Faʻafefea ona fai se vorā o le Vevencon Bankrator Potapov ma o latou lava lima

Anonim

Faʻafefea ona fai se vorā o le Vevencon Bankrator Potapov ma o latou lava lima

O le tofiga o le Ververex Space Generator Potapov (VTG) faia ma ona lava lima o le mafanafana o le mafanafana o se eletise eletise ma pamu. O le mea moni, o lenei masini ua faʻaaogaina o se vevela o le tamaoaiga.

Ata o le masini o le vortex vevela stac system.

Talu mai leai ni suʻesuʻega e iloa ai tapulaʻa o le oloa e fuafua i le malosi o le pamu, o le tusa o le oona o le a faʻamalamalamaina.

O le faigofie auala e fai ai se vorttex stress breverator mai vaega masani. Mo lenei, o soʻo se afi eletise o le a fetaui. O le a le mea o le a malosi ai, o le tele tele o le vaipuna o loʻo ia te ia i le vevela.

O le mea autu o le afi

E tatau ona e filifilia le afi e fuafua i le mea e maua ai le voltage. E tele auala e mafai ai ona e fesoʻotaʻi i le fesoʻotaʻiga 220 Volt Engine i le 380 Volts ma Viscresta. Ae o lenei o le isi autu.

Amata se vevela o le Generator Collencirment mai le eletise eletise. E manaʻomia ona faʻasaʻo i luga o le moega. O le mamanu o lenei masini o se uʻamea pito e sili ona faigofie e fai mai le sikuea. Tulaga o le a manaʻomia ona filifilia i le nofoaga mo na masini o le a avanoa.

Faʻafefea ona fai se vorā o le Vevencon Bankrator Potapov ma o latou lava lima

O le ata o le Veverex Space Beactor.

Lisi o Mea Tonu ma Mea:

  • O le masini olo leaga;
  • O masini e ala ai;
  • eletise eletise;
  • Faatulagaina o Tulafono;
  • Rozhkovy po o se fasi ki i le 12 ma le 13;
  • O Bolls, nati, fufulu papala;
  • uamea tulimanu;
  • Primer, vali, vali pulumu.
  1. Oti ma le fesoasoani a le tulimanu o tulimanu. Faʻaaogaina o se masini faʻamau, faʻaputuputu se faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga. O se filifiliga - e mafai ona e faia se fono ma fusi ma nati. I le vaega mulimuli o le ata o le a le afaina ai. Piki le umi ma le lautele ina ia faia uma auiliiliga uma.
  2. Oti le isi fasi o le sikuea. Faʻapipiʻi pe faʻapefea ona kolosiina ma se fuafuaina ina ia faʻamautuina le afi.
  3. Fai le ata vali.
  4. Vili pu i le faʻavaʻa i lalo o le bolts ma faʻapipiʻi le afi.

Faapipiiina pamu

O lea la o le a talafeagai e filifili se vai pamu. O lenei i totonu o faleoloa faʻapitoa e mafai ona e faʻatauina se tuʻufaʻatasiga o soʻo se suiga ma le mana. O le a se mea e tatau ona ou gauai atu ai?

  1. O le pamu e tatau ona i ai le centifagol.
  2. O lau afi o le a mafai ona unaia.

Faʻapipiʻi le pamu i luga o le faʻavaʻa pe a manaʻomia le faia, ona faia lea o ia mai le tulimanu, pe mai le fusi i le mafiafia o le mafiafia o le tulimanu. O le le mautonu e le mafai ona faia e aunoa ma se lamoa. O le mea lea, e tatau ona faʻatonuina se mea.

Faʻafefea ona fai se vorā o le Vevencon Bankrator Potapov ma o latou lava lima

Le ata o le hydrocychry vevela vevela.

