Lolomi Spirocase ma ou lava lima: fuafuaina, mamanu ma le fono

Anonim

O le sitepu o se vaega taua o le atunuʻu, e faʻatagaina oe i le saogalemu i le va o fola ma potu, ma faʻalauiloa foi le galuega. O le mea lea e tatau ona iai le sitaili, e talafeagai ma multiculectaltal, tusa lava po o le a le faʻataʻitaʻiga na e filifilia.

O se faʻafanua faʻapipiʻi e fai i fafie, faia ma o latou lava lima, o le a avea ma se sili atu le faʻaopopoina o le potu malolo poʻo nofoaafi. Ma le Aualofa o lenei oloa, lava e taua tele le faʻaaogaina o manaʻoga uma o puipuiga, ma foliga masani ma potu.

O se faʻailoga iloga o le sipirac starcacase o le mama ma le poto. Faatusa i le auala, ua tele naua ituaiga o foliga ma lapopoa, faʻapea foʻi ma le ono mafai ona faʻatasia mea. I lenei mataupu, o le a tatou vaʻavaʻai atu i le vaega tele o le faʻafouga o se faʻafanua o le suega, faʻaalia ai le faʻaaogaina o fuataga ma faʻapipiʻi o le lagolago. O le tausisia o nei mea o le a faʻatagaina ai oe e aloese mai mea sese ma faʻasaoina tupe i le luʻi o le polofesa polofesa.

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Vaega gaosi

O le spirral starcase e iloga i le laititi o itu ma se ituaiga o ituaiga, i le fesoʻotaʻiga ma lea o lona gaosi oloa e iai lona numera. Muamua lava, e tatau ona filifilia o le mafaufauina o elemene o totonu. Mai luga, o le faavae o le faasitepu e pei o le sili sili ona uiga ese ma se teisi teisi.

Faʻafetai i le tulaga tulaga ese, o le mamanu e manaʻomia se nofoaga i totonu o le fale (e mafai ona ave naʻo le tasi sikuea mita).

Faapitoa Lotoa

Afai e te fuafua e fau se suiga o se sikuliti mai se laʻau po o uʻamea ma ou lima, ona e tatau lava ona faia se auiliiliga muamua. Lenei o le a faʻatagaina ai oe e faʻatinoina le faʻapipiʻi galuega televave ma o le a sefe mai mala faʻalavelave, aua ua uma ona faʻaumaina fua o le oloa.

O lenei ituaiga o faapipii galuega e aofia ai foi le suesueina o le tekonolosi ma uiga o le gaioiga, tapenaga o mea talafeagai ma masini. E tafao faamasani, sui fale e faia mai i le tele o fafie ituaiga (maple, oak ma blant e sili ona lauiloa ma le sili ona lauiloa ma le pepa uamea.

Fao shircases mai fafie ma uamea

O ia fausaga e sefe avanoa avanoa i totonu o le fale ona o le latou laititi. O lea, faatasi ai ma le lautele o sitepu i le tasi mita, e le sili atu le lua ma le afa mita. Ile taimi lea, o le oloa ei ai le tulimanu o le le fiafia i le fagafulu-lima tikeri, o le sili sili ona lelei fofo mo lenei pepa.

Manatua! O loʻo iai ni fasimoli e foliga matagofie, o le mea e tatau ona matua faʻaeteete ai le falefatuʻu o le fale pe a gaoioi (aemaise tele lenei mea i aiga ma tagata matutua).

O foliga o le faolu faasitepu
A e alu ifo i luga o le sitepu e te manaʻomia e faʻaeteete ai

O le tele o tagata mamanuina o loʻo tulaʻi mai i le manatu e le manaʻomia le faʻapipiʻi o ni sikulumea i potu ma le malosi o le gaioiga. E sili atu lo latou talafeagai mo le lua-fale fale fale gaosi poʻo fale laʻititi.

Tulaga lelei ma vaivaiga o fao faasitepu

I totonu o le gaosiga o sea tuʻufaʻatasia o le elemene, pei o se sitepu, e aoga le mafaufauina o le faʻatekinisi ma faʻagaioiga o lau faʻataʻitaʻiga filifilia. Pei o soʻo se mamanu, o le amoraral standcase e iai le manaʻomia ma ua e faʻaaogaina.

