Faʻafefea ona tuu puipui ma le laititi o tau o neura ma le maualuga aʻafiaga

Anonim

E toatele tagata o loʻo iai le fesili pe faʻapefea ona tuu puipui i le tutoʻatasi o toe faʻafoʻi. Fefe i le sese, aemaise tulimanu, e puipuia ai latou mai le foʻia ma faʻataunuuina le maumea ma faʻauma paketi i tuʻinanau lima. O le ulaula e manaʻomia e vali ai puipui ma faʻapipiʻi le pule i luga o le fofaga ma totonu, fatuina le sitaili manaʻoina i totonu o le fale ma le faʻatusa o le fale. O le mea faigaluega e manaʻomia faigofie ma o le tuʻufaʻatasiga e mafai ona faʻatau saunia pe faia i le fale.

Faʻafefea ona tuu puipui ma le laititi o tau o neura ma le maualuga aʻafiaga

Tuu puipui i totonu o le fale

Ou te aʻoaʻoina laʻu uo "Botan" e tuʻu i luga o le puipui o lona lava fale

E fiafia Vidik e aoao. Na te fesoasoani mai ia te aʻu peʻa fatu se faʻavae, le moliga o le faʻapipiʻi ma mapu aʻe i auala eseese e toso ai moli uila ma tauemu ia te i latou. Ua fai mai nei tou te fesili maimau ai ia te aʻu se fesili, pe faʻapefea ona tuʻu puipui ma auala e fai ai i lalo o le fili. Talitonuina tomai fou tatou te amata i ni vaega laiti ma ni mea. Sa suʻesuʻeina se uo i le faletaavale. Faʻafefea ona tuʻu puipui i totonu o le pusaaila.

Faʻafefea ona tuu puipui ma le laititi o tau o neura ma le maualuga aʻafiaga

Matou te tuuina atu ou lava lima

Aisea, tatou te manaʻomia i tatou i se fale tekonolosi-tekonolosi mo tuʻu i luga o pa ma faʻamamaluina i le faʻata faʻaata, na Ia silafia ai. Tofotofoga mai le valiina Darwwall e aunoa ma se mautu faʻamaeʻa ua uma ona faʻaaluina.

Sa masani ona ou aumaia ia uamea spitulas o eseese ituaiga ma rollers ma le faaputuga puupuu ma umi. Ma le isi, sa manaʻomia e se uo se meafaigaluega:

  • tulimanu spatralas;
  • o se atigipusa mo le fofo;
  • Vili ma se upu faʻataʻitaʻi mo le fefiloi;
  • susulu;
  • Tulafono;
  • Olo masini;
  • Laina laina.

E le gata i lea mo le punou i lalo o le palaso:

  • tofa spatila;
  • fasimea;
  • Alii fesoasoani;
  • Pulumu.

O le mea faigaluega atoa e faigofie ma faʻamaualu e puipui ma o tulimanu e le o le faʻatusa. Sa ou faaali atu i se uo le ala e tuu ai puipui i luga o le sima. Muamua, o le laina amata, ona faʻaiʻu lea. Ua leva ona masani o ia i le alu.

Mataupu i luga o le autu: filifili faitotoa mai le ash: pros ma ua leaga

Foliga o le tutoʻatasi galuega mo tagata amata

Faʻafefea ona tuu puipui ma le laititi o tau o neura ma le maualuga aʻafiaga

Faauma o puipui puipui e faia oe lava

O le taofi i luga o latou lima ma o latou lava lima e manaʻomia ai se tamaʻi galuega. Ou te fautuaina ni tagata faipule faʻapitoa e faʻatau ai le faʻaaogaina muamua o tomai e faʻaaoga ai le maeʻa. Ona mafai lea ona e faia se mamago mama ma le mautinoa ma le faʻamaoni i ai. Ae le gata:

  1. Aua le taumafai e fai vave, o le saoasaoa o le a oʻo mai ma le poto masani.
  2. Aoao i luga o le sprester palu.
  3. O le sparala e tusa ai ma le lautele lautele, e oʻo atu i le 35 cm, o le a faigata mo oe e faʻafetaia oe.
  4. Matou te fefiloi ma ni vaega laiti, e sili atu le faia o le isi. Fuafua le faʻaalu i le tasi le taliaina, i se malologa i le galuega.
  5. E tatau i le mea faigaluega ona fealuaʻi ma se malifa o le 60 tikeri. O le tipiina o ni faʻaupuga, o le spalala blade ua tuu i le itu taumatau i le puipui poʻo se tulafono o loʻo faʻaaogaina. E manaʻomia le faia o lenei mea ina ua uma ona faʻatuina le manoa e faʻaʻaisa.
  6. Fatu se teuteuga mo e fai togafiti, afai e te iloa le auala e faamuta ai.

