Faʻafefea ona faʻaleleia le faʻavae

Anonim

Faʻafefea ona faʻaleleia le faʻavae

O tagata e ona o le fanua fou i le taulaga e matua maofa lea pe faʻafefea ona faʻaleleia atili le tulaga ma aunoa ma le tele o tau.

I le iuga, o le tele o auala e faʻaaogaina: actacrial vaitumau ma fou atunuʻu meaafale, fugalaʻau moega moega, ola ma nofoaga ma faʻasologa ma fuainumera ma faʻasologa ma faʻasologa ma fuainumera ma alpeane ma faʻasologa ma faʻasologa ma faʻasologa ma fuainumera ma faʻasologa ma faʻasologa ma faʻasologa ma fuainumera ma alpane gedine. O se onosaʻi laitiiti, ma o lau togafiti ua avea ma teine ​​ma fetuu.

Fiafia tagata o le fanua i Mozhaisk Highway HTTP://www.greenga.ru/emellnyeeEle-ouskhaskhas-skhaschoschoschoschoschoschoses

Afai e naʻo lou fuafua e fausia se fale o le atunuʻu, e aoga ona mafaufau i le mea moni o le fale fou ma le laufanua o le nofoaga e tatau ona tuʻufaʻatasia. Fai mai, o se tamai fale laupapa e sili atu ona lata mai i le faigofie fugalaau moega.

Ae o le maa e nofo ai e manaʻomia se sili atu le faʻamamaina o le vaega i le ituaiga o lanu piniki ma le vao. Fuafuaina se ata faʻalelagi, muamua lava, ia amanaia le mamanu o le fale lava ia e suʻe le faʻatasiga tatau o mea uma.

O le a matou faamatalaina le tele o filifiliga masani mo le fuafuaina o se atunuʻu nofoaga o le a fesoasoani ia te oe e faʻaleleia au meatotino.

Fugalaʻau i luga o lau '' upega tafaʻilagi

Masalo o le filifiliga sili ona taʻutaʻua mo le mamanuina o le faʻavae o fugalaʻau fugalaʻau. Lapoʻa ma laiti, conly ma talafeagai geomoric spepes - Faatasi ai ma le fesoasoani a le fugalaʻau, o le ae faʻamalosia le nofoaga ma fai matagofie ma lelei.

Fai se laʻau fugalaʻau e le faigata tele. E tele ai lausesega o laʻau ua faʻaaogaina mo nei faʻamoemoe.

O fugalaʻau ma laʻau e mafai ona tuʻufaʻatasia e ni tapulaʻa eseese. Faataitaiga:

  • E ala i le taimi e tafe ai.
  • I le taimi o le tuputupu aʻe o le tuputupu aʻe: o le tele ma faʻaletausaga.
  • I le tele ma le tuputupu aʻe o laʻau.
  • I lanu o le fua o le fua.

E mafai ona faʻaopopoina moega fuga ma le pa ola mai le Savhet poʻo isi Shorth, mo se faʻataʻitaʻiga, everā.

Faʻafefea ona faʻaleleia le faʻavae

Clumbus i luga o le upega tafailagi e mafai ona tele pei o oe. Na ona aʻoaʻo e tuʻufaʻatasia ai laʻau. O le lelei fugalaʻau e le aoga se avanoa avanoa i le taimi o le taumafanafana. O nisi fugalaʻau e suia e isi, teuteuga lau faila.

Mau i luga o le autu: Ia Vasega! Afai o le kuka kuka, o le tele o le tele o mea leaga ua fausia

O le filifiliga lelei o le a fuga mai o vailaau o vailaau ma laau. O le sasaʻo lea e le naʻo e foliga mai e aulelei, ae ia lelei foʻi. Ole a mafai ona aveese laau anini i le taumafanafana atoa.

I le "vailaʻau" a fugalaau, o le masani lea i le totoina o le fale talavai, iva, toga, min, orenissal, o Melissa ma isi laʻau. Faafetai i se fugalaʻau, e mafai ona e maua ai le maʻa i le tausaga atoa.

