Faʻafefea ona faʻapipiʻi Split System (Air Paʻi) oe lava

Anonim

Ola i le taumafanafana vevela ma Soul fesoasoani i le tau o le tau ma i totonu o le vaega o loʻo vaevaeina i luga o le tau o le ea e tusa ma le masani. O metotia e le taugofie, ae o mea uma e manaʻomia e totogi ai le aofaʻi laititi nai lo meafaigaluega. O le mea lea, o le toʻatele o loʻo mafaufau e uiga i tutoʻatasi. O le faʻapipiʻiina o le ea malulu e mafai, ae o loʻo tele mea laiti ma o loʻo iai le susunuina o le osofaʻiga o laei o masini. Faʻamatalaga auiliili-ala-ala-laasaga faʻatonuga o le a fesoasoani ia te oe e faia mea uma saʻo.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Split System (Air Paʻi) oe lava

Faapipiiina le ea malulu i ou lava lima sefe se aofaiga lelei

Filifilia o se Nofoaga

Faʻapipiʻi le malulu o le ea ma o latou lava lima e amata i le faʻauiga o le nofoaga o mea faigaluega. Talu ai o le vaeluaina polokalame e aofia ai ni poloka se lua pe sili atu, o le ae tatau ona e filifilia se nofoaga mo mea uma e lua. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le amanaia o le ea malulu o le a tufatufa i totonu o le fale poʻo fale mautotogi, faʻapea ai ma tali faʻapitoa faʻapitoa.

Tatou amata i manaʻoga faʻapitoa. A filifilia le tulaga o le Unicent Unit, matou te mafaufau i ni mea manaomia:

  • mai le poloka i le taualuga - i le itiiti ifo 15 cm (o nisi gaosi oloa a itiiti mai 20-30 cm);
  • i luga o le puipui i luga o le itu - a itiiti mai 30 cm;
  • I luma o le faʻalavelave o le tafe o le malulu o le ea o le a solia - a itiiti mai 150 cm.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Split System (Air Paʻi) oe lava

Filifiliga masani mo le faʻapipiʻiina o le ea malulu

O le poloka pito i fafo e masani ona tuu i tafatafa o le faamalama pe i luga o le tatala faapalepale pe a. I luga o le Glazed Badcony / Logginia e mafai ona i luga o le pa (pe a lava le mea na maua ai le gaoia) pe latalata i le puipui. Afai e te nofo i luga o le fogafale muamua ma lona lua o le maualuga-tulai mai fale o loʻo taumafai i fafo o loʻo taumafai e tuʻu le Windows tulaga i luga - mamao mai le pasese. I le pito i luga e mafai ona tuʻu i lalo o le faʻamalama poʻo le itu.

Afai o le faʻapipiʻi o le ea malulu o loʻo fuafuaina i se fale tumaoti, e masani ona filifilia e faʻavae i luga o le mauaina o puipui. Afai e i ai se fontinefing foced, e mafai ona e faʻaaogaina se mauga faapitoa pe tautau le poloka i le pito, pe a fai o le.

Pe a filifilia se nofoaga o le split-system poloka, e manaʻomia foʻi le manatua o le tele o taimi o le sili atu ma le maualuga mamao i le va o poloka ua masani ai. Fuainumera faapitoa faalagolago i luga o le tagata gaosi oloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mea pito laʻitiiti mamao e ono 1.5 m, 2.5 m (eseese faʻataʻitaʻiga o dakin) ma e oʻo foi i 3 mita (payonic). O nisi tagata gaosi oloa e maualalo le umi e le faʻatonutonuina, o lona uiga, soʻo se tasi. I le tulaga lea, e mafai ona e setiina le "toe foi i tua" poloka. O mea faapipii i lenei auala o le faʻapipiʻi ua taʻua o le "Sanuisi".

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Split System (Air Paʻi) oe lava

O le faʻapipiʻiina o le ea malulu e amata i ona lava lima mai le filifilia o lona nofoaga

Faigofie faigofie, o le tulaga ma le maualuga maualuga i le va o poloka lua poloka. E masani ona 6 mita. E sili atu, ae le o le toe faaauauina o le faifai pea o le faiga fai fua o le a manaomia, ma o tupe faaopoopo lea, ma tele. O le mea lea, taumafai e teu tupe i le mea e manaomia 6 mita.

