Faʻafesoʻotaʻi le Internet Outlet Dyy

Anonim

O leisi lea o le tala mai le mea mai fafo. O polotitoti komipiuta e ese mai le masani i latou i ai i latou i ai le ituaiga uaea, pei o le mimilo mimita. O lona uiga o le sone o loʻo iai le 8 copper uaea, faʻapipiʻi ma le tasi i le isi i le 4 paga. Faʻafetai i ai, o tagata eletise uma o loʻo tufatufa atu ma tuʻuina atu le maualuga o faʻamatalaga o le fua faatatau (tusa o le 1000 mbps). I lenei tala o le a matou taʻuina atu le auala e faʻafesoʻotaʻi ai le soʻu aʻoga.

Faʻafesoʻotaʻi le Internet Outlet Dyy

Faʻafefea ona oʻo i le Laasaga o le APPAS

O le Skictive Sciecket ei ai se iloga mamanu ma se faapitoa fesoʻotaʻiga.

Faʻafesoʻotaʻi le Internet Outlet Dyy

Plug ma uaea mo le initaneti fafo

Galuega sauniuni

Muamua lava, e tatau ona e tatalaina le eletise eletise mo le Initaneti, pe a le i faia i le fausiaina o le fale. O le uaeata e tatau ona faʻatulaga i se tasi tulaga i totonu o le fale mautotogi, ma ua maeʻa ona fesoʻotaʻi i le Wi-Fi Rocker.

A uma ona e faʻaaluina le uaea, e mafai ona e faʻapipiʻiina le liua. O le faia o lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina se penisi o se pe pale faʻapitoa. Faʻafetai i nei masini, e mafai ona e nonoa le pu talafeagai i le puipui. Na uma le faʻaiuga e tatau ona le tatau ona faʻamamaina mai le pefu, ma ona tuʻu le paneta i totonu. E mafai ona faʻapipiʻi i ai ma le mafiafia Alabaste palu. Afai o oe e te fiafia i ai, ona e mafai lea ona e faitau e uiga i ituaiga autu o le pos.

Faʻafesoʻotaʻi le Internet Outlet Dyy

Saunia ma tuu se nofoaga mo piki

A maeʻa lena, ua mafai ona e faʻalatalata mai i se uaea.

Faʻafesoʻotaʻi le Soul Stuck

E iai le kamuti i luga ole Initaneti. E tatau lava ona lafoaʻiina mai le auala i le tulaga. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e liliu le mea i outlet ia te oe lava ma maua se paʻepaʻe taofiofi iina.

Faʻafesoʻotaʻi le Internet Outlet Dyy

Matou te saunia le loka, liliu i ai

O loʻo taofia ai foʻi le paʻu (o loʻo taʻua foʻi le mama) e tatau ona nutimomoia o le uati ma o le vaega na ave ese mai le malae.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se vaitaʻele i le atunuʻu, i le faʻatoʻaga, latalata i le fale

Faʻafesoʻotaʻi le Internet Outlet Dyy

Aveese le karmini fafo

A iai sau pese pese, o le ae le tau aveeseina se mea.

O le Suavai ulugalii fesoʻotaʻiga polokalame

A e vavaeeseina le uaea mai le alatoto, e mafai ona e amata amata ona e fesoʻotaʻi uaea.

Muamua, e ala i le pito i tua o le kuka, e tatau ona e tuleia le upega tafailagi.

Faʻafesoʻotaʻi le Internet Outlet Dyy

Ala i luga o le vaega o le faʻamalamalamaga o le uaea ma faia nisi faʻatonuga

A maeʻa lena mea, e manaʻomia le faʻamamaina ma le ma le totoʻa i le Tweeter Pouse ma se naifi ma pa i alatoto. Ona tatau lea ona toe alu ma sauni le alatoto ma sauni mo le fesoʻotaʻiga.

TAUA! A e afifi se paga mimilo, fai ia te oe ma le faʻaeteete ma aua le fetaomi le naifi i luga o le puipui puipui, a leai leaga le alatoto.

Mai le isi, tatou te fesoʻotaʻi nei alavai o se paga faʻafanua, ae manaʻomia muamua ona iloa poʻo a ni numera ma lanu o loʻo faʻaalia i luga o le cusnme. E 2 fesoʻotaʻiga tuutuuga: A ma V. Ina ia malamalama poʻo le a se polokalama e tatau ona faʻaoga, e manaʻomia le toe faʻaputuina ai lea ole matagaluega o le faʻatau atu.

TAUA! Ina ia aua neʻi faia se mea sese i le filifiliga o le fesoʻotaʻiga fuafuaga, e tatau ona faʻatalanoaina ma le tagata faʻatau o le a faʻaaogaina le polokalame o loʻo aʻafia i le taimi o faʻapipiʻiina.

O lea la e tatau ona faʻavasegaina, o lona uiga o lanu i luga o le faʻamalamalamaga. O paga taʻitasi o uaea ua faʻaalia e lona lanu.

