O le a le vali le laina i totonu ma faʻamamafa le faʻasologa o totonu

Anonim

O le siʻosiʻomaga faʻaoga o le faʻaaogaina o loʻo faʻaaoga e ufiufi ai puipui ma le taualuga. O le vaega autu o totonu i totonu o Ethno ma Eco sitaili. E te manaʻo e taofi le ata tulaga ese o laina masani pe fai puipui i totonu o le lamolemole, lanu muamua, o le ae manaʻomia le solomuli ma vali o le ufiufi. O mea taua o le a faʻamamafa ai le paʻu paʻu o Pine ma faia se tulaga ese o le itu i saute o Farani - o le sitaili o faʻamaonia. Ua fai le Braching o le a faia laupapa ma fai se fusi.

O le a le vali le laina i totonu ma faʻamamafa le faʻasologa o totonu

Tatalo i le laina

Laina i totonu o le Eco ma Exvno sitaili

Na fiafia laʻu uo i le puipui o laupapa. Na sau o ia e iloa le mea o le a uia ai le vali mo le laina. Faʻafefea ona tuʻu faʻatasi le potumoe ma le vasega pepe. I le taimi lava lea, na manao Suidik e fausia vai taele ma faʻamanino mai ia aʻu le laʻau e okaina ma mea e leaga ai le puipuia mai le susu.

O le a le vali le laina i totonu ma faʻamamafa le faʻasologa o totonu

Tatalo i le laina i totonu o le fale mautotogi

O le potu malu e maua ai le lagona o le mafanafana ma toe faʻafoʻiina le malosi. O lenei tomai o fafie ua faʻaaogaina i le tele o sitaili faaonapo nei. O le valiina o le Clan i Scandinavian style o loʻo faia i le White Matt Firnish, e le manaʻomia galuega lavelave. O meaafale manaia mea faitino ma le poto e iloga ai le malamalama. Atunuu e fiafia i ai le atunuʻu e tuʻu ai le laupapa laupapa masani, valiina e sili atu ma faʻafefeteina.

ECTO Style e iloga i mea masani na valiina i lanu masani. O galuega i totonu e faʻaaoga ai vai-faʻavae i le vai. Taitasi o le sili atu o le sitaili e iai lona lava uiga ma a o le i valiina le ufiufi, e manaʻomia le filifili i le mataupu:

  • Rustic - Lusia;
  • fale;
  • coloral;
  • Scandinavia;
  • Faamaonia nofoaga;
  • Atunuu;
  • e masani.

O tagata sili ona lauiloa i le sitaili o le faamaoniga. O loʻo aoina i le mafanafana ma le tulaga masani a le nuʻu i saute o Farani. O le potu e susulu mai ai lanu auro o le la ma le sami matafaga. Ina ia fausia se siosiomaga o le sitaili o le faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e faia le tele o galuega, aumai se laʻau i se alofa malu e vali ai:

  • Manino luga;
  • fai le matua;
  • i le puipuia puipuiga puipuia;
  • Ufiufi tele i le tele o vaega.

Mo galuega i fafo, vai-mama mea e tetee atu i le leo tele. O ofu o le tino e tetee ma alkyd e filifilia mo le fola. Mo galuega i totonu, o le faʻatuatuaina o mea na tupu ma vali e aunoa ma le manogi e sili atu.

Mataupu i luga o le autu: fafaga mo tagata ulaula faia oe lava

Aisea ua tagi ai ma le tiga

O le a le vali le laina i totonu ma faʻamamafa le faʻasologa o totonu

O le a le mea e vali ai le laina i totonu

O le fibrosi o le laʻau o loʻo faʻamamaina le vevela, faʻaoga le leo ma manava. E fiafia e seleina iniseti ma roodent. Mea masani e mitiia susu, fatuina aiaiga mo le atinae o porore pores. A timu o ia, sui o ona ituaiga.

Ua le fefe le togavao i le vevela o le vevela. Ae e mumu ese ma pogisa mai le la susulu. O le fili taua o le laau o le afi lea. Totonu o le faʻaogaina o le ogaumu ma le afi afi ua totoina e se maa e aunoa ma le tuʻuina atu ia latou e popole ai le laʻau.

Ina ia puipuia uma uiga o pou ma le puipuiga mai aafiaga o aʻafiaga o mea faʻasaʻi, ma ua tuʻuina atu ma vali o le faigauo ua faia. E fai ai lenei mea, faia:

  • Antipirens - faʻaopopoina le afi;
  • Antiptustotics ua le manuia le iniseti ma e le atiaʻe ai le taliga;
  • Wax, suauʻu, varnish, o vali tiga e le faʻatagaina le susū.

