Cnitted Capigan ma tautala ma ata: Faʻafefea ona nonoa se ofutino mo se teine ​​i le NUVICE Master

Anonim

O le Closed cardigan ma tautala ma polokalame na matua fiafia lava i taimi uma. E mafai ona saisaitia i latou o loʻo paʻu ma nila. O mea na togiina ma ni pulupulu ua maua le mafanafana, e le pei o mea e fesoʻotaʻi ma le matau. I le tulaga lea, ua maua ai le tele o le ea. Pepa Cardsans o le a sili ona lauiloa i oloa na fesoʻotaʻi e ni aufana tuʻinaʻu. O lea ua tele naua faʻataʻitaʻiga a Cariganan, o tamaʻitaʻi ma aliʻi. A o le toʻatele oi latou e fesoʻotaʻi ma se masini faʻapitoa. Ae o le oloa na fesoʻotaʻi ma le malosi uma e mafai ona mauaina e tele naua ae le o faleoloa uma. O lea la, o le tau o ia katitia e maualuga.

Ae o le a le mea e fai, pe a e manaʻo i le cardinanan, le a le isi i ai? O le tali iinei e faigofie: O le cardigan e mafai ona fesoʻotaʻi ma tutoʻatasi. Cardigan faʻataʻitaʻiga ma polokalame ma laasaga-i-sitepu faʻatonuga o loʻo i ai se aofaʻi tele.

O le a le mea e manaʻomia ina ia nonoa ai se cardigan?

Uma e manaʻomia ina ia mafai ona nonoa se cardigan - O filo ia, o loʻo tautala iai, pule poʻo le fuaina o le lipine ma seleulu. Afai o le a faapipiiina le cardigan, o se penitala faigofie, pepa, e leai se aoga e fetaui.

Le isi, e tatau ona e filifilia le cardigana faʻataʻitaʻiga ma faia uma fuafuaga talafeagai. E tatau ona tatou fuaina le puimanava, sulugatiti, fatafata, tauau. E le gata i lea, e manaʻomia le fuaina o le lautele ma le umi o le lima (pe a) ma le umi o le oloa.

Faʻafefea ona fesoʻotaʻi se cardiganan ma nini o nila, e mafai ona e mauaina le faʻataʻitaʻiga o se cardigan e fesoʻotaʻi ma le tasi le upega tafailagi e aunoa ma le tasi.

Cnitted Capigan ma tautala ma ata: Faʻafefea ona nonoa se ofutino mo se teine ​​i le NUVICE Master

Cnitted Capigan ma tautala ma ata: Faʻafefea ona nonoa se ofutino mo se teine ​​i le NUVICE Master

O le tele o le lumanaʻi cardigan o le 44 - 46.

Ina ia nonoa se cardigan, e tatau ona e faʻatau paʻepaʻe poʻo isi lanu i totonu o le faleoloa. O le fiafia e sili atu le faia o le varker faia o fulufulu. Manaʻomia le aofaʻi o le vulu mo cardigan: 900 kalama. Ua manaʻomia foi foi le numera o le Clorkars 4 e manaʻomia foi ma suiʻeseʻe. Uiga umi e tusa ma le 90 cm.

O le afu o le tulaga i lenei mataupu - 16 teops i luga o 20 laina - o le a tutusa ma le sikuea ma pati 10 cm.

Mamanu Mamanu: Paʻu (foliga ma le le saʻo o le Loops).

Faaopoopoga Faaopoopo: Spit.

O le mafaufau e tatau ona totogi i le mea moni o le a le cheagun o le a lalagaina mai luga i lalo ma se upega tafailagi tasi. O le mea lea, o le ituaiga o lenei mea o le a teuteuina ona o le mea moni o le a suia ai le mamanu autu. Afai i le amataga o le lalagaina o le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga o le a foliga pei o lenei: 3 foliga mataina, ona i le faaiuga lea o le a pei o lea: 11 foliga ma le 7 fai ma matasi.

Ae e te leʻi amataina le lalagaina o se cardigan, e fautuaina le faia o se mamanu i le tuputupu aʻe atoa . Mo lenei, uma vaega ua siitia i se laupepa pepa. A mafai ona e amata amataina le ato, mai lea taimi i le taimi e faʻatusatusa ai le faʻasologa ma le mamanu.

