Faʻafefea ona o le faʻapipiʻiina o le puipui. Motemaja tekonolosi

Anonim

O le saoasaoa o loʻo avea ma galuega lelei mo le mamanu o le Veranda, Fale, tipi ma isi ata. Faʻaopopo atu i foliga sili ona lelei, o le faʻamatalaga e tele naua uiga lelei, mai lea e mafai ai ona faʻasoa se tulaga maualuga:

  • maualalo vevela;
  • le tetee atu i le susu;
  • Tumau.

Montfa o le siviso i luga o le puipui

A faʻapea o le lalelei o lou fale, o se tipi poʻo se Veranda na leiloa, ma e te le iloa toe foi i le fausiaina o le matagofie o le lalelei, faʻaita o le puipui o le fale, tipi poʻo le veranda, faia ma oe lava Lima - o se lelei auala ese mai lenei tulaga. O le a e matua fiafia i le mea moni o le fetuʻutuʻuga ma faʻamauaʻu o le a avea ma oe i lalo o le mana ma e le tatau ona faʻafaigaluegaina poto masani, o galuega uma e te faia na o oe.

E sili atu i le tala o le a matou faʻamatala i nisi auiliiliga e uiga i le auala e faʻasaʻo ai le saʻo ma pe faʻafefea ona vaʻai i le fale o loʻo sioa ma ou lima.

I le faʻamamaina, KIDY e le o se mea e le mānako - leai se vali ma le faʻaaogaina o le teuina faʻapitoa e manaʻomia. Mo le tausiga, e mafai ona e mafai ona fufulu le talaaga mai le pollution ma le vai.

Sivine e mafai ona faia mai i isi mea eseʻese, ae o le maualuga maualuga ma lauiloa e manatu o le metallic. Uamea Sieds ua faia i Kaliva, ma e faʻatautaia e se faʻapitoa polymer faʻavae. O le uamea o loʻo manaʻomia o loʻo manatu o le sili ona fuafuaina mea e mafai ona faʻaogaina i le tele o vevela.

O foliga faapitoa o le vaega o loʻo faʻaalia i le laulau.

Umi 1 pepaMai le 50cm
Tapulaa tapulaa600cm
Aotelega lautele22.5cm
Faapipiiina lautele22.8cm
Vaega maualuga1,4cm
Uamea sivine e iai le mafiafia

Uamea

0.5mm.
Mamafa 1 vaega5kg

O le a le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le galuega?

Faʻafefea ona faʻalelei le sivine i luga o le puipui?

A o le i faʻauigaina le faʻamatalaga, e tatau ona e faʻatau atu le tutusa lelei ma lanu. E lulu ai se puipui ma ou lava lima, sivides e sili ona fetaui, o le umi o le 6m. O le umi o le malaevaa e sili ona lauiloa, talu mai le taimi nei ona o le galue ai i le sili atu nai lo otaota.

Ou te manaʻo e tosina mai lou mafaufau o le lanu o le sivii o loʻo taamilo i le itu mulimuli mai le matafaioi mulimuli, ma le tau o le 1m2 Banvas eseese i totonu o le 150-200 rubles.

E tusa ai ma lanu ma mea e fai, e leai se faʻatapulaʻaina o le talaaga. Lenei aso, i le maketi, sa fai si faʻailoga i ituaiga uma o lanu lanu ma i isi pili, lea e mafai ona e faʻataʻitaʻi ai se laʻau, pilimi, maa ma isi mea.

Tele Niu Iosi e matua fiafia lava i le satia o le siviotiina, lea e mafai ona faia i o latou lava lima i ni suiga se lua. Afai o loʻo faʻamautu le mea, pei o le tekonolosi o loʻo faitauina, aʻo le i le faʻapipiʻiina amata, o le a e tatau ona faʻapipiʻi ma ogatasi taʻiala. I se isi tulaga, o le tuufaatasia e mafai ona laʻei i le tuai tuai, ma i le tulaga lea o loʻo i ai le manaʻomia o le faʻatuina o le faʻatuina o le taʻiala.

Faʻafefea ona fuafua lelei le aofaʻi o mea ma le pito i luma?

