Faapipiiina o faataitaiga faataitaiga laupapa. Faasologa o faatinoga

Anonim

Faapipiiina o faataitaiga faataitaiga laupapa. Faasologa o faatinoga
I le faʻapipiʻiina o le faʻataʻitaʻiga o le pa e leai se mea faigata. Faatasi ai ma lenei galuega, o le a feagai ai tagata uma ma tomai i le faʻatinoga o le toe faʻaleleia ma galuega faufale. A e le manaʻo mo nisi mafuaʻaga e patino e faia ai nei galuega, e mafai ona e faʻalagolago i taimi uma i luga o le fesoasoani.

Lelei, afai e te filifili e te feagai ai, tatou te fautuaina masani i le faigofie Faapipiiina faatonuga mo taimi taimi laupapa.

O lea, ua faatauina ai le mea. Ave le faʻataʻitaʻiga o laupapa i le vaiaso mo ni plumlimtization i le mea. O se laʻau i lenei taimi ua fetuʻunaʻi i lalo o le siʻosiʻomaga e ala i le susu. E le lelei lenei. O le a e puipuia le foliga o le Defovity ma Cracks i luga o le pito i luga. E le mafai ona aveese le ata puipuia. Gagau a laupapa i lalo o le pato i luga o le veranda.

Faapipiiina o taimi o Timber ma o latou lava lima

Faapipiiina o faataitaiga faataitaiga laupapa. Faasologa o faatinoga

1. Susu susu. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina se pastment poʻo se mea faʻapena o loʻo tumau ma le limninum lipine. O pito o lo o tuu i totonu o le apamemea. E mafai ona e faʻaaogaina nisi ituaiga o faʻailoga e faʻapipiʻi ai. Ma le isi, o le vai susu e matua tiaʻi lelei i totonu o le cerbad mamanu.

2. malala. E lelei le usuina o le sikuea o le sikuea vaega. O le koluse o le vaega o le pa e filifilia ma le mafiafia o le le mafiafia o le uati. E ui i lea, o le BOC e tatau ona ave 30 mm ma sili atu.

Tu o le CODDS ua faʻapipiʻiina i intervals tutusa ma le lautele o le teʻena. Euromares ei ai le lautele o le tele 60 cm . O le polyfoam e gaosia i pepa e iai le lautele 1m . Mafaufau i fuaitau o le tagata filifilia o le Hormmal Huvesurs ma alu atu i le faapipiiina o le tusi. Pe a filifilia ni mea faʻapipiʻi, mafaufau i le tuʻufaʻatasia o le laualuga o le laualuga.

3. Faamafanafana. O le mafanafana o le i fafo o le puipui fesoasoani e siitia le Dew Price ma taofi le matutu o lou potu.

4. O le vaega lona lua o le hydro-veprosazoming. Matou te ufiufi le faʻamaliega ma se pegamini i le isi vai o loʻo tutusa. Toe, pito i luga o le tasi le isi. Matou te pipii i le auala e tasi o le muamua vaega.

Mo galuega i totonu, o le tautua faʻamalosi ma le Hydro-Plerobarar tautua e le manaʻomia. I lea tulaga, o le faafoliga o le pa ua pipii i le tusi apalai. O avanoa i le va o le puipui ma le feagai ai ma le laupapa o le a taofia ai le leiloa leiloa.

Tusitusiga i luga o le autu: vali fusi i totonu o le faletaele - Faʻafefea ma faʻafefea ona faia

5. Faapipiiina o taimi o Timber. Faʻamaumauga o laupapa mai lalo ifo o loʻo tuʻuina atu le masters e faigofie ona fesoʻotaʻi i le pito i lalo ma le pito i luga e faʻaaoga ai le tulaga. I le taimi lava e tasi, o tagata faʻapipiʻi e tatau ona aloese mai le soona fai o laina o laina mulimuli ane.

Ua le mafai ona faʻaputuputu i le Groove i le Groove pe a fai e te le saogalemu le laupapa. O le tekonolosi avanoa o le 1-3 MM o le a maua ai ni ituaiga o gaioiga o le feai o le ea o le ea ma o le a mafai ai le feagai e aloese mai ai Delictions.

6. Faapipiiina o Filifiliga mo Taimi o Timber. O le fea filifiliga e faʻatatau i le aofaʻiga o le Komiti Faʻafoe ma o le a lona mafiafia. Matou te avatua i le tele o latou filifiliga:

  • O le mataitusi "A" faʻaalia i le faʻatusa, faʻafefea ona faʻasaʻoina mea ma fao ma le faʻamalosiʻau, o le tagata lava e ofi i lalo o le 45 ° Afai e te manaʻo e aloese mai papaʻe, e mafai ona e viliina se pu mo tagata taʻitoʻatasi o le tino (fao) i le faʻataʻitaʻiga o le pa.
  • E mafai ona e viliina le sikulu ma luma ole laupapa. (Vaai i le "B" i le Fig) mo pa taʻitasi, o le CUD o le a manaʻomia le lua o le fetaomi. E nana ona pulou o le tulu o ia te oe lava, e tatau ona e faia ni mea. Na. Fai se pu teisi tele atu nai lo le pulou o le metric loloto o le 5-10 mm. Ina ua maeʻa le faʻauiga o le faʻauiga o loʻo mimilo, aveese le pu ma se laupapa laupapa. Ia faia lenei mea, e mafai ona e talosaga p'va kelu. A mata e le PV ona o le nofoaga na tautau ai i luga o le oneone.
  • E mafai ona avea oe ma fao i totonu o le togavao.
  • Kikiers. E mafai foi ona faaaoga.

7. Valivali. Matou te tatalaina le puipui atoa ma varnish, vali po o wax.

8. Matou te fiafia i le taunuuga o le galuega Ma faamalo ia te oe lava mo mea uma na liliu ese mai mea uma.

Faapipiiina o faataitaiga faataitaiga laupapa. Ata

Faitau atili