O le Vevelex Sceving Generator Potapova o loʻo aofia ai se fale na faia i le tulaga o le tapunia o le consinder. I ona pito o lea e tatau ona i ai pu ma au 'auʻaunaga mo le fesoʻotaʻi ma le kamuta. O le mea lilo o le mamanu o loo i totonu o le cylinder. O le jigger e tatau ona tu i tua o le vaitusi. O lona pu e filifilia mo lenei masini taʻitoʻatasi, ae e manaʻomia e faaluaina le vaega e fa o le paipa lapoa. Afai e te manatu itiiti, o le pamu o le a le mafai ona unaʻia le vai i lenei pu ma amata ona vevela oe lava. E le gata i lea, o le a amata amata amata ona alu i le tupe faʻaalu a le kalave i totonu o le faʻaputuga mea.

Tusitusiga i luga o le autu: Ball Crane: Suia le oloa tuai ma faʻapipiʻi se fou

Meafaigaluega: Toto Greinding masini poʻo luga o le tapuni mo uamea, welding masini, eletise eletise, faʻalelei.

Mea: Loʻu Familani pai, eletise, malo, 2 carve tank, ie.

  1. Oti se fasi mafiafia paipa ma le lapoa o le 100 mm ma le umi o le 500-600 mm. Faia se mea i fafo atu i fafo i le 20-25 mm ma le afa o le mafiafia o le paipa. Tipi le filo.
  2. Faia mai le tutusa paipa e tasi le paipa e lua o le 50 mm umi. Tipi le filo i luga i le tasi itu o tagata uma.
  3. Mai le mafiafia o le mafiafia o le mafolafola uʻamea a o le paipa, fai tapuni ma tuʻu i latou mai le itu o mama pe a leai se filo.
  4. Faia se pu tutotonu i le ufiufi: tasi i le lautele o le talatala o le tala leaga, ma le isi i le sili atu o le tele o le faipule. Mai totonu o le tapuni, lea ei ai le pasi, o se lapoa lapoa tele. O le mea e tatau ona iai le igoa.
  5. Fesootai le vevela afi afi i le system. O le asini i le mea e aoga ai le au faipule, faʻapipiʻi i le pamu i totonu o le pu, mai le vai o loʻo fafagaina i lalo o le mamafa. Faʻafesoʻotaʻi le faʻaaogaina o le faʻavasegaina o le faʻavasegaina o le laina lona lua. Faatusatusa mai le faiga ma le pamu sao.

Ole vai i lalo ole omiga, lea o le a faia ai se pamu, o le a pasi atu i le laupepa o le palota a le tagata palota, lea e te faia ma ou lava lima. I totonu o le potu, o le a amata ona vevela ona o le malosi fefiloi. Ona avatu lea i le polokalama mo le tafeaga. Ina ia fetuunai le vevela, tuu se polo loka i tua o le paipa. E avanoa i ai, ma o le Ververco Space Greencetor o le a tulia le vai i totonu o le mataupu, ma o le mea lea o le vevela i totonu o le a amata ona alu. Ole faʻafefea ona fai lenei galuega faʻataʻitaʻi.

Auala o le faʻaleleia o oloa

Faʻafefea ona fai se vorā o le Vevencon Bankrator Potapov ma o latou lava lima

Polokalame o le pamu o le vevela.

I le pamu, o le vevela vevela ua leiloa tupu. Ma o le Ververex Space Bankrator o Potapov i lenei lomiga e taua tele le leaga. O lea la, ua solo ai se pamu mumū i se ofu o le vai ina ia o atu le vevela vai.

O le tino mai fafo o le masini atoa faia sina taimi umi nai lo le lapoa o le pamu avanoa. E mafai foi ona uma le paipa, e manaʻomia, pe faia o le pepa tutusa. E tatau ona avea ona ituaiga ma fanua ia ia le pamu, le tagofia ma le augatupulaga. O le le mafiafia o le puipui e tatau ona tatalia le mamafa i le polokalama.

Ina ia mafai ona faʻaititia le vevela o le faʻaititia, fai le faʻafitauli o le vevela i le tino. E mafai ona puipuia e se taotoga faia o le apa. I le avea ai o se aia tatau, faʻaaogaina se vevela o loʻo taofia ai mea e faʻatumauina ai le paʻu o le vai.

