Knot "Monkey Kulak": O le tau o polokalame ma vitio

Anonim

O le tele o mea na gaosia, o pasi atu i le seneturi, sa faʻaaoga i le lalolagi o onapo nei. O se tasi o latou o se tuʻituʻi "Monkey Most". O polokalame nei ma video o loʻo laʻasaga i lea laasaga e aʻoaʻo ai lenei node.

Talatuu

O le nonoa o le "Monkey Fors" sa faia i le 19 senituri, i taimi mamao o le muamua "alii o le laki manuia" - o pirates. Ma faʻaaoga i le talitoina o le vaa, ia galulue i se ituaiga o mea faʻapipiʻi mo le kanetolo ia kanenesoga, lea na mago le atoa o le lokaina o le loka. Lenei faʻatagaina vave e sui i le matafaga i le taimi o le afa ma faʻavaveina le puʻeina gaioiga o le faʻatau oloa.

Faapona

O le igoa "teuteuga o se moto" node na mauaina e le tala faatusa ma le auala o le puʻeina o manuki. I se fagu ma se vaapiapi ua tuu se maunu e lamuina le manu. O le manuki, o loʻo uu mai le maunu, e le mafai ona toe vaeluaina ma le mea malie ma toso le paw ma le manu, o loʻo oso i totonu o le cam, e ala i le pusi, e ala i le paʻu o le la. Ma o ai na avea ma tulimanu tulimanu.

Faapona

Ma o le node na amata ona lamolemole ma matagofie, o le filifiliga o mea e sili lona taua. E tatau ona e pikiina se maea poʻo se maea ma se le mautonu luga. Talu ona uma lea i le gasologa o le lalagaina, ma sili ona taua, o le mulimuli malosi o le node e tatau ona faʻasaga malie i le tasi i le isi. Mo lenei, o le filifiliga sili o le a avea ma paralol.

Faapona

O se moli ma tumau Nylon Bordlon ma le autu o le tele o le lalagaina o filo. Muamua, na faʻaaogaina na o le auivi o le paraches, mai lenei ma maua lona igoa (mai le faʻafanua o le Bradichute Cord - "Andrash Coves i le tele o vaega o Gaoioiga. E mafai foʻi ona mafai e le lalagaina o le Node mai le faiga masani ua masani ai, ae e tele le taimi e faʻaalu ai.

Oomi le cam

Mo le galuega saunia:

  • O le maea a Nylon;
  • Laʻu polo mai soʻo se mea (metallic, tioata, palasitika);
  • O ni mea e faʻaaoga ai mo le tulaga o suiga i le taimi e faʻamalosia ai le node.

Mataupu i luga o le autu: O le a le kulimi e filifili ai mo scrapbooking: masani manatu mo galuega

O le maea e ave i luga o le lima matua ma fetaomi atu i le alofilima o le teine ​​teine. O le lona lua pito o le maea e tatau ona le fiafia i le va o se tamaʻi tamailima ma sina tamatamai lima.

Faapona

E tatau ona tapunia uma le polo i totonu, ina ia mafai ona fuafuaina le latou aofaiga e afifi ma lona maea. Matou te faia le manaʻomia o le numera o le tele o le taimi, pei ona faʻaalia i le ata i lalo.

Faapona

Ona liliu lea o le tamatamai lima i le maea.

Faapona

O lenei ua matou mimilo le muamua vaega o le taimi.

Faapona

Faapona

Faapona

O le isi vaega o suiga o loʻo faia i le pito i lalo o le pito i lalo o le lona lua o le tautalaga lona lua.

Faapona

I le iʻuga "nest" tuu le polo filifilia.

Faapona

Aveese hinges ma le lima matua.

Faapona

Ma amata faʻamalosia le nonoa i luga o le polo. Matou te faia e aunoa ma se gesh, ma le faaeteete, matasele mo le matasele.

Faapona

Faapona

Faaalia le muamua liliu, aveese le matasele ma le tamatamai lima.

