Faʻafefea ona faʻatatauina mai i paʻu taʻavale 3d crochet mo tagata amata

Anonim

E pei ona e iloa, o se tagata poto masani o le a feagai ma le galuega o soʻo se lavelave o soʻo se nofoaga e aofia ai ma meataʻalo. Lalagaina mai le paʻu o paʻu o se lauiloa foliga o le fiafia. E mafai ona tuʻua oloa Wicer o loʻo totoe mo le manatua, avatu se tagata vavalalata. Meataʻalo e mafai ona tele ma laʻititi. Ae o sina mea e masani ona avea ma faʻailoga autu, ma lapoʻa lapoʻa e fai ma teuteu i totonu. Ia tatou vaʻai i le auala e faʻatopetope ai le gusi o taʻaloga o eseʻese ituaiga.

Faʻafefea ona faʻatatauina mai i paʻu taʻavale 3d crochet mo tagata amata

Aoao e galue ma le masini

O le meataʻalo faigofie e mafai ona faia i luga o le masini o le "faʻauʻu". O le teʻa o telagaina o tekinolosi ua le faigata, o lea e fetaui lelei ai ma le amataga.

Faʻafefea ona faʻatatauina mai i paʻu taʻavale 3d crochet mo tagata amata

O le galuega e tatau ona faia i le lua gum, ma o le ogatotonu laina o le masini e tatau ona suia muamua. I le taimi o le fusi o le paʻu, e manaʻomia le tuʻufaʻatasia o le muamua ma le faʻavao le auala, ma le agavale male agavale agavale. Le isi, lalo ole lima laasaga. E tatau ona fesoʻotaʻi le laina laina laina i lalo o le laina. Ina ia fausia se voluma mo se meataʻalo i le lumanaʻi, e manaʻomia ona e ulagia le 2 filifili. E tatau ona aofia ai ni fusi e tolu a le ulu o le ulu. Faatasi ai ma le fesoasoani mai ia i latou e faʻafesoʻotaʻi ai le pito i tua o laina o laina o laina mai fafo.

Le fai o taliga, e alagatatau le faʻaaogaina 2 o le tausaga, lea na milo muamua. Latou te tietie i latou i luga o le 4 tutotonu o koluma ma fesoʻotaʻi ma le itu. I le taimi o le lalagaina, e manaʻomia le suia o mata maualalo i le au maualalo. E manaʻomia le faʻasaʻoina o latou ma le matasele o se paʻu.

Ina ia maua se vae, e manaʻomia le faia o le 4 hinge faataamilo i le matau, ona faʻataʻalo lea i luga o le gata gau. O sea gaioiga e tatau ona toe faia 4 taimi. I luga o le tala e tasi, e manaʻomia le fai o mata ma le isu. A uma ona nonoa uma elemene ma le tasi ma le isi, ae na avea ma matagofie 3d meataalo.

Lalagaina i luga o le masini - o se fiafia lea I le faʻaopopo atu i se meataalo ma le fesoasoani a se masini, e mafai ona e fuaina tele meaʻai le masani ai o eseese faigata.

Tusitusiga i luga o le autu: Kerisimasi o le foeuli mai le pepa malo. Matua Vasega

Faʻafefea ona faʻatatauina mai i paʻu taʻavale 3d crochet mo tagata amata

Faʻafefea ona faʻatatauina mai i paʻu taʻavale 3d crochet mo tagata amata

Faʻafefea ona faʻatatauina mai i paʻu taʻavale 3d crochet mo tagata amata

Eseese filifiliga

E mafai ona matou lalagaina e aunoa ma se masini ma se maata. I luga o le slingshot e mafai ona e fuaina se moli meataalo lulu lulu.

Faʻafefea ona faʻatatauina mai i paʻu taʻavale 3d crochet mo tagata amata

Ae le i amataina galuega, e tatau ona e saunia mea uma. Mo le lalagaina o se mea manaia sovice ua saunia:

  • Slingshot:
  • tausamiga;
  • Teuteuga o moli moli. Ole autu lea ole lanu ole oloa;
  • 8 White - Mo le manava;
  • 4 samasama mo puws ma 2 uliuli mo mata.

O le atoa o gaioiga o le a faia i le 2 tulaga. Muamua, i luga o le mafolafola o le paʻu, e manaʻomia le faia o se galuega i le lumanaʻi. Ina ua mavae lena, e mafai ona e faagasolo loa i le lalagaina o le tino.

Galue amata i moli. O le muamua gum fuli i le tolu liliu i le itu taumatau o le pito i luga o le slingshot. A maeʻa lena, i koluma uma e faʻapipiʻi ai le 2 Gum. O le ulu ulu e alu ese ina ia i le ogatotonu o le pito i luga. Ina ua maeʻa, uma le Gusi i le itu tauagavale ina ia saʻo le saʻo.

