O manatu o le Tausaga Fou o le Tausaga Fou e faia oe lava

Anonim

O manatu o le Tausaga Fou o le Tausaga Fou e faia oe lava

Ua uma ona masani i le tele o aiga, o le faaputuga autu o le Tausaga Fou Aso malo. E mafai ona ola lelei pe ola soʻo, e masani ona suia i le pine pe naʻo lala o laʻau, pe a le o le tele o nofoaga mo le faʻapipiʻiina o se laʻau. Ae a ea pe afai e te amio faʻaletagata ma pei o le faʻatusa autu o le tausaga fou e fausia ai se vaisuae ma ositaulaga? E pei o se fale faapena lelei ma le isi, pe a maeʻa ituaiga o le potu e le manaʻomia le faʻaalu o le potu faʻapitoa, ae i le faʻaiuga, e faʻateʻese ai malo. Matou te ofoina atu lea o lau suʻesuʻega i le lisi atoa o le tausaga fou ma ou lima, fausiaina loa e matua faigofie.

Laʻau o tioata tioata

O manatu o le Tausaga Fou o le Tausaga Fou e faia oe lava

Faigofie le Fausiaina o se Kerisimasi Laoa ma ou Lava Lima, Afai e te maua se aofaʻi tele o tioata tioata tioata mai i lalo o le uaina poʻo le champagne. O le manaʻoga autu mo le amataga o mea e tutusa maualuga ma sili atu le foliga.

Mea

Le fausiaina o se Kerisimasi laʻau o tioata tioata o le ae manaʻomia:

  • fagu;
  • pepa malo;
  • talafeagai gifonery;
  • penitala;
  • Garland.

Laasaga 1 . Fagu i latou lava ae e te leʻi faia le galuega e tu ai i totonu ma solo ese le i fafo o le efuefu. E mafai ona tape igoa. O lea o le a foliga foliga mai o le laʻau.

Laasaga 2. . O le uluaʻi ituaiga o fagu i foliga o se lio e mafai ona faʻailoaina saʻo i luga o le fola.

Laasaga 3. . I luga o le muamua tier, tuu se pepa malo mafiafia, vaneina i foliga o se lio. E le lautele, e tatau ona le itiiti ifo nai lo le lio o fagu. I luga o le cardboard faʻaalia le lona lua o le lua o fagu fagu. O loʻo faʻaauau pea seia oʻo i lau laʻau le tele o le tele.

Laasaga 4. . I le laau na foliga mai e sili atu le manaia, e mafai ona e teuteuina i se gase.

Laau mai fagu ua sauni!

Kerisimasi laau mai pepa pusa

O manatu o le Tausaga Fou o le Tausaga Fou e faia oe lava

Toe faʻaleleia ma le afifiina o afifi, lea, e tusa ma i matou, o loʻo lafo i totonu o lapisi, e mafai ona avea ma se auala lelei tele mo le fausiaina o se mea fou tausaga.

Mataupu i luga o le autu: lauulu hoop faia oe lava

Mea

Ina ia fai se Kerisimasi laau mai atigipusa cardboard ma ou lava lima, sauni:

  • O pusa tutusa mai lalo o le sua, susu, fuamoa, ma isi.;
  • lanu meamata lanu meamata;
  • pulumu;
  • kelu;
  • Fetu, meataʻalo ma Garland mo le teuteuina.

Laasaga 1 . Tapena atigipusa mo galuega. Afai e tatau ai, mama i lalo mai le pefu, aveese manu totoe, susu ma isi mea, fufulu i totonu ma vai.

Laasaga 2. . Valivali au mea amata o vali lanu meamata. E mafai ona e faʻaogaina le masani geliache e vali pe a fai o loʻo taoto i luga o le afifiina, faʻafefiloi le vali ma le pā kelu. Tuʻu mea e faʻatumu ai le vali mago.

Laasaga 3. . Tuu ese le Kerisimasi laau mai pusa. Manaʻomia foʻi latou te manaʻomia Mo le faʻatuatuaina, o auiliiliga uma o le Kerisimasi laʻau o loʻo sifoʻia ia i latou lava.

Laasaga 4. . I le tumutumu o le fale Kerisimasi o le fale o le fale o le fale o le fale. E mafai ona e teuteuina se ata faʻapitoa ma Kerisimasi meataʻalo ma Greas.

Ua sauni le BIR mai Recycling!