O tulaga lelei o ia oloa e aofia ai tulaga taua nei:

  • Laititi lapoʻa (faʻafetai i lenei, e mafai ona e siiina mai ai le faʻamaligiina o le sulugatiti, faʻapea foʻi ma le tamaʻi potu).
  • Talu ai o le faʻauiga o suiga e le nofoia le tele o avanoa i luga o le fogafale muamua, o le faʻavaeina o le tele o le tatalaina i luga o le faʻamaufaʻailoga e le manaʻomia (e faʻasaoina le nofoaga i le va o fola).
  • O le afu o le spircaraca e mafai ona faʻaaogaina e pei o se isi o se isi ma fafo o le fale.
  • O le tau o le gaosia o le fao faasitepu o le tele o taimi e itiiti ifo nai lo le fausiaina o le galuega o Mati.
  • O le foliga o le sikulupa o le shiircase o se foliga le masani ai, e le masani ai i totonu o le fale ma faia le potu sili teuteuina ma ofoofogia.

Tusitusiga i luga o le autu: Faia o se uʻamea faʻapipiʻi ma o latou lava lima (Taʻialaina Taʻiala)

O le spircaral starcase e le o iai le faʻaletonu o faʻagaioiga, o le autu o le maualalo maualalo tulaga o le saogalemu pe a siitia pe afaina. O leisi mea le lelei e mafai ona mafaufau i le malosi o le felauaiga o mea tetele (meaafale, inisinia) i le fogafale lona lua.

Faʻaaoga le faʻasesega e sili ona lelei o le sikuluka e avea ma se isi suiga i le alartic poʻo le fale, o le fausaga autu e tatau ona avea o se savaliga i le savaliga i le savaliga i se savaliga.

Fafie Purkase Spiric Spiral i luga

Ina ia puipuia oe ma e pele, atamamai fautuaina filifili filifiliga i luga o le ituaiga oloa i le tulaga muamua o le fausiaina o le fale. O lea, afai e te filifili i luga o se sikulupa, e sili atu le tuu o se potumoe i luga o le fogafale lua po o isi nofoaga o le le aoga.

O le a se mea e tatau ona e iloa aʻo leʻi amataina le galuega?

E i ai ni ituaiga o fao shircases, o le filifiliga e faʻalagolago i au lava mea e te fiafia i ai, nofoaga o faʻapipiʻi ma foliga o le potu. Mo le filifilia o le sili filifiliga, vaʻai i le ata o loʻo i lalo, o loʻo faʻaalia uma mai polokalame o fausaga eseese e toʻafa, o loʻo faʻaalia uma e le auala faʻapipiʻi.

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi
Ituaiga autu o fao faasitepu

Peitaʻi, e matua lē iloa lelei i eseese vala o tagata, A mafaufau i le oloa na maeʻa mai luga, o le ituaiga o le pe a pa'ū. Fuafua i le itu o le filo o se masani o le faʻaʻaita, o le sitepu o le a i ai i le ituaiga o le lio poʻo le ituaiga o le polygon.

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi
Lapotopoto ma polygonal (sikuea) ituaiga o faasitepu

O le polygonal version o le sitepu o loʻo avea ma taʻutaʻua lauiloa, o lenei mamanu o loʻo faʻapipiʻi i le puipui ma avatu le potu o se foliga atoa.

Polygonol screw stircases

A o le i amataina le faʻapipiʻiina o galuega, matou te fautuaina le faʻalogo i le fautuaga o le tomai faʻapitoa o le fale faʻapitoa i le fausiaina o sitepu o sitepu:

  • Mo le lelei agai i le va o le muamua ma lona lua fola, o le lautele lautele o le siʻosiʻomia o le sitepu e tatau ona tasi le mita.
  • Ole o le tele o pa o le paketi ma sili ona lelei o se fao fauina o le fauina, sitepu o loʻo faʻapipiʻi i le sikuluga o loʻo faʻapipiʻiina ma le taimi tutusa ma le lagolago tutusa i le tausiga lagolago.
  • O le sili ona talitonuina o se faofalaina o le fauina ma le mafiafia o lima, e faʻapipiʻi i sitepu ma osofaʻiga (e leai se lagolago tutotonu).

O a mea e ono manaomia?

O le malosi ma le tumau o le sitepu e matua afaina ai le mea taua. O lea, sili atu ma sili atu masani i le gaosiga o le sikulu faʻafanua, asbitac poʻo le sipimea paipa ua faʻaaogaina. O le mea e faia e le vaega o loʻo faia i na mea e mafai ai ona e faʻateleina le ola o le oloa ma puipuia le le lelei aʻafiaga o aʻafiaga.

