Faʻafesoʻotaʻi pe suʻesuʻeina i fafo

Anonim

I le taimi nei o loʻo i ai le tele o tulafono e tuʻuina i luga o le faʻapipiʻiina o soʻu mata. E tatau foi ona manatua o le fesoʻotaʻiga o tagata eletise e tatau ona faʻatino e le laʻau, ae le o se matasele. Ia mautinoa foi le saogalemu, o le a manaʻomia ona e faʻafesoʻotaʻia le pule i ni au taʻalo.

Faʻafesoʻotaʻi pe suʻesuʻeina i fafo

Avetaavale

I lalo o le nofoaafi i le Malosiaga Malosi, o le masani lea e faitau ai le vaega o le uaea e fesoʻotaʻi i le eletise e fai ai le eletise. I totonu o lenei tusitusiga o le a e aʻoaʻo pe faʻafefea ona fesoʻotaʻi le leai se puipuiga e puipuia ai le aufaʻafe.

O le a le mea ua faʻaalia i le tau

Faʻamatalaga o loʻo i ai i le Faʻaoga Tulafono e mafai ona faʻamatalaina pei ona taua i lalo. O le leai o le puipuia o le uaea i lona umi atoa e tatau ona mautu. O tulafono e le faia le fausiaina o se zero puipuia le puipuia mai i vaega taʻitoʻatasi o uaea. Faʻamatala o se manaʻoga e faigofie lava. A faʻaalia se faʻalavelave faʻalavelave poʻo se mea faigaluega e ala i se tagata faʻatau galuega, e iai mafuaʻaga lamatia. O lona malosi e mafai ona faʻaauauina e faʻaleagaina ai le le talafeagai. I lea tulaga, o masini uma o le a fesoʻotaʻi ma le matasele o le a tumau le puipuia.

Faʻafesoʻotaʻi pe suʻesuʻeina i fafo

Sili le aoga o le faʻaaogaina fesoʻotaʻiga filifiliga

O nisi taimi o le tele o eletise eletise i le taimi o uaea mafai ona faia se mea sese. Latou te fusifusia se vaega o lago, ma se tasi e faʻatautaia e aunoa ma le malepe. Ina ia faia lea, mai se vaega laititi o le uaea, e aveesea le vevesi, ma ua fulitua i le pou o le ogaumu ma fusi faatasi ai. A maeʻa lena, o le faʻaiuga o le uaea o le a faʻasino i le isi matata. O lenei metotia e le o se lala ma o lea e le mafai ona faʻaaoga.

Faʻafesoʻotaʻi pe suʻesuʻeina i fafo

E faʻafesoʻotaʻi le per springr i le pito i fafo saʻo, e tatau ona e faia se lala mai le puipuia o le laina e ala i le faʻapipiʻi pusa. Ina ia mautinoa o se fesoʻotaʻiga sili ona lelei, o le a manaʻomia ona e faʻaaogaina ni fesoʻotaʻiga e tatala ai Wago, alu pe Scotchlok. Faʻafetai i le faʻaaogaina o nei fesoʻotaʻiga, e mafai ona e fesoʻotaʻi taimi i se puipuiga puipuia i se lala, ma le vaega ma le matasele. E mafai ona e vaʻai i lenei ituaiga o fesoʻotaʻiga i le ata i lalo.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻaʻoleʻole le faleuila tuai

Faʻafesoʻotaʻi pe suʻesuʻeina i fafo

Soʻo se fesoʻotaʻiga talosaga pe suʻe i fafo

Afai e te suʻesuʻeina le fesoʻotaʻiga masini i le sili atu auiliiliga, ona mafai lea ona malamalama iai e matua laiti lava. O le mea lea, e mafai ona natia i le pusa faʻapipiʻi. O le uaea sootaga o le ai ai i le pepa lea.

Faʻafesoʻotaʻi pe suʻesuʻeina i fafo

Faʻafesoʻotaʻi le Po Exprerr e faʻaaoga ai le fesoʻotaʻiga kilipa

O le faʻapipiʻiina o le fesoʻotaʻiga, o le a e manaʻomia foʻi le tele o avanoa avanoa i le va o le pito i lalo o le faʻapipiʻi pusa ma le tulaga laka. E tatau ona tutusa pe o sina mea e sili atu le mafiafia ma le mafiafia o uaea.

Faʻafesoʻotaʻi pe suʻesuʻeina i fafo

Faʻapipiʻiina o ni taga ma le fesoʻotaʻiga le pe fesoʻotaʻi

Tele o tagata atamamai lipoti e i ai le isi auala o le fesuiaʻiina o le leai se puipuiga e puipuia ai le 'au. Mo lenei, o le ae manaʻomia le faʻaaogaina o se isi pusa se isi o le paranesi. E sili ona faʻapipiʻi i autafa o le plug-i lakapi.

Auitia mo le faʻapipiʻiina o taga ma fesuiaʻi.

Faitau atili