KrePim sivine i luga o le puipui na o oe

A maeʻa ona e filifili i le ituaiga o sivii, o le a tatau ona e faia se fuafuaina o lona aofaʻi. O le faigofie auala e faia ai fuafua le faʻaaogaina o le ata. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻailoa le fau ma fuafua uma puipui e le fomu s = Axb, o fea le umi o le puipui o le puipui. O le eria ua fuafuaina mo puipui taʻitasi taʻitasi, ma o le aofaʻi o luga o loʻo maua uma luga. Faigofie, o le a e fuafuaina saʻo le aofaʻi o le pito o le fale atoa, tipi poʻo veranda.

Tausi pea i le mea moni o pa puipui o puipui o loʻo fuafuaina ai minus na faʻamalama uma faʻamalama ma faitotoʻa. E manaʻomia foʻi ona e aveeseina uma mea teuteu vaega. E te le fuafuaina e taaalo i latou, saunia?

Afai e te fiafia i le auala e malu ai le tu i luma o loʻo nofo ai, ona mo lenei mea e tatau ona e fuafuaina i lona nofoaga. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona lafoina se tagata agai i luma o le tuli eseʻesega tafatolu, lea e tutusa ai itu e ma le faʻavae a le i latou ma le faʻavae C. O lenei o le mea lea e taunuʻu mai ai: P = (a + B + b) / 2, i le P o le 'afa-mita.

A maeʻa, o le a manaʻomia le faʻaaogaina o seisi fatu pepa e foliga pei o lenei: s = p (p-a) (P-C).

Afai e te sui le faʻamatalaga mo le faitaaga, o le taimi lea o le a i lalo:

  • a ma b = 8m;
  • c = 6m;
  • E tusa ai ma le muamua faiga, e aliali mai: p = (8 + 8 + 6) / 2 = 11m (o le afa-venis);
  • Vaega o le mea e faamoemoe iai: 11 (11-8) (11-8) (11-6);
  • O le iʻuga, matou te mauaina le faʻamatalaga nei: sw55 = 22,25m2.

O lona uiga, e ui i le mea moni sa iai ni nai matematika faʻapitoa, na matou maua ai le nofoaga manaʻomia. O ia faigofie gaioiga e mafai ona laveaʻiina le mea ma o le a le faʻatagaina lona regactualation pe a e filifili e strover o le pito i luma.

Sauniuniga Lisi

Montage siving ma ou lava lima

Afai na e foʻia pea i ou lava lima e tui ai le laualuga o le fale, tipi poʻo le veranda o loʻo manaʻomia, e tatau ona e iloa le mea e mafai ona faʻapipiʻi i ai, ma mea o le a aoga mo lenei. E manaʻomia foʻi ona e iloa poʻo fea o le a fesoasoani ai tekonolosi tekonolosi oe.

Ma o lea, o se lisi o mea faigaluega e te manaʻomia e maua aʻo leʻi amataina le galuega:

  • O le pou liligi;
  • lainamea;
  • rofautte;
  • samala, aulatoala ma fuaitau;
  • Sikuea (sili atu mai le uamea po o fafie);
  • Tamai laupapa laupapa laupapa;
  • o le sikulukalaiva ma le mafolafola ma le palasitika ma le palasitika;
  • o le ofi
  • Manifinifi ofu;
  • o se fasi mapusaga;
  • tulaga;
  • sikulukalaiva.

Muamua lava, e manaʻomia e aveese ituaiga uma o laʻau ma vao mai le pa. Afai e i ai alavai poʻo isi mea teuteu mea elemene i totonu o le fausiaina, e tatau ona latou le o faʻatuatuaina. I le aotelega, e tatau ona e aveese uma elemene o le a mafai ona taofia le maualuga o galuega.

Afai e i ai ni mea leaga i luga o le puipui, e tatau lava ona latou tapeina, pe sui fou, aua o le a le aoga le laau. O le vaega o totoe o le laualuga e sili atu ona togafitia ma le antispiptic o lona uiga.

I tua o vaega teuteu o elemene ua aveʻesea, ave le maualuga ma ia mautinoa ua faʻamautu puipui.

Puipui le mautonu ma lamepa

Tutoʻatasi o le pa tutoʻatasi

Ae e te leʻi faia se talanoaga e uiga i le siviso a le taʻavale, tatou talanoa e uiga i le faʻavae o le tusi. O le fausaga fou o le fausaga e mafai ona alofia na o le taimi o le pa tuai o puipui ua i totonu o le tulaga lelei.