Fao faasitepu i luga o le uamea faavaa

Laʻasaga Ile taimi ei ai, a te i ai, e mafai ona faia mai mea eseʻese atoatoa (fafie, maa poʻo sima) o loʻo faʻapipiʻi i le uʻamea pai ma le totoʻa. Mo le lofituina, mautu o lapisi o lapisi e sili ona lelei, tuʻufaʻatasi filifiliga foliga sili ona lelei (pe a fai o laʻau taua o le a teuteu i tioata tioata).

Fafie Blicral Spiricase ma tioata pa

O le filifilia o se mea mo le gaosiga o se fasi fasilaau, aua le galo e uiga i foliga o totonu o le potu. Mo se atunuʻu fale i se masani masani ai sitaili, o faʻataʻitaʻiga laupapa e talafeagai, ma mo se potu malolo-pito i lalo - uʻamea oloa, ae i ai maʻa ma maʻa.

Fao faasitepu ma sitepu maa

Faatulagaina o faafanua

I le tusia o se ata, e tatau ona e filifili muamua pe faʻafefea ona e faʻaaogaina avanoa avanoa. Afai o oe o le a tutoʻatasi uma o loʻo faia uma fuataga ma le fuafuaina o le faoa sulugatiti, aʻo leʻi tusia le fuafuaga, e tatau ona e amanaia le vaega autu o le totonu. Lalo o se masani ituaiga o le sikulupalai.

Mataupu i luga o le autu: foliga o shain e steinsupless staten: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Mo se fale tumaʻoti ma ni tamaiti laiti ma tagata matutua, o loʻo mulimuli mai foʻi:

  • A maeʻa se fasilaau mo se puipuiga faʻaopoopo (lima mafanafana, anti-sliset ala);
  • Aveese pe faʻaititia le aofaʻi o mea mataʻutia;
  • Faateleina le saogalemu o le mamanu, ata lelei ma faia le fuafuaga.

I luga o le vitio: apefai o loʻo avea ma mea sese i se fale laupapa.

Foliga o le fuafuaina (ata gaosiga)

O lenei tulaga o loʻo i totonu o le vaega o loʻo manaʻomia se auiliiliga auiliili. E mafai ona e faia le ata ma ou oe lima pe faʻaaoga tautua o tagata faʻapitoa (o le a aloese mai ai le tele o mea sese, ia taulimaina le pule e le o le pule).

O tagata atamamai na fautuaina amata le muamua vaega o le galuega mai le poloketi a le fogafale muamua. I lenei pepa, e tatau ona e faʻamaoti le mea o le a faʻapipiʻi ai le faʻapipiʻi, faʻapea foi ma le saʻo o le itu (umi, lautele, titaina) o le sitepu.

Fuafuaga-poloketi o le sikulula

E manaʻomia le fuafua ma faʻamatala pe faʻafefea ona suia le ituaiga o sitepu pe a faʻaaoga faʻavaʻa. E manaʻomia le faʻailoa saʻo i luga o tapulaʻa, i le talaaga, o elemene toto uma e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le tasi ma le isi. E tatau foi ona e tuʻuina se vaʻaiga tuʻusaʻo o loʻo faʻaalia ai ni vaega lipine o le vaʻalele o le a faʻaalia.

Fuafuaina fuafuaina

A faʻapea o loʻo i ai mafuaaga o le lumanaʻi, e matua taua le faʻatusatusaina o laʻasaga i lea laasaga ma se ata muamua. Ina ia aloese mai mea sese sese, ua ou gauai atu i nei tulafono:

  • Mo se taimi talafeagai o se tagata, o le lautele o le faʻafanua o le nofoaga e tatau ona i ai i le 900-1000 mm (mo le tele o le fausiaina, o faʻailoga tetele e faʻatagaina ona o le tulaga o masani (tuʻufua).

Lautele o le sitaili Mati

  • O le sili ona lelei o le faʻanaunauga o le o le oloa o le 45 tikeri. O le laʻititi lenei faʻatusa, o le tele o le nofoaga o le a ave le sitepu.

Tulimanu o le sikulu starw

  • O le sili mamao atu i le va o le lima ma le pito o le amataga e le itiiti ifo i le 100 mm.

