Faʻafefea ona fai se tauaso i le fale ma ou lava lima: masini sima, malu, vitio

Anonim

Faʻafefea ona fai se tauaso i le fale ma ou lava lima: masini sima, malu, vitio

Ina ua maeʻa le fausiaina o fale poʻo seisi suiga o le faʻamuamua muamua o le fausiaina o se luʻitau o loʻo i totonu o le tulaga faʻavae o le fausaga. Ose vaega puipuia lea, ma faʻaofuina le fale faʻatasi ai ma lona tuaoi, ma le tagata faigaluega mo le aveesea o vai mai le fale mo se mamao. E faia e togi le tele o gaioiga aoga e puipuia le faavae ma le umi o le faagaoioiga umi o le fausaga atoa. O le mafuaʻaga o lenei tala o le faʻaalia lea o lou faʻafitauli i le fale ma ou lava lima i le filifilia o le sili ona talafeagai filifiliga.

O le a le mea e te manaʻomia ai se vaaiga latalata i le fale

  1. Puipuia o Faavae . O le faʻapipiʻi lelei, na puipuia e le fasioti tagata le vaʻavaʻai o timuga ma vai liusuavai i le faavae o le fale. Lenei saofaga i le faasaoina o le faavae faavae o le faamaoni, lea e mafai ona afaina i le tumu i le eleele ma le susu susu.
  2. Faateleina le vevela o le faavae o le Faavae Ma le fale atoa. O le vaaiga na te fausia se isi vaega o loʻo faʻaititia le aʻafiaga o le leaga o le vevela i luga o le eleele i le fale.
  3. Skostka faamaumauina le fale, tuuina atu le fale atoa . E masani lava e filifilia le foliga o le vaaiga na filifilia na filifilia i le fausaga.
  4. Talosaga aoga i le ituaiga o le savali savali . O le auala sili lea ona talafeagai i le fausaga poʻo le va o fale o loʻo ausia.

Ituaiga o skostkoovy

A o le i amataina le fausiaina o le 'aiga o le taeao, e manaʻomia le iloa poʻo fea o ona ituaiga o le a e faʻaaogaina. Matou te lisiina filifiliga:

  1. Vasega (sima) vaaiga Mo le gaosia o le mea e pulupulu le laʻau omea, oneone ma otaota ma lapisi faapena "ma o le" pai "o loʻo onosaʻia ma le tali lelei. Le vaaiga i le fale mai le sima na faia, ae e faʻamutaina le faʻatuatuaina o le faʻatauga faʻavae mai le vai.

    Faʻafefea ona fai se tauaso i le fale ma ou lava lima: masini sima, malu, vitio

    I luga o le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le sima manava

  2. Luga o luga ma papupuni . O ia papatusi o loʻo faʻamauina i luga o le oneone maa-oneone vaega. E i ai le oneone i le va o papatusi tuaoi. E mafai lava ona filifili ni ata eseese mo le fuafuaina o se manaia ponaivi poo luga o luga.

    Faʻafefea ona fai se tauaso i le fale ma ou lava lima: masini sima, malu, vitio

    I le ata o le vaaiga faataamilo i le fale na faia mai papupuni

  3. Maa pe sima sima . E maua ai se foliga o le vaaiga ma e matua umi. Pei o se isi stand stab, o le faaputuga ua faʻamauina e aunoa ma le faʻaaogaina o le vai poʻo le sima. O loʻo tulaʻi i luga o le oneone ma kima. O avanoa i le va o elemene taʻitasi e tumu i le oneone.
  4. Nutimomoia po o le iliili . O le matua filemu lea. Nutimomoia maa po o le saito ua moe i luga o le susu susu mea le faauo i le utu. O le faigofie lea o le auala e fai ai le taugofie tele o ou lava lima.