O le a le mea o le a manaʻomia mo le faʻapipiʻiina o oe lava

Masalo o loʻo e iloa le tele o le faʻapipiʻi o le ea malulu o le tagata poto. Afai e te sau mai le mea mai le mea o loʻo tau, pe a maeʻa mea uma, e naʻo le 3 itula, latou te tali mai i mea tau tupe ma faʻaititia a le tau. Masalo o le tulaga lea, ae o le tele o mea faigaluega ua uma ona i ai i le faatoaga. O se tuusaunoaga o se pamu gaogao, ae o le toʻatele o tagata faʻaleaga fai e aunoa ma ia, ona aoga lea o le tele o mea lelei, ae mai le leaga o le mea moni.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Split System (Air Paʻi) oe lava

A faʻapipiʻi, e taua le matauina o le faʻavasegaina faʻapipiʻi o poloka. Mo lenei mea e te manaʻomia se fale lelei

Meafaigaluega

O lea, e faʻapipiʻi le ea malulu i ou lava lima o le ae manaʻomia mea nei:

  • O le tagata e leai se mea e fai ai se pu i le puipui i fafo o loʻo fesoʻotaʻi ai le fesoʻotaʻiga i totonu ma fafo.
  • Alu e faʻapipiʻi ai faʻapipiʻi ma se seti o faʻafitauli o le sili atu o le lautele.
  • O le paipa tipi mo le tipiina o le apamemea o paipa ma le rimmer e aveese le burr (e mafai ona e faia i le faila / jeppaper).
  • Tiapolo mo paipa paipa.

    Faʻafefea ona faʻapipiʻi Split System (Air Paʻi) oe lava

    Loli taavale solofanua

Mo se faapipii lelei, o se pamu ua manaʻomia, ae masani na e leai se mea e leai se mea ma i luga o ala i le 6 mita o loʻo tau e aunoa ma le tau.

Mea

Mo fesoʻotaʻiga ma faʻapipiʻi poloka lua o vae vaevaega o vaevaega, o le a manaʻomia nei apifoaʻi solo:

  • Cable mo le pule malosi ma le fesoʻotaʻi poloka. O le faʻailoga ma le faʻailoga o loʻo faʻalagolago i tagata gaosi oloa ma e masani ona faʻaalia i le tusi folau i le faʻapipiʻiina o faʻatonuga. E masani lava o le 4-uaea uaea ma le kolosi vaega o le 2 MM2 poʻo 2.5 MM2. O le umi umi e tutusa ma le umi o le ala ma sina tupe.
  • Copper mafiafia-vai-sipale sipela (e le o sapalai vai, ae faapitoa mo le malu ma ea tulaga masani). Paipa o le a manaʻomia ni ata se lua - sili atu ma laʻititi. O faʻatusa faʻapitoa o le a faʻaalia i le tusi lesona, o le umi o vaega taʻitasi e tutusa ma le umi o le ala ma le 20-30 cm i luga o le tupe teu. Toe o, e faʻalogo i e nana paipa e leʻo le vai, ae mo le faia o mea faigaluega. I totonu o latou, o leisi apamemea e soluluina, lea ua maasiasi ma mafai ona maua ai le malosi pueata. E manaʻomia le feʻaveaʻi ma teuina o 'apamemea' apamemea i luga o pito i luga - e le aofia ai le pefu e le aofia ai. E taua tele.

