O le laʻei o le ofutino mo fafine atoa: polokalame ma faʻamatalaga

Anonim

E oʻo lava i tamaʻitaʻi atoa e iai le aia tatau e matagofie ma matagofie. O le a mafai ona fesoasoani i lo tatou Matai vasega, e ofo atu e te fusifule laei.

O le laʻei o le ofutino mo fafine atoa: polokalame ma faʻamatalaga

E tatau ona maitauina o le lalagaina mo tagata manaʻomia e faʻatagaina oe e faʻafouina lau ofu o na mea o le a sili ona fesoasoani e nana le leaga ma faʻamamafa o tatou lava itu uma. O loʻo tuʻuina atu oloa i le mea e mafai ona fesoʻotaʻi i le tele o XXL, e faigata tele ona maua i vasega masani o le Matai.

Ua ou mataala i le tulaga o le a maua ai se oloa uma. Ma le umi le umi o le tunac, e tatau ona i ai le 82 seneturi, ma se list lio i le 104 seneturi.

O le faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina ai le vulu, lea e aofia ai cotton ma fulufulu pe tusa o le tutusa vaega. E mafai ona piki i luga se isi vulu, naʻo le pau le mea e mafai ona maua ai le malosi o le laʻei e maua ai le saʻo le tulaga o se iʻuga.

A faʻaaoga le Toe faʻaaogaina Nu.1, tuʻuina atu e le foliga foliga, o le matting lelei e tatau ona: 10 cm = 27 matasi.

O le laʻei o le ofutino mo fafine atoa: polokalame ma faʻamatalaga

Ile mea lea, o le lalagaina ma ni suli mo le alualu i luma o loʻo faʻatino e le vasa, e laititi lava ona faʻaleagaina ma le spit mamanu. O polokalame koʻia o nei mamanu o loʻo faʻaalia foʻi i le vasega vasega. Vaai i le polokalame a le polokalame a ma le polokalame e ese ai i le itu auala o le auala autu.

Afai o loʻo e faigata i le faia o ni faʻapitoa faʻailoga, o le polokalame nei ua tuʻuina atu se faʻamatalaga atoatoa e pei ona tonu latou lelei.

Tunic e aofia ai faʻamatalaga e lua-faʻatatau i luga: lata mai ma fesuiaʻiga. Ua uma ona i le tulaga mulimuli, o le lima o le a sasaina ma se paʻu paʻu ma le ua e agaalofa.

Mulimuli totoʻa i le faʻamatalaga o le vasega vasega ma o le a e mautinoa lava maua se mea fou i totonu o le pusalefo. Tunic o se mea lautele e mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi mea, fausiaina o ata tulaga ese fou.

Mataupu i luga o le autu: matagofie dector mai le matua tulle

Faitau atili