Faʻapipiʻi Tulafono ma Faʻapipiʻiina o le Taimilomilo Kibbon Faia oe lava

Anonim

O le filifilia ma le mama moli faia se matagofie i totonu sili atu le manaia. Ma le malamalama foʻi, o le malamalama e afaina ai le faʻamasaniga mo se tagata: E le tatau ona matua malamalama ae le faʻaleaga, alu i nofoaga saʻo (pe afai e sau i le fale mautotogi (pe afai e sau i le fale mautotogi (pe a e sau i le fale mautotogi (pe a fai i le fale mautotogi (pe a fai i le fale mautotogi (pe a fai i le fale mautotogi (pe a fai i le fale mautotogi).

O le punavai o le malamalama e le gata o se moli moli i le chandelier po o le pito. Faʻaopopoina poʻo le suia atoa o le "tulaga" moli o le kiina o le lipine (faʻatonutonuina lipine, dralite). Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e faia se mea manaia i totonu poʻo le faigofie faʻailo se ata o le a le mafai ona faʻapipiʻiina le moli. Faatulagaina Taʻitaʻi Talia e Libbon e te faia moni: Ua faigofie lava le galuega.

Tulaga lelei ma le le fiafia o le taʻitaʻiina o lipine

Tulaga lelei:
  • Maualalo le malosi o le taumafaina (Talia e le faʻaaogaina 5-6 taimi le eletise nai lo le le mafai i le malosi ma le malosi tutusa);
  • Vave faʻapipiʻi (lipa ua i ai se faʻavae faʻavae i le pito i tua);
  • le mafai e tipi le lipine i le umi manaomia;
  • le mafai ona taofi le liliuina i soo se auala;
  • O le tele o lanu lanu (o le pito i tua e le gata o se lanu samasama ma paʻepaʻe, ae faʻapea foi ma le isi lanu, ma isi lanu eseese e mafai ona aofia ai i le 1 lipine e mafai ona tulaʻi mai i le 1 lipine, e mafai ona tulaʻi mai i luga o le 1.

O le autu minus o se taugata maualuga. I le faʻaopopo atu i le faatumuina o ia lava, o le tau e tusa o le 35-45 nerbles i le 1 m (ma se tulaga e uiga i le 5 wt) o le a manaʻomia e faʻatau se isi pule poʻo le fesoʻotaʻiga.

Ina ia faia le moli o le 1 potu, ma se vaega o le 12-15 tina i le taʻitaʻiina o lipine - o le a ave pe tusa o le 1700-2000 e le itiiti ifo i le 12-15 i le 12-15 mita o le vio o ia lava) . O le taugofie o le a tau o le a tau o le tau o le 600 rubles.

I le faʻaopopoga i le tau, minus o le isi faigata o le fesuiaʻiga o le 1 na taʻitaʻiʻese ese. Afai o le a suia le 1 le avea ma 1 galuega e sui ai le lipine atoa.

O nofoaga sili ona manumalo o le faʻapipiʻiina

O le filifiliga o le faapipiiina nofoaga e faalagolago i le galuega:

  1. O le lipine o loʻo faʻaaogaina mo le faʻamamaina o le faʻaleleia (filifiliga, vagana ai mo le autu o le moli auala). I lea tulaga, o le faʻaliliuina o le vaega o loʻo faʻaalu i le elemene manaʻomia (mo se faʻataʻitaʻiga - i luga o le ata, pe faʻataʻamilo i le tuluiga o le niko, pe i lalo o le ato kamuta kamuta). O le moli e le o se mea sili ona pupula, tuʻusaʻo i le mea e manaʻo i ai poʻo luga.
  2. O le lipine o loʻo faʻaaogaina e pei o le moli autu. I lea tulaga, o le feʻeteiga o loʻo faʻapipiʻi mai i luga - i luga o le tino o le pito i luga o le pa poʻo le taualuga, e tusa ai ma le isi polokalame. E tatau ona malosi e mautinoa le malamalama i le potu atoa. O le malamalama e faasino mai le puipui, "totonu o le potu e tuli ese.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tuu se Porcelain Congware + Ata i totonu

Nofoaga e faʻapipiʻi ai le lipine pe a faʻaaoga o le autu o le malamalama:

  • Mo le taualuga.
  • I le Niche i le Crepped Cloped (e mafai ona faia i le faʻapipiʻi tulaga o le taualuga, pe pe afai o ni peches i le taualuga ua i ai).
  • Faataamilo i le tino - luga o le tumutumu o puipui po o luga o le taualuga.

Faʻapipiʻi Tulafono ma Faʻapipiʻiina o le Taimilomilo Kibbon Faia oe lava

A faʻapipiʻi i luga o le umukuka

I totonu o le umukuka, o le ogatotonu o lipine e faʻaaogaina e le gata o le faʻauiga o moli - o loʻo faʻapipiʻiina foi i luga o le umukuka.

Nofoaga faapipiiina nofoaga:

  • Luma poʻo tua o le laupapa o le pito i lalo o le fale o le 'ie (i luga o le faʻamama) - Afai e vaivai lamepa.
  • i lalo o le kamuta kamuta - i le tulimanu (i le va o le kapoti ma puipui) pe i le pito i lalo o le loka ma le pito (sili atu mai le puipui);
  • i le pito i lalo o laulau (i le tulaga lea, o le pito i tua o le na o le matagofie);
  • I le toe faʻatulagaina o pusa, tatalaina o fata, kapeneta - e faʻaititia le avanoa.