Faapona

Ma toe faasolosolo malie atu i le mataina uma.

Faapona

Faapona

Faapona

O le mea lea e faʻamalamalamaina ai le vaega taʻitasi o taimi.

Faapona

Faapona

Faapona

Faapona

Faatasi ai ma le fesoasoani a bristing nila, faʻatusatusa le maea ma faʻamalamalamaina le faʻasologa mulimuli i le tele o tulaga.

Faapona

O le faapona "mosst Monkey" ua sauni!

Faapona

Faapona

O le mea o totoe o totoe pe faʻaauau ona filifili atili, mo se faʻataʻitaʻiga, o se laina autu poʻo se afu.

Ua uma ona aʻoaʻoina e iloa le masani ai "teuteuga o le moto", e mafai ona e siitia atu i se sili atu lavelave suiga o node ma se tele o lalagaina. O le vitio i lalo o loʻo faʻaalia ai le faʻagasologa atoa i tulaga:

E aoga le taumafai e faʻataunuʻuina se isi mea manaia o le node - lua-lanu:

Mo taimi uma

O le tomai e lalagaina le nonoa "Monkey Kulak" o le a maua lana talosaga i le itu aoga o le olaga ma le teuteuga.

  1. I le tele o le tauvaga e masani lava ona i ai le manaʻoga e lafo le tasi itu o le maea i totonu o le lala o le laau, o lenei mataupu lea e talafeagai ai. E iai se maʻa talafeagai e atoatoa mo se mamafa leiloa. I totonu o lenei nofoaga faʻauiga i lenei matafaioi e mafai ona faia ai se vaega o piliki.
  2. Lalagaina i lenei auala metotia mo ki o le a avea ma sili sili ona manaia mo se meaalofa i uo.
  3. Soʻo se tasi i totonu o le a teuteuina le uluaʻi moli uila laʻei ma lenei node.

Mataupu i luga o le autu: lalagaina o kapeta mai le willow mo tagata amata: Faʻafefea ona lalagaina ma se vasega vasega ma ata vitio

E faigofie ona fai ia te oe lava.

Ina ia galue, o le a e manaʻomia se fasi ie puipui o le ie puipui (fraece, pluther, velvet, conthvewarn) 6.5 m sperther.

Matou te gagau le tipiina o le ato i luga o le itu pito i luma ma faaalu i luga o le masini suisui i le uumi atoa.

Faapona

Mautu Up Sible Life i le pito i luma ma luga o le lima lima faʻapipiʻi i luga, mimilo ma le pai, ni isi fasi pepa mafiafia, ina ia faigofie ai ona faʻatumuina le avanoa e le masini.

Faapona

E te manaʻomia e faʻapipiʻi e afu ina ia e leai se mea e le manaʻomia i le maeʻa o oloa. Saunia se BIllet mai le tisu, agai atu i le lalagaina o le aluga "Monkey Most".

O le polokalame ma vitio vitio o le a fesoasoani i lenei i lalo:

  1. E faʻapea foʻi ona faʻaaogaina lenei numera i totonu o le tiapolo i totonu o le atunuʻu e fai i le sitaili sitaili;
  2. Le muamua faʻaaogaina o se ki;
  3. Ae o le sili ona le masani ai auala e faʻaaoga ai le node o se uʻamea.

A i ai ni faigata i le olaga poʻo le mafaufau lelei i se tulaga faigata tele, susulu mo oe lava o le nonoa o le kinkey ", faitau le Mantra o le Tupu o Monky Hancesa I le mavae ai, e molia le Amettor ia ausia sini ma faʻafitauli faʻafitauli. Ave le mana e ausia ai le manaʻo.

Mafai e le toa totoa le iloa o le faitau selau o tausaga o le a latou lauiloa o le a sili ona lauiloa ma faʻaaoga faʻapitoa mo le toʻafilemu.

Vitio i luga o le autu

Faitau atili