Faʻaaogaina se faʻamoe atoatoa

Anonim

Glass Packy poʻo Logginia - Avanoa, Faʻatulagaina ma teuteuina ona o se faiga e tatau ai i le atinaʻeina ma le fausiaina o se poloketi poloketi. O le galuega i luga o sea poloketi o loʻo faʻatinoina le mea moni o le mea moni o le faapaologa i aso nei o, muamua lava, o le faʻatapulaʻaina o nofoaga faʻaaoga e fale puʻupuʻu.

Peitaʻi, e oʻo lava i na filifiliga pe a oʻo i le faʻaauauina o le umukuka poʻo le potu malolo o loʻo i ai se avanoa e fatu ai se tulaga le masani ai e faʻaaoga ai le faʻapipiʻi atoa.

Ata mamanu

Faʻaaogaina se faʻamoe atoatoa

O mea palapala palapala ua avea ma se fou fou fou fofo i le mamanu o fafo atu o fale nofomau ma ofisa. Ae faʻaopopo lea i se nofoaga e le masani ai, o le totoa o se fausaga e mafai ona faʻaigoaina o le agavaʻa e fatu se tulaga ese i totonu o le potu lava ia.

Vaʻaiga manatu, o le ea, o le ea, o loʻo faʻatumuina le malamalama masani - o lenei e tosina mai ai le faʻaititia o tagata faʻapitoa ma le faʻalogo masani i na fausaga.

Faʻaaogaina se faʻamoe atoatoa

O le tulaga autu mo le fausiaina o se ipu vai o le saogalemu.

O le manaʻo e faia se palu palu e le gata aulelei, ae o le mea autu o loʻo saogalemu atoatoa faʻamalosia tagata mamanuina, o tagata mamanuina ma le lelei o le malosi o le malosi ma le maualalo o le malosi o le malosi ma le maualalo o le malosi o le malosi ma le maualalo o le malosi o le malosi ma le maualalo o le malosi o le malosi ma le maualalo o le malosi o le malosi ma le mamafa mamafa o le malosi o le malosi ma le maualalo o le malosi o le malosi ma le mamafa mamafa.

O le isi le faatuaoia faʻaopoopo o le ono mafai ona tuʻufaʻatasia i luga o vai inu ma logsias ma se vaega tele o siva. O le fausiaina o se fausaga, o se faʻamatalaga e aofia ai le tele o le tele o le a manaʻomia. Fafo - uamea, ma totonu - faia i polymimin mea.

O le Mullayer Aluminim Promptom e mafai ona faʻaaogaina i le tele o faiga pe a faʻaputuputu o loʻo faʻaputuputu le a faʻaputuga a le au a le a potopoto. Tele taimi uma, o lenei talaaga o loʻo faʻaogaina pe a fatuina o fausaga e faʻaaoga ai se tioata logoʻu.

Manatu Tuai

Faʻaaogaina se faʻamoe atoatoa

O le vaega o le ogatotonu o le vaega o le agavaʻa e fausia ai se sifi o le nofoaga laupapa ma ia mautinoa ma faʻamautinoaina le gaioiga vevela, faia o se faʻafitauli o loʻo tuʻuina atu i se vaega o loʻo faʻatupeina.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona toe faʻaleleia se masini faʻamago mo le ie lino

E ala i le fale ona lelei le soifua maloloina o le tagata vevela, o faʻamaonia ma sili ona lelei puipuiga malu faasaga i fafo atu o leo, pefu ma le faʻamamaina o loʻo taua mai fafo.

Ituaiga o tioata fausaga

Faʻaaogaina se faʻamoe atoatoa

I luma o le glazing o le faapaologa, filifili le saoasaoa faiga ma tatalaina le sash

Balnoes ma Longsias, faia atoa o tioata, e iai le faiga:

  • tutuli pe gagau;
  • Sulu;
  • Swivel-gagau pe vali.

