Instalacija imitacija drva. Slijed performansi

Anonim

Instalacija imitacija drva. Slijed performansi
U instalaciji oponašanja trake ne postoji ništa komplicirano. S ovim radom svatko će se nositi s vještinama u obavljanju popravka i građevinskih radova. Kada ne želite iz nekog razloga da osobno učinite ta djela, uvijek se možete osloniti na pomoć stručnjacima.

Pa, ako se ipak odlučimo nositi s tim, predlažemo upoznati s jednostavnim Upute za instalaciju za vrijeme drva.

Dakle, materijal je kupljen. Uzmite simulaciju drva do tjedna za aklimatizaciju na objekt. Stablo se tijekom tog vremena podešava pod okoline vlagom. To nije dobro. Spriječit ćete pojavu deformacije i pukotine na gotovoj površini. Zaštitni film ne može se ukloniti. Presavijte ploče ispod nadstrešnice na verandi.

Ugradnja vremena drva vlastitim rukama

Instalacija imitacija drva. Slijed performansi

1. hidroizolacija. Da biste to učinili, možete primijeniti pergament ili sličan materijal koji je fiksiran s aluminijskom vrpcom. Rubovi se nalaze u mjed. Možete primijeniti bilo koju drugu prihvatljivu vrstu pričvršćivača. Nadalje, hidroizolacija je prilično dobro priključena u cerebralnom dizajnu.

2. DOOM. Dobro je sušiti kvadrat kvadratnog dijela. Presjek šipke odabire se debljina izolacije. Ipak, bar mora uzeti 30 mm i više.

Sastojinski sanduci su instalirani u intervalima jednake širini izolacije. Euromathes imaju širinu višestrukog 60 cm , Polifoam se proizvodi u listovima koji imaju širinu 1m , Razmotrite dimenzije odabranog toplinskog izolacijskog materijala i nastavite na pričvršćivanje sanduka. Prilikom odabira zatvarača, razmislite o sastavu površine površine.

3. Zagrijavanje. Zagrijavanje izvan zida pomaže u pomicanje točke rosišta i zadržavanje suhoće vaše sobe.

4. drugi sloj hidro-vaporizolacije. Pokrivamo izolaciju s pergaminom drugom vodootpornom sličnim svojstvima. Opet, rubovi se međusobno preklapaju. Pribran smo na isti način kao i prvi sloj.

Za unutarnje radove, izolacija i hidro-parobarna usluga nisu potrebni. U ovom slučaju, imitacija bara je pričvršćena na sanduku. Praznine između zida i okretanja ploča spriječit će gubitak kondenzata.

Članak na temu: Slikarstvo pločica u kupaonici - kako i kako to učiniti

5. Instalacija vremena drva. Pričvršćivači ploča odozdo dostavljaju praktičnost majstora da se horizontala lako poravnava na dnu s vrhom pomoću razine. U isto vrijeme, instalateri moraju izbjegavati nadvladavanje naknadnih redova.

Kondenzat se neće akumulirati u utoru ako učvrstite ploče gore šiljci. Tehnološke praznine od 1-3 mm pružit će ploče slobode kretanja s kapima za vlagu zraka i omogućit će okrenutim kako bi se izbjegle deformacije.

6. Mogućnosti montaže za vrijeme drveta. Koja opcija za primjenu ovisi o tome koliko široka ploča i što je njegova debljina. Pozivamo na vašu pozornost nekoliko mogućnosti:

  • Pismo "a" emisije na slici, kako to popraviti materijal s noktima i samo-preša, koji su uvrnuti u šiljke ispod 45 °. Ako želite izbjeći pukotine, možete izbušiti rupu za svaki samo-boli (noktiju) u imitaciji trake.
  • Vijke možete zavrtjeti s prednjem dijelom ploče. (Vidi "B" na sl.) Za svaku traku, sanduci će trebati dva samodostavka. Da biste sakrili šešire vijaka za samo-tapkanje, morate napraviti nagib. Oni. Napravite rupu nešto veću od kapuljače metričke dubine od 5-10 mm. Nakon što se vijak za samopouzdanje vrti, prerušajte rupu s drvenim utikačem. Da biste to učinili, možete primijeniti PVA ljepilo. Kada se PVA suši, obradite mjesto koje je visio brusni papir.
  • Možete samo postići nokte u žljebovima.
  • Kleimers. Također se mogu koristiti.

7. Slikanje. Otvorimo gotov zid s lakom, bojom ili voskom.

8. Divimo se rezultat rada I čestitam sebi za ono što je sve ispostavilo.

Instalacija imitacija drva. Video

Čitaj više