Pipe lanu, Heating Systems

Anonim

E oʻo lava i faiga o loʻo nana i lalo o le panels manaʻomia se puipuiga o le susu mai le susu. O le valiina o paipa o loʻo vaʻaia o loʻo vaʻaia o le asthetic e oʻo i le taimi e tasi. O le tele o filifiliga o lanu ua mafai ai ona e filifilia se mea i le leo o puipui ma jase wid o le vevela. Pe fuli i le mumusu i totonu o le faife. O le vaega o le kolone ma le paleti o le taumafaina ua fuafuaina mo paipa o tagata eseese mataese eseese. O le laulau tulaga mo lamolemole luga e le talafeagai. Mafuaʻaga fetuunaiga ma faigata ona maua le faʻafeagai o le itu e faʻaosofia ai le taumafaina o mea.

Pipe lanu, Heating Systems

O le Pili o le Pili

Eseese lanu e faʻaaoga e faʻapipiʻi ai paipa ma faiga i pisinisi. O le faitatala fai mai o loo feofuina. O loʻo iai uma vaega poʻo vaega taʻitasi. O nei mea uma e faʻatonuina e le Gost 14202.

Valivali o le vai sapalai faiga ma le vevela i le faletalimalo tuai

Pipe lanu, Heating Systems

Valiina paipa

Sa iai ma laʻu uo le fale mautotogi, ma sa ia filifili e pasi. E le aoga le faia o se tele o manulele. Ma tagata ese e masani ona le sauniga. O paipa sa sili ona maualuga-lelei, uamea. Eseese chippers. Sa lava lea e sui ai le vaega o le taʻaloga ma faʻafou le ogaumu i le vai i luga o le vai sapalai ma vevela.

Sa matou amata i le filifiliga o mea. Valivali mo paipa i totonu e tatau ona tausisia manaʻoga:

  • Puipuia faasaga i le soloia;
  • aua le faʻasoaina ni vailaʻau leaga;
  • Aua neʻi malosi se manogi;
  • tuʻu faʻatasi ma uamea;
  • faifai pea le aveese o le vevela eseesega;
  • foliga manaia;
  • Ia maualuga le leaga o le leaga.

Sa ou fautuaina Vidik e filifili mai i aiaiga nei:

  • acrylic;
  • Alkyd;
  • vai-deliontion;
  • Siliva.

O papaʻu valivali na faʻaleagaina ma le vai. O isi uma na tufatufa atu se manogi le lelei o le salu e faʻamago ai le faʻamago ma tusa lava pe a maeʻa taimi pe a maeʻa le paʻu o paipa. O le eria i lalo o pisia o le tele. O le tau o mea sili ona maualuga e maualuga. Peitai, sa matou teena mai le suauu vali solofanua. E manogi tele pe a uma le avetaavale. Ina ua mavae le 3 tausaga losi susulu. Ona amata loa lea ona vavae.

Tusitusiga i luga o le autu: o puipui mo le Plaster: foliga, penefiti ma ituaiga o mea

Sauniuniga mo le atavali

Pipe lanu, Heating Systems

Paipe sauniuni e valivali

O le valiina o paipa ma susulu na gaosia soo. E mafai ona iloga le Nitro enamel, siliva ma suauu vali o eseese lanu. Na aliali mai le ufi i nofoaga. Na amata ona matou siakiina le fufui. E oʻo lava i le posua ona o le susu na mafai ona avea ma faʻafitauli tele i le taimi.

Ona amata loa lea ona latou saunia le vaega atoa o le paipa e vali ai.

  1. Fufulu uma mai palapala ma suauu.
  2. O le ogaumu tuai na aveesea i le fufuluina o le fufuluina, o se fulufulu manu ma na o se uʻamea uʻamea. Na faʻamoemoe uma i le ituaiga vali, ae sili ona ma le faʻamalosi.
  3. Ufiufi atoa o le alkyd anti-ricroon pripor primer. Savali faalua. Sa masani ona ou faʻaaogaina se atigi fagu, tuʻuina i se vaapiapi. Na tapunia e sidik le pa, e le aoga palasitika.
  4. O le aso na mulimuli ane faʻaaogaina se vaega o vali ata. Ina ua uma ona mago le lona lua.

