Faʻafefea ona aveese le tipi mai le faitotoʻa o le taʻavale

Anonim

O le ufiufi i le faitotoʻa o le taʻavale ua aveʻesea pe a manaʻomia e le manaʻomia galuega galuega mai soʻo se leaga. Ma le isi, o lenei faiga e faia pe a faʻapipiʻiina le tele o le mafaufau poʻo leo leo. Aveese le vaega faʻapitoa o le comgia, e faigofie ona faigofie ona o le i ai o le tele o le tele o faʻamau, o loʻo e fafaga ma isi o sikaʻe.

Faʻafefea ona aveese le tipi mai le faitotoʻa o le taʻavale

Aveesea o le Fale

O le tau ua ave ese e mea faigaluega nei:

  1. Cross groowwvever.
  2. Faapitoa meafaigaluega mo le aveeseina o se clamps. O lenei masini e tatau ona faia i palasitika, talu mai le kilipa uʻamea e mafai ona faʻaleagaina le vaega o vali ma va eseese o loʻo faʻaaoga i le faitotoʻa. E le gata i lea, o ala o ala e aveesea ai e fai mea faigaluega e faia i palasitika. A faʻaalia i se masini uʻamea mamafa ia i latou, e mafai ona latou gagauina pea ae latou te leʻi manaʻomia, o le mea sili le manaʻomia.

O le aveeseina o gaioiga e aofia ai le faia o tulaga talafeagai. Muamua, o le ea vevela i totonu o le potu faigaluega e tatau ona sili atu nai lo le sefulu ma le sefuluono tikeri. I lea tulaga, e mafai ona e faia soʻo se gaioiga ma le palasitika e aunoa ma se lamatiaga faʻapitoa o mea leaga.

O loʻo faʻaalia mai i le ata le faitotoʻa taʻavale i le feagai ai ma le iai.

Aveese le tipi mai le faitotoa o le taavale

O masini uma e iai lana lava uiga o le ata o tupuaga o faʻavae e pei o le faitotoʻa ma lona paʻu. Peitaʻi, e ui lava i lenei faʻavaivaia, e i ai le va o faʻataʻitaʻiga eseese o le taʻavale ma se mea e tutusa ai. Mafaufau i taimi nei.

  1. Ae e te leʻi amataina le galuega o le aveeseina o le faitotoʻa e teuteu, e tatau ona e faʻaleagaina atoatoa le taʻavale. Ina ia mafai ona faʻamuta le eletise eletise o le masini, ua lava le motusia o le danus ituaiga o le maa.
  2. A faʻapea e tumau le masini e aunoa ma le eletise, e manaʻomia e le faʻailoaina mai o le sikuluti ma se koluse-foliga ata faʻaaogaina se 'au ua fausia-i luga o le' au o loʻo fausia ai-i faʻamalama.
  3. I le tulaga pe a aveese le paʻu mai le faitotoʻa i luma, e manaʻomia le aveeseina o le ufiufi o le faʻata o le faʻata ma taga palasitika, e faʻaalia ai le fuafuaga i tua.
  4. Afai e faʻauʻuina le faitotoʻa o le taʻavale ma se totini lima, e manaʻomia foʻi le aveeseina o le palasitika o loʻo siʻomia ma le clipstare ma le le faʻailoaina pou? O le faia o lenei mea, i totonu o le falesa, o le avetaavale ua i ai nei ua taua i luga, faasatau le puniferwver.
  5. O le paʻu e faʻapipiʻi i le faitotoʻa faitotoʻa ma fusi, e tu i le pito i lalo o le faʻapitoa faʻapitoa auiliiliga auiliiliga. Na toe foʻi atu o le sikulukalaiva, latou te manaʻomia ona faʻamavae, leai se isi mea e le aoga le mea manaʻomia.
  6. O le Lolo ua poloka ai le faitotoa e mafua ai foi le aveeseina ona o se faʻalavelave i se galuega manuia fuafuaina.
  7. A uma ona tuua uma mea o loʻo i luga o le palasitika a le palasitika ma le faitotoʻa o le nofoaga mo le tino. O lea, o le faʻagaioiga o le vavaeʻese palasitika ma elemene palasitika poʻo le, e pei ona taʻua o le puʻeina.