    Faʻafefea ona faʻapipiʻi Split System (Air Paʻi) oe lava

    E manaʻomia e le PABRA paipa faʻapitoa, ma le mafiafia o puipui, e leai sona aoga o le apamemea

  • Vevela mo paipa mai le neck buttle. E i ai efuefu efuefu po o uliuli. E le atagia le lanu i luga o le uiga, sau i vaega o mita le lua mita. O le umi e manaʻomia e tutusa ma le umi o le auala. Matou te manaʻomia se vevela i lalo o le tamaʻi paipa o paipa - sili atu ma laiti.
  • Alavai alavai. Faapitoa fautuaina e tuu se mea faʻapitoa o le tino ma se palasitika sipela i totonu. Ina ua faʻapipiʻi tutoʻatasi, e masani ona suia e se paipa polypropylene. O le umi o le alavai alavai - o le umi o le auala ma le 80 cm.
  • Lua l-foliga puipui mo faapipiiina le poloka pito i fafo. O lo latou tele e tatau ona fetaui ma poloka fua, ma o le a le tau o le tino e tatau ona sili atu i le 4-5 taimi. O lenei faʻasoa e manaʻomia e toe taui ai mo le matagi ma le kiona avega. E manaʻomia e faʻatau i totonu o kamupani faʻatau atu mea faigaluega mo le tau o le ea. E mafai ona le malamalama le taga masani.

    Faʻafefea ona faʻapipiʻi Split System (Air Paʻi) oe lava

    Puipui mo le malulu o le ea e tatau ona tatalia se avega tele - 3-4 taimi maualuga atu nai lo le tele o le vaega i fafo

  • Bolts, taula, tumau. Ituaiga, Fua o Fuaitau ma Fuatinoaga e faʻalagolago i le ituaiga o puipui ma le faʻapipiʻi ipu mo le vaega i totonu o le tagata, e pei o le ituaiga puipui o loʻo faʻapipiʻiina e le ea.
  • Pasitika Pusa 60 * 80 cm - ina ia tapunia le fetuunaiga o fesoʻotaʻiga.

O mea uma e manaʻomia e faʻapipiʻi ai le ea malulu i ou lava lima.

Poloaiga o faʻapipiʻi ma foliga

I le tutoʻatasi o le faʻapipiʻiina o le vaeluaina o le split system, e leai se mea i luga o le lavelave, ae e iai le tele o taimi e mafai ai ona afaina ai le tumau ma le lelei o meafaigaluega. Muamua o mea uma lava, aʻo leʻi amataina le galuega, e aoga tele le faitauina ma le totoʻa le faʻapipiʻiina ma le faʻagaioiga o le faʻatulagaina o mea e maua mai ma mea faigaluega. O le taimi na faʻaalu e taui ai le mea o le a e iloa tonu ai le mea lea ma faʻafefea i lau ea, aua e iai ni taleni.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Split System (Air Paʻi) oe lava

O le tautau i luga o le poloka i totonu sa faigofie, seia oʻo i le faʻapipiʻi amata, faʻataʻitaʻi pipii i luga o le ipu

Amata - Faapipii poloka

A o le i amataina o galuega uma, e aoga le sailia o le nofoaga o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le faʻaofuina o le paʻu poʻo le vevela o paipa. Alu i totonu i latou pe a galue - e matua faanoanoa. O le isi o le mea moni o le faʻapipiʻiina o le ea malulu i ou lava lima. E manaʻomia le amataina o le faʻapipiʻi o le iunite i totonu. I le nofoaga filifilia, tuu le ipu mo lona faʻapipiʻi. O le poloka e tatau ona tautau i luga o le lautele e aunoa ma sina mea itiiti. O le mea lea, latou te faʻalatalata i le faʻailoga ma faʻamau ma le faʻaeteete.

Faʻaaoga le ipu, faʻaalia ai i tulaga o le maualuga, faʻailogaina le nofoaga mo nonoalaʻaiga. O faʻalavelavega pu, faʻapipiʻi palasitika plug i lalo o le tino, tautau le ipu ma nonoa lipine. Faapitoa ma le faaeteete le pito i lalo o le ipu - o loʻo iai ni tagavai e taofi ai le poloka, ona e tatau ona latou mautu. Leai se toefaafa. Ona siaki lea o le tafailagi toe.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Split System (Air Paʻi) oe lava

O loʻo i lalo o le pu i lalo o le ala mo le faʻapipiʻiina o le ea malulu ma ou lava lima

Ina ua uma le puʻeina, o le a iai le ala (e tatau ona alu i lalo o le tiʻetiʻe i le 1 cm i le mita - mo le faʻaalu o le pu i fafo i le puipui i fafo. O le pu foi o le pu ma le faʻaituau - toe masani i mea masani (o le tulimanu e sili atu nai lo le ala).