I se faʻaopopoga, manogi-manogi-manogi moe foliga i luga o lau '' upega tafaʻilagi, o loʻo faʻaaoga e ona hebs i totonu o le kuka.

Faalenatura ma faatufugaga vaituloto i luga o le upega tafailagi

O le tino masani o le tino i luga o le togafiti e matagofie. Afai o oe o se tagata fiafia e ona le nofoaga e fai ai Water Walmams, ae e mafai ona e tulia.

O le vaitafe i le nofoaga e iai lona tulaga lelei. O lona faʻataʻitaʻiga, o le a avea o se punavai masani o le palapala faʻaliliina.

I le male, o le talafatai o le vai e mafai ona avea ma lelei nofoaga e faamautu ai le aiga atoa. Ua lava lea e faʻapipiʻi i vai o le kolosi o le tausamiga o le tausaa o le maa, tuu ni nai lanu e le o fefefe i le suamalie o le susu, ma tuu le gatete.

Rattan meafale iinei e le mafai ona fetaui lelei, aemaise pe a fai e te filifilia le mamanu o le Court Style.

Afai e leai ni vaitafe i luga o le togafiti, e le afaina. E mafai ona e faia se mea faʻapitoa poʻo le vaipuna o le a le o le aulelei.

I le vai vai e mafai ona maua ai iʻa, fualaʻau vai lili ma isi laʻau tutusa. Filifiliga mo le faia o mea faʻatanoa i luga o le upega tafailagi o loʻo i ai se seti tele seti, e naʻo oe e filifili le saʻo.

O le ala lea, e mafai ona fai se vaituloto i luga o le togafiti ma tutoʻatasi e aunoa ma le faʻaaogaina i auaunaga a tagata faʻapitoa. O na galuega e faigofie ma faigofie. I luga o le Initaneti o loʻo tele faʻamatalaga o loʻo auiliiliina ai le Matai aʻoga i lenei mataupu.

O nei aso, o ia o se vaega o le 'upega tafaʻilagi e masani ai, pei o se vaitafe matutu. E foliga mai o le laulatua, ae ia faigofie le sasa.

Mataupu i luga o le autu: mafiafia o le toso mo vai vevela: fesoasoani mo le faauiga

E le mamalia ofu mago, leai se vai e le aafia ai o latou uiga i fafo atu. Faia ma faʻatulaga se vaitafe mago i luga o le 'upega tafaʻilagi e mafai ona tutoʻatasi.

Galuega ma faafiafiaga Pagada

Afai o loʻo faʻaaogaina oe i le atunuʻu e le gata e galue, ae o le malologa foi, o le a e manaʻo e faia se manatu e fai ai se gasebo i luga o le nofoaga. O se tamai ofuvae paie e mafai ona avea ma mea e sili ona e fiafia i ai aso malolo mo le aiga atoa.

E mafai ona e faia se gazebo mai le fafie, masani pe masani ai pe faaletonu maa, polycarboate ie. O le filifiliga iinei e faʻalagolago i au tomai faaletupe ma avanoa o mea.

Faʻafefea ona faʻaleleia le faʻavae

Afai o le '' upega tafaʻilagi e le tele tele, nai lo le gesebo e mafai ona e faia pagodoa - ua manatu foi o se nofoaga sili e malolo ai.

Ogatasi o le Gazebo ma le Pasila, ona faʻatumuina ai lea o lau taumafanafana o le taumafanafana o le manogi o kebabs ma barbece. O le mea autu o le filifilia o le nofoaga e faʻapipiʻi ai le gazebo, ma usitaʻia uma manaʻoga mo lona faʻapipiʻiina.

Ina ia atili ai le Gazebo poʻo Pagoda ina ia sili atu lona toʻafilemu, o laʻau e latalata i laau maele, lea e oʻo i sina taimi o le a ufitia ai pa ma lanumeamata ma fou ma tioata ma tioata ma tioata fou.

Faitau atili