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Fuafuaina o laasaga

A tusia se galuega o le lumanaʻi oloa, e manaʻomia le mafaufau i tapulaʻa o loʻo faʻaiʻu ai le elemene ma a latou numera. O le mea lea, o le mafiafia o sitepu e tatau ona i ai ma le lima numera ma tulaga masani o le starcase. Ina ia fuafua le numera manaʻomia o sitepu, e tatau ona e aʻoaʻo le maualuga o le lumanaʻi shillowcase (h = mamao mai le fola i le ogatotonu o le inter-storey

Faapea o le maualuga o le lumanaʻi o le lumanaʻi (H) - 3 m. O le sili ona fautuaina o laʻasaga taʻitasi Ina ia fuafua le numera o sitepu, o le maualuga o faasitepu ua vaevaeina i le maualuga o sitepu, h: s = 3: 0.2 = 15. O le iʻuga, ua aliali mai tatou te manaʻomia 15 sitepu.

O le tele o ituaiga o ata taʻitasi mo le sikulu faʻapipiʻi o loʻo fuafuaina e ala i le tulaga faʻapitoa (vaʻai le ata i lalo).

Fuafuaina o le sikulula

Ata o le fao fafie fafie

O le Laʻasaga lapotopoto mai le laʻau ua i le tulaga mautu ona o le tau maualalo ma le faʻamalosi o le mamanu. O oloa na faia i laupapa tuu atu le potu ma le mautu ma ua faʻaalia i le faʻateleina o le saogalemu (faʻatusatusa i le uamea faʻataʻitaʻiga). O le a mafai e se tagata amata ona faia se laʻau laupapa, o le mea autu o le faia saʻo o se ata poʻo le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga ua saunia. Matou te faʻamoemoe o filifiliga fuafuaina o le a fesoasoani ia te oe i lau galuega.

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Ata o screw uamea sitepu

Fao (pe lapotopoto) uamea sipela ua i ai le tele o lelei. Muamua lava, o le afi e tetee ai i le faʻavae, faʻapea foi ma le faigofie o le faʻapipiʻiina ma le umi auaunaga olaga. Eseesega uiga ese o ia fua faʻaiʻuga o loʻo mamanuina ma le ono mafai ona tuʻufaʻatasia mea eseese.

E le tele naua le ata mai fafo o le slirw starcase mai le uʻamea e le sili atu le ese mai le faʻataʻitaʻiga muamua, e tele mea, e tele ni faʻataʻitaʻiga. O lea, e mafai lava ona ou faia se manatu faapena pe a maitauina le sitepu i le sitepu faʻapitoa faʻatonuga. O le Komiti Faʻafoe e faʻaalia ai le faʻapipiʻiina o le ogatotonu o le itū i totonu o le itū ai, o faʻamau paʻu, aau ma sitepu.

Tusitusiga i luga o le autu: foliga faʻataʻitaʻia faasitepu: ituaiga, lelei ma gaosia le tekonolosi | +55 ata

Screw uamea sipika tusi ata

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Taiala Taiala

O lenei i faleoloa e mafai ona e mauaina ni fausaga faʻamaonia, o le Fonotaga lea e le o atagia ai se faʻapitoa faʻapitoa. I lea tulaga, o le Tetece Master e tatau ona mulimuli i ai i lea laasaga-i le-laasaga faʻavae faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le oloa, ma siaki le mautinoa o faʻamaumauga (laasaga, lagolago, faʻapipiʻi). E mafai foʻi ona faʻaaogaina ni faʻataʻitaʻiga o le laupapa laupapa - e mafai ona faʻapipiʻiina i ni tapulaʻa o le oloa. Ae peitai, aua neʻi galo le faʻaaogaina lelei o itu uma i le faʻaiuga o le galuega.

Faapipiiina lagolago

Lagolagoina o le faomea spirwcase mafai sipi, steel, laupapa po o pou pou. O elemene taʻitasi o loʻo fusia i le tasi ma le isi ma le peʻa ma tamaiti taʻitasi. O lona iʻuga, o sea faʻasino faʻamatalaga tatau ona maua, o le mea e mafai ona tatalia ai le mamafa o le maeʻa oloa ma le tagata.