Tausaga Fou Mai le ata fou mai tusi ma au lava lima

O manatu o le Tausaga Fou o le Tausaga Fou e faia oe lava

O se faletusi tele e mafai foi ona avea ma auala sili ona lelei mo le fausiaina o se Kerisimasi laau. O lenei, o le taimi lena i le faaiuga o aso malolo, e tatau ona e aveese tusi i luga o le fata ma leai se lapisi mai le fale e le tau tau.

Mea

Mo le faia o se tausaga fou mai tusi ma ou lava lima, sauni:

  • Tusi;
  • tala pepelo;
  • Garland;
  • Fetu po o le aufana.

Laasaga 1 . Tusi faavasegaina le lapoa ma toina i luga ma vaega, fausiaina le Kerisimasi laau. Afai e te manaʻo i se lapoʻa tele, tusi tusi i se pepa tapunia. Afai o le malae o le laʻititi, e mafai ona ou tuʻuina ni taimi i le tasi ma le isi, tatala i foliga o se fale.

Laasaga 2. . Teuteu lau Kerisimasi laau. Tuu le fetu po o le aufana. Teuteuga o le laʻau faʻailoga i meataʻalo, pi, timu poʻo le taʻavale.

Maua mai tusi saunia!

Tausaga Fou o le Valilua mai lala

O manatu o le Tausaga Fou o le Tausaga Fou e faia oe lava

Eco faauo E foliga mai e aliali mai le vae vae o mea i luga o le laau. Mo vaomatua, o faamatalaga moni e le tatau ona fetuunai lala.

Mea

Mo le gaosiga o se tausaga fou o le ata mai lala, o le a manaʻomia oe:

  • lala o laau;
  • Twit;
  • lava-lipping fao ma le malupuipuia;
  • hacksaw;
  • aisa;
  • mama avetaavale;
  • Laupapa fafie.

Laasaga 1 . O le vaega autu mea mo le Eco-faauo FII o le a avea ma laau laau. Latou manaʻomia le faamamaina mai le tuʻituʻi ma tamai lala ma tipiina i vaega. Mafaufau i foliga o le laʻau, e tatau i lala i ai ni nai faʻateleina umi. O le a manaʻomia ona e salalau i latou pe malupuipuia mai le umi i le puʻupuʻu pito i lalo. O lala na latou mulimuli mai e solo ma se ie e aveese ai le pefu ma chips.

Mataupu i luga o le autu: Fabric reps: gaosiga, tuʻufaʻatasiga, manatu

Laasaga 2. . E mafai ona e fatuina se laʻau Kerisimasi mai se mea faʻapena i ni auala: tuʻufaʻatasia o lala i luga o le puipui poʻo le tuʻu i luga o le toʻotoʻo. Faatasi ai ma le teuteuina o le ata Kerisimasi, o le a manaʻomia e faʻasaʻo ai ma le autagofie ma teuteu i luga o lala, ma le isi e fusifusia i ai i le tutusa. Afai e te manaʻo e fausia se osofaʻi e mafai ona e gaoioi, ave se laʻau na tulaʻi i totonu o vaega e lua o se tulaga. Toso le pu i totonu ma faʻapipiʻi se laupapa laupapa i totonu. A maeʻa uma o laʻau, ave le pu i le ogatotonu ma tulia i latou i le toʻotoʻo.

Laasaga 3. . Faʻatulaga le laʻau Kerisimasi mai lala ma Garsland, Star, polo ma isi mea.

O le Kerisimasi la na faia i Sini!

O le Tausaga Fou Tausaga

O manatu o le Tausaga Fou o le Tausaga Fou e faia oe lava

Aemaise latou te iloiloina e se lomiga o le matagofie o le Tausaga Fou, o lona fale o loo iai tamaiti laiti. O le aluga e maua i se isi taimi e mafai ai pe a tusa lava pe paʻu le tamaititi, o le a mafai ona aoina i le mataupu o minute.

Mea

Mo le fausiaina o se tausaga fou e 'ai mai le aluga o le ae manaʻomia:

  • aluga o le tele o lautele lautele;
  • Teu meata;
  • nila ma le filo.

Laasaga 1 . Ave le aluga, e tatau ona eseese i le tele, ae sili atu le tutusa tutusa i le foliga ma le lanu. Tuu le aluga o le tasi i le isi ma le faaputuga: mai le tele i le laititi. E mafai ona e fusifusia i le va o faʻapipiʻi o le filo.