Afai e te fuafua e faasaga i le fale tuai, tipi po o Veranda, ona galue lea o le mea moni o le mea moni o le taimi o puipui e mafai ona suia pe "folau." I lea tulaga, e tatau ona e faʻatau mea faigaluega talafeagai ma faʻapipiʻi vaomatua, aua afai e te faia i ou lava lima e aunoa ma se fesoasoani lona tolu - e aunoa ma latou le afaina.

O le "Finating" poʻo sima pa puipui e manaʻomia le faʻapipiʻiina o le apaʻau o totonu o laupapa poʻo alavai. O loʻo taofi le alatele i luga o le laufanua e ala i tau masani, o le umi lea o le 10 cm. Reiki e aoga na folau ai le lautele o le sitepu i le 30-40 cm. Faʻamolemole ia matau e tatau ona faʻapipiʻi i tafatafa o le faʻamalama poʻo le faitotoʻa, atoa foi ma itu uma o le veranda, fale pe tipi.

I taimi o faiga o le fale, e mafai foʻi ona fai ai sauaga faatupu fesoasoani, lea e mafai ona e filifilia se foma, minerame fulufulu, tioata galugali pe masani pelythylene.

Lenei o le a sili ona taua fesili: E faʻapefea ona e tuʻufaʻatasia le faʻamatalaga e mafai ai ona faʻamautinoaina le maʻila? Uma fale gaosi uma faʻaalia ai faʻatonuga e mafai ona faʻasaʻoina le talaaga ma le galugalu pe alumini fao. Ae, afai e te mafaufau i ai, e avea o le manino lena o le faigofie auala e mafai ai ona tausisia talaaga na o le tusiata o oe lava. Fesili pe aisea? Faapea o loʻo e faʻatinoina lou lima, paleni i luga o faasitepu, uu i le livi i le isi lima i le isi lima. I lea "o le a manaʻomia e faʻatautaia e suʻe sikoa o se fao. E le talafeagai, a ea? Ma o le faʻauiga o le faʻauiga e iai se pulou maneta, e faigofie ona taofia i luga o le aluga o le sikulukalaiva ma faigofie ona ulufale i le ie.

Sivine te tekinolosi

Matou te gaosia le faapipiiina o le sivine o lo o i latou lava

Ma pe faʻafefea ona faʻamautu SINID na matou talatalanoa, O lenei o le a mafai ona amata le faʻapipiʻiina o taʻele o le taʻele ma le amataga o le fausaga

Muamua o mea uma, e tatau ona e talanoa e uiga i le fausiaina o le amataga fasi:

  • Maua le pito i lalo o le ata tuai;
  • Tusi se faasalaga soluina, lea o le a maualuga atu nai lo le pito maualalo 2 i le 3-4 cm;
  • Faatulaga le amataga pa i se auala i luga o lona pito i luga sa i le tulaga o le laina sili ona manaia, faapipii ma tagata taitoatasi.

Faamolemole ia e manatu e taua tele le le amataina o le faʻataʻavaleina ae leʻi faʻapipiʻi le nofoaafi atoa ile itu atoa ole Veranda, pe i le fale na e manaʻo e faʻatulaga.

A faʻapipiʻiina galuega, e tatau ona e mulimuli i ni tulafono, igoa:

  1. O felelei ma tuʻufaʻatasia e tatau ona faʻatino ma o latou lava lima ina ia leai ni pauna i lona matai faʻalauteleina ma faʻamalosi;
  2. Aua le faʻapipiʻi le vaega latalata i luga o le laualuga o puipui o le Veranda, i le fale pe tipi.
  3. Aua le faʻasusu le sikulu. O le a le mafai e lenei mea ona faʻatagaina le laʻasaga e suia ai le vevela vevela.
  4. Aveina fao pe fao le fao i le ogatotonu o le fusi faʻapipiʻi pu, ae le o le tulimanu. O le sitepu ma le mea e sili ona e aveina fao - 30-40 cm.
  5. O le fetaiaʻi ma le tuiina o puipui o le fale, o se tipi poʻo se veranda e tatau ona amata mai le pito i lalo, ona e tatau lea ona e tulei le faʻasologa, seia oʻo i le kiliki "Cast".

Matou te faʻamoemoe o le a le faitauina le tala e leai ni aʻu fesili e uiga i le saoasaoa o le sivifo ma ou lima lima.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona tapunia le GAP i le va o le fola ma le puipui i lalo o le Prena

Faitau atili