Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le fetu fetu (moli faʻatonutonu o lua pe sili atu faʻailoga)

Anonim

O tau eletise sa taumafai e mafaufau e uiga i le sefeina o le sefeina e le fesiligia ai pea. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo moli i luga o le faasitepu. E le afaina, i se fale tumaʻoti poʻo le maualuga-maualuga-fale, oe manaʻomia pea ona totogi. Muamua, na latou tuua le moli mumu. O le taimi nei e te mafaufau ai i ai e tape ai, ae tamoe foi / lalo foi. E aliali mai e i ai le fofo. Ia o lea e le mu le moli i taimi uma, o loʻo iai le moli pule mai le tele o nofoaga. O le mea lena, tasi pe sili atu lumliares mafai ona liliu i luga ma tape mai le tele o manatu. Kilia mo lenei manaʻoga faʻapitoa. Ua taua i latou. O nisi taimi e iai "kopi o" poʻo le "le fiafia" igoa. O le mea atoa o le tasi ituaiga o masini eletise. Eseese mai le tele o fesoʻotaʻiga tele o fesoʻotaʻiga. O le mea lea, o le matagaluega o le fesoʻotaʻi o le auala auala e sili atu faigata. Peitai, e mafai ona e fuafuaina.

O le a le mea e foliga ai foliga o le a pasi

Afai tatou te talanoa e uiga i le itu i luma, a na o le pau le eseʻesega: e le mafai ona iloa gofie i luga o le ki i luga ma lalo.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le fetu fetu (moli faʻatonutonu o lua pe sili atu faʻailoga)

O le a foliga pei o se asini a le asini. Vaai, e i ai le lua aū

Afai tatou te talanoa e uiga i le au eletise, o mea uma e faigofie: I faʻaaliga masani e naʻo lua fesootaiga, i fuaitau e lua faʻafesoʻotaʻi, lua e masani ai. E i ai lava ni nai meafaitino poʻo le tele o meafaitino i totonu ole ata, ma le fesoasoani a nei uaea lautele, ua suiina.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le fetu fetu (moli faʻatonutonu o lua pe sili atu faʻailoga)

Eseesega - i le numera o fesoʻotaʻiga

E faigofie le faʻavae o le faʻagaioiga o gaioiga. E ala i le suia o le tulaga o le ki, o le sao e fesoʻotaʻi ma se tasi mai fafo. O lona uiga, o nei masini e na o le lua galuega e lua:

  • Ua fesoʻotaʻi le sao i le galuega faatino 1;
  • O le sao o loʻo fesoʻotaʻi ma le galuega (.

E leai seisi avanoa. Faafetai i lenei mea, o mea uma e aoga. Talu ai o le faʻafesoʻotaʻi mai le tasi tulaga i le isi tulaga, o le eletise e talitonu e sili atu le taua o le telefoni "Tamoʻe". O lea o le auala auala o lenei masini.

Ina ia aua neʻi faʻalagolago i le auai i le auai poʻo le leai o ni aū i luga o ki, e tatau ona e asiasia le fesoʻotaʻiga. I luga o oloa faʻapitoa, e tatau ona faʻaaogaina se polokalame, lea na mafai ai ona e malamalama i le ituaiga mea i ou lima. E mautinoa lava o ia i luga o oloa o Lezard (Lestard), Leagand (Lega (Viko (Vio). I tamai kopi, e masani ona toesea.

Mataupu i luga o le autu: Linoleum e afaina i le fale mautotogi: E fia

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le fetu fetu (moli faʻatonutonu o lua pe sili atu faʻailoga)

O lenei foliga foliga o se sui o le ki mai tua.

Afai e leai se polokalame faʻapea, vaʻai i le tui (apamemea fesoʻotaʻiga i totonu o pu): E tatau ona tolu. Ae le o taimi uma i taimi sili ona faigata o le proma, lea e tau le tasi mea o le faitotoa. E masani lava ona le mautonu. Mo le mauaina poʻo fea e iai le fesoʻotaʻiga masani, e manaʻomia le telefoni i fesoʻotaʻiga ma isi i tulaga eseese o le ki. E manaʻomia le faia o lenei mea, a le o le a le galue se mea, ma o le masini e mafai ona susunuina.