O le pu maualalo le pu o le 5 cm. Afai e leai se ituaiga o lenei tele, e mafai ona e faia ni pu o se lapoa, ae e le o se faaputuga masani / uaea. I soo se tulaga, e sili atu le le fiafia i le lua pu - tasi mo 'apamemea ma se eletise, o le lona lua mo se alavai alavai. E tatau ona punitia i lalo o le isi itu - ina ia aua neʻi nutimomoia i se faʻalavelave i se faʻalavelave faʻafuaseʻi.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Split System (Air Paʻi) oe lava

Afai o le lua "Toe foi i tua" poloka o loʻo faʻapipiʻiina, o le pu e tatau ona tuʻusaʻo (fua i lau oe lava poloka o lo o loka ai le fesoʻotaʻiga)

Ona faʻapipiʻi lea o puipui mo le poloka pito i fafo. Afai o loʻo matou talanoa e uiga i le maualuga-tulaʻi mai o le fale, aʻe i luga o meafaigaluega ma tomai galue o le a manaʻomia. O lenei iunite e tatau foi ona tautau i luga o le tafailagi, o lea pe a faʻaofuina foʻi pu o le lalagaina. A faʻapipiʻi puipui, faʻapipiʻi faʻapipiʻi i totonu o pu taʻitasi, e le afaina pe o le a le tele o latou o se mea muamua. Nofoaga faʻapipiʻi - taula 10 * 100 mm. Sili atu e te mafaia, itiiti tele le le manaʻomia.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Split System (Air Paʻi) oe lava

O nisi taimi e aunoa ma ni promal e le mafai ona faia

I tua o puipui e faʻatulagaina, faʻaalia se iunite fafo. Ou te faʻapipiʻiina foʻi le poloka, foi, i mea faʻapipiʻi uma o loʻo iai. Naʻo le mea e tatau ona mautinoa o loʻo tutu ai i lalo o soʻo se aiaiga.

Faatoega o fesoʻotaʻiga

Lua poloka e fesoʻotaʻi ai le eletise eletise, lua apamemea tubes. E faʻapea foʻi ona faʻaalia mai le alavai ala mai i le puipui. O nei fesoʻotaʻiga uma e tatau ona filifilia saʻo, faʻafeiloaʻi, tuʻu ma faʻamaufaʻailogaina.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Split System (Air Paʻi) oe lava

O lea o le masani o le poloka i fafo e foliga mai.

'Apamemea tubes

Matou te amata i paipa paipa. Tasi lapoa lapoa, o le isi laiti. O tulaga o loʻo faʻaalia i faʻatonuga mo le ea malulu. Oti ese le paipa na tipiina o se fasi manaʻomia o le umi, faʻagaoi o pito mai le burr se meafaigaluega faʻapitoa e aʻoaʻi ma le maualuga o le tipi. Faʻaoga le masani ai vaʻaia e le manaʻomia, e pei o se faila mo le aveʻesea o le paʻu - totonu o le paipa o le a faʻapea o loʻo paʻu i totonu o le stactaresors.

O paipa sauni e ofuina vevela-inculating tubes. E le gata i lea, o le le soifua maloloina e tatau ona mautu ma pasia i totonu o le pa e aofia ai. O soʻoga o le Hormal Creveuss fasi sample e mautinoa o le metallized scotch, ausia le matua faʻanoanoa lava i luga o pito. O le lelei o le Fale o le Fale o le Intermal e taua, talu ai o le a faʻamautuina o le a fausia i luga o le faʻapipiʻiina vaega, ma e mafai ona tuʻu i totonu o le puipui, faʻaleagaina le puipui.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Split System (Air Paʻi) oe lava

O le vevela vevela o loʻo ofuina i luga o le 'apamemea o' apamemea, ua latou o loʻo 'eseʻese ma faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻitaʻiga (o le animini) scotch

Copper tubes afifiina i le vevela o le o loʻo faia e ala i se pu i le puipui. I luma o lena mea, e manaʻomia le o le pito o le a faʻalauiloaina i totonu o le puipui, ma le faaeteete le pefu i le paipa (ma e sili atu le malemo i le taimi e amata ai le fesoʻotaʻiga). O se mea taua lea, aua o le pefu o le a vave ona faʻaseʻe ai le koneteina.