O le tali e tatau ona faʻaaogaina i totonu o se sipala tele ma taʻitaʻi i luga o le puipui gofie, faʻaititia le tulimanu.

O nisi tagata atamamai e talitonu, o le lototutu e mafai ona tautua i le tulaga taua taua ma faia i lalo o le supa. I luga o le afifiina o le tele o le maualuga, o le pito sili ona maualuga faʻaaogaina o le 3 - 5 mm ma naʻo le tasi o ituaiga e oʻo atu i le 10 mm. Polymer statty e fautuaina e faaaoga 0.5 mm. O le mea lea, ou te talitonu e mafai ona e pipii mau laiti o pa puipui o poloka kesi, mamago ma polystyrene o O le isi mea e tatau ona fai.

Aia luga ma pe aisea e tatau ai ona fai

Faʻafefea ona tuu puipui ma le laititi o tau o neura ma le maualuga aʻafiaga

Tutoʻatasi tuʻu puipui i le fale mautotogi

Ae le i tusia puipui ma o latou lava lima, e manaomia ona sauniunia. Na fou Padik puipui, ma o le faʻauma tuai, faʻamaligiina, matauina. Sa leai se Black Lightth Rengus e tatau ona tape. E na ona tatou laa i le pefu ma se malosi malosi ma le plaster ma drywall. O loʻo 'aina le gaʻo ma ufiufi pa o le Primer o le loloto o loʻo i totonu o le lua vaega.

Siaki le ituaiga o faʻalavelave, aʻo leʻi faia pa puipui, sa leʻi avea ai. Aisea e fai ai, pe a tatou ua selesele ma aveese le vaalele i le 1 mm. O lenei ua tatau ona matou suia moni le mea faigata ma ufiufi le manifinifi vaega o punou i lalo o le vali ma le faaleaga.

Mataupu i luga o le autu: O le Tausaga Fou a le Tausaga Fou e faia oe lava

Afai e iai lau loloto loloto i luga o le puipui, ona fai lea o le mana o ia nofoaga muamua, toso le vaega i luga o le zero i luga o tumutumu o le atuatuvale. Ona faʻafaigofie lea mo oe le ufiufi atoa le mataʻitusi ma le isi vaega.

Faʻaaogaina tatau o mea faigaluega mo le maualuga-lelei le lelei

Faʻafefea ona tuu puipui ma le laititi o tau o neura ma le maualuga aʻafiaga

Pusa Pusa

Sa fiafia Siak i le ātu puipui i ona lava lima, ina ia tele ai suiga o suiga. Tagata tomai faapitoa faʻaaoga se faʻapolofesa meafaigaluega. Spatula 600 MM o le a tuua le itiiti. Ae latou te manaʻomia le mafai ona mafai ona faʻaaogaina. Na taumafai uo e oomi le laulu ma se lima matala i le puipui. O le mea na tupu, na alu ai Zigzagi, ma na atili ai ona leaga.

Na ou avatua ia te ia ni nai fesoasoani, ona o le tolopoina.

  1. E tatau ona mama le meafaigaluega. E tatau ona fufulu i taimi uma.
  2. O le tuʻufaʻatasiga e faʻaaogaina i le ogatotonu o se spatila i le tele o aofaiga, o le a le faʻaititia i luga o pito.
  3. O le mea e totoe o le fofo i luga o le fitafita, o le malosi malosi le mea faigaluega agai i le puipui.
  4. O isi mea na totoe e vave ona faʻavasega.
  5. Ina ia fausia se ata pupula, e mafai ona e faʻaogaina se mea faigaluega masani e faʻalagolago i luga o le tuʻufaʻatasiga ma faʻaititia le faʻamamaina i le itiiti ifo.
  6. O le faʻamalosi e mafai ai ona fesoasoani i se faʻapitoa faʻapitoa.

