Fluorescent vali ma se auala e kuka ai i le fale

Anonim

O le a le mea e te le maua i luga o le maketi faafaigaluega i le fale. O le tele o mea ua maeʻa ai e mafai ai ona faʻatino uma ni manatu o loʻo iai. O se tasi o mea manaia ma talu ai talu ai ona lauiloa o le vali vali - O lona faʻaaogaina e mafai uma mo le foloa o le fale ma totonu totonu o le fale. Uiga ese o lenei elemene o le vali le vali i le pogisa ma le mafuaaga o le taua o le mea e maualuga lava. Sa ou fiafia lava i le faaaogaina o le vali ie ma, na ou aʻoaʻo le tau o taʻitasi o avanoa ia saunia ai le paluga ma ou lava lima, na ou iloa ai o le a sili atu ona aoga Na faaauupegaina se uo i ana uo, sa amata ona ou suesue i meatotino, ma o mea faitino ma filifiliga mo le sauniuniga o le vafealoai ma ou lava lima.

Fluorescent vali ma se auala e kuka ai i le fale

Luminescent vali

Faʻavasegaina o luminant vali

O le aano o mea o loʻo i ai i le mea moni o loʻo taoto i le mea moni o se pigment ua faʻaopopo i le lanu vaega o loʻo faʻavaeina, lea e faʻavae i luga o le phosphor. Ona o lenei, i le pogisa, mea faitino na valiina ma ia ituaiga e mafai ona malamalama mo se taimi umi.

Fluorescent vali ma se auala e kuka ai i le fale

Fluorescent vali i totonu o le potumoe

TAUA! Luminofor o se mea e faʻaosofia ai le malamalama, ma i le pogisa na maua ai, fatuina malamalama malamalama.

Talu ai o le alualu i luma e le tu i taimi uma ma o nisi taimi e foliga mai o vailaau e mafai ona faʻaaogaina mea uma mo le ufiufi uma o ni matata,

  • Mo uʻamea pito i luga - masalo na e gauai atu i le taimi muamua e tuʻu ai taʻavale
  • Mo ie - o loʻo i ai i le manaʻoga i totonu o tusitusiga
  • Mo le laumei luga ma tioata - o le faʻaaogaina o tioata tioata, o loʻo faʻamamaina lava, ua leva ona faʻaalia, o loʻo i ai lava le pito o foliga faʻapitoa, ma le faʻaaogaina o le sili atu
  • Suavai-emulsion luminanaous vali
  • Loli vali - mafai ona faʻaaogaina pe a pipiʻi pisia, faʻafefea ma pa
  • E i ai i le EMBlinsions mo sima - lelei, na ou mafaufau atoa i tala fatu, ina ua ou aʻoaʻo i na avanoa
  • Mo palasitika

TAUA! Mo Luminofora, na o le sefululima-minute malamalama lavea ma o le a ia avatua mo 8 itula. Malilie, o se lelei lelei mo le powder.

Mo le fiafia, sa ou suʻesuʻe i le maketi ma faia se laulau o le tau talafeagai o le phosphor:

Lanu o le phosphoraTauMo le acrylic valiTau
Pale-Salad

Salatovo samasama

490-500RRUB / 50GRWhite, o salati samasama240-250 Rullas / 50gr
Paʻepaʻe, lanumoana490 rubles / 50grLanu moaga250 rubles / 50gr
Mumu, moli, samasama530-550 Rullas / 50grIsi fasi ata uma260 rubles / 50gr
Lanumoana; lanumeamata530-550 Rullas / 50gr

I le auala, o ata mataga e mafai ona faʻatauina i le pato, o le faʻapopoleina o ia e tupu vave ma faigofie. O lea la, afai e te manaʻo e fai se tamaʻi vaega o lau lima, ona faʻamau ai lea ma le lototele o mea i apamemea. Ae aua le galo o le tau o le le fiafia o le a maualuga atu.

Vaega o mea ma mea masani sauniga

Fluorescent vali ma se auala e kuka ai i le fale

Fluorescent vali i tamaiti

Talu ai o le a le gata i le tatou susulu o puaʻa o se vaega o vali, ae e tatau ona maitauina

  1. Alkyd
  2. Acrylic
  3. Polyaurethane

O loʻo i ai mai le faʻavae o le tau o le tau o le naslumonent vali ua fausia. Ole ola o le valivaliina e faalagolago foi i ai. I le Initaneti, i ai lava se manatu o na fefiloi ia soifua maloloina ma e ono afaina ai le soifua maloloina o Tama. Ae o le mea moni, o se mea mataga tele lea, o le phosphor powder lava ia e matua leaga lava. E le aoga le mautonu e le Apsphorus Phosphorus, aua e matua leaga lona lua. Manatua, o le leaga o le ofutino o loʻo faʻalagolago i ai naʻo le vateatea, o loʻo faʻaaogaina e pei o le faʻavae o le vateatea.