Uaea ma alavai

E faigofie atu le feagai ai ma se eletise eletise. O uaea taʻitasi ua maitauina ma faʻapitoa fautuaga e ala i le faʻapipiʻi o o latou i luga o le faʻatauga o loʻo faamamaina mai le faʻamalosi ma le faʻamalosia o ni ata. O le ua saunia saunia e fesootai e tusa ma le polokalame o lo o i faatonuga.

I luga o le pito i totonu ma fafo poloka i luga o le taulaga mo fesoʻotaʻiga apamemea o loʻo i ai se ipu tiʻetiʻe i lalo o le uaea. A o le i amataina se tutoʻatasi o le faʻapipiʻiina o split system, aveese papatusi, mafaufau poʻo fea o le a talafeagai ai - o le a faigofie le galue. Aemaise i le poloka mai fafo.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Split System (Air Paʻi) oe lava

E pei lava o se uafu mo le fesoʻotaʻi o se eletise eletise.

Faʻafesoʻotaʻi le alavai alavai e masani ona faigofie: o loʻo fesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina lelei i totonu o le poloka i totonu ma aveese mai le puipui. O le umi o lenei faagaau e tatau ona i ai ia e oʻo i se mamao o le 60-80 cm mai le puipui. O le taʻo le utu alavai e tatau ona faʻatino ma le faʻaituau agai i le ulufafo i le auala. O le malifa o le itiiti ifo 1 cm i le mita ua umi. E le mafai ona e itiiti ifo.

O le siosiomaga e tatau ona faʻamaumauina i le fa'ʻa faʻatonuina famemea ina ia leai se tini i totonu. Faʻaleaga ona faʻaputuputu i totonu o latou, e mafai ona i luga o lau fola poʻo luga o meaafale. A e faʻaaluina le paipa e ala i le pu i le puipui, e sili ai foʻi le malemo se mea.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Split System (Air Paʻi) oe lava

O le a le mea e foliga mai ai le auala mai le itu o le auala (o loʻo tuʻufaʻatasia ma i le puipui)

I totonu o le potu e masani lava paipa ma uaea o loʻo afifi i le faʻapipiʻiina o se mea e faʻapipiʻi ai i se mea e tasi. Ona latou faia lea o le puipui i le tele o nofoaga, o le palasitika pusa ua mautu. E masani lava ona paʻepaʻe pe talafeagai mo le lanu faʻauma.

Afai e te manaʻo, e mafai ona e nanaina uma tubes i le puipui - e faʻaigoa le ala i le puipui, tuu i ai ma pe a uma ona siakiina le gaioiga e aʻe ai. Ae o se filifiliga lenei e lamatia ai, o lea e toe faʻafouina ai se mea e manaʻomia ona vavaeeseina ai le puipui.

POLOKALAMA poloka

Lenei, lautele, e leai ni mea lilo. Faʻalauteleina i le pu i le pepa fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻi i le talafeagai fesoʻotaʻiga. E leai ni faʻafitauli o le uaea o le uaea - i le uaea e faʻafesoʻotaʻi ai uaea o le lanu o le lanu e tasi latou te fesoʻotaʻi. I lea tulaga, e mautinoa lava e le sese.