Mataupu i luga o le autu: Filifili se faletaele Dourter

Faʻafefea ona aveese le tipi mai le faitotoʻa o le taʻavale

O le nofoaga o fusi faʻamaumau, faʻapea foi ma la latou numera, e tatau ona faʻaalia i le tusi lesona ma lipea e iai se masini. O le mea moni o nei faʻailoga e toʻatasi mo faʻataʻitaʻiga taʻitasi.

O le ufiufi e teuteuina ai le faitotoʻa o le masini ma faia sili atu le aoga, e le tatau ona aveʻesea ai le vevela o le vevela o le ea. O lenei ua mafua i le vaega o le palasitika e sui ai meatotino i le vevela tele. O lea, afai e le lava le ea, o le ufiufi o le faitotoʻa o otometi mafai ona gau ma le aoga tele i luga o fafo.

O le faavaa, fai ofu i tua i tua, e aveʻesea faʻapena.

O loʻo faʻaalia mai e le ata faʻataʻamilosaga o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le aufaʻatau.

O nisi o mea e fesoʻotaʻi ma galuega.

Faʻafefea ona aveese le tipi mai le faitotoʻa o le taʻavale

E tatau ona matauina o nisi faʻataʻitaʻiga o taʻavale, faʻatasi ai ma le faʻailoga, e tatau foʻi ona e faʻatauvaʻa. I soo se tulaga, o le faʻailoaina o mataupu na faailoa ai ma le faaeteete, ina ia aua neʻi faʻaleagaina le faitotoʻa poʻo le tipima. E le gata i lea, e manaʻomia le faʻatulagaina o auiliiliga laiti o laiti ona malamalama i ai. E mafai ona paʻu i lalo o le nofoa poʻo le faʻa 'leaga tele, i le eleele, peʻa o gata mai ile ono afaina ai. I lea nofoaga e mulimuli ai, o le manaʻoga e faʻaalu fou, ma o nisi taimi e faigata tele ona mafua ona o le mea moni e taugata pe seasea aliali mai i luga o le maketi.

Faʻafefea ona aveese le tipi mai le faitotoʻa o le taʻavale

E taua le iloa e faigofie lava ona aveese le paʻu, ae tuʻu i ai, i nisi taimi, e faigata tele. E pei ona e iloa, o le paʻu ua faʻapipiʻi i le faitotoʻa ma le fesoasoani a le vaega faʻapitoa o le tino. Ile auala e faʻafiafia ai le vaega taua o loʻo taʻua, e manaʻomia le manatua o le faʻamuamua o nei ata. Na o le tulaga lea, o le a faʻasaʻoina le tali vave ma e aunoa ma le tele o faigata.

Mulimuli ane

Aveese le elemene faʻapitoa o le taʻavale faitotoʻa o loʻo fautuaina i se potu faʻapitoa, ina ia le tulaʻi atu ni tulaga le fiafia i le leiloa poʻo le faʻaleagaina o le siosiomaga.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se faʻavaʻa i luga o le puipui ma ou lava lima?

E le o se tulafono lena, ae o lona uiga i se auala talitutusa, e mafai ona e faʻasaoina lou popolega mai isi mea ma mea le talafeagai. Ma le isi, e mafai lava ona fefe ina ia vave ona tafe, ina ia mafai ona faʻamaloloina le faʻagasologa.

Faʻafefea ona aveese le tipi mai le faitotoʻa o le taʻavale

A o le taimi o le taumalulu, i lenei mataupu, lea na taua i luga, e tatau ona faʻataunuʻuina i le aoga.

I le faaiuga, o le a mafai ona e vaʻai i le vitio o le a tuʻuina atu ai ni tali i fesili e mafai ona agai i le masani i le masani ai.

Faitau atili