Povezivanje PE Explorer do prodavača

Anonim

U ovom trenutku postoji mnogo pravila koja se stavljaju na ugradnju utičnica. Također treba imati na umu da se priključak električnih uređaja treba provesti razgranatim, a ne petljom. Također kako biste osigurali sigurnost, morat ćete povezati PE vodiča u utičnice.

Povezivanje PE Explorer do prodavača

PE dirigent

Prema vlaku u energetskom sektoru, uobičajeno je brojati segment žice koji se povezuje s električnim ožičenjem za stvaranje električnog kruga. U ovom članku ćete naučiti kako povezati nulti zaštitni vodič na utičnicu.

Što je naznačeno u pue

Informacije koje su prisutne u pravilima o pue mogu se objasniti na sljedeći način. Zero zaštitni vodič u cijeloj duljini treba biti čvrst. Pravila ne stvaraju stvaranje nultog zaštitnog vodiča od pojedinačnih komada žice. Objasnite takav zahtjev je dovoljno jednostavan. Kada se struja u nuždi manifestira u utičnici ili uređaju kroz zaštitni vodič, bit će opasan potencijal. Njegova energija može nastaviti uništavati nepouzdane spojeve. U tom slučaju, svi uređaji koji će biti spojeni na petlju ostaju nezaštićeni.

Povezivanje PE Explorer do prodavača

Najbolja opcija PE Explorer veze

Ponekad mnogi električari tijekom ožičenja mogu napraviti pogrešku. Oni vežu dio utičnica s jednim PE vodiča bez prekida. Da biste to učinili, iz malog dijela žice, stručnjaci će ukloniti izolaciju, a metalna jezgra je valjala prsten i omotao ga s njim. Nakon toga, slobodni kraj žice bit će usmjeren na sljedeću utičnicu. Ova metoda nije grana i stoga je nemoguće koristiti.

Povezivanje PE Explorer do prodavača

Da biste ispravno povezali PE Explorer u utičnicu, morate napraviti granu od zaštitne nulte linije kroz instalacijsku kutiju. Da biste osigurali kvalitetnu vezu, morat ćete koristiti konektore koji otpuštaju Wago, otišli ili Scotchlok. Zahvaljujući korištenju takvih veza, možete povezati utičnice na zaštićenu nulu od strane grane i fazi s petlje. Ova vrsta veze možete vidjeti na fotografiji ispod.

Članak o toj temi: Kako rastaviti stari toalet

Povezivanje PE Explorer do prodavača

Shema veze PE Explorer u utičnicu

Ako u više detalja proučavate uređaj za povezivanje, onda se može shvatiti da ima male dimenzije. Stoga se može sakriti u instalacijskoj kutiji. Veza žice imat će sljedeći oblik.

Povezivanje PE Explorer do prodavača

Povezivanje PE Explorer pomoću spajanja isječka

Da biste instalirali priključak, također ćete morati osigurati količinu slobodnog prostora između dna instalacijskog okvira i mehanizma utičnice. Trebalo bi biti jednak ili biti malo više tlačne debljine s povezanim žicama.

Povezivanje PE Explorer do prodavača

Ugradnja utičnica s PE Priključkom Explorer

Mnogi stručnjaci navode da postoji drugi način prebacivanja nultog zaštitnog vodiča u utičnice. Za to ćete morati koristiti dodatnu granu kutiju. Najbolje je instalirati pokraj plug-in utičnice.

Armatura za montažne utičnice i prekidače.

Čitaj više