E te manaʻomia se tagata suʻesuʻe poʻo le tele. Afai e i ai le tele o le tele, faʻaliliu i luga o le ala i le auala - o loʻo lavea i le i ai o fesoʻotaʻiga. Afai i le i ai o le afu o le afu, igoa igoa o le matagaluega puʻupuʻu. Tuu le diptick i luga o se tasi o fesoʻotaʻiga, saili ma o fea o le lua o loʻo tatagi (le masini o meataalo poʻo le aū o loʻo faʻaalia ai le kisi pe a taofia). Aunoa ma le suia o le tulaga o le Probe, suia le tulaga o le ki. Afai ua leai KZ, o se tasi o nei lua e masani ai. Ia o loo tumau pea le siakiina po o fea. Aua le tape le ki e faʻasolo ai se tasi o le o loʻo i ai i se isi fesoʻotaʻiga. Afai e iai le KZ, ona faʻafesoʻotaʻi lea o le DIPStick e leʻi gaoioi ma e iai le taatele (o le faʻamatalaga lea).

Atonu e manino pe a e vaʻai i le vitio i le auala e maua ai le faʻamatalaga (masani faʻafesoʻotaʻi) mo le pasi pasi.

Faʻafefea ona tusia i le upu puʻupuʻu o loʻo tusia iinei, ae o le faʻapipiʻiina ma liliu i luga o le vai vevela - i lenei tusitusiga.

Sootaga ata o le auala ki mai le lua nofoaga

O lenei polokalame e talafeagai i se fale e lua-tala i le faasitepu o le faasitepu, i totonu o le potu mau, i se auala uumi. E mafai ona e talosaga i totonu o le potumoe - tape le moli pito i luga i le ulufale ma latalata i le moega (e fia taimi na e maua ai i luga / tape?).

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le fetu fetu (moli faʻatonutonu o lua pe sili atu faʻailoga)

Eletise eletise fetuutuunai fesuiaiga ki ma 2 nofoa

Zero ma le lalolagi (pe a iai) sau vave i le moli. O le vaega o loʻo fafagaina i le galuega muamua o le muamua fesuiaiga, o le lona lua o le a amata i luga o le leai se totogi o le lamepa, o le galuega a le tasi ma le isi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻateʻa pupuni mo le taele - o aso nei ma sitaili sifi le puipuiga

Vaavaai i lenei polokalame, e faigofie ona malamalama po o le a le taʻaloga o le fuaitau. I le tulaga, o le ata lea, ua aofia ai le moli o le moli. I le oomiina o se tasi o masini, o le filifili o lo o loimata. E faapena foi, pe a toe tapunia le sui, o loʻo faʻaliliuina ai soʻo se tasi o se isi tulaga tatou te tapunia ai le filifili e ala i le tasi o loʻo malamalama ai.

Ia manino mai, o le a ma le mea e fesootai ai, pe faʻapefea ona faʻapipiʻi uaea, matou te avatua le tele o ata.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le fetu fetu (moli faʻatonutonu o lua pe sili atu faʻailoga)

Oti le uaea i le auala auala

A matou talanoa e uiga i le potu, ona e tatau lea ona e taʻoto le uaea e pei o le ata o loʻo i lalo. E tusa ai ona faaonapo nei tulafono, o latou uma e tatau ona i se mamao o le 15 cm mai le taualuga. E mafai ona ope i totonu o le faʻapotopotoga poʻo fata, o pito o le uaea ua oʻo atu i luga o le mauga pusa. E faigofie: Afai e tatau ai, e mafai ona e suia le uaea uaea. Faʻapea foi, e tusa ma tulaga fou, soʻo se fesoʻotaʻiga uma e ono i le fasia pusa ma le fesoasoani a tagata faʻatau. Afai e te faia se mimilo, ona sili ai lea o le inu i ai, ma e matua malu lelei mai luga ma se lipine.

O le lamepa toe faafoi uaea o loʻo fesoʻotaʻi i le galuega o le lua ki. O le paepae e faʻaalia ai uaea e faʻafesoʻotaʻi ai le galuega o masini uma.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le fetu fetu (moli faʻatonutonu o lua pe sili atu faʻailoga)

E faʻafefea ona faʻamalosia uaea i le potu

Faʻafefea ona fesoʻotaʻi mea uma i le pusa pusa faʻamatala i le vitio.

Faʻafefea ona fesoʻotaʻi le moli uila iinei.

