Aʻoaʻoga Auala e faʻaliliu ai le faitotoʻa o le pusaaisa atlant

Anonim

Atlant - O se gaosi oloa o aiga o le fale na faia muamua nofoa i luga o le auvai i totonu o le cib atunuu. E moni lava, e le mafai ona maitauina le faapenei, o le faigata o le Fono Aoao ona malosi lea o le Fono Aoao ona fua ai lea. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tele o faʻataʻitaʻiga e mafai ona aveese ai faitotoʻa. E talafeagai tele aua e mafai ona e faʻaaogaina le faʻaaogaina o le masini sili atu ona faigofie i tulaga patino. Ma talu ai e le faigata tele le talafatu o le faitotoa i luga o le pusaaisa, e mafai ona e faia le taotoga ma ou lava lima.

Aʻoaʻoga Auala e faʻaliliu ai le faitotoʻa o le pusaaisa atlant

Polokalame

Manatu o le pusaaisa

A o le i aveese le faitotoʻa mai le Atlant Sporterator, e taua le iloa pe o le a le tele o faitotoʻa e le tatau ona fana. E maua mai e le Atlant Reprigeators:

  • 1st mea pueata;
  • 2;
  • 3rd.

O le lona lua ma le tolu filifiliga e taʻu ai le lelei o lua pe tolu itu i fafo, a o le filifiliga muamua e aofia ai le manuia e le gata i fafo atu o le pusaaisa, ae faʻapea foi ona faitotoʻa. O le mea lea, matou te iloiloina tele auiliiliga i le ata ma vitio, faʻafefea ona toe faʻavasega le faitotoʻa i luga o le Atlant Shopriger i isi lomiga. Ou te faamatalaina le muamua: ma le tasi potu ma le faitotoa saoloto.

Aʻoaʻoga Auala e faʻaliliu ai le faitotoʻa o le pusaaisa atlant

E ao ona faʻailoaina mai, e ui lava i ni tamaʻi itu, o faʻamaumauga ia e taʻutaʻua lava i tafatafa o Dachas poʻo se lona lua o pusa. Pau a le mea ia mafua i le malosi lelei, tamaʻi fuaitau ma le agavaʻa.

Gaioiga

O lea, matou te sili atu le lelei o faitotoʻa o le ATAFT pusaaisa. Tatou amata ma fafo atu, pe a uma ona agai i totonu. Muamua, e manaʻomia le vaʻai i totonu o le faʻatonuga tusi. E faʻailoa mai le tomai e oʻo atu ai le faitotoʻa.

Aʻoaʻoga Auala e faʻaliliu ai le faitotoʻa o le pusaaisa atlant

Gauai atu! Afai o le pusaaisa o loʻo i lalo o le faʻavae, o le vave le faitotoʻa e sili atu le le faia. A leai, o le vaitaimi gaʻoa ua faʻamuta. O lea la, pe a fai e fou le pusaaisa, ma e le amoina le tulaga o faitotoa ma e mafai ona faasaʻosaʻo, ma mafai ona faʻasaʻoina, ma mafai ona sailia se fesoasoani mai faʻapolofesa. O le taulaitu o le aumalaga o le a oʻo mai, suia faitotoa, ma i totonu o le counrant coupon o le a faia le ulufale talafeagai. Ma o le faʻamaonia o le a faʻatinoina i se vaitaimi tuʻuina atu.

Meafaigaluega

Afai e te mausali ai, o le a faia i luga atu o faitotoa o le faitotoa, ua leva na uma ona faavaeina le pusaaisa mo se taimi umi, ona matou amata lea i le mea taua faʻu:

  1. Ni vaega o ni vaega o ituaiga eseese ma le tele.
  2. Apalai.
  3. Hexagon.
  4. Sgatia.
  5. O le matasele mo le faitotoʻa faitotoʻa (o lenei mea e le aofia ai i totonu o le pusa, ma isi teps o loʻo faʻaaogaina mo itu eseese). E mafai ona e faʻatau i totonu o le 'auʻaunaga i le ogatotonu poʻo ni isi vaega o maketi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e tutoʻatasi o le afa tausaga o le palakanela?

Aʻoaʻoga Auala e faʻaliliu ai le faitotoʻa o le pusaaisa atlant

A maeʻa le nofoaga ma mea faigaluega mo le galuega ua saunia, e mafai ona e amataina le faʻatinoga.