E mafai ona fefiloi ma tuʻufaʻatasia le tele o galuega. Antipinens ma anticistics e faʻaaogaina i luga o luga o le komiti aʻo leʻi galue i luga o puipui o puipui ma le taualuga. E mafai ona faʻaaogaina i latou ma o loʻo i le vali.

O le faʻauiga o le faʻauiga e faʻamamafa ai le foliga o le faʻapipiʻi laupapa laupapa

O le a le vali le laina i totonu ma faʻamamafa le faʻasologa o totonu

Tatalo i totonu o le i ai

Faʻasao le fesili nai lo le vali le ufiufi, e manaʻomia le amanaia o foliga o mea eseese. O le faasee o le faʻauigaina o le faʻaupuga ma sett luga luga faʻaleagaina le matagofie ma tulaga ese o mamanu masani. Latou te faia nofoaga pogisa, o le maua ai se paolo o fafie. I le sitaili o le faʻamaonia, samasama ma paʻepaʻe ma paʻepaʻe vali o loʻo faʻaaogaina. E faʻaali sipela, malamalama malamalama o loʻo ufitia ai i le piniki leo. O folaʻoloa o loʻo faia i le sukalati o loʻo le i ai le faʻaititia.

Wax ma ulu fausiaina se pupula luga ma taofi le lanu masani o fafie. Latou te puipuia mai le susu. Talosaga mo galuega i totonu. Vali le laina e ala i latou pe a fatuina i totonu o le sitaili o le sitaili:

  • Faamaonia nofoaga;
  • fale;
  • Rustic.

O luga o le puipui o puipui o le matua fiafia i ai ma le fesoasoani o le afi, brash ma le fetaui.

O le suauʻu a suauʻu e faʻaaoga ai le suauʻu e faʻaaoga mo le i totonu o le laupapa Latou te fausia se lamolemole lamolemole o soo se lanu filifilia. O le aano o latou e mafai ona avea ma pupula matagofie ma outte. O le foloa mo le malosi o loʻo valiina i luga o alkyd alkyd.

Sauniuniga o le laualuga o le laina i lalo o le vali

O le a le vali le laina i totonu ma faʻamamafa le faʻasologa o totonu

Faʻatotoʻalo na o ia

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le paluluga i le puipui

Na ou taunuu i Vaik e faamatala ia te ia pe faʻafefea ona vali le ufiufi ma i le taimi lava e tasi e fesoasoani e tapena le laualuga o puipui ma le taualuga. Na ia manaʻo e fai se potu i le sitaili o le faʻamaoniaina o le amataga o le amataga o le vaitau. O le fatu lenei, o le lima lotod i le la, ufiufi i pou umi ma folo tino.

O le tele o le itumalo o loʻo i ai o loʻo ufitia i tovine. O faifaatoaga e tu i totonu o fanua ma le sami. La, timuga ma masima ma oneone o le matagi tuuina atu puipui o fale.

Faʻatasi ai ma le vidik, na matou amata le tapenaina o puipui ile faiga o faʻamaonia o le faamaoniga:

  1. Aveese uma palapala ma tuai. Na soli ese vaieloa, o le efuefu na aveesea e se vaipuna mama ina ua mamago mea uma.
  2. Faʻaseʻe le atoa o le laualuga i le lelei oneone.
  3. Ua uu le uamea i luga o le Bumairian i totonu o laupapa taitasi, fai ia pulumu. Ua aveesea vaega vaivai, sa fatuina ai le mautu o le tusia o se laau mago.
  4. Na alu ese le fiafia i le ulu.
  5. Faʻaaogaina le sprayer sa ufitia i laupapa antivistic.

O lenei ua matou tuua ina ua uma le faʻamago e faia le wax ma le paʻepaʻe paʻepaʻe ma vali mea uma mai luga ma se manino mequlad. Vali mo le puipui o le a hob le lanu masani o fafie. Ina ua maeʻa le ogaumu i le tele o vaega, o le foliga na faia e ala i le manatu faʻapitoa o le a tumau. Valivali mo le ata e sili atu ona filifilia le pupula, masani. Ona foliga foliga faalenatura le sitaili o le avea o se mea masani.

Faaumaina le ufiufi i potu moe ma potu nofomau

O le a le vali le laina i totonu ma faʻamamafa le faʻasologa o totonu

Laila i totonu o le fale mautotogi

Sa fiafia Siak i le auala e vali ai laupapa i totonu o le potumoe ma mea o loʻo faʻaogaina i le vasega pepe. E eseese tuʻufaʻatasiga e faʻaaoga mo galuega i totonu:

  • Suauu;
  • acrylic;
  • silicone;
  • faigofie;
  • vai vai;
  • Alkyd.