O lenei e mafai ona e amataina le vae o le meataalo o le lumanai. Mo lenei, samasama samasama vaega 4 taimi afifi le taumatau taumatau o le skingshots. Ina ua maeʻa, tiʻetiʻe se pea lanu o le Peraimeri. Samasama paʻu paʻu e aveʻesea ai i le isi. Mai le itu tauagavale i le ogatotonu e momoli atu ai le 2 paga o moli moli ina ia i le itu o le lumanai. Ona matou tietie lea o se paga fou, ma le pito i lalo i le taimi lenei e faʻaliliu ai mea uma i le ogatotonu. Matou te toe tietie i le gusi, atoa atoa o le pito i lalo agai i le ogatotonu. A uma lena, o Guma uma e tatau ona ave i le itu taumatau. O le faʻatoʻaga na faʻailoa mai i le paga muamua o le pito muamua o paʻu paʻu ma sopoia i latou i le itu tauagavale.

A maeʻa lena, e manaʻomia le amata ona laʻei le manava. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le tiʻetiʻe muamua i le muamua o paʻu o paʻu papaʻe. Triple Gum e tatau ona siitia i le ogatotonu. Matou te toe tietie ma alu ifo i le ogatotonu o se ulugalii o le paepae muamua o le paepae. Tutusa, toe fai ma 3 ma 4 paga. O papaʻe paʻepaʻe uma o paʻu o paʻu i le itu tauagavale e tatau ona feʻaveaʻi i le itu taumatau. Faʻaaogaina le matau, e tatau ona e faʻaliliu le muamua matasele i le itu tauagavale.

Mataupu i luga o le autu: o le tala faatinoina o le amoina ni pulupulu mo fafine ma faʻamatalaga, ata ma vitio

O moli moli moli e toe fealuai. Ae a aveese i latou i le lua faaputuga i le taimi e tasi. 3 liliu na i le itu tauagavale e tatau ona lafoina i le ogatotonu. I le taimi lea, o se isi vae ua faia i luga o le pou agavale. Matou te ofuina i luga o pou uma moli moli, ma i le latou nofoaga tutotonu toe setiina le pato. Mai le itu taumatau Cat, lafo ese le pito i luga o le Guma ina ia latou maua i le ogatotonu, ma le vae e tatau ona i luga o le itu tauagavale. Matou te tietie ma toe foi i le ogatotonu. Matou te toe fai le lua taimi. Faatasi ai ma le fesoasoani i le isi paga, o loʻo fesootai le tino, ma e mafai ona e agaʻi i ai le ulu.

Matou te tietie i se ulugalii, togi le muamua. Ona matou tietie ai lea ma togi ese. Gum i le itu tauagavale e tatau ona siitia i le itu taumatau. Taumatau pog 4 taimi matagi ma uliuli paʻu vaega. Ma matou toe tietie i le gum autu ma lafo le fa matai Toe tasi lava, latou te togi mea uma ma fai mea uma i le ogatotonu. I le itu tauagavale, uma gum agai i le itu taumatau. Matou te faʻalauiloa le matau i le uluaʻi matasele o le ulu ma faʻaalia le 2 samasama samasama i totonu - o le a avea ma ki. Matou te tietie 2 Gum ma lafoai uma mea muamua i le ogatotonu.

Uma i le itu tauagavale agai lemu i le itu taumatau. Ua matou toe faailoa atu le matau i le ulu muamua o le ulu. Matou te togiina se paga o mumu i luga o le ulu o le matau. Mai ia te ia Gum Fuinse i le itu tauagavale. Matou te tietie i le Gum ma ifo i luga o latou 2 paga o muamua. Ma amata ona faia se mata lona lua e ala i le tala faatusa i le muamua. Ina ua uma ona matou tietie i le Gum ma i lona ogatotonu ua matou o ifo i mea muamua. Faapipiiina mea uma ma se gusi. O nisi faʻamatalaga ma le lalagaina o tekinolosi e mafai ona maua i le vitio.

O se filifiliga o ata o le a musuia:

Faʻafefea ona faʻatatauina mai i paʻu taʻavale 3d crochet mo tagata amata

Faʻafefea ona faʻatatauina mai i paʻu taʻavale 3d crochet mo tagata amata

Faʻafefea ona faʻatatauina mai i paʻu taʻavale 3d crochet mo tagata amata

Vitio i luga o le autu

Vitio Forration e fatu ai meataalo i luga o se masini ma slingshot:

Mataupu i luga o le autu: Ceramic Kysterics crapening tulafono

Faitau atili