Afai o le maualuga o le tele o le faʻapipiʻiina o poloka sili atu 5 mita, e manaʻomia le faia o se matasele mo le tosoina o le suauʻu (tuu le apamemea o le paʻu. Afai o le eseʻesega e maualalo ifo, leai ni tagata.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Split System (Air Paʻi) oe lava

Faatoloto le auala i le va o le iner ma fafo poloka vaeluaina faiga

Fefaaaiina

E lua auala e aveese ai alavai mai le vaeluaina o le split system - i le falesa pe na o fafo, fafo o le faamalama. O le auala lona lua e sili atu ona taatele, e ui lava e le saʻo tele.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Split System (Air Paʻi) oe lava

O lenei o le fua mai o le i totonu o le poloka alavai (i le lima)

Faʻafesoʻotaʻi le alavai vai e faigofie foi. I le galuega faatino o le alavai alavai o le iunite i totonu (paipa ma se palasitika mata i le pito i lalo o le iunite), o le tino o le tino e faigofie ona faaputuputu. Ina ia taofi le saogalemu, faʻamaligiina le fesoʻotaʻiga ma se togafiti.

Le tutusa lava o le tulaga i le alavai o le iunite i fafo. Mauaina i le pito i lalo. E masani lava ona tuʻu mea uma e pei ona i ai, ma o le vai o toso i lalo ae e sili atu le ofuina o se alavai ma maua ai le susu mai i puipui.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Split System (Air Paʻi) oe lava

Alavai o fafo poloka

Afai e faʻaaoga e le vevela, ae o le paipa pai, o le a e manaʻomia e filifili se adapter e faʻatagaina ai oe e faʻafesoʻotaʻi le ea malulu o le ea ma le paipa. Mataala o le a tatau ona i ai i luga o le nofoaga, ona e ese mai tulaga.

Ina ua maeʻa le faʻatafunaina o alavai, e sili le aloese mai le taumamafa ma e mautinoa lava e faʻatagaina ai ni teuga - mamafa i nei nofoaga, lea e le lelei. E pei ona latou tautala, o le paipa ua folasia i se malifa. Sili ona lelei - 3 mm i le meter, maualalo - 1 mm i le mita. I le taimi uma e faʻasaʻoina i le puipui o le sili atu o le le lelei o aʻu.

Freon PrintFulation system

E sili atu le faigata i le fesoʻotaʻiga o 'apamemea. Latou te manaia tele, ae le o le faʻatagaina o tagata asoa ma avanoa o loʻo faia i luga o puipui. Mo fetuutuunai, e sili le faʻaaogaina o le paipa, ae e mafai ona e faia le tautotogo. Ole tulaga lea, ole tatau foi ona aloese mai mea faʻapaʻiaina, ae ina ia aua nei pasi le faʻaulu.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Split System (Air Paʻi) oe lava

O taulaga i luga o le poloka pito i fafo foliga pei o lenei. I luga o le fale tutusa.

Mai le amataga matou te faʻafesoʻotaʻi le paipa i totonu o le poloka i totonu. I luga mai le auupega mimigi. A o faʻavaivaia naʻo mea ua faʻalogoina ai le iʻuga. E sau i fafo Nitrogen. O le mea masani lea - nitrogen tulaga, i le fale gaosi ina ia le o le i ai o lo o i ai. Ina ua feosofi ia ana mea, aveʻeseina le plugs, aveese le paʻu, ona matou tuʻuina atu lea i totonu o le pusa, ona amata ai lea ona mou atu.

Soloia

Muamua aveese le plugs mai paipa ma siaki le pito. E tatau ona lamolemole, faataamilo, e aunoa ma le malaia. Afai i le taimi o le vaega tipi na le laga, ma faʻaaoga le kalita. O se tamai masini lea e mafai ona maua i totonu o le faleoloa faleoloa. E faʻaofi i totonu o le paipa, tusi, tuʻutuʻuga vaega o le satauro.