O le suauʻu sili atu o le taugofie, e i ai le tele o lanu. E le mafai ona faʻaaogaina i latou i potu moe a tamaiti. Latou faia se ata mautu e soloia vai. I le taimi lava e tasi latou te le faʻatagaina ai le ea, ia i ai se manogi malosi ma manogi i le la.

Mo le pisia o le ogalaau i se lanu, e sili atu le faʻaaogaina o le prorylate dyes mo galuega i totonu. E leai ni latou, i ai le averesi tetee i le afi. Lalo o ia, o pa puipui e manavaina.

O le sili ona taugata aqualak o le siosiomaga faauo ma tumau. E aofia ai le natura laau ma manu mea. I luga o le faavae:

  • vai;
  • Polymeric resins.

Aqualak o le siʻosiʻomia o le siʻosiʻomaga, e le faʻalenatura mea leaga ma taofi lelei le laʻau. O le le lava o le tele o penefiti ma le malosi maualalo. O le filifiliga atoatoa lea mo le faʻamaeʻaina o se laupapa laupapa. I luga o le acrylic faavae, e talafeagai mo fafie gaosi i totonu. E manino lava, pe a e manaʻomia le maua o se lanu e faʻaopopo pigments.

Gauai atu! O vali uma ma vase mo fafie i le taimi o le maeʻa galuega e tatau ona fefiloi pea.

Alkyd Valnishes o le sili ona tumau mo le fola

O le a le vali le laina i totonu ma faʻamamafa le faʻasologa o totonu

Vali le laina ma o latou lava lima

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻamamaina le faʻamamaina o ie puipui i le fale ma faʻatasi ai ma tagata faigaluega.

O fola laupapa na faia i le laupapa laupapa ma ufiufi vali valiina ma maualuga le toe faaleleia o le tetee atu i ai. Ina ua uma mago, latou te fausia se ata mautu o le vai e inosia. E tele ata mataga ia:

  • vai vai;
  • Suauu;
  • polyrethhane;
  • apoxxxy;
  • Alkyd;
  • paʻu.

O le suauʻu e mafai ona i ai se manogi malosi ma manaʻomia le umi-taimi le taimi. E taugofie nai lo isi mea, ae vave faʻaleaga. Valivali E mafai ona e filifilia se mea, peitaʻi o le a faʻamoluluina i le taimi atoa. Ina ua mavae le tolu tausaga, susulu mou. Faʻalautele lana tautua ma vaʻai lanu e mafai ona taina alkyd alkyd.

Tumau ma puipuia lelei le fola o le Epoxy lua-vaega vali. O loʻo faʻaaogaina i nofoaga ma le maualuga o le gaioiga o tagata: ofisa ma nofoaga faitele.

Na fiafiaina sau uo i le auala e vali ai le foloa i luga o le fola ina ia taofia ai le matagofie o le laupapa, faamamafa atu i le komiti o api, ma mafai ona faaaogaina i le vasega pepe.

Paʻu paʻu vali e faʻavae i luga o le lanu. O le palasitika, ofuina-tetee ma tumau i le matte luga e pei o le paʻu.

Mo falaoa, e taua le taofia o le ata o laupapa maualuga-lelei. O le filifiliga sili ona lelei o se alkyd. O loʻo faʻaaogaina i luga o le pito i luga o pou lanu ma fatuina se mautu mautu le ata e teteʻe atu i aʻafiaga ma le afi. O le vaitaimi o Lana auaunaga o le 5 - 10 tausaga.

O mea na teuina o 'au i le taele

O le a le vali le laina i totonu ma faʻamamafa le faʻasologa o totonu

Vali le laina i totonu

I totonu o le fale mautotogi maualuga, na ou fai ai se falevai. O le taulimaina o le puipui na faia e pei o le taele i le fale. O lea sa ou fesoasoani i laʻu uo.

Mo le vai taele e filifilia laupapa laupapa laupapa. E le iai se teteʻe ma e i ai le maualalo o le susu faʻafitauli. O laupapa e tatau ona le fiafia i le antistatic i luga o puipui o puipui. Ua i ai faʻapitoa ua totogi i pito. Na ma faia ma le makaina ma le tipiina ma le tipiina o le pati. Iptare mea uma ma se vaega faʻapitoa o loʻo i ai le afi mumu ma le antipssitic.

Ina ua maeʻa le kiliʻe, savali aʻe i le anilka. O le a puipuia tele le fafie. Maea o le ata ma le tolu manifinifi vaega o le aqulach.

Faitau atili