Faataitaiga:

  • Brown-lanumoana lanumoana.
  • Paʻepaʻe-moli-moli.
  • Uat.

Ona o le lanu lanu, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia le 4 paga o le uaea uila.

Mo nisi faʻamatalaga auiliili, e mafai ona e faʻaogaina lenei polokalame:

Faʻafesoʻotaʻi le Internet Outlet Dyy

Faʻafefea ona 'ai le' aʻai uaea uaea mimiti

T568B - filifiliga. I T568A - O le filifiliga A. O le fesoʻotaʻiga i le initaneti new stakes e matua taʻutaʻua lava.

Fesootai uaea

A e manatu o le polokalame, e mafai ona e amata faʻafesoʻotaʻi o alatoto o le initaneti uaea, faʻapipiʻi i latou i totonu o le pusa talafeagai i luga o le pusa.

TAUA! A o le i faʻafesoʻotaʻi le uaea, o latou tului e le puipuia. Aua o le saʻo fesoʻotaʻiga e tuʻuina mai e le fesoʻotaʻiga PED masini.

Mataupu i luga o le autu: Puipuiga mo le tuuina atu ma o latou lava lima - filifiliga faigofie

O le ata na faʻaalia ai o le lanu o le uaea e tutusa ma le lanu lanu ma e itu faʻafeagai ma grou.

E mafai ona faʻalauteleina le uaea i totonu o le urosa ma le koluse-naifi. Ole a mautinoa ai le maualuga maualuga o le malosi.

Faʻafesoʻotaʻi le Internet Outlet Dyy

Faʻafesoʻotaʻi uaea i le 'au i fafo, ua matauina ai le maka

O tulaga e faia i foliga o papatusi o tusi, lea e valavala i se mamao mamao, ina ua oso le tapuni o le tapuni o lona nofoa. A uma, o le a latou paʻi atu i le 'au a e faia se faʻailoilo eletise. O lenei tulaga faʻalagolago i le faʻagaioiga le mautonu o le maketi.

Faʻapipiʻi se failautusi i se mana i fafo

A maeʻa ona fai mai feutagaiga a uaea, ua toe faʻafoʻi mai le nofoaga i totonu i totonu o le tala i totonu i le auala lava na aveʻesea mai iina, ona faʻamau ai lea o le paʻu ma le paʻu.

Mautinoa na e faia mea uma. O le faia o lenei, faʻafesoʻotaʻi soʻo se masini i le faleoloa. Afai e aoga, e lelei mea uma. Ma afai e le aoga le masini, ona e tatau lea ona e toe siaki le uaea sao.

TAUA! E fesoʻotaʻi i le itu saʻo, faia ma se cable faʻapitoa iloa.

A uma ona siaki le faʻatinoga o le New network, tipi solo i luga o timuga ma alu i le faʻapipiʻiina o le auvai i le faafeagai. Afai e te fiafia, ona faitau lea e uiga i le faʻafesoʻotaʻiina o se telefoni i fafo atu.

Faʻafesoʻotaʻi le Internet Outlet Dyy

Matou te faʻaliliina le moli paʻu ma siaki le saʻo o le fesoʻotaʻiga

Faapipiiina sone

O lenei faiga e tutusa lelei ma le faʻapipiʻiina o se aʻoaʻoga eletise eletise. Ae e tatau ona e siaki o le uaea ua tuu ma le sili ona tuu i totonu o le pusa. Ma na o le tosoina o le soketi ma fao.

Ina ua uma ona faapipii le malae i totonu o le pa, e faʻaauupegaina i se gaioiga faʻalelei.

Faʻafesoʻotaʻi le Internet Outlet Dyy

Faapipiiina o le teuteuga o le laina o le vaega mulimuli

Fesoʻotaʻiga ata tifaga ma le faʻapipiʻiina o paketi e mafai ona faʻaaoga mo ituaiga uma i luga o le initaneti. Atonu latou te eseese ai i le tasi o fesoʻotaʻiga vaega ma le faʻapipiʻi metotia, ae o le aano o le fesoʻotaʻiga e le suia mai lenei.

Faʻafesoʻotaʻi o le Initaneti i luga o ou lava lima i tagata uma, ae talafeagai le mulimuli i tulafono a le Tetee paga ma mulimuli i le numera numera. A leai, o le a e solia se mea sese tele.

Mataupu i luga o le autu: Pati vali

Vitio i luga o le autu

Vaʻai foʻi i nisi manu feoaʻi o le a faʻaosofia oe pe faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻia le initaneti aoga i le fale e aunoa ma le faʻaaogaina o se mea faigaluega faʻapitoa.

Twoted Pisinisi sootaga:

E pei ona e vaʻai, e mafai ona e toetoe lava o soʻo se tasi e fesoʻotaʻi i le initaneti hack shiet. O lenei faiga e le tele le taimi. Foi, faʻafetai i lenei mea e mafai ona sefe ai au tupe.

Matou te fautua atu i lou mafaufau: faapipiiina o nicks i plasterboard.

Faitau atili