O pito o pito o le pito i le 5 cm o loʻo tutusa lelei, pe a maeʻa le pito, e le mafai ona latou taofia ina ia fesoʻotaʻi i le faʻaaogaina / faagasologa o poloka. Ole saʻo ole faʻatinoina o le faʻatinoina o lenei vaega o le faʻapipiʻi e taua tele, aua o le Forton Clishaucement Community Systec. Ona toe manatua lea o le ea malulu o le ea

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Split System (Air Paʻi) oe lava

TIGL o le 'apamemea apamemea mo le faʻapipiʻiina o le ea malulu

A o le ulutuu, uu le paipa i lalo. Ona toe o ai lea o le sao o le apamefitu, ma paʻu i le fola. I le tagata e umia e patipati ina ia malepe lena 2 MM. E le toe sau foi pe leai foi. O matou togafiti le faagaau, tuu le kapeneta cone, vili, faʻaaogaina le tumau taumafaiga (mafiafia-mafiafia-ufiufi tube). Ua maeʻa le faʻataʻuga pe a le alu atili le cone. Matou te toe faia le taotoga i le isi itu, ma se isi faagaau.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Split System (Air Paʻi) oe lava

O iinei e tatau ona avea ma taunuuga

A faʻapea e te leʻi faia ni paipa o paipa, e sili atu le aʻoga i ni fasi le talafeagai. O le pito e tatau ona liliu i ai, ma le manino le tuaoi.

Sootaga ma uafu

O le pito o le paipa o le paipa e fesoʻotaʻi ma le fetaui lelei, faʻamalamalamaina le nati. E leai ni tagavai faaopoopo, o mautane ma le fiafia e faʻaaoga e le tatau ona faʻaaogaina (faʻasaina). Ina ia mafai ona ave ni ie faʻapitoa mai le maualuga-lelei 'apamemea ina ia latou maua ai le faʻamaufaʻailogaina e aunoa ma se tupe faʻaopoopo.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Split System (Air Paʻi) oe lava

Copper Tabe Connect Malosiaga ma le Air conditioner Pur

E manaʻomia le faia o se taumafaiga ogaoga - tusa o le 60-70 kilokalama. Naʻo lenei tulaga o le apamemea e vaeluaina, o le a faia se talafeagai, o le fesoʻotaʻiga o le a toetoe lava a toeititi ma le masonithictac ma saʻo.

O le gaioiga lava e tasi e toe faia i mea uma e fa.

Wakusumong - mo le a ma pe faʻapefea ona faia

O le tulaga mulimuli e faʻamutaina ai le faʻapipiʻiina o le ea malulu i ou lava lima o le aveesea o le ea ma le susu, argon respees mai le stac. A o le ea, o le ea susu i fafo o le potu pe o le auala e fauina le apamemea apamemea. Afai e te le tapeina, o le a ulufale atu i le system. O le iʻuga, o le a galue le tagata faʻamalosiʻau o le a galue ma se avega tele, o le a sili le mafanafana.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Split System (Air Paʻi) oe lava

O le vaʻai totoʻa, e mafai ona teuina o le alumini scotch

O le i ai o le mea e sili atu e afaina ai le gaioiga. O le mea moni o le Forton, o loʻo faʻatumuina i le vaʻalele o le ea, o loʻo iai ni aofaiga o le suauʻu mo le faʻamalosia o elemene mai totonu. O lenei suauʻu o le hygroscopic, ae o le faʻaleagaina o vai, e laʻititi le malosi o le osofaʻiga, ma e oʻo atu i o latou ofu vave.

Mai mea uma e mulimuli mai ina ia le tuʻuina atu o le ea, o le faiga o le a galue, ae le umi tele ma ono mafai ona vaʻavaʻaia (pe a iai o ia faʻatauga).

E mafai ona aveese le ea mai le faiga i auala e lua: Faatasi ai ma le fesoasoani a se pamu o le pamu pe o se aofaʻi o le freom e tatala mai le fale gaosi i fafo.

Metotia "pshika"

I luga o le taulaga o le poloka mai fafo, matou te leʻi mauaina ni pupuga o vato (i le ata ua faʻaalia e ufanafana).

