Mini Kerisimasi laau

Anonim

Mini Kerisimasi laau

I le faʻaopopo atu i le sili o le Tausaga Fou o le Kerisimasi, o lau kesi poʻo le fale e mafai ona e teuteuina laʻititi i le tele o Kerisimasi o laʻau o le a faia i le faʻavae o le Tausaga Fou. Matou te ofoina atu foi ia te oe i le tasi vasega vasega vasega, pe faapefea ona fai ni laau laiti o le Kerisimasi i ou lava lima. O mea mulimuli a le pili ma mea e ese lava, ma o lea e mafai ai e tagata uma ona maua le fuainumera o le matagofie o le tausaga, lea e masani ona ofi i totonu.

Master School Numera 1: Mamalu Kerisimasi Too o Twne ma o latou lava lima

Mini Kerisimasi laau

Mai le Twit, e mafai ona e faia se tamaʻi laititi, maʻesega ma tele lava le taimi o le Kerisimasi. O le Twit mo lenei galuega o le a tatau ona togafitia.

Mea

Ina ia faia se laau Kerisimasi o le filo i ou lima, sauni:

  • Twit;
  • uaea;
  • taamilomilo-lisi;
  • pagota;
  • kelu;
  • seleulu;
  • pulumu;
  • mamago sequins;
  • pepa;
  • Styrofoam.

Mini Kerisimasi laau

Laasaga 1 . E amata i, le masaga lava ia lava. Ole a manaʻomia ona faʻasaʻoina ma faʻateʻaina le fibres. Fua o le Kerisimasi laʻau e mafai ona e fetuunai oe lava, o le faʻamoemoeina e le gata i le maualuga o le laʻau, ae o le putu. Faʻaalau mai le Oo mai o loʻo faʻaalia le vaʻai o lau tamaʻi Kerisimasi laʻau o le a faʻalagolago i le tulaga muamua o maea. Afai e te manaʻo e aumai se Kerisimasi laʻau o lanumeamata poʻo isi lanu, na o le valiina o le filo ma meaʻai Dye, aumai i le tane manaʻomia.

Mini Kerisimasi laau

Laasaga 2. . Oti se fasi uaea maualuga sili atu nai lo oe fuafua e fai se laau. I le tasi o pito o le uaea, amata le matasele. O le a manaʻomia e faʻatupu ai le faigofie mo oe ona fausia se pa Kerisimasi. Tuu le faʻaiuga lona lua, ma faʻamalosia le uaea ia lava ma le kulimi.

Mini Kerisimasi laau

Laasaga 3. . Faʻaaoga le uaea tonu i le ogatotonu o le laina o loʻo i ai. Faʻatonu atu lea o le kulimi kelu.

Tusitusiga i luga o le autu: Ua matou suʻi le solosolo mo falaoa

Mini Kerisimasi laau

Laasaga 4. . Saʻe lemu i se penitala poʻo se auupega e punitia ai le fib o le Kerisimasi laau mai lalo o le uaea. O faasolosolo lava, amata ona liliu le uaea lava ia, faasaʻo le fibre ma se penitala poʻo se tamatamailima. E tatau ona iai se tali tutusa o le mageso.

Mini Kerisimasi laau

Mini Kerisimasi laau

Mini Kerisimasi laau

Laasaga 5. . Oti le Soush seleulu e ala i le avatua o se Kerisimasi foliga.

Mini Kerisimasi laau

Laasaga 6. . O lenei o le Kerisimasi laau e mafai ona teuteuina. Fufulu e faʻaaoga sina keke i le pale o le Kerisimasi laʻau. Pliester sasaa i luga o se laupepa ma le faaeteete, taofi le laʻau Kerisimasi i pito o le uaea, amata ona paʻuʻu i totonu o manins. Ina ua uma le kelu o loo uu, sili atu iverquins.

Mini Kerisimasi laau

Laasaga 7. . Tipi le matasele i luga o le uaea. Faʻaofi le ata fou o le Tausaga Fou i le Bam Base. E mafai ona e suia i se isi aitema i lou lava pule. E mafai ona avea o se tamai fagu teuteu po o le pusa.

Mini Kerisimasi laau

Ua sauni le Kerisimasi.

Matai vasega # 2: O le Kerisimasi laau o filo e faia oe lava

Mini Kerisimasi laau

O le isi Embodimt o le Lush Kithy Toon e mafai ona e taulimaina le mafiafia vulu po o le tutusa twne. O le lipoti a le tagata gaosi oloa lava ia, faapea foi le iʻuga o le a ese mai le faʻalauiloa muamua i le vasega muamua.

Mea

A o le i faia se Kerisimasi laau na faia o filo ma ou lava lima, tausi le avanoa:

  • o le baem base i foliga o le cone;
  • filo po o filogia;
  • Fasi uaea po o nifo nifo;
  • kelu;
  • sosi;
  • measina pamu;
  • Tassels;
  • seleulu;
  • Mini Garland.

Laasaga 1 . O loʻo ia te oe le filo poʻo twne tipi i ni fasi tutusa.

Mini Kerisimasi laau

Laasaga 2. . I le manogi o le tasi pito o le fasi fasi filo i le kelu, pulupulu e fufusi i le vasa cne. Amata Faatumu le Lauʻele o le Cone Agges, o loʻo i ai mai le pito i lalo o le pito i lalo o loʻo lelei tele ina ia leai se avanoa avanoa. Togi le filo.

Mini Kerisimasi laau

Mini Kerisimasi laau

Laasaga 3. . Lafo fasi fasi ma le matagofie o le Kerisimasi.

