Faʻafefea ona tuu le uʻamea uʻamea i totonu o le fale laupapa

Anonim

Faatasi ai ma le tele o fale, na fausia mai le laʻau masani, oti laupapa, e tele taimi e mafai ona e mauaina se manatu e le talafeagai mo se faitotoʻa faitotoʻa. Afai o le steel fausaga o se vaega taua ma le faʻatulagaina o fale i totonu o le metropolis, ona faʻapipiʻi ai lea o se oloa i le nofoaga o le skeptics i lenei tulaga e le faia o lona faavae.

Inisiualau Faʻapipiʻi Faʻapipiʻi Faapipiiina

Lelei o le uʻamea faitotoʻa

O le vanitititaʻiga i totonu o le puipui e leʻo se faʻafitauli i le ala o tali atu. Ae leai se mea e sese - natura E masani ona iai i totonu o le fale, pe a osofaʻia e le au osofaia ni fale faigaluega, i totonu o le fale laupapa, e inu i le pa o le pu manaʻomia i le fausaga o le manaʻomia tele.

Faʻafefea ona tuu le uʻamea uʻamea i totonu o le fale laupapa

O le isi mafuaaga e le aoga ai le faʻapipiʻiina o uʻamea uʻamea i totonu o le fale laupapa - o loʻo latou pasi atu i le potu ma malulu mai le auala. Ae o lenei finauga e mafai ona faʻaiʻuina e le o le tuuaia, aua o se uʻamea uʻamea e mafai ona faʻatau faigofie - o se vaega o se faʻapitoa faʻapitoa e faʻaaogaina.

O nisi tagata e talitonu o le fausiaina o uamea, puipuia le fuaitau i le fale, e sili fetaui mo le nanaina ma taitai atu ai i nai finauga mamafa. O le finauga autu: O le faitotoʻa o le uʻamea o le matagofie o le fausia o le fale tumaʻoti, matua faʻateleina lona tulaga. Ma le isi, o le faitotoa o le Luiro pe a manaʻomia se mea e mafai ona faʻaleleia atili ai io latou lava lima.

Faʻafefea ona tuu le uʻamea uʻamea i totonu o le fale laupapa

Faapipiiina mamanu

O le faʻapipiʻiina o se uamea fausaga i le ulufale atu i le fale laupapa o loʻo iai ni fua o mea e fesoʻotaʻi ma mea famu o le fausiaina o mea fau fale. O puipui o le fausaga, i le taimi o lona faʻaaogaina mo le faʻamoemoe, e pei o le "'' ua siitia, aua o fafie, e fuafua i le tau ma le fuʻafuga. E laʻititi mea leaga, aʻo le fausaga, lea e tu i le potu, ona o le sili ona fetaui lelei ma faiga faʻaleleia e mafai ona afaina ai.

Mataupu i luga o le autu: E aoga le moe i luga o le fola: manatu ma fautuaga o tagata atamamai

Faʻafefea ona tuu le uʻamea uʻamea i totonu o le fale laupapa

Afai o le faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo lofituina, ona iai lea o faʻafitauli i le tapunia-tatalaina. Fai mai le faitotoʻa e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi ma le "SATAING" Pa puipui. A o le i faʻapipiʻi le 'olo o le uʻamea i le fausaga laupapa, e manaʻomia le faʻatali seʻia tupu atoa le solū.

Tagata e iloa faʻapipiʻi le uʻamea faitotoʻa, ia maitauina pe afai e te faʻapipiʻi se pusa pa, ona mafai ai lea ona puipuia le faʻaleagaina o le puipui. Ina ia faia se vai, o le pa ua uma ona faia i le puipui, sili atu ma le tele o le iron faitotoʻa mai itu uma e uiga i le 7 CM, o le pepa e tasi e ave uma puipui o le pa.

Faʻafefea ona tuu le uʻamea uʻamea i totonu o le fale laupapa

Faapipiiina auala

O le faaupuga 'tuu le faitotoʻa ole uʻamea i le fausaga mai le pa "tatau ona faʻaalia le faʻamau i le lautele o le laʻau. O le tagata lava ia o tagata e faʻaaoga e faʻapipiʻi ai le faʻapipiʻi. O le tagata lava ia-lipine e faʻataunuʻuina e ala i le pusa o le pusa, ona i le maualuga o le faʻalauteleina o le loloto i totonu o le laupapa.

Faʻafefea ona tuu le uʻamea uʻamea i totonu o le fale laupapa

O le faʻapipiʻiina o le pito sili ona saogalemu, aua afai e te faia se faʻapipiʻi e ala i le kukaina o se atigipusa i fafie i fafie, ona tupu ai lea o se afi. I mea uma, e manaʻomia le "nanaina" mai le mata o le fauina o Aapa, lea sa faʻaoga e faʻatumu ai avanoa. Faia lenei, faʻaaoga se palasi faʻapitoa. Ina ia sailia pe faʻafefea ona faʻaleleia atili le ulufale o lau fale, e mafai ona e masani ia te oe i ata na faʻaalia ai filifiliga leaga.

Faʻafefea ona tuu le uʻamea uʻamea i totonu o le fale laupapa

O le pule o le fale, manaʻo e faʻapipiʻi le faitotoʻa o uʻamea, ma mafai ona talitonuina polofesa, ma mafai ona faia se galuega ma ou lava lima, Iloilo le tele o loʻo i ai i le lautele o le galuega o loʻo salalau.

O 'aʻai o loʻo lelei i le aso e sili atu le aoga i totonu o uʻamea mo fale aulotu, e ui lava latou te faia ma se tamaʻi faʻaeteete. O le manatu o lenei mea i totonu o le mea e maua mai le uʻamea e sau i totonu o se ituaiga o mea le talafeagai ma le stylity o le potu. I le faʻataʻitaʻiga, e mafai ona vaʻaia o le uʻamea fausaga ma pa o le ogalaau fausaga e masani lava ona manaʻomia i totonu o se vailaʻau tutusa. Faʻafefea ona foliga moni - vaʻai i le ata.

Faʻafefea ona tuu le uʻamea uʻamea i totonu o le fale laupapa

Tagata o loʻo toe faʻatupuina o fale o loʻo mafai ona tuʻu ai se faitotoʻa ulufale ma se masini e pei o se mea, faʻatautaia e iloilo ia latou. O fausaga faʻavaomalo faʻaititia le tele o malo le palaai, faʻapipiʻi le vevela i totonu o totonu o le potu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se paipa vai i le atunuʻu: filifili paipa, polokalame, statm, faʻatulaga metotia

I fale nofotoʻatasi, na faia foi le faitotoʻa o le uʻamea atoa o le irotona ma le faʻalapotopotoga o faʻalapotopotoga. E masani lava, le manaʻomia o le tuʻuina o le faʻatulagaga o loʻo tupu pe afai o le fausaga e ma le lua pe sili fola, ma o loʻo iai le avanoa e le faʻalogo i le valaʻau.

E te manaʻomia i taimi uma le manatua e le lava le filifilia o le faitotoʻa, e taua le faʻaogaina o ana faʻapipiʻiina. A leai, e le gata i le ata e le gata le saogalemu o le meatotino, ae mafai foi ona avea ma se mafuaʻaga o faʻafitauli eseese - mo se faʻataʻitaʻiga, o le loka.

Faitau atili