  1. Aoina se mea puʻupuʻu e aofia ai se pamu mumusu, o se lofituina ma le vevela o le atunuʻu na e aoina ma ou lava lima.
  2. Filifili i ona itu, piki i luga le paipa o lenei foliga, i totonu foi o nei mea uma o le a faigofie ona nonofo ai nei taumafa.
  3. Faia ufiufi mai le tasi ma le isi itu.
  4. Faʻamautinoa o le faʻamalolo o le faʻapipiʻiina o masini i totonu ma le mafai ona pamu mai le vai mai le taunuʻuga tane.
  5. Fai le vale ma sefe le asini i luga o le. O le pamu e tatau ona i ai i totonu o le vai vai latalata i le pu.

Mataupu i luga o le autu: toe faaleleia o le faletaele i Khrushchevka

I le isi pito o le paipa i le ogatotonu o le flatne. Ma le, o le a tuʻuina mai e ala i le paʻu o le paʻu. Ia faigofie ona faʻapipiʻi le faʻailoga, fai se faigofie malamalama poʻo le skeleton. Totonu e aoina le masini. Siaki le fetaui ma le malosi o node uma. Faaofi i totonu o le fale ma tapuni le tapuni.

Fesootai i tagata faatau ma siaki mea uma mo le fufusi. Afai e leai se gakage, liliu i luga o le pamu. Tatala ma tapunia le Crane, lea o loʻo tu i le galuega faatino o le Generation, fetuunai le vevela.

Lagolagoina o le Fono

Faʻafefea ona fai se vorā o le Vevencon Bankrator Potapov ma o latou lava lima

Faʻafesoʻotaʻi le Siandia o le vevela leoleo leoleo i le stating system.

Muamua e tatau ona e faia le vevela o le uati. Ave se laupepa o Galvanized Tin poʻo le Goomini Goomini mo lenei. Oti ese mai le lua taimi pe a fai e te faia se paluga o lua vae. Pe tasi le faʻasologa, ae i ai ma se fuafua lelei ia te ia pe a maeʻa ona faʻatagaina atoa le gaosiga o le Veterteex Vaopopo, na aoina ma o latou lava lima.

Punou se laupepa e sili ona lelei i luga o se lapoa lapoa tube pe faʻaaoga le sopoia. Tuu le pepa tipi i luga ma oomi le pa laupapa i luga o le lima. O le lima lona lua kiliki i luga o le laupepa o le fusuʻaga ina ia faia se tamai punou i le umi atoa. Faʻalauiloaina sina avanoa ma toe fai le faʻagaioiga. Fai ma o lea taimi e galue ai le masini siliva.

  1. Faʻafesoʻotaʻi ma le maota e faʻaaogaina tinsmiths mo suavai alavai.
  2. Fai ni mea e faʻaalu ai le mafaufau, saunia i totonu o pu mo le fesoʻotaʻi le afi.
  3. Afifi le masini ma le vevela o le tino. Faʻaaogaina o uaea poʻo ni fasi manifinifi, fissare uafu.
  4. Tuu le masini i totonu o le mafaufau, tapuni tapuni.

E i ai le isi auala e faʻatupuina ai le vevela o le gaosiga: Mo lenei mea e tatau ona e fuafua i le auala e mafai ai e le Palesitina Vaopovor ·

I le taimi o le alavai o le vai i se pou poʻo se geggle i le galuega faatino, o se filo malosi na faia, lea e talimalo i le isi pito o le masini. Ua mimilo ai lea, ma ona o le tiga o le mole, o lona heating e tupu. O lea, i le tuʻuina atu o se isi faʻafitauli i lenei tafe, e mafai ona faʻateleina ai le fefiloi o le vai i le masini.