O loʻo faʻatagaina le ata mai le moli loloto, ae o loʻo iai foi ni filifiliga filifilia o loʻo galue i luga o le faʻavae o le moliaga mai le eletise i le taimi nei. O lenei mea na faiafua mo le tino, sili atu ona lelei o latou tino. Faʻafetai i le faʻavae o faʻagaioiga, o ia vali mafai ona susulu i soʻo se taimi o le aso ma ma soʻo se moli uila.

Sei o tatou vaʻai i mea o loʻo mafai ona faʻaaogaina le pamu o le paluga.

  • Faatasi ai ma le fesoasoani a mea, e mafai ona e fausiaina ata tulaga ese, fai i puipui ma taualuga, viia ai nisi vaega i le aotelega o le potu mamanu
  • Faʻaaogaina lumunescent, vali meafale ma mea fai i totonu
  • Faaopopo i le fao palapala ma faʻaaoga i le tino tino
  • Decorate booden pa ma fai galuega
  • Lanu o fugalaau fugalaau
  • E mafai ona vali ie lavalava, lavalava, atopau
  • Shekotrafare Lolomiina mo Pepa, Kalena ma api
  • Aerol Cass o loʻo faʻaogaina mo taʻavale ma uila, faʻapea foʻi ma mea faigaluega ia i latou.

Tutoatasi e faia le vali vali

Fluorescent vali ma se auala e kuka ai i le fale

Luminescent vali luga o puipui

E pei ona ou fai atu, o le mauaina o le lanu o le a sili atu le taugata nai lo le faia i ou lava lima. Afai e te le tofo i lenei mea, ae le tatau ona e popole. I le taimi nei o loʻo i ai se tele o tagata gaosi oloa e gaosia a latou oloa, uma i le vai o le atunuʻu ma i le araol apa.

Ae afai na e faʻaputuputu e fai se faʻamalieina o ou lima i ou lima, ona ala ai lea ona filifili i le filifiliga o le faʻavae - varnish. E mafai ona e faʻatauina se mea manino lelei, ma e mafai ona e filifilia ma le pupou manaʻomia. Ona maua ai lea o se lumupicent piggistice ma mafolafola ma le enamel po o citimiccs tane.

Upega Tagotau e pei ona taua i lalo:

  1. I totonu ua uma ona saunia ipu sa ou sasaa ai le faavae - varnish
  2. Na sosoo ai, sa ou tuleia se puaa ma fefiloi lelei. I le averesi, e tatau ona e fesoʻotaʻi atu i le vaega o le 15-50% o le puaa mai le tele o le tele o le paluga. Na ou faʻaopopo e uiga ile 40%, ae na ou faitau i se mea e sili ona faʻaalu ai le aofaʻi o le sili ona lelei. I le auala, o le iʻuga o le oka ia faʻalagolago i lenei mea.
  3. Ina ua uma ona tufatufaina le Sgomen i se taimi vave, sa ou faʻaopopoina se solvent i le paluga ma faʻamalosi atu i le vaega o le 1% o le atoa tele. Pe a filifilia se solvent, vaʻai totoʻa i le vale e te faʻaaogaina
  4. O loʻo i ai pea le fofo ma le faʻasolosolo o le saoasaoa o lenei faiga. Faatali mo homogenous maso
  5. E i ai. Valaʻau o loʻo faʻaalia ma ou lava lima ma mafai ona apalai i vaega talafeagai. O le mea taua i le faiga o le faʻamalosi i le itu taumatau ma e le soona fai o le sologa lelei

Afai na e filifilia se eseese eseese tele, ae e te manaʻo e tuʻuina atu se paluga i se paolo, ona faʻaopopo lea o se faʻafetai itiiti i le faʻapopoleina o le pumū vali.

Faaaoga Luminescent mea

Fluorescent vali ma se auala e kuka ai i le fale

Luminescent vali i totonu

Ina ua uma ona ou sauni se moli moli ma oʻu lima, e tumau lava le filifilia o le vaega o lona faʻaaogaina ma faʻaaoga i luga. I se isi faiga, o le vali e tatau ona saunia.