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Split System (Air Paʻi) oe lava

Sa matou tatalaina le tapuni o le alatoto

O le a faia gaioiga o le a faia ma le pito i lalo o le taulaga (lapoa lapoa), o le mea lea e pipii ai i le mataupu. I lalo o le tapuni o se hexagon Connector, matou te filifilia le mea sao i le tele.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Split System (Air Paʻi) oe lava

I lalo o le tapuni e i ai le alatoto ma le hex jack

Ma le isi, i lenei ki, mo le tasi sekone liliu le moli mo le 90 °, toe foi i le tulaga muamua. Ua matou tuʻuina i totonu o le polokalama teisi, na iai le soona tuʻuina atu. Faasolo lou tamailima i le kili, o loo i ai i le taulaga e tasi. I lenei, matou te gaosia se fefiloi o Freon ma gau iina. Fetaomi moni mo sekone. O le fefiloi e tatau ona tumau ina ia aua nei tamoe se ea fou ea i totonu.

E mafai ona e toe faia le 2-3 taimi, leai se isi, o le taimi lona lua e mafai ona e mafai ona liua le alatoto o loo i luga. A o le ala e 2-3 mita - e mafai ona e 3 taimi, ma le umi o le 4 mita - na o le lua. E le lava mo le sili atu oloa o Forton.

A toeititi le ea, e te fauina le pul, faʻatonutonuina o va) (i lalo o le hex) tatala, tamoe freon i totonu o le spool (lipea). Uma le fesoʻotaʻiga i le fasimoli o le fasi ia mautinoa ua uma ona faamauina. E mafai ona e tamoe.

Tui le pamu

Mo lenei taotoga, o se pamu gaogao e manaʻomia, o se maualuga maualuga o aʻoaʻoga, o se vaega o le lua omiga e lua ua maualuga ma maualalo.

A aunoa ma le tatalaina o vasa i luga o alatofika faʻatonutonu, faʻafesoʻotaʻi le hose mai le pa puipui i le vaitusi ma le kiliva, ki masini. E tatau ona galue 15-30 minute. I le taimi lea, o mea uma le ea e lua, ulugaliʻi o loʻo toe toso mai.

Ona motusia lea o le pamu, na tapunia le pamu pamu, ae ou te leʻi vavaeeseina ma tuʻu mai mo le isi 15-20 minute. Uma lenei taimi tatau ona maitauina mo le molimau o nissies o lotoa. Afai e faamauina le system, e leai se faʻamalosi e suia, o asini a le omiga o le mamafa o le a fusia i le tulaga. Afai o le aū e suia ai le latou tulaga - o loʻo i ai se mea o loʻo i ai se laga ma manaʻomia e aveʻesea. E mafai ona e mauaina ma se fasimoli fasi ma faʻamalamalamaina le faʻapipiʻi (e masani lava o le faʻafitauli o loʻo i le nofoaga o le 'apamemea o le poloka).

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Split System (Air Paʻi) oe lava

Wakumong Air Conditioner faaaoga se pamu

Afai e lelei mea uma e aunoa ma le vavaeeseina o le pamu hose, tatou te tatalaina atoatoa le alatoto o lo o i le pito i lalo. Totonu i totonu o le tino, o nisi leo ua lagonaina - Freon e faatumulia le faiga. O lenei i totigilima vave sipela ai le hese o le pamu o le pamu - O se aofaiga o le aisa o le aisa e mafai ona sola ese mai le alatoto, ma o le frostbite e faia se mea. O lenei e leʻi taliaina le alatoto i le pito i luga (le mea o loʻo fesoʻotaʻi ai se paʻu manifinifi).

Aisea i lena faasologa? Aua o le a faʻatumuina o le Forton, o le polokalama o loʻo i lalo o le omiga, lea e vave ona lokaina ai le faʻatagaina o le taulaga pe a motusia le pamu. Pau lava le mea, o le faʻapipiʻiina o le ea malulu ua maeʻa i ou lava lima, e mafai ona e ola ai.

Mo le lelei o le fai mai o se gaioiga o se taotoga o le faʻaaogaina - amio na o le rusia i le rusia ma o atunuʻu lata ane. I le Isaraelu e tasi, o fea le mea e galulue ai le ea i tausaga uma tausaga uma, leai se mea e pei o lea. Aisea - o se fesili mo manatunatuga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona kelu le pluth i luga o le fola: filifiliga

Faitau atili