O loʻo iai foi ni faʻafitauli e le tutusa ma faʻafitauli, i totonu o faiga faʻapipiʻi na tuʻuina atu i scumuga poʻo fausaga umi. Afai e maualuga atu le SDA COES, o le a avea ma stramiuga le aoga tele o le faʻaaogaina ma le tausiga. O Straguga atonu e i ai se tamai lapoʻa ma o loʻo i ai i se vaega o tioata, faʻataga le potu i le taimi saʻo i le ea. Mo faʻamatalaga i luga o le sliding system, vaʻai lenei vitio:

Afai o lea ua e sioa ma ou gau atoa le faapakopaina, o le umi e lava, muamua, e tatau ona manaʻomia e maua ai le manaʻomia o elemene ma fuafua lelei o latou aofaʻiga.

O le faigofie o le tausiga ma le sauai faʻalagolago i le faʻailoga mulimuli o tagata matala, ae taʻitasi o latou ia faʻateleina le tau atoa o le mamanu.

Saogalemu

Faʻaaogaina se faʻamoe atoatoa

Afai e te fefe i le maualuga i luga o se ipu tioata atoa, e mafai ona e tepa ai le pito i lalo o le matte gress

Malamalama, e pei o le faʻasusu tioata tioata ma palconies faʻamalositino tagata e iloa ai ni lagona ese ma le mea e sili ona lauiloa o tagata o le tele

Peitaʻi, e tele taimi latou te i ai fausaga talafeagai e le naʻo se tulaga fiafia, ae o le fefe foi. Tagata e fiafia e fiafia i le tulaga o le saogalemu o ia fausaga ia talitonuina ma filemu.

O ia talitonuga e maua ai le malamalama o le glazing balcon o ato ma loggis o loʻo avea ma mea faʻapitoa tele:

  1. Faʻamalosia, pe a fatuina se faʻapitoa na faia uʻamea mesh, faʻapipiʻi i le va o faaputuga o tioata. O le sili ona taua o le tomai o le mafai ona tatalia le maualuga tikeri steck avega.
  2. E aofia ai le tele o vaega o tioata, o loʻo faʻaaoga ai se mea faʻapitoa o le ata poʻo le suavai suavai. O le tulaga o le malosi ma le mautu o avega ma faʻaleagaina ai le ipu mo le faʻatusatusaina o taimi faʻatusatusa i mea masani.
  3. Togafitia i togafitiga vevela. I lalo o le uunaiga a le fofo, ma le malosiʻaga malosi malu, o le malosi o le tioata i lena avanoa e tele siitia i le valu - tafega lava ma le masani ai i luga. Faitau atili e uiga i le-taʻua o le "Farani faapaologa", vaʻai lenei vitio:

Tusitusiga i luga o le autu: plthin mo counterttops: Faʻafefea ona tuu i luga o ou lima lima

Lelei le faʻaaogaina

Faʻaaogaina se faʻamoe atoatoa

Greyed Wall Wall "triplelex"

Tioata, fuafuaina e fatuina ai pa faʻapitoa i palcon ma logsias, e le iai ni lalagaina, ma e tusa ma tagata faʻapitoa, o lona malosi e sili atu i le malosi o ni vaega o le lagolago.

Peitai, ina ia fausia ni gaioiga, hacks ma talaaga mai le tele o soloia o aso nei, foliga ma le agavaʻa o faʻaleagaina, o faʻafanua, utaina ma le leaga o le faʻaosoosoga o le masani ai pe sili atu le vevela o le ea vevela. Faitau atili e uiga i le tioata faigata mo pa, vaʻai i lenei ata manaia:

Faʻaaogaina se faʻamoe atoatoa

E leai se lauiloa Glassang

O le tele o le grash e sili atu ona lauiloa, o le aano lea o mea o loʻo faʻapipiʻi ai tioata i le tasi laina e aunoa ma le faʻapipiʻi o fata ma faʻavaʻa. I luga o mata tioata agai i luga, tatalaina ma tapuni soloi luga ma le le toe pala.

E mafai ona mafua ona o le i ai o le alumini ma aga e i ai i le va oi latou. O le filifiliga o fuafuaga ua faʻamoemoeina atoa i luga o le potu, e tatau ona silaʻaina, ma mai mo Manaʻoga o lona pule.

Faitau atili