Ina ua maeʻa, sa ou matauina se isi mea sese na faatagaina e Vidik. Na maeʻa ona ia faʻatinoina le vaega i le isi nofoaga ma pe a ia faʻamamaina le mea faigaluega, na manaʻo ai tagata e tuʻuina i totonu o le fofo. E le mafai ona faia lea mea, aemaise lava pe a faʻapea pe afai o le leoleo i luga o le tusi vali. Vaega mai le faʻafesoʻotaʻiga ma le ea na fausia ai se ata tifaga ma faigata atu nai lo le toe vaega o le paluga. Latou te le toesea le soli ma le tuialia o le a le maluelue.

Alignted Gypsium Putty i luga o puipui

Faʻafefea ona tuu puipui ma le laititi o tau o neura ma le maualuga aʻafiaga

Pupuga puipui ma sina taimi itiiti ma le malosi tau

O le sui o le puipui o le tekonolosi o loʻo maua ai uma le faʻaaogaina o le mea faigaluega mo le faʻaaogaina. Mo se fefiloi o le plaster faaaoga se lautele spatila. Ina ua faʻamautuina le tali i luga o le puipui, o le lauʻeleʻele o loʻo tuu i le itu taumatau ma e faʻatautaia i luga o le vaalele, ma tipi solo.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona valivali moli i luga o faʻamalama i le fale mautotogi ma ou lima?

Na puleaina Vadik e aveese uma suiga o le amataga manavai. Na lelei i le tini, ma na o sina puaa lava o ia i lona paʻu. O loʻo ia te aʻu le poto masani ma fai le le fiafia i le sirroring luga faʻaaoga se mea lelei, sili atu vave spatila poʻo tulafono, e aunoa ma le gaoia.

I tulimanu na ou faʻamau ai se tulimanu tulimanu poʻo se pepa faʻapitoa. Ona ou faʻaaogaina lea o se tulimanu faʻamalosi e fai ai le lamolemole foʻi o le vaalele. Sliging Defriclers i luga o le pito o le puipui, tietie atu o tulimanu mulimuli ane o se tamai lapisi spatila. O le punou o puipui ma o latou lava lima ma le faʻaaogaina o aʻu metotia na faia e Vidik vave.

O le aoina mai o le paluga mai le sifi o le aveeseina

Faʻafefea ona tuu puipui ma le tamaʻitaʻi Ua faʻamatala vave laʻu uo. E tumau lava le puleaina o le gatasi e aunoa ma le vavaeeseina e faia ai puipui o puipui.

Ina ua uma ona faʻatau atu le sima i luga o puipui, e tatau ona e faʻatali ni nai itula. Ona faia lea o le kalopo i le vai ma le lapotopoto gaoioi e tineia ai le laualuga. Ua maua le le lelei mo le pipii o panels ma pou. E mafai foi ona e puipui. O arles e gaosia e se mea vevela. O le faia o le mea e faia e le tulimanu.

Vaeluaina i lalo o le pala

Faʻafefea ona tuu puipui ma le laititi o tau o neura ma le maualuga aʻafiaga

Tutoatasi Prety Patty Pati

E mafai e leoleo ona fai le teuteuina o le teuteuga. O le a faia le leaga pe a uma ona tumu i puipui. O le vaega fou e faʻaaoga i luga ma o loʻo faʻapipiʻi le vaega i ai i auala eseese.

O le faigofie ona mafai ona maua ai se pulumu. Sa tuua e le au maʻau seevae, ma toso aʻe le lima o loo ia manaʻo iai: galu, liʻo, ligzags.

O le faʻaliliuga o le paʻu ma le ie na faia ai ni autau laiti o loʻo faia i luga o le laww solo. E foliga mai o le Dreat Real Detor. Spatula e aunoa ma le paʻi atu o puipui o loʻo tulaʻi mai. O le tino o le ata e sili ona teuteu e noataga. Po o le laualuga ua vali.

O se saʻiliʻiliga e faʻaaoga e ala i se faʻapitoa stensil. O mea e totoe e sili atu ona aveese. E i ai le fusi. E mafai ona e faʻafaigofie ni lavelave. E foliga mai e matua matagofie le fefe pe a ufitia i lanu eseese o loʻo faʻaaogaina ai le tino.

Taumafai, ma o le ae mauaina se masani ma tutasi o totonu.

Faitau atili