Polokalame mo 3 manatu

Ina ia mafai ona faʻatagaina / faʻamuta le malamalama mai le tolu nofoaga, e tatau ona e faʻatau se koluse (kolosi) ki i lua ki. Mai le mea sa leʻi faʻamatalaina, e iloga ona faʻaalia i le iai o le lua o loʻo i luga ma lua galuega. Na ia fesuiaʻi vave ni ulugaliʻi. Ole a le faʻatulagaina o mea uma, vaʻai i le ata. Afai ua e manatu i luga, e faigofie lava ona malamalama.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le fetu fetu (moli faʻatonutonu o lua pe sili atu faʻailoga)

Electricce chemp faapalepale ma tolu itu

Faʻafefea ona faʻaputuputu se polokalame? O le taualumaga lenei:

  1. Zero (ma eleele, pe afai e i ai) amata i le moli vave.
  2. O le vaega o loʻo fesoʻotaʻi i le faʻaaogaina o se tasi o le pasiaina o le pasi (ma le tolu auala).
  3. O le lona lua o le sao e fafaga i le leai se totogi o le moli o le lamepa.
  4. E lua galuega a le tasi tolu-pine masini ua taunuu i luga o le koluse-fesuiai sao (ma le fa tauaveina).
  5. E lua au galuega o le lona lua tolu-pine masini ua oso i luga o le lua paga o le fesuiaiga o fesootaiga ma le fa tauaveina.

Tutusa o fuafuaga, ae ua i ai nei i le isi vaʻaiga - o fea e faʻafesoʻotaʻi ai uaea i luga o tagata.

Tusitusiga i luga o le autu: o le mea lea na faʻaaogaina ai le taʻiala o le taʻiala

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le fetu fetu (moli faʻatonutonu o lua pe sili atu faʻailoga)

O fea e fesoʻotaʻi ai uaea

Ae pe a ma le tausiga i tafatafa o le potu.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le fetu fetu (moli faʻatonutonu o lua pe sili atu faʻailoga)

Uaea pe a puleaina se moli o nofoaga e tolu

Afai e te manaʻomia se matagaluega mo le fa, lima ma sili ona manatu, e eseese na o le numera o kolosi-taʻavale (mo le fa faʻaaogaina / i fafo). Suia (ma le tolu o inpatit / opputs) e masani lava i soʻo se ata lua - i le amataga ma i le pito o le filifili. O isi mea uma o elemene o le aus-masini.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le fetu fetu (moli faʻatonutonu o lua pe sili atu faʻailoga)

Fesoʻotaʻiga ata o le pasia switches mo 5 manatu

Aveese le tasi "Crossroads", maua se pule malosi o le fa manatu. Faʻaopopo foi - o le a iai se polokalame mo le 6 faʻatonutonu nofoaga.

Ina ia mulimuli ane tuu mea uma i loʻu ulu, vaʻai sili atu vitio.

E uiga i tulafono o le fesoʻotaʻiga uaea i le pusa vaʻa, faitau lea.

Lua-poloka auala ki: fesoʻotaʻiga polokalame

E pulea le moli o moli e lua (poʻo ni vaega o lamepa) mai le tasi ki mai le tasi ki, e lua-poloka pasi. E ono latou faʻafesoʻotaʻiga. Afai e tatau, ua maua uaea lautele i le tulaga tutusa, pei o le masani ai o lenei ituaiga, na o se tele o le uaea o le a le amanaiaina.

O le fesoʻotaʻiga ata o le 2-Key Sport Star O le mea moni o le mea moni o le o le a sili atu le tele o le uaea: e le mafai ona fafaga i le lua moli vaega o lamepa, pe a fai e sau i le tino).

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le fetu fetu (moli faʻatonutonu o lua pe sili atu faʻailoga)

Mataupu Faavae o le Fesootaiga Lua-Voctor Gosting Switches

Afai e te manaʻomia e faʻatulaga le faʻatonutonuina o le lua malamalama o le lua o le auala mai le tolu pe sili atu manatu, o le a tatau ona e faʻapipiʻiina le lua kolosi (latou te le mafai ona lua poloka. I lea tulaga, o le tasi paga o le a amata mo se tasi koluse, le lua le lua - i le isi. Ma e sili atu, pe a manaʻomia, latou te fesoʻotaʻi le tasi i le isi. I le mulimuli i le filifili, o le lua-poloka suiga fesuiaiga o loʻo fesoʻotaʻi i le galuega o le aufai o le aufai o le vaega.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le fetu fetu (moli faʻatonutonu o lua pe sili atu faʻailoga)

Faʻafefea ona faʻatulaga le faʻatonutonuina o moli e lua o le fa moega

Afai e te mafaufau i ai, e le faigata mea uma, ma le ata o le fesoʻotaʻi o le auala fesuiaiga o le 2 manatu e masani faigofie. Na o le uaea tele ...

Faitau atili