Faʻafefea ona faʻapipiʻi ni poloka taʻavale i luga o taʻavale

Anonim

E le i levaa talu mai le le mautonu na matou faasaoloto. Sei o tatou fai atu saʻo e aunoa ma le faʻataʻitaʻia o pupuni o le taʻavale e te lagona i le taʻavale lavalava. O sea pule, pei o tauaso o taavale, fofo lenei faafitauli, aemaise talu mai lo latou faigofie ma o latou tau ua avanoa.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi ni poloka taʻavale i luga o taʻavale

Filifili pupuni i luga o taavale

O se mea tatau?

I le faʻapipiʻiina o pupuni, e te puipuia oe ma au pasese mai le la susulu, saunia mo se taimi umi le lanu o le taʻavale i totonu o le taʻavale, o loʻo mafai ona sefeina le paʻu o le taʻavale taavale i le paka paka.

I le taimi o le pikiniki latalata i le vai, taʻavale taʻavale o le a avatu ia te oe le avanoa e suia ai ou lavalava e aunoa ma faʻafitauli. O le aso nei e faʻafaigofie ai lau taʻavale, ma mauaina pupuni taʻavale, e le gata i fafine, ae o tamaloloa foʻi.

Filifiliga - o le a le tele, ma o le a le lanu?

E i ai, o le mea e femiai, aemaise o se fafine. O ie puipui e faʻataunuʻuina mai ie a le au faʻapaupau, e mafai ai ona faʻatuai i le ultraviolet lula, ae le manaʻomia le tele o galuega umi i le taimi umi.

O pupuni i luga o pupuni o le taavale o:

  • Tasi itu (e fautuaina e filifili se taʻavale tino lanu) ma bitheal (taumafai i totonu e filifili le lanu o le fale, ma le fafo);
  • opaque, o se tele tele o lanu ma latou tuʻufaʻatasiga, ma manino - mesh;
  • Faavaa, toe fai foliga o le faamalama.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi ni poloka taʻavale i luga o taʻavale

Siaki le ata, piki i luga pupuni e ofi i lau taʻavale ma foliga ma lanu, mafaufau i latou gaioiga.

Ina ia puʻeina ie pupuni i lau taʻavale, e tatau ona e fuaina le umi o faʻamalama ma o latou maualuga. Filifiliga taʻavale pupuni, filifili le umi o le faʻamalama o le taʻiala. O lo o latou feagai ai ma le lua tele 70 cm poʻo le 60 cm, ma i le maualuga o loʻo tolu vaega: 37-42 cm - mita, 42-43 cm - lm. A e filifili, aua le galo o le umi o le pito i tua o faamalama mafai ona ese mai le umi o le Windows.

Mataupu i luga o le autu: Diew Divising totinilima mo le eletise

Faʻafefea ona faʻapipiʻi ni poloka taʻavale i luga o taʻavale

Faʻaaoga ma le faʻaeteete le filifiliga i le filifiliga ma faʻapipiʻi o pupuni otometi i le itu i tua o faʻamalama ma matagi, uuina tulafono o le gaioiga faʻapitoa o le taʻavale.

Faʻafefea ona fai le faʻapipiʻiina oe lava?

E faʻataugofie puipui o taʻavale i totonu o le faleoloa, okaina i luga o le initaneti, fai e faʻavasega, o nisi koteters e mafai foʻi ona suʻi o latou lava. O ie o loʻo mauaina ai, ma o le fesili lea: Faʻafefea ona latou faʻapipiʻi? Vaʻai le ata lea e atagia ai e faʻamamaina pupuni i pupuni pupuni i faʻamalama.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi ni poloka taʻavale i luga o taʻavale

E faʻapipiʻi ai ni ie puipui, ua lava lea e tuu ai i latou i le gavo i le va o le tioata ma le faitotoʻa faitotoʻa (ata). E faigofie ona aveesea, ae i luga o le faavae o lea, o le a iai le tele o taimi uma nai lo le mea ou te manaʻo ai. Ma i lea lava taimi, o nisi o taʻavale ua mou atu i matatioata ma pupuni tapunia.

I luga o le au pupuni o le au puipui mo le faigofie o faʻapipiʻi, suckers ma velcro ua faʻapipiʻiina.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi ni poloka taʻavale i luga o taʻavale

O le faʻasologa o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi sliding i luga o le itu faamalama:

  1. Matou te faʻaalia le afifi ma ia mautinoa o loʻo i ai ni ie puipui e lua, e fa plugs, taʻitaʻia o le pito i lalo ma luga (lua), sui hult.
  2. Faapipiiina o taiala. Lalo I lalo o palasitika palasitika, pito i luga alumini, e faigofie ona sasaina i foliga o le faamalama. Matou te faia faaeteete, ae le o le faanatinatiina.
  3. O lona uiga mamaʻe le faʻamalama ma le tioata i le nofoaga o faʻapipiʻi, matou te tuʻuina atu se taimi e faʻamago ai.
  4. Aveese le teuina puipuia mai le taiala ma apalai ina ia tuʻu le nofoaga na tuu ai matau, mai le itu o le faitotoʻa. Faamalosi malosi, ae aunoa ma le faʻaaogaina o le malosi, ina ia aua neʻi faʻaleagaina le slot pe a o le matau. A o faʻatino lenei galuega i tulaga susu, e mafai ona e faʻaaogaina le laulu.
  5. Ave le pupuni ma fai ni matauga (o loʻo latou faʻatumauina i luga o le pupuni) i totonu o le pu o i luga aʻe o luga, lalo. Vaʻai o loʻo le mimilo ai le matau, ma o le mea mulimuli e mafai ona toso mai le agavale mai le pu mo se taimi mulimuli ane o le faʻamau.
  6. Faaofi le pu ma sina taumafaiga i le tele o matau o matau.
  7. Faʻamama le nofoaga o le faapipiina o le teine ​​i luga o le faitotoʻa tu i luga, faʻatali seʻia tatou matutu le ata tifaga mai le UPU ma faʻapipiʻi i le toʻotoʻo luga.
  8. Matou te vaʻavaʻai i le fusipasi fusi i luga o le velcro, faʻaofi i totonu o le tagata e taofi ma faʻasaʻoina.
  9. Matou te siaki ia e le mafai ona faalavelaveina le mataupu pe le afaina i le Windows.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faʻatosina Cornice: Fautuaga

Faʻafefea ona faʻapipiʻi ni poloka taʻavale i luga o taʻavale

I le faamalama o tua, o le faʻasologa o le faʻapipiʻiina o ie pupuni e tutusa lava, ae e lua taiala mai lalo o loʻo faʻapipiʻi i tutusa.

Faʻataʻitaʻiina o lau taʻavale ma tauaso, e te tuʻuina atu i le aulelei, ma o le fale i totonu o au ma au pasese o le a lagona le mafanafana ma mafanafana.

Faitau atili