Laasaga 2. . O le mea moni, o le Kerisimasi Toga ua sauni. E mafai ona e teuteuina i mea mea leaga. Ina ia faia lenei mea, na o ulu atu i luga o tulimanu o aluga.

Ua sauni le tagata ua sauni mo lou fale.

Tausaga Fou Tausaga mai meataalo e faia oe lava

O manatu o le Tausaga Fou o le Tausaga Fou e faia oe lava

Faʻalagolago i mea fou o loʻo i totonu o lou fale e sili atu, e mafai ona e fausia le tele o taʻaloga o le proruce.

Mea

Ina ia fausia se Tausaga Fou mai le meataalo mai meataʻalo, o le a e manaʻomia toega latou lava.

Mataupu i luga o le autu: Fur Hat ma ou lava lima i luga o nai lima i luga o nai lima: Master vasega ma vitio

Laasaga 1 . E tatau ona i ai ni mea lelei o le ae manaʻomia le tuʻuina atu o le foliga o le 'ai. E faia lenei mea, Faatootoga i latou ma taʻitaʻi. Afai o vaega mai le mamanu na faia o le amataga o mea - na o le saogalemu o le tasi ma le isi. Afai e te faia se laʻau laʻau mai le Kerisimasi laʻau meataʻalo, o le ae manaʻomia se vailaʻau poʻo ni pepa laupapa o loʻo fetaui lelei. O mea faapipii i ai o le a tatau ona kelu. O talaata meaʻai e mafai ona e nonoa i luga o fasi filo o filo.

I se upu, o le toe foliga mulimuli o lau Sporce o le a faʻalagolago i le punavai mea ma lou mafaufau loloto. E tele taimi na 'ai ai o latou lava e matua malamalama lava ma latou te le manaʻomia ni teuteuga i le ituaiga o meaola ma polo.

Tausaga Fou na faia o paʻu ma faʻateʻaina ma o latou lava lima

O manatu o le Tausaga Fou o le Tausaga Fou e faia oe lava

Alofa i taʻavale pei o se laʻau Kerisimasi o le a mafai ona teuteu le fale puipui poʻo le taʻavale toe faʻafou.

Mea

Mo le fausiaina o se Kerisimasi laau mai paʻu ma mea e fai ai o le a manaʻomia oe:

  • O loʻo i ai foʻi a latou tele vaega;
  • rims;
  • Garland;
  • Uaea laa lanumeamata;
  • vali lanumeamata;
  • O le Kerisimasi.

Laasaga 1 . O le tuʻuina atu o le 'ai o le manaʻo, na o le gagau o paʻu o le tasi o le isi. Afai e te manaʻo, e mafai ona e matagi i totonu o latou uafu lanumeamata ina ia o le mea e masani ona tupu. I le tumutumu o le Kerisimasi laau ae le o se fetu e mafai ona ogatasi vai i se taavale tisiki.

Laasaga 2. . E mafai ona e taoto mai le fafie mai meaʻai tuai, e pei ona manaʻomia, valivali i latou ma vali vali mai le apa.

Laasaga 3. . Teuteu le Kerisimasi fetu fetu, polo ma Garland.

Sauni saunia.

O le Tausaga Fou a le Tausaga Fou mai le faasitepu e faia oe lava

O manatu o le Tausaga Fou o le Tausaga Fou e faia oe lava

I totonu o mea a le aiga, lea i le ata alu i le Kerisimasi laau - faasitepu i foliga o se stemptodder. Afai e te maua le avanoa poʻo le manaʻo e faʻatau ai se faʻu o oe, leai, o le lototele e ave le sitepu.

Mea

Ina ia faia se Tausaga Fou e 'aʻai mai faasitepu, ma o latou lima, i faʻaopopoga i le smomodu e molimau lava, o le a manaʻomia:

  • Faiga fagota;
  • Polo o le Kerisimasi;
  • Susu.

Laasaga 1 . Faʻapipiʻi le stempladder i totonu o le potu e te manaʻomia.

Laasaga 2. . Apefai i le sitepu. E tatau ona i ai se mea malie i le va o le taimi.

Laasaga 3. . I luga o le laina fagota e faapipii, faamau le Kerisimasi meataalo.

Laasaga 4. . Teuteuina le Kerisimasi Kerisimasi laau ma se kaseti.

O le a le sauni mai le faasitepu!

Faitau atili