O le a le pupuni mai fafie e tautau i luga o le faitotoʻa

Anonim

O le faʻaaogaina o le faitotoʻa o le faitotoʻa e le o se fofo talafeagai. Ae ou te manaʻo lava e tuʻua le tatalaina matala. O le "porinar" portal "i le va o potu e lua i nisi o tulaga e le masani ona taliaina. Ma o le filifiliga saʻo foʻi ona talafeagai - ia faʻaaoga le aotelega, ma e le o se faʻataʻitaʻiga faʻavae, lea na masani ona tatou vaʻaia i luga o unaʻiga, ma sili atu ona fetaui mo le faitotoʻa. I lea tulaga, o se tulafono, mamafaina elemene e faʻafaigofie le faʻaaogaina o le oloa o loʻo faʻaaogaina.

O le a le pupuni mai fafie e tautau i luga o le faitotoʻa

Laupapa laupapa laupapa

Le isi, mafaufau pe o le a le mea ua faia ai ie puipui i ni fafie, ona mafai lea ona latou suia le faitotoʻa, lea e iai faʻataʻitaʻiga ma isi mea. O se ata o faʻataʻitaʻiga o le a tuʻuina atu.

Manaomia ma Galuega

Tele taimi, o na pupuni e talafeagai pe a vaevaeina o sea:

  • Alatele ma alavai;
  • Alatele ma le potu malolo;
  • Tapetiga ma le potu malolo;
  • Potu potu ma umukuka.

O le a le pupuni mai fafie e tautau i luga o le faitotoʻa

O nei potu e ono ese mai le tasi ma le isi ma le sitaili poʻo le lanu o le tino. O lea, o le faʻaaogaina o se laʻau pupuni mai le laʻau o se tuʻufaʻatasia e sili ona aoga. O oloa na faʻatagaina:

  • avanoa Zonate;
  • Na te nana soo se vaega o totonu;
  • Fai ma le talafeagai lelei.

O se iʻuga, o le faʻaaliga ma faʻataʻitaʻiga lelei e mafai ona maua mai le afioʻaga i le faitotoʻa o se ie manaia. E mafai ona ia siitia le lagona i aso uma.

Manatu

E mafaia le aʻoaʻoina e le gata ina mai le ata, ae faʻapea foi mai le oloa na avanoa mo i tatou e gaosi mea gaosi ia tatou. E seti viala, ina 'aua neʻi faigofie ona filifili. Ae o le au pupuni e sili ona lauiloa na faia o ni fafie:

  • palasitika;
  • ofe;
  • fuli;
  • Villukki;
  • Taumafaiga.

E faigata ona faʻaaoga se faʻataʻitaʻiga patino: E eseese uma i latou, ma mea lelei i la latou lava ala. O lea, e lelei le faʻatulagaina o ou lagona ma aiaiga, ona mafai lea ona e faia le filifiliga saʻo.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻapipiʻi le 'olo i le Rail Store: Tekonolosi

O le a le pupuni mai fafie e tautau i luga o le faitotoʻa

Ofe

O le BAMBoo Cuttun foliga sili atu pe a fai o le totonu o loʻo faia mai mea faitino. O ie pupuni i luga o faitotoʻa laupapa faʻamamaina atoatoa, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le Artrika arthent. BAMBOO elemene - mafanafana ma le vevela o le potu, e iloga i latou i nei tulaga lelei:
  • Faafaigofie o le tausiga;
  • teteʻe i le ultravoleʻa le malamalama;
  • antivinity;
  • Antaberal.

Ese

O nei ie puipui e mafai foi ona faia ni laupapa. Ua pulea i latou e se faigata auala. Foliga e pei o se ie mautu o se mea e tapunia atoatoa le faitotoa. O sea fofo e matua oʻo mai lava ma lauiloa, o lea e ono faʻaleaogaina ai se nofo fua.

O le a le pupuni mai fafie e tautau i luga o le faitotoʻa

Villukki.

E aofia ai ni au pupuni o ni filo e ese ai, mo se faataʻitaʻiga, o elemene o fafie. O le mea e toetoe lava o i latou e ono i ai isi, mo se faʻataʻitaʻiga, atigi po o maa. O lenei fofo e mafai ona faʻataunuʻuina i ou lava lima. I le ata e mafai ona e mautinoa le manaia o le a tupu ai. O le mea autu o le faʻaali ai lea o mafaufauga ma le taumafaiga, ma o le uluaʻi aafiaga o le