Faatonuga

O lea la matou faʻamatala atu i nisi auiliiliga i laʻasaga taʻitasi, aofia ai peleni, faʻafefea ona toe faʻatulagaina le cootled Atlant:

  • Tape le masini mai le fesoʻotaʻiga. Saogalemu fautuaga e le i taua.
  • I luga o le pito i luga o le tatalaina, o le fao e tatau ona le taliaina e le masani ai. O lo latou ufiufi le pito i luga o le faavaa. A uma lena, e faigofie ona aveesea.
  • I le itu taumatau o le faitotoa o le papupuni. E tatau ona toe tuʻufaʻatasia i le itu tauagavale. Ina ia mafai ona amata le tatalaina o tusitusiga o le leai o se tusi, o le faitotoʻa o le sworyorator e tatau ona tapuni. O le pulepao i luga foliga mai pei o se ipu ma se faitotoa na fao iina.
  • E ala i le le mautonu o le pato, e manaʻomia le toe fetuunai i le isi itu. I le taimi lava lea e tasi e faʻapipiʻi ai le axis i le ipu.
  • O isi e tatau ona e tatalaina le faitotoʻa, ona aveese lea ma le faaeteete mai le pito i lalo. O le mea moni e mafai ona tatala ai faitotoʻa pe amata tosoina, e mafai ona e faigofie ona faʻaleagaina le lima o le pito i lalo o le pato. Ona faʻafaigofie ai lea o le galuega.
  • O le pito i luga o le pulepao ua faaauupegaina i se fasi fasi kulimi, mai le isi itu e leai se faitotoʻa. O lenei elemene ua matua aveʻesea e se sikulukalaita, pe a maeʻa ona toe faʻatulagaina i luga o le isi itu.
  • Ina ua uma ona aveʻesea faitotoa, e manaʻomia le toe faʻavasega o le 'au i le isi itu pe a fai o le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai le paʻu. A maeʻa le 'au, e mafai ona e alu i le pito i lalo o faitotoʻa o faitotoʻa.
  • I le faʻaaogaina o le Herxagon, o le pito i lalo o le pusaaisa e le mafai ona faʻaaogaina, sosoʻo ai ma se talafeagai mo faitotoʻa.
  • Faʻaaogaina se Wren, o se mea nati, fusi le axis, e le masani ai. E aveʻesea ma mimilo i le isi itu.
  • A uma le faitotoʻa o loʻo tuu i luga o le pito i lalo o le AXIS, ua faʻamautu ma tapunia. O le maneta faʻamaufaʻailoga o le a taofia ai seʻia oʻo i le maeʻa o le tuʻufaʻatasia. Gauai atu! E taua tele le le tosoina o noataga. O le mea lea e taua ai le fuafuaina o le mimilo.
  • O le isi laasaga o le toe fetuunai le faitotoʻa i le pusa 'aisa. I se auala, o le faitotoʻa faitotoʻa a le faitotoʻa mo le pusaaisa, ua aveʻesea, i le tulaga o le faʻailoga. Le mea lava e tasi i le faitotoʻa i luga o le pusa 'aisa.
  • O le matelaina o le faitotoa, e manaʻomia le nana teisi ma toso le faʻailoga, o se taofiga. Le isi, ua na o le faatulagaga ma toso esee le faitotoa.
  • I le isi itu o le masini, vili le match retainer. O le lima o le pito i luga axis e tatau ona toso ese i fafo ma faʻapipiʻi i luga o le itu manaʻomia.
  • O le penpan mo le faitotoʻa o le a manaʻomia le faʻatau e tusa ma le itu o le a toe tuʻu ai le tapoleni. Uma ona o lenei mea ua gaosia ma faʻapipiʻiina faʻapitoa i lalo o se itu. Ina ua uma ona toe amataina le faitotoa.
  • Ina ua uma ona faʻapipiʻi le faitotoʻa ua sui ma se palasitika semise.

Mataupu oi luga o le autu: Geardy faia oe lava: Laasaga-i-laasaga faatonuga (Ata)

O taimi uma e faia ai galuega uma, e mafai ona soloi le pusa o le pusaaisa. E taua tele le faʻaluaina - siaki le malosi o le faitotoʻa o le 'aisa ma le pusaaisa ua tapunia. Afai e le mafai e le pusa 'aisa ona ufiufi, i se taimi puʻupuʻu pe a uma le galuega o le a le mafai ona tapunia ona o le potopoto i pito o le aisa. Ma le solia o le maulalo o le mea pueata, o le teuina o oloa o oloa o le a solia. E faʻapena foʻi le pusaaitu. Ua fuafuaina mo se vevela. Afai e faigofie ona faʻaputuputu faitotoʻa, faʻatamala i totonu o le potu, ona o le faafagamiga o le vevela, faʻafitauli atonu e mafai ona aliaʻe ma le faʻagaioiga o le tino malupuipuia uma.

Faitau atili