Mamanuina o le tasi-potu fale mautotogi 30 sq m

Anonim

Mamanuina o le tasi-potu fale mautotogi 30 sq m

O le tasi-potu potu potu - o le sili ona lauiloa igoa fanua fanua i tuutuuga o faatau. E mafua mai i lenei avanoa mo le tele o tagata tau ma le agavaʻa e vave ona faʻaalia ai le totonu o fale. Ae i le taimi lava e tasi, i le faʻatau atu o se nofoaga, o le 'au o loʻo feagai ma le faʻafitauli o le leai o se sikuea maua. Ua faʻamalosia i latou e faʻaaoga ai le faʻaaogaina faʻatasi taʻitasi o le sikuea. O le toʻatele o matou e faigata ona tutoʻatasi le tuʻuina atu i totonu o lou mau. Afai e faʻatagaina tupe, ona mafai loa lea ona e sailia se fesoasoani mo tagata tomai faʻapitoa o le a saunia se galuega atoa fuafuaina ma mafai ona faʻamalosiʻau avanoa. Mo i latou e manaʻomia a latou lava lima e fausia ai se ata o latou lava-potu potu potu ma se vaega o le 30 sikuea mita. m, matou fautua atu e o latou masani i a matou fautuaga.

I le faateleina o le avanoa, fai i totonu

O lau fale mautotogi foliga sili atu le lautele, e mafai ona e faʻaaogaina ni ata puʻetaʻu:

  1. Toe faʻaleleia o le sili atu le mautonu auala e faʻateleina ai fale. I ia tulaga, e masani ona tuʻufaʻatasia le potu autu ma le umukuka poʻo le alatele. O le vaʻai totoʻa tasi sone mai le isi o le a fesoasoani faʻamaeʻaina mea (mo se faʻataʻitaʻiga, o folasaga, fola i totonu o le potu malolo nofoaga e mafai ona faia mai i le maʻi poʻo le laʻau, ma i le umukuka, ma i le umukuka, ma i le umukuka, ma i le umukuka, ma i le umukuka O le vaega lava e tasi e faia i le teuteuina o puipui (faʻataʻitaʻiga, e mafai ona vavaeʻese le umukuka e laufanua laufanua, ma o le potu malolo foi ua maua e le pepa puipui). Afai na e vaʻaia e toe faʻafouina, iloa ai o lenei ituaiga galuega e tatau ona tuʻufaʻatasia ma faʻalapotopotoga talafeagai o le malo. Afai i le fale mautotogi, o le mamanu lea e te filifili ai e faʻatautaia oe lava, e i ai le faʻatagata ma faʻatagaga e le manaʻomia mo la latou suʻesuʻega, aveese tofiga: latou te vaʻaia le avanoa. I le faʻaliliuina o loʻu fale mautotogi i le potu, o le a e mulimuli i le tele o mea eseese i lona sikuea, fai lou fale e sili atu le lautele. Fale o le fale teu oloa, o le mea e masani ai i le tasi potu-potu khrushchev, e mafai ona liliu i totonu o se pusaaiu po o, pe a fai e te latalata i lenei fesili ma le mafaufau, i se faiga atoa mo le teuina o mea eseese.
  2. E mafai ona e maua mai le tele o vaega o le potu e faaaoga ai mea uma. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o se potu ma laʻau maualalo, o loʻo ufiufi pa i puipui puipui ma faʻamalama tuʻufua, o loʻo faʻafaigofie ai. Pe mafai foi ona e tuua le tasi puipui ma pa o pastel lanu, ma le itu - o le mea e sili atu ona tumu lanu. O le Wallpapers sa faʻapipiʻiina i pou pou i luga o le taualuga ma faʻatonu i le pa susulu o le tino e mafai ona suia ai tapulaʻa o le potu. Faatasi ai ma le faʻamoemoe e tasi, ua fautuaina e tagata ofisa i luga o le susulu o le susulu o faʻailoga poʻo le tele-maualuga fausaga. Faʻaiʻu mea o moli o moli poʻo tamai mamanu - o le sili ona talafeagai filifiliga e faʻateleina ai le nofoaga o le tasi-potu khrushche. O elemene o le teuteuina i lanu pogisa e mafai ona faʻaaogaina o ni faʻailoga. O ofu o fafo (laminate, parquet) o loʻo tuʻuina atu i luga o le faʻamalama i le faʻamalama.

    Mamanuina o le tasi-potu fale mautotogi 30 sq m

  3. Faʻata, faʻata ma tioata ma le tioata luga, semi-trandint fabric poʻo semi-arctic tioata o le a faia ai le mamanu o le 30 sikuea mita. m sili ea le ea ma le volumaric.

    Mamanuina o le tasi-potu fale mautotogi 30 sq m

  4. Filifili moli moli mo interior teuteu o se tasi-potu potu fale ma se vaega o le 30 sikuea mita. m. O ie manifinifi ma pupuni o pupuni o le a faia i le Deses tissue o le a faʻamalosia ai lau nofo mai le fia iloa mata ma i le taimi e tasi o le a le maua i totonu.
  5. Mobile metotia o loʻo teuteuina i lalo o le taualuga pe faʻapipiʻi i luga o puipui o le a faia ai foi se potu e sili atu le lautele.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻaaulu se faapaologa i le sitaili o loft

Filifili sitaili mo le tasi-potu fale mautotogi

O le mamanu o se tasi-potu potu o le 30 sikuea mita. M i le faiga o le siginalism o le sili sili ona pasi o loʻo i ai i totonu o lenei tulaga. Ole tamaʻi fale ole fale e le o se mafuaʻaga e tuu ai naʻo le laulau, nofoa ma le moega. Mo le ituaiga o sisina o le faaitiitia, o le leai o se tele o le tele o meaafale o uiga. E manaʻomia le faʻaogaina o mea gaosi lautele. E aoga tele le gauai atu i le fesuiaʻiga o mea (faʻataʻitaʻiga, o se laulau-laulau, soue ma se fale faigaluega). O se filifiliga lelei mo se tasi-potu potu o le 30 sikuea mita. M - meaafale e oka. Ma lana fesoasoani, e mafai ona e matua lavelavea le nofoaga o le fale. Mo se faʻataʻitaʻiga, i tagata atamamai matutua, e mafai ona faʻatonu se moe lauʻeleʻele, o le faʻavae o le a avanoa poʻo tapunia le Kapeneta.

Mamanuina o le tasi-potu fale mautotogi 30 sq m

Matou te faʻamoemoe e faʻaaoga la matou fautuaga, e mafai ona lelei le faʻatulagaina o le mamanu o totonu o le tasi potu potu o le tasi potu fale ma se vaega o le 30 sikuea mita. m.

Faitau atili