Mini Kerisimasi laau

Laasaga 4. . I le fum base e faʻapipiʻi ai se nifo poʻo se fasi uaea. O se tu mo se teuteuga miniraves-ekalesia, e mafai ona e faʻaaogaina se laupapa laupapa o filo. Faapipiʻi le laʻau Kerisimasi i totonu o le pito lona lua o le nifo poʻo le uaea.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se aikona mai le ata ma ou lava lima - decopupage metotia

Mini Kerisimasi laau

Mini Kerisimasi laau

Laasaga 5. . O pito o le laʻau o le Kerisimasi laʻau e luluina manifinifi ma pulumu. Faaopoopo i le laititi o sequin. O lenei foi, e mafai ona e totoina polo laiti o le lalelei o vae o loʻo faia ai le matafaioi o mea Kerisimasi.

Mini Kerisimasi laau

Mo mea moni, e mafai ona e teuteuina le Kerisimasi laau mini-garland. O lau Kerisimasi laau i luga o lenei ua sauni! A e maitau, e mafai ona suia le lanu o le Kerisimasi laau, valiina i le vali mai le apa mesuns.

Mini Kerisimasi laau

Matua Vasega # 3: O le Kerisimasi laau mai asoa ma maa ma o latou lava lima

Mini Kerisimasi laau

O se laʻau Kerisimasi na matua le masani ona fausiaina, faia mai mugafa o asoa, ma le faʻaopoopoina o mea e faʻauia ma vae o lopa.

Mea

Mo le fausia o se laʻau Kerisimasi mai fatu ma maʻa io latou lava lima, sauni:

  • apaau con;
  • uamea mesh mo ipu;
  • pagota;
  • seleulu;
  • kelu;
  • O maa;
  • Afa 'afa.

Laasaga 1 . Muamua lava, e tatau ona e faia le faʻavae o tufuga. Le fausiaina o se ituaiga, o le a e manaʻomia se taʻele o le cone, ma mo le tino - uʻamea pupuga. O le a manaʻomia le oti ma togi filo. I le taimi lea, naʻo le aveina atoa o le faʻaigoa o le filo, ae latou te le faʻatumuina atoatoa, tuʻu uma avanoa e tuʻu ai mea teuteu.

Mini Kerisimasi laau

Laasaga 2. . O le taimi lenei o le teuteuina o le Kerisimasi laau. O le faia o lenei mea, faʻaaoga fasi mai au mea na totoe poʻo tagata mulimuli uma. E mafai ona e tipiina a latou auiliiliga e le talafeagai vaega pe a fai o latou i le palasitika. Uamea mafai ona atoatoa atoatoa. Afai e le lava sau poto, e mafai ona e mauaina ni oloa i le suywing Pripy Departments. Maa, fugalaau ma kanetone ma pipii i le Kerisimasi laau.

Laasaga 3. . Le faia o se taulima e faia ai se tutusa tele ma le Kerisimasi laʻau, mafai ona teuteu i ni iʻa o lopa. E mafai ona e faʻatauina nei mea uma i le vaega o loʻo avea ai ma suisui. E mafai e tagata ona ave ma le faʻapipiʻi faʻapitoa, i luga o le tagata lava ia-afu lava pe masani ai. Faapipii i le Kerisimasi laau. O le lanu i le lanu e ese ai.

Mataupu i luga o le autu: na togi i mea fou a le tausaga fou

Mini Kerisimasi laau

Familymade Missing laau mai mea teuteu saunia!

Matai Vasega №4: Little Kerisimasi Kerisimasi faia o pepa ma ou lava lima

Mini Kerisimasi laau

O le lalelei o Kerisimasi laʻau i le agaga o Kraff Crat e mafai foi ona e faia oe lava. Mea o lona gaosiga o le ae manaʻomia le sili atu o le lua numera.

Mea

Ina ia faia se tamaifa o le Kerisimasi laau o pepa ma ou lima, sauni:

  • pepa ma mea teuteu eseese;
  • Le faavae o le laau i foliga o le cone;
  • kelu;
  • pulumu;
  • vali lanumeamata;
  • penitala;
  • O le pu i le pu e punitia pe seleulu.

Laasaga 1 . E fai ma fai le tikeri o le maota autu mo le laau tele mo le Kerisimasi. E mafai lava ona avea ma se faʻatusatusaga o vaia, mai se pepa laupapa poʻo le tulaga lea - papier-mache. Afai e leai sau avanoa, alu i le auala faigofie lava ia lava ma solo le conne mai le cardtord card. O pito e mafai ona e faapipiiina pe puipui le stapler. O le pito i lalo o le fuainumera o le a manaʻomia e tipi ese ma le seleulu ina ia tutu le koneloimiti e i luga o le laulau.

Laasaga 2. . Cone lanu vali lanu green.

Mini Kerisimasi laau

Laasaga 3. . Pepa ma eseese teuteuga, tipi i totonu tutusa manatu tutusa o le tutusa. E faigofie atu le faia o se pepa faʻapitoa. Afai e leai sau mea, o le a e masani le tele o le taimi ma tipi esea fua uma.

Mini Kerisimasi laau

Laasaga 4. . O le faʻaiuga o le pepa mai le tasi pito i le taimi puʻupuʻu. Faʻaulu le vaega lona lua ma le kulimi ma amata faʻaaoga fasi pepa o pepa e kone, amata i lalo.

Mini Kerisimasi laau

Mini Kerisimasi laau

Mini Kerisimasi laau

Mini Kerisimasi laau

O lea, faʻatumu atoa le laualuga o le avanoa. Ua sauni lou po o lau Kerisimasi!

Faitau atili