻaaogaina o meaafale i luga o le faapaologa ma le maualuga puʻupuʻu. O le laulau faʻapipiʻi sili atu ma le faʻamalieina ma nei manaʻoga.

Fausia faigofie

Ina ia fausia le talafeagai, o mai i luga ma le laulau gagau i luga o le faapaologa.

Ia, afai o le moli ma le faapaologa o lo o susulu. O le laulau faʻataʻapeina i lenei mataupu, e tele lona aoga, aua e leai se mea i luga o le faapapegaina, o le a e le liliu pe a e le faʻatuatuaina. O le mea lea, o le laulau e talafeagai ma saʻilia e le uma ona piilima ina ia mafai ona e gaoioi le laulau ma nofoaga o le a avea atili ai. Ma e sili le faia mo le lua. Ma afai e tasi le pule, ona masalo lea e te sau i tagata asiasi e manaʻo foi e malolo ma talanoa i se kamupani lelei.

Polokalame o le laulau gau.

Meafaigaluega e manaʻomia:

  1. Chipport poʻo le puff Plywood.
  2. Oneone.
  3. Uumi fao.
  4. Loiss.
  5. Vanini.

Tuuina atu le Palkano o le palu, o le a talafeagai le mekasini. Piilima faʻapipiʻi i lalo o le faamalama, faia mai mea eseese. Ma le isi, ma le tulaga faapena, e mafai e tagata ona nofo i lalo. O le mamanu e ese, e fuafua lava ile manatu ole pule. O se filifiliga faigofie e mai le chipport po o le puff plywood.

O le laulau gagau e i ai se tamai mamafa, o lea e matua talafeagai le fesiitai ma toe faatulaga. I lea tulaga, e le tatau ona faia faaleoleo. O le tele o le countertp end ua filifilia. E manaʻomia le mafaufau i le toʻatele o tagata e tuʻuina i luga o le faapaologa. Ma le lautele e tatau ona talafeagai ina ia aua le polokaina le laulau e le poloka le faapaologa ma e le faalavelave i taimi faigaluega.

E mafai ona faia le countertpop mai se laupepa o pus plylywood. Mamoe mai le sogiga po o se pepa faatafafa. O pito o loʻo faʻagaioia e le samoa poʻo le faila. E aoga le manatuaina o le ea e mafai foi ona faʻamauina i le susu, e leaga ai le manuʻa. O le billet e muaʻi saʻo i le affispice o lona uiga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻi (faʻapipiʻi) ipu o le maualuga

Paʻo le laulau i luga o le faapaologa ma au lava lima: polokalame (ata ma le vitio)

Gaugauina Lisi Polokalame: 1 - vaega Tutotonu, 2 - vaega gaugau, 3 - Bar Luga, 4 - Screed, 5 - Lagolagoina, 6 - Screed, 7 - Tu-vae, 8 - vae, 9 - vaega, 10 - Faafesuiaiga.

O le gagau laulau e faʻapipiʻi e aunoa ma faʻafitauli. Uamea tulimanu o loʻo faʻapipiʻi i luga o le faʻamalama. E le vaʻaia, o le umi o le itu o le laulau pito i luga o le itiiti ifo i le puipui. O le satia o tulimanu e faia i 3-4 nofoaga, e faʻalagolago uma lava i le tele o le laulau gaʻo. Lautele uumi e talafeagai, o loʻo latou lafoina i luga o le faʻapipiʻi lima.

O mata e pipii i le tulimanu. Mauaina i latou i fale pisinisi, latou laiti. O lenei ituaiga o matasela o loʻo faʻapipiʻi i laupapa laupapa laupapa. O le galuega autu o le malupuipuia i se nofoaga taofia. Mo lenei ua e manaʻomia ni fesoasoani se lua. Atoatoa fetaui lelei le toʻotoʻo poʻo le uamea manifinifi paipa.

O le faʻapipiʻi o le taofi mai le pito i tua o le laulau kofe, e tatau ona e faia se tamai maile. Afai o le a gagau ma faʻatagata, ona lua lea o le aufaʻatau, faatasi ai ma itu. Ina ia faia ni togalaau, o le a e manaʻomia se taʻavale tele, e pei ona mafiafia Plywood.

Teuteuga

O le laulau gagau e mafai ona vali pe ufitia ile manogi, paketi pala, e fuafua lava ile tino faʻataʻitaʻi. Ua matua faigofie tele atu, vave, ma e talafeagai tele le faʻaaogaina.

E mafai foi ona e gagau solo leai se lagolago i le vaeluaga o vae. Na o se mea e maua ai - o lona uiga vae. Na mafua ai lenei mataupu i totonu. O le laulau gau e atoatoa i luga o le nuu o le nuu. Aemaise pe a fai o le laulau e faia i fafie e ufiufi i vale. Mo ia, e le taufaaʻoleina e totini fanau laiti, tuu le lauptop.

Afai e leai se taimi mo le faia o ou lava lima, e mafai ona e faʻatau i totonu o le faleoloa. E naʻo le manaʻomia le faʻalogo i manatu nei:

  • E tatau ona fai i mea masani, e pei ona mativa le laʻau i le susu, maualuga ma ua tetele. Ua ufitia le laʻau i le tele o faʻaputuga eseese;
  • Aua le le malamalama lelei, palasitika. Malulu ma o le la e faʻaosofia ai le sili ona lelei le palasitika, ma naʻo le vaitau.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tipiina se tamai mamoe ma ou lava lima: filifiliga

O le laulau faʻatoʻaga e mafai ona faia e le gata mai le laupapa laupapa, ma faʻapupuʻu le palaai ma laʻau masani, ae mai le taʻe. O sea mataupu o le i totonu e atoatoa mo le ogalaau ponaivi. O le a fetaui ma le naunautai i le mamanu o iai.

Paʻo le laulau i luga o le faapaologa ma au lava lima: polokalame (ata ma le vitio)

Paʻo le laulau i luga o le faapaologa ma au lava lima: polokalame (ata ma le vitio)

Avega sili atu

Faitau atili