O le koluma lagolago, mai mea e faia, e fesoʻotaʻi i le pito i lalo ma le pito i luga o le faasitepu i le taimi e tasi. O fuaitau o lenei elemene ono eseese, fuafua i luga o le ituaiga. O le lapoa o le sima ma laupapa laupapa o le 15-20 cm, o le lapoa o le uamea lagolago e le sili atu nai lo 10 cm.

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

O le tautala e uiga i le gaosia ma faapipiiina o le taai ma ou lava lima, e tatau ona e amanaia le lavelave o le faia o le laupapa. Mo lenei faamoemoe, o le tekonotia faʻapitoa e faʻaaogaina, e aofia ai cring o le laau, o le faʻavaeina o maliega ma le faʻamago.

O le filifiliga sili ona lelei i le tutoʻatasi o gaosiga o le sikula faʻafanua o le tuʻufaʻatasiga o vaega i se tasi o le faiaoga.

Fao faasolo i le tuuina atu o lima

Faapipiiina o sitepu

Mo le lelei gaioiga i le va o fola, e taua le faʻatulagaina lelei o le axis. Pe a filifilia se uʻamea faʻapipiʻi, o le faʻavaʻa o le manaʻomia pepa o loʻo tuʻuina atu e faʻaaoga ai uʻamea tulimanu. O le mulimuli e o lo o tatou faaaogaina i le pou lagolago i le ituaiga o papatusi tuufua. E mafai foi ona e taua ni faamatalaga ua unamea i lo latou lava, ma mulimuli ane e tatau ona i ai se tulaga ese mo le laa.

Uamea sikulu starw ma o latou lava lima

A o le laupapa laupapa atoa, e faigofie atu ai le faia o le Worsedge Sword ma se pu i se vaapiapi ma tietie i luga o le auala lagolago. E mafai foi ona e faʻatauina ni vaega o loʻo faia mo le faʻapotopotoga o le modur modurcase.

Fafie Spiraral Staircase ma o latou lava lima

Fafie Spiraral Staircase ma o latou lava lima

Pa ma le tau

O le penisione o le vaega o le fausiaina o le fao shirwcase e aofia ai le faapipiiina o le pa. I le tulaga o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, e avea ma puipuiga faʻaopoopo, ma e faia foʻi se galuega teuteu. E masani lava, o le pa e faia i uʻamea paipa poʻo ni mea e sili ona matagofie, e foliga mai e sili ona ofoofogia ma faia i totonu o le fale sili ona lalelei.

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Afai e te fuafua e fausia se laupapa laupapa faʻapipiʻi, ona ou manatu lea i le bapersters ma tuʻutuʻu mai taugata lapisi. Peitaʻi, o le faʻapipiʻiina o laina lapotopoto e faigata tele ona faia - mo lenei mea e tatau ona e vaivai muamua ma mago aitema. O le mafuaʻaga lena e fautuaina ai e se polofesa le faʻaaogaina o le faʻataʻitaʻiga mo fafie (PVC-faʻavae oloa).

Palanis ma fafie fola mo le sikulu

Galuega mulimuli

I le tulaga o le laupapa laupapa fafie, o le vaega mulimuli o le ata vali. Afai e te faʻaaogaina Beek o le mea autu, o lenei faiga e manaʻomia ai le tausiga faʻapitoa (e sefe ai le tino masani). Muamua o mea uma, o auiliiliga e tatau ona faʻamamaina i le oneone, faʻaalu ma peleue ma se vene. Le isi, e tatau ona e faʻaaogaina ni vaega se lua o le tamaʻi varqut, e aloese mai le abrehoal o le laufanua.

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

O le gaosiga o se sipirarararal stargacase o se umi ma talafeagai talafeagai. Peitai, e mafai ona faia e oʻo lava i le tagata fai meaʻai. Usitaʻi i tulafono faʻapitoa, puipuiga ma faʻatonuga ma faʻatonuga mo le faʻaputuga ma faʻapipiʻi le fausaga o le a mafai ai ona ausia se iuga silisili. Afai e te masalosalo pe leai foi se poto masani i le fauina o le vaega, e sili lava le saili fesoasoani mai tagata tomai faapitoa.

Faʻataʻitaʻiga o le Fono Aoao o le sikulupa Pusa ma Woods Lawn (2 Vitio)

Matagofie ma le le masani ai faafanua (46 ata)

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻauiga o le sitepu ma ou lava lima: Sauniuniga, mamanu ma faʻapipiʻi

Faitau atili