Tusiga i luga o le autu: O le taga taga mo lole: Master Vasega ma Laasaga-i-laasaga ata ma vitio

Cnitted Capigan ma tautala ma ata: Faʻafefea ona nonoa se ofutino mo se teine ​​i le NUVICE Master

Faiga faʻatinoga

E amata ai le lalagaina, e tatau ona e viliina 104 matapale i luga o ni ato. Afai o le mamanu e le itiiti pe sili atu, ona talafeagai lea pe a pa'ū pe, i se isi itu, faʻaopopo le manaʻomia manaʻomia o lopas. O le mea autu o le faʻamautinoaina o le aofaʻi o le maualalo o lo o tusa lava pe faʻapea, na vavaeina i totonu o le lua, ma le cardinan polokalame e fesoʻotaʻi ma le polokalama i luga.

Ina ua uma ona ta le loto, e mafai ona amata ona e amataina se chedigun e tusa ai ma le polokalame. Mo lenei, o loto uma manaʻomia e manaʻomia i le auala lea: 3 Fasi oldinas ma 2 le aoga (toe fai faalua), ona o le 12 foliga mataina mo le faia o le fusi. Le isi, e i ai le 2 oppproteed matasele ma 3 foliga, pe a uma lena 3 l.pp e tatala le tulafono faatonutonu. A maeʻa ona siaki, e siaki * 2 I.P, 3 LP *, 2 i.p, 3 LP (mo faʻatonutonu). Ona toe amata mai lea * i le * tolu taimi. O le a ogatotonu o cardigan. E le gata i lea, o mea uma o loʻo i le faʻata.

Sili atu la kilopo e tusa ai ma le polokalame, ae le o le galo i le tulaga uma o lona uiga i se taimi vave i le tasi sopoia le matasele. Faʻaopopo i le faʻaopopo mai le tele o pito o le faʻatonutonuina. Naʻo le 5 cm mafai ona faʻalu ina faasolosolo faʻaopopo le faʻailoga.

E tatau ona i ai se polokalame, 4'.p. ma le 3. P - 5 lp ma le 4 IP - 6 LP ma 5 I.P,.

A tusa o le 15 cm o le oloa o le a saʻo, e mafai ona e amata ona faʻaoʻo atu le feanu. Na fosi e tusa ma le polokalame i lalo o le numera 2a.

E mafai ona faʻaliliuina le mata o le lipine i se pine poʻo se sili ona faʻaaoga le 23 cm mai le amataga o le laʻei. Faaauau pea le chat cardigan, faasolosolo ona faʻateleina le numera o matanota i le numera manaʻomia o matasele. I le ogatotonu o le lalagaina, o le braid mamanu e suia i se masani masani . Faʻaauau le lalagaina i le umi o le umi, i le faʻaiuga e tuʻu ai le tele o laina o le paʻu o paʻu 1 i le 1.

Ina ua maeʻa, e mafai ona e agaʻi atu i auga o lima. Ua latou gite ma se paʻu paʻu i le umi o le umi.

Ona e mafai ona amata le liua o le kiona. Ia faia lenei mea, i le vaega o le ua o le 120 matape ma faʻaauau ona faʻauʻu pe a ma le 25 cm. I le faaiuga o le laʻei, ulufale sipi.

Tusi i luga o le autu: o le pamu o le peleue ma tauofoga ma ata ma faʻamatalaga mo tamaʻitaʻi:

O le Closed Capigan mo le teine ​​ma le Bloting e mafai ona lalagaina e tusa ma tulafono tutusa. Naʻo le numera o matato o loʻo faʻaititia i le aofaʻi manaʻomia.

O isi pepa Lauga o le lalagaina o le lalagaina o laina ma ata:

Cnitted Capigan ma tautala ma ata: Faʻafefea ona nonoa se ofutino mo se teine ​​i le NUVICE Master

Cnitted Capigan ma tautala ma ata: Faʻafefea ona nonoa se ofutino mo se teine ​​i le NUVICE Master

Vitio i luga o le autu

Faitau atili