Faʻamama le nofoaga o le faʻatatauina o mea e faʻaoʻo mai le palapala ma le pefu. Afai e manaʻomia, ona faʻapipiʻi lea o le nofoaga o le pisia. Afai e paʻepaʻe vali i lalo o le matou paluga, ona malamalama lelei ai lea o le le malamalama ma sili atu. O le mea lea, e leʻi tuulafoaia ai le fautuaga lea ma ia momoli mai se paepae i le pa o le puipui. O le auala, o paʻepaʻe paʻepaʻe lea o se vaega taua a le PIDER, ma pe a uma ona faʻaaogaina ma o latou lava lima, o loʻo matou faʻatalitali mo se matuitui o vali vali papala.

O le pito i lalo o le le mautonu aʻo leʻi faia le fefiloi o loʻo fefiloi lelei - e manaʻomia ona o le pigment lava ia e i ai le meatotino o le faia. A sauni le fofo e faʻaaoga ma se manifinifi manifinifi. E mafai ona e faʻaaogaina rollers poʻo le Tassels - Sa i ai sau Sprayer mo lenei mataupu. Ina ua maeʻa le vaega muamua faʻaaogaina, e tatau ona e faʻaaogaina mea nei, ae aua neʻi galo le faʻatali mo le faʻamamaina atoa o le muamua vaega.

TAUA! Mo le tumau o le lesitala ma le fesoasoani a le vali vali, ufiufi i le tini o le va eseese o varnish. O le mea lea, o lau fuafuaga uma o le a puipuia mai fafo mai fafo mea leaga ma aafiaga faalemafaufau.

I le faia o se ata o oe lava ia, e mafai ona e faʻaaogaina ni moli muamua-saunia poʻo lima faʻaaogaina se pulumu e tusi ai ni mamanu. Afai o loʻo faʻaaoga le mea i totonu o le potu o tamaiti, ona faʻamaumau ai lea o le fetu fetu i luga o le taualuga poʻo le matagaluega o manu o le a mautinoa lava o le a matua fiafia lava i ai. O ata faamaneta na faia ma le fesoasoani a le oona tiga o loʻo mafai ona fiafia i manatu o tamaiti, ae o le matuae foi tagata matutua.

Fluorescent vali ma se auala e kuka ai i le fale

Luminescent vali mo totonu o mamanu

Afai e te le manaʻo e vali se vaega tele i luga ma se feololo, ona sauni ai lea o papala ma isi faʻataʻamilomilo eseese poʻo ni mamanu, ona toe fai lea o le ata

Faʻaaogaina o lanu o le faʻamalositino o le faʻamalosi, e mafai ona e faia ni ata ma ni laufanua laiti tuʻusaʻo i luga o le laufanua o puipui ma pine. Sa ou vaʻaia foʻi ata ina ua tuua e tagata ma le fesoasoani o ia mafaufauga lelei i luga o puipui, na liliu mulimuli ane ia latou mo le tele o tausaga. Afai e te fefe i le pouliuli, ma e leai ni moli moli i luga o au uila, aua o le a sau le power, aua o le a ou manatu e mautinoa.

Mo aʻu lava, sa ou iloa o le faʻaaogaina o le maualuluga fefiloi i totonu o le totonu o latou fale e matagofie, e le masani ai ma lelei tele i le pogisa.

Eletise eletise mai lumulor

Fluorescent vali ma se auala e kuka ai i le fale

Tipi o fusi o lumunescent vali

Talu ai o le ata o le paluga o se fefiloi ua masani ai i tagata uma, ae o le fou e mafai ona taʻua o elefanea mo matou, Ona ou filifili loa lea e faʻailoa. Faʻaaoga lea vaʻaiga i se tulaga faʻapitoa mo le otometi tuufaatasi, ma afai o le mea masani e susulu na o le pogisa, ma aoina lona malosi mai le uaina o loʻo tumau i le eletise.

O le lauiloa foliga gumora wamolows i ona lanu o valivali o vali, ae aua le galo o le mauaina o se paolo fou, ua lava le fefiloi:

  • lanu mumu
  • Lanu meamata
  • Lanumoana vali lanu lanu
  • Samasama samasama
  • Lanu paʻepaʻe

O le mea sili ona manaia i totonu o lenei mea, pe a fai o le eletise eletise, ona e masani lea o le taʻavale vali. E aoga tele mo i latou e fiafia e faʻailoa a latou tusiata. Faʻafetai i se tagata vali laau a o tautua ai, e vaʻai e tagata uma le faʻaaliga eseese ma le galuega ua e faia i ou lava lima.

O valivaliina o ata i se taimi o le sui o le taimi nei mai le 500 i le 1000 Hz. A fesoʻotaʻi, o le tagata e faʻaaogaina le faʻaaogaina e 12V, ma ua maeʻa ona fesoʻotaʻi ma le mana o le malosi. E mafai ona avea ma maa poʻo le faʻaauau le 220v soketi.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona fufulu vai mai le vaieli: faamama ma tagata

Faitau atili