O sauniuniga ma valivali o paipa na ave ai i tatou i ni nai afiafi. Naʻo ia, o laʻu uo o le a sau i le tolu taimi umi. E manaʻomia le faʻaali pea i nofoaga faigata. E le mafai ona tuua nofoaga e le uma mai ai i nofoaga e le mafaamatalaina. Paipa o le a amata ona ufiufi i le malaia ma mafai ona vave faaputuputu.

Puipui le puipui ma le itupa, e masani ona alu i taimi uma se fasi palasitika sili atu nai lo le nanaina pea i se scotch ma toe setiina, 'oti ese mai le vali. O le mea lea, ua ou fautuaina oe e valiina le paipa oe ma lau uo.

Tulaga o le malutaga

Pipe lanu, Heating Systems

Vali le paipa ma ou lima lima

O le tapenaina o le susulu o tagata na iai na maua mai i paipa. Naʻo le moni ma vali i latou e sili atu ona faigofie i le vaʻavaʻaia o Tassels. Sa ou faaaogaina sao ma punou. Na matou faanatinati atu ma Vidik e faauma ae leʻi aofia ai le vevela. Vevela vaega susu lima. O le valivali o le a vave mago ma mafai ona amata ona gagau.

Ua amata ona faʻaaoga le tufuga mai luga aʻe o luga, e pa'ū ai i lalo ma ufiufi le vaega atoa o le vaega. Ona usu lea i le isi. O le vaega muamua o le mafiafia, o le lona lua lona lua. Lanu na filifilia i le leo o puipui. Ina ua uma ona mago, vidik vali i latou i le 'afa o mamanu, liliu i se uluai teuteuga.

Tusitusiga i luga o le autu: Pulu ma mea teuteu:

O le Plate ma Lawer Wartitors e le vali i le fale. O loʻo latou faʻaaogaina se ofu faʻapitoa o le powder e le faʻaititia le vevela. Afai e tatau ona e toe gaosia se tamai putic, e sili le faʻaaogaina o siliva. E sili atu nai lo isi vali e fetaui ma uiga faafaigaluega i le taina o le vevela vevela.

Fuafuaina o le taumafaina o vali ma phite mo paipa ma maa

Pipe lanu, Heating Systems

Paipa valivali

E fuafua ai le taumafaina o vali, matou te manaomia le laulau. O le faigata o loʻo taoto i le mea moni o paipa i ata ma faʻatau atu o loʻo faʻaalia i totonu o inisi. O se lapoa o le tino. E manaʻomia le tatou fuafuaina o le vaega o le pito i fafo. O le iʻuga, na sau se laulau.

InisiO fafo atu o fafo, mmEria 1 m paipa, m2
1/221.3.0,066.
3/426.8.0.084.
tasi33.50.11
2.60.0.19.
fa114.0.35

E faʻatau ai vali, sa matou faia se isi laulau. I ai, tatou faʻailoa le umi o paipa o ituaiga taʻitasi, ua vaevaeina i lanu. Faʻalauteleina mo lua, ua siʻitia i le 10%. Mauaina le taumafaina o le taumafaina ma le leiloa.

I le itu i le itu i itu o mea uma o mea e mafai ona faia i faʻamaeaina o mea, e iai le tau o le taumafaina ma le mamafa o le faʻavae o galuega. Mo ia fuainumera, matou te filifili pe fia ni vali e tatau ona aveina. Na manatu le PITY e faatasi. Mo moliʻei, o le lapoa o le riglel na fuaina ma faʻatele e le 3. Lua vaega, faʻailoa atu ivi, tufuga ma meamata leiloa.

Faitau atili