Mo nofoaga faapena, o le mea faapipii e tele lava ina le popole i talaaga, ae na o le kilu i luga, ae le o ufiufi.

A faʻapipiʻi i se nichh poʻo le fale puipui

O le lipine e mafai ona iloga i le kapoti o le kapeneta poo le i totonu o le itu i totonu o le preversboard. Tele taimi uma, e mafai ona latou faʻapipiʻiina i luga, e aunoa ma le makaina o faʻamaumauga.

Faapipiiina nofoaga:

  • i le loloto o le niko poʻo le kapeneta, pe a fai o le loloto (tele o avanoa i totonu) ma tu i totonu o le le lelei o le faʻamalama nofoaga (pe na o le faʻamalama);
  • totonu o pusa puipui (kapeneta, fatafata, moega fata);
  • Totonu o le Planboard Bearcoard mo atavali, vaeluaina;
  • I le kapeneta i faletaele.

Faʻapipiʻi Tulafono ma Faʻapipiʻiina o le Taimilomilo Kibbon Faia oe lava

Auala e faʻapipiʻi ai le pito i tua

E mafai ona faʻapipiʻi le daurang i le 3 auala:
  1. I totonu o le pusa. O le digwall o se atigipusa ma se fusi saito, o le a faapipiiina i le lipine (o le a le iloa mai le potu). O le minus o le pusa o loʻo tuʻuina atu i le tulaga o le toe faʻaleleia o le potu, ma o le a tatau ona faia i totonu o le lipine taʻele.
  2. I luga o se faʻamatalaga faʻapitoa (palasitika poʻo le alumini). O le filifiliga e faigofie ma taugofie, e mafai ona faʻaaogaina i soʻo se taimi (tusa lava pe le o fuafua le toe faaleleia). Nonoa i luga o se laufanua (tile, westpaper, plasterboard, piliki, fafie ma isi mea).
  3. Luga o le taualuga. I le tulaga lea e le tuʻuina atu i le taualuga, ae o lalo ifo i le 5-10 cm mai ia. I lenei avanoa ma le lipine ua faapipiiina. E iai le tulaʻi i le faʻaululuga. I le va o le la tapunia ma le puipui, o le tagata e aveʻesea ua maua i totonu ina ia le vaaia mai lalo ifo.

Mataupu i luga o le autu: nofoaga faafiafiaga i le atunuu

Ituaiga o Talia Tuutuuga

Talia Lopepe E eseese e:

  1. Aofai o lanu . E i ai le Monochrome po o le tele o lipine (RGB libbons).
  2. Ituaiga o moli . E i ai le dynamic (moli lagona - pupula, lanu - mafai eseese e le pule), mafolafola (ma se tulimanu o susulu i le vine).

O le a le mea e te manaʻomia mo le faʻapipiʻiina?

I le faʻaopopoina o le faʻapipiʻi lava ia ma le lanu manaʻomia ma le umi, o le ae manaʻomia:

  1. Pule. I le mea moni, o le pulega pule. Mai ai o le a liliu i luga o le pito i tua, faʻapea foʻi ma le fesuiaʻi o le lanu ma fetuunai le pupula. E mafai ona talepe ma mamao. Fesootai i le eletise.
  2. Paoa sapalai. Tape le matafaioi a le 'au unarformer e liua le tulaga tasi i le manao se tasi. E filifilia le pa puipui, fuafua i le umi ma le malosi o le lipine.
  3. Fesoʻotaʻiga . E manaʻomia matou e faʻafesoʻotaʻia vaega taʻitoʻatasi o le lipine. E mafai ona e mauaina ni tua e aunoa ma lea, ae o le a manaʻomia ona e faʻatau atu i taʻavale.

Faʻapipiʻi Tulafono ma Faʻapipiʻiina o le Taimilomilo Kibbon Faia oe lava

Taliaina Tape Faapipiiina Taiala

Laasaga-i-laasaga faʻapipiʻi faʻatonuga:

  1. O le atoaga o le umi o le lipine ua fuafuaina. Ina ia faia lenei mea, o le kakusaina auala o loʻo fuafuaina ma o le umi atoatoa e fuaina, e aofia ai ma le itu e talafeagai mo fesoʻotaʻiga ma tagata poto.
  2. Fasi o lipine o loʻo fesoʻotaʻi i le 1 laina ma fesoʻotaʻiga (poʻo le faʻaaogaina o le uʻamea).
  3. O le tapi na aoina mai i le Pule, ma o le Pule o le BP. O le le mautonu autu: O pou e manaʻomia ona fesoʻotaʻi saʻo, a leai e mafai ona e faʻaleaogaina le nofoaga pe a ki.
  4. Faʻamalosi laina faʻapipiʻi i totonu o le mata ma le moli mai le faʻamafanafanaga - e siaki. Afai ua paʻu le pito i lalo - siaki le pupula ma lanu (pe a fai o loʻo tuʻuina atu).
  5. Faʻamuta le lipine mai le faʻatonutonu ma le mauga i le nofoaga manaʻomia.

Pe a faʻapipiʻi le Drallyich, e fesoʻotaʻi ma le pule o le pule, ma toe siaki. Afai o le tua o loʻo galue masani - ua maeʻa le galuega.

Mafai ni mea sese e na o le sese o le konepogia o le filifili.

Faitau atili