Mataupu i luga o le autu: 50 Ata o Alamanuia Faiga Lomps

O le iloa pe faʻafefea ona aoga, e mafai ona e amata ona e filifilia se faʻaleleia atili. O le a avea o se tagata vorteekon dabper faia o ni pulupulu o loʻo i totonu o le lua mama i foliga o le stabilizer o le vaʻa o le vaʻa o le vaʻa.

Faʻafefea ona fai se vorā o le Vevencon Bankrator Potapov ma o latou lava lima

Polokalame o se nofoaga e vevela.

Meafaigaluega: Welding masini, tulimanu tulimanu masini.

Mea: uʻamea poʻo le uʻamea uʻamea, mafiafia o le paipa.

Fai se paipa lapoa lapoa mai le paipa nai lo le Vorderex Veven Genrator Pottarav, lua mama ma le lapotopoto o le 4-5 fasi pepa. O le umi oi latou e tatau ona tutusa ma le lona fa o le vaega o le umi o le tino o le fale talimalo. Filifili le lautele ma lenei fuafuaina ina ua maeʻa le faʻapotopotoga, o le u ese le u.

  1. Malupuipuia le ipu i le mea leaga. Tautau i luga mai le tasi ma le isi itu o le mama. Talia ia i latou le ipu.
  2. Aveese le galuega mai le kilita ma toe ki luga o le 180 tikeri. Tuu le ipu i totonu o mama ma malupuipuia i le pamu ina ia faʻafeagai ai papatusi ma isi. E malupuipuia o ia i le tutusa mamao o le 6 papatusi.
  3. Aoina le Vevenc Space Bankrator e ala i le faʻaofiina o le faʻamatala masini e faʻafeagai ai le tau.

Masalo e mafai ona faʻaauau le faʻaleleia o lenei oloa. Faʻataʻitaʻiga, ae le o papatusi e tutusa, faʻaaoga le uaea uaea, faʻaputuputuina i le polo ailiga o le ea. Pe i luga o papatusi e fai ai pu o eseese lapoa. E leai se mea e fai mai e uiga i lenei alualu i luma, ae o lenei mea e le manatu o le faia.

Fautuaga e Faalogo ai Lelei

Faʻafefea ona fai se vorā o le Vevencon Bankrator Potapov ma o latou lava lima

Polokalame o le vevela o le fana.

  1. Ia e mautinoa e puipuia ma le pisia o laufanua uma, o le vorterex stred generator potarapov.
  2. O lona vaega i totonu o le a faia o se gaioiga o le a i ai i se siosiomaga sili ona malosi mafua mai i gaioiga o gaioiga. O lea, o le taufaaleaga, ma mea uma ua i ai, taumafai e fai se mea mafiafia. Aua le sefe i luga o le gland.
  3. Fai se tele o filifiliga mo ufiufi ma eseese inisi pa. Ona faigofie lea pe a filifilia le latou lapoa e maua ai le gaioiga maualuga.
  4. O le mea e tasi e aoga i le excavator o le ocsillations. E mafai foʻi ona suia.

Aoina se tamai fale suʻesuʻe, o le a e tamoe uma uiga. Mo lenei, aua le faʻafesoʻotaʻi tagata faʻatau, ma le paipa i le komiti. O le a faʻafaigofie ai lona suʻega ma le filifilia o le talafeagai tapulaa. Talu ai o ni masini lavelave mo le fuafuaina o le aofaʻi o gaioiga aoga i le fale e faigata ona mauaina, o loʻo fuafuaina loa le suʻega.

Liliu i luga o le Vortex Veven Goverrator ma siaki le taimi pe a uma le vai i se vevela. O le thermometer e sili atu le iai o le faʻaeletonika, e sili atu le saʻo. Ona fai lea o suiga i le mamanu ma toe faaaluina le poto masani, matamata i le vevela. O le malosi o le vai o le a vevela mo le taimi e tasi, o le tele o faʻamoemoe o le a manaʻomia e faia le mulimuli mulimuli o le faʻaleleia atili i le ata.

Faitau atili