Fautuaga: E le fautuaina le faʻaaogaina o poletini body o se inisiua o le vaaiga. O le tuʻu i luga o le pito i luga o le sima o le sima, o le a maua ai seisi faʻalauteleina tele i feeseeseaiga vevela nai lo le sima. O le iʻuga atonu o se vasa poʻo le tuʻituʻi o le procelain maa

Tulafono mo mea fai

A faia le fausiaina o le vaaiga o loʻo faia i le fale, e mafai ona mulimulitaʻi tulafono faʻatonu:

  1. Ina ua saunia le utu, e fautuaina ai le faia o sina miolo laititi agai atu i le pa o le fale. O le a maua ai le sili sili ona sao i le nofoaga i le fale ma o le a taofia lona alu ese mai le puipui i vaitaimi o le ogaoga aisa aisa.
  2. O le vaaiga o loʻo i ai i le fale e tatau ona tuʻuina i se vaega faifai pea, e aunoa ma le oso i luga o nofoaga. E tatau ona avea o se otootoga tapunia. Ae i lenei tulaga o le a faʻaaogaina ai le faʻavae ma puipuiga ma le faʻatuatuaina tau le faʻatuatuaina ma le lisu vai.
  3. O le lautele o le mea ua maeʻa filifilia o loʻo filifilia i se mea e fuafuaina ai ina ia alu i le 20 cm mo le taualuga o le eleele. O lona uiga, na ia tatau ona auai i le taualuga . I totonu o lenei tulaga, o le vai tafe mai i lalo o le a le mafai ona faʻaaluina i le eleele, ae o le a tuʻua nisi. E talitonuina o le lautele lautele o sea mamanu o le 70 cm, ma mo le tele o eleele - 1 m.
  4. O le masini o le vaaiga faataamilo i le fale e aofia ai le faʻamautinoaina se malifa mo vai vai. Ia mautinoa e saunia Blope o le vaaiga agai i le fausaga . O le tulimanu o le malifa o loʻo filifilia ia le itiiti ifo 1.5 tikeri. Lenei e uiga i le 15 mm i luga o le mita lautele o le vaaiga. O le slope e mautinoa le tafe o le vai i le isi itu o le itu.

    Faʻafefea ona fai se tauaso i le fale ma ou lava lima: masini sima, malu, vitio

    I le taimi o le fausiaina, o le mea taua e tatau ona iai

  5. I le va o le vaaiga ma le fausiaina Manaʻomia le tuua o taui . E manaʻomia latou e puipuia le faʻaleagaina o le 'aiga o le taeao i le tulaga o lona mata. Afai o le vaaiga e le nonoa i le puipui, o le a na o se mea itiiti na tulai pe saili faatasi ma le eleele, aloese mai le solia o lona faamaoni. Mo le gaosiga o fuʻa, e lua vaega o rubberoobid latalata i le puipui latalata i le puipui pe tuʻu se vaega o bitsumen mastic. O le lautele lautele o le Seam o le 1 cm. E tatau foi ona faia ni faʻailoga taui i luga o le vaega o le vaaiga ma nai mita o le fale. O le faia o lenei mea, laupapa laupapa faʻapipiʻi i le pito o loʻo faʻaaogaina.

Fautuaga: laupapa laupapa faʻaaoga e fai ai taui taui, ia mautinoa e ufiufi ma ni vai-rellnt e puipuia ai le latou palapala. E mafai ona tetea i Keysene Ginemen, Olfif, Mastic, etc.

Matou te faia se taeao sima

O se galuega masani lenei e faʻaaoga mo le tele o fale. E tatau ona gaosia le fale i totonu o le fale e tatau ona gaosia i tulafono uma e talafeagai i lenei ituaiga o fausaga. E matua talitonuina ma faigofie.

O le a le mea o le a manaʻomia mo le fausiaina:

  • O le baiyonet buevit o le a lafoina le eleele;
  • maea na fuafuaina mo le faailogaina;
  • Faʻatulaga tulaga mo galuega talafeagai ma tuʻuina atu le tulimanu o le faʻatumu o le faʻatumu;
  • Master Ok;
  • pule e malie le fofo;
  • oneone;
  • laupapa mo galuega faʻatino ma le gaosia o se taui taui;
  • maasiasi;
  • vai;
  • Sauni sima fofo po o le sima;
  • Rubroroid po o binumen e fai ai taui taui;
  • O le malosi mo le tootuli ai o le tali pe a fai e tulia tutoatasi.

Le taualumaga mo le faia o se fasi sima

Mafaufau nei pe faʻafefea ona sasaaina le malologa o le fale i le fale i se vaifofo.

Faʻafefea ona fai se tauaso i le fale ma ou lava lima: masini sima, malu, vitio

Sima masini masini masini

1. Faailoga o le fausiaina nofoaga. Ile taimi lea, o le tulaga lautele o le faʻatulagaina o loʻo faʻasolo atu i mea mamao mai i puipui o le fale. O le mamao o le 1.5-2 m o le le tumau i le va o tagata faigaluega. O le maea ua faʻaloaloa, e faʻatapulaʻaina le lautele o le lumanaʻi.

2. E ala i le Bayonett Showot, o se eleele o loʻo aveesea i le loloto o le 30 cm. O le iʻuga o le faʻavae o le faʻavae ma le gatete i le va e tatau ona faia Ina ia faʻaleleia atili le vai mafanafana o le vaaiga, ua fautuaina le taʻamilosaga o le omea i le pito i lalo o le utu.

3. O le loli e faia e le pito i lalo o le utu. Mo lenei faʻamoemoe, e sili le faʻaaoga tatau o se ogalaau lapotopoto.

Fautuaga: Afai o loʻo nofo ai aʻa aʻa, o le pito i lalo o le u, e faagaeetia lava e ala i vailaʻau faʻapitoa mo lo latou faʻaumatiaga. O ia togafitiga o le a le faʻatagaina laʻau e faʻaumatia ai le faʻaumaina.

4. O le mea e faʻatulaga ai le galuega i le tui o le utu. Auā o ana fuatuaa, e mafai ona e faʻaogaina laupapa, fasi fasi mafolafola ma isi mea. O laupapa e mafai ona faʻapipiʻi i sipili e le tagata lava ia-tusi, ma isi mea e tumau i le sasaina.

5. O le oneone o loʻo ufiufi i se utu o se vaega o le 10 cm, lea e manaʻomia ona faʻamalie ma vai ma le tamananau.

6. Ua faataatia le maa lototute ua i luga o le oneone, ae e mafai foi ona faaaoga i totonu o loo iai i loo tupu. Vaega o le le fiafia - 6-8 cm.

7. I luga o afi, ma le laʻasaga o le 2 mita, o nofoaga o lo o uʻuʻau i luga, o le a faʻatulagaina mo le tele o faʻafiafiaga a le vaega sima o le siʻosiʻomaga. Ma le isi, o apepulega o le a faia ai le matafaioi o le koloko i le taimi o le migao.

8. O le faʻamalosia o le Gid ua tuʻu i luga o le maʻa po o se faʻavaʻa o le faʻamalosia o se sela o le 10 cm. Afai o soʻoga e fesoʻotaʻi i le tasi ma le uaea.

Faʻafefea ona fai se tauaso i le fale ma ou lava lima: masini sima, malu, vitio

Faʻamalosia o galuega ma faʻapipiʻiina o fuafuaga mo le faʻafanua

9. O le vaifofo vaifofo ua liligiina i le tausisia o le palu foliga. Faʻaaogaina le Tulafono, o le fofo o loʻo ulo ai i le va o kaniva laupapa.

Faʻafefea ona fai se tauaso i le fale ma ou lava lima: masini sima, malu, vitio

Faatumuina o galuega faatino

10. A o le vaifofo e le malulu, o loʻo faia ma se uʻamea o lona laualuga. O le faia o lenei mea, o le laufanua o le sima o le lalagaina ma le sima ma malie i se fale. O lenei fesoasoani e faʻaititia ai le palapala o le mea ua maeʻa.

Faia o se vaivai filemu

O le ua taʻua o le le faʻamalosi tino i le fale e mafai ona faʻamalosia muamua faʻaaoga le faʻaaogaina o mea nei ma mea faigaluega:

  • syin bayonet;
  • maea ma pine;
  • maasiasi;
  • omea;
  • oneone;
  • Faavalea mea susu.

O le vaaiga mai le pito i tafatafa o le fale e masani lava i mataupu i mataupu e le fuafuaina e le au aifi e toe faʻaleleia ai lenei ata, atoa lava foʻi ina ia lava le lava o agavaʻa o tupe. E i ai le faigofie mamanu, ma o le taimi mo lana sapalai e faʻaititia.

Faʻafefea ona fai se tauaso i le fale ma ou lava lima: masini sima, malu, vitio

O se faʻataʻitaʻiga o se vaivai filemu

Taualumaga Taualumaga

1. O le faʻailoga o le upega tafailagi e faʻailogaina ma toso le maea i luga o le tuʻituʻi penes.

2. E i ai le utui i le va o le maea ma le puipui o le fale, e loloto le 30 cm.

3. O le utu ua laina i se vaega o le omea a itiiti mai 10 cm. O le omea o loʻo pipiʻi ai le omea.

4. O le ofu tafe o le suavai ua tuu i luga o le omea. O le mafiafia o Eurboid e sili ona fetaui. E tatau ona sau i luga o le pa o numera numera ae 10-15.

TAUA: Aua le taʻoto i le vai vai ma le feteʻenaʻi, talu ai i le malulu o le vai ma eleele e mafai ona gagau. Tuu le mea e sili ona lelei e sili ona lelei ma e tele le ata.

5. O le vai vai ua ufitia i se tamaʻi vaega o oneone.

6. O isi uma o le avanoa o le avanoa i le laualuga o le utu ua ufitia i lapisi.

E fautuaina le faia o le 'aiga o le taeao, pe a le paʻu le vai i luga o le taualuga. A leai, o le a faia e le vai le oalama i totonu.

Sa matou tilotilo i le auala e fai ai se malologa vaivai i le fale. . A e manaʻo, e mafai ona e tuʻuina le mamanu e ala i le sili atu ona lalelei. O le vaega o lapisi i luga o le pito i luga e mafai ona ufiufi i le oneone, ma e taʻoto ai le papupuni i luga.

Faamafanafanaina o Gameso

Faʻafefea ona fai se tauaso i le fale ma ou lava lima: masini sima, malu, vitio

Polokalame o le le mautonu o le pusa o le peniplex

O le mafanafana mafanafana o le a faʻateleina ai le vevela o le a faʻateleina ai le vevela i lalo, ia sili atu ona lelei. Ia galulue, e sili le faʻaaogaina o le pito i luga o le vai orlystyrene o loʻo i totonu o le sauniga. E i ai le maualuga maualuga ma ua lelei.

O le faʻasoesa o le kalama o le fale e gaosia ai le fale ua gaosia i le faʻasologa o loʻo mulimuli mai:

  1. O le pepa o loʻo faʻapipiʻiina e le tala faatusa ma se pese sima.
  2. 15 cm ula e moe ai le oneone oneone.
  3. O le oneone e ufitia i se rubbroid, e ulufale i le pa.
  4. O le laʻau o loʻo tipiina e tipi e se naifi mo le faʻavasegaina lapoʻa ma faʻaputu i luga o le tamoʻe. O le leai o ni afi o mea o loo faamautinoaina. Faʻaaoga le faʻalumaina o le tutusa mafiafia ma tasi fausaga.
  5. O le faamalosia o le Grid ua tuu i luga o le faasee i luga.
  6. O le vaega mulimuli o le sima.

O le fesilafula o le vaaiga i le pito i luga o le polystyrene e le o ese mai le sima masani mai le sima masani, ae e sili atu le manaʻomia o nofoaga ma eleele laiti.

O se auala lelei faʻataʻamilomilo lea i le fale - o se auala sili atu e taugofie ai le taugofie ma le lelei ona puipuia ou fale mai le leaga o le susu. A faʻatinoina galuega tutoʻatasi, e mafai ona leai se uiga faʻauigaina i le mataʻupu o fausia.

Ata

Fautuaina mo le maimoaina o se isi vitio i luga o le tatou tusitusiga.

Mataupu i luga o le autu: o le a le pule e filifili ai mo le sone maa

Faitau atili