Tusi palasitika faitotoa: malosi saogalemu saogalemu palasitika ma uʻamea faitotoʻa faitotoʻa

Anonim

O faitotoʻa apalai o vaipanoa o loʻo faʻaaogaina le gaosiga o nei mea e faʻatautaia ai le puipuia o le puipuia o le fale tumaoti o le atunuʻu o le atunuʻu.

O fafo atu poloka faitotoa mai le pvc

Tusi palasitika faitotoa: malosi saogalemu saogalemu palasitika ma uʻamea faitotoʻa faitotoʻa

Mo le tele o tausaga, aua o le gaosiga o faitotoʻa faʻatuatuaina faitotoʻa faitotoʻa, o loʻo mamafa le ulufale atu i se fale tumaʻoti e masani ona faʻaaogaina faʻapitoa laupapa, pei ona latou fai mai ai ni ata tele.

I le aluga o taimi, o le vaega masani e amata ai ona ave Stephilima i foliga o eleele malosi, armored i se taimi mulimuli ane. A o fausia fale gaosi o loʻo atiaʻe ma faʻateleina le gaosiga i le gaosia o oloa oloa, o le suiga o le mea moni o le faʻaaogaina o le palasitika. I se taimi mulimuli ane (i le faaiuga o 20s), na vaaia ai e le lalolagi le faitotoa muamua o le faapaopiina muamua. E leʻi leva ae i ai laina fefaʻatauaʻiga mo tagata faʻatau le manaʻoga, o uʻamea-palasitika faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa.

O le a le umi, tele na faamanino mai o le faaogaina o mea tau ona faaonaponei e le mafai ona taofia ai, e faʻaleleia atili le puipuiga faʻamaonia o le fale tumaʻoti. O lea la tagata tutupu ma tagata mamanuina na aveina le latou talosaga malosi i le mamanuina o tulaga o le atunuu-ituaiga fausaga. Ua maua e faitotoʻa i fafo o le palasitika Dors e iloa le lauiloa i le faʻafetai tele i le lelei o le lelei o loʻo maua ai le faʻaaogaina o uʻamea palasitika ma le palasitika mo mea masani:

Tusi palasitika faitotoa: malosi saogalemu saogalemu palasitika ma uʻamea faitotoʻa faitotoʻa

  • Maualuga mea faʻatulagaina faʻailoga i ni faʻailoga sili ona leaga o le vevela o eseʻesega ma uta;
  • Faʻamautinoaina le sili ona lelei le vevela o le falemaʻi. O lea e alualu i luma le aʻafia o loʻo faʻaaogaina o loʻo faʻaogaina ai ni ata o le uamea-palasitika tala. E uiga i lenei mea moni o loo faʻamasinoina e tagata e toe mataituina ituaiga o fale.
  • Mautinoa e mautinoa le maualuga o le tuʻufaʻatasia o le potu ona o le fufuluina o le taga lava ia, faʻapipiʻi faataamilo i le tino o le pusa, faitotoʻa i le faʻamaufaʻailoga o lipine. Uiga faʻamaonia o tagata faʻatau iloiloga.
  • O loʻo avea ma tagata palasitika-palasitika o loʻo i luga o le ulufale atu o le ulufale atu o se atunuʻu e le mafai ona faia ni suiga i totonu o le mamanu, e le suia ai le mea leaga.
  • O le ata o le PVC faʻamatalaga e teteʻe atu i aʻafiaga o le siʻitia atili o le agimponity.
  • O luga o loʻo taʻua i luga o le maualuga o le puipuiga mai le pefu o le pefu.

Mataupu i luga o le autu: faigofie o le cardboard pusa pusa

Ata mamanu

Tusi palasitika faitotoa: malosi saogalemu saogalemu palasitika ma uʻamea faitotoʻa faitotoʻa

Ina ia fausia se faitotoʻa o le faitotoʻa ina ia mafai ai ona faʻaalu le faʻaaogaina o le atunuʻu-ituaiga fale, e masani ona 5- poʻo le 7-potu faʻamatalaga faʻamatalaga ma le faʻamalosia uʻamea:

  • O le pusa o se faʻavaʻa mai le starie faʻamalosia ma Swel faʻavaʻa, o faʻatasiga faʻatasiga o le faʻavaʻa o loʻo faʻamalieina e le faʻamalosi tino, saunia le faʻateleina o le mataʻupu.
  • O le faitotoʻa faitotoʻa ua faia mai le faʻatulagaina o ata, tapuni mai le tasi poʻo itu uma e lua e le laupepa faʻapipiʻi ipu. I le tau o le tapoleni o loʻo faaputuputu ai mea ma le faʻaseʻeseina o meatotino.
  • O le glazing o le palasitika faitotoʻa faitotoʻa o loʻo faia e faʻaaoga ai tioata paʻu poʻo le triplex mea, e aoga mea uma i le vasega o se ie. E mafai ona gaosia ese mai le taga i se tauaso, e aunoa ma le glazing, o le a faʻatagaina le vaʻai i le tele o ata.
  • O faiga loka bol e masani ona faʻaaogaina o ni mea lelei e mautinoa ai le maualuga ma le faʻatuatuaina o le tapunia o le tapoleni i le tino o le taʻele.
  • O laupapa o le palasitika faitotoa mo le fale eseʻese i le tele o ituaiga: atonu o se vaega o le poloka faʻavaʻa, o le faitotoʻa e mafai ona faʻapipiʻi poʻo le omorinum, ua taofia pe ua taofia pe leai foi ma le feololo.

Parameters o le filifiliga sao

Tusi palasitika faitotoa: malosi saogalemu saogalemu palasitika ma uʻamea faitotoʻa faitotoʻa

O auala o loʻo iai ni mea e mafai ona faʻaeeina ai i le lisi o mea e lelei, e fia le tau o le faʻamaonia o le tau o le faitotoʻa o le palasitika, tusa lava poʻo le a le faleoloa ua saunia e oloa. O aso nei tapenaina-faʻatino-faʻatino ata, e faʻaalia ai le manaʻoga o tagata faʻatau, e mafai ona mautinoa le toʻatele o manatu, mai le tele o le leo, o le tele o mea na faʻamasinoina. O lenei lisi o faʻamatalaga faʻamaonia e fesoasoani ai i le siʻitia o le siʻitia o le maualuga-tulaga o le faʻamatalaga faʻaaoga i faʻamatalaga oloa ma le lavelave o faʻamau o mea.

E taua le mafaufauina o le tasi elemene e faʻamaonia ai le aoga o le saʻo filifiliga o palasitika ie e puipui ai le faitotoʻa o le fale:

  • Faavaa. Tatau ona faʻauʻuina i luga o le uʻamea pu i le tino atoa. O le mafiafia o le faʻavaʻa puipui e tatau ona sili atu nai lo le faʻamalama o faʻamalama - mai le 3 mm.
  • O le talaaga o le faitotoʻa o le faitotoʻa o ia e tatau ona faia i le lima-potu faʻamatalaga faʻamatalaga, i le itiiti ifo. Totonu o le faitotoʻa o le faitotoʻa e tatau ona avea ma faʻailoga tagata i le fausaga ma foliga. O le sili "galue" le faʻavaʻa ma le faʻamalosiʻau ma transverng ivi e mautinoa ai le le malosi, lea e faʻamasinoina ai le tele o tagata faʻatau lagolago.
  • O le Courlele Formm o Passctick Blocks e tatau ona faʻaoʻo atu i le lokaina i le atoaga o le tapoleni.
  • Lais e tatau ona totogi faʻapitoa - e tatau ona faʻaoʻoina i le tulaga-avanoa uiga, o lona uiga, o le tele o le fausaga.
  • Faaluaina tioata. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le tele o ata o le ogatotonu o le tele o le faleoloa, o le laulau palasitika poloka o loʻo faʻauluu i le faʻaluaina-glazed faamalama. O lea o le tioata-faʻapipiʻi e tatau ona faʻaseseina ma uiga sili atu nai lo le faʻamalama susulu, o loʻo talosaga ma le tele o tagata faʻatau ua lelei.
  • O le faʻalumaina o le faitotoʻa e le o se mea e manaʻomia ona o le mea moni o le PVC mea lelei lava ia ma faʻaititia le vevela o le tau.
  • O le fufusi o le palasitika mamanu tuuina atu le paʻu, solkone ma isi ituaiga o faʻamaufaʻailoga, tuʻu i fafo atu o fafo o le steash ma le atoa totonu o le pusa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻaaulu se faapaologa i le sitaili o loft

Le maualuga o le feololo tetee

Tusi palasitika faitotoa: malosi saogalemu saogalemu palasitika ma uʻamea faitotoʻa faitotoʻa

Mo se tulaga ese le talitonuina, o isi mea e mafai ai ona poloka pa puipui o palasitika poloka pe a fai o le auala:

  • Faʻamalosia o le SISS Faʻamatalaga ma le Pusa ma Livers mai Steel ma se vaega tapunia (o le tau o le faʻasaʻa e faʻateleina ai le tele);
  • Faʻamaonia le polokaina o le fofoga ma tapuni-ese galuega faʻaogaina masani faiga masani.
  • Faʻatupeina le poloka o fesoʻotaʻiga ma le faʻailoga o le anti-vandal ma anti-booplar avanoa - o vase, schulp et al.
  • Faaauupegaina o le faitotoʻa palasitika ma se eletise eletise.

E mafai ona faʻatagaina le averesi o mea taua o le tau o uʻamea-palasitika faitotoʻa poloka mo le fale (o iloiloga ua avea ma mea taua o le lisi o kamupani):

Gaosi oloa o PVC Debootiles ma Sound-Plastic faitotoa polokaAlamanuia nofoaga nofoagaTau averesi
Kamupani "Brusbox"Lusia, Bryanskmai le $ 76,20.
Tm "Tekoplast"Lusia / Siamani, Moscowmai le $ 36,80.
Kamupani "Olea"Lusia, Krasnodarmai le $ 57.00
LLC "Proff-Stal"Lusia, Kungankmai le $ 56.00.
LLC "Plastsysteys"Lusia, maualalo turamai le $ 48,60.
TM "Montblanc"Lusia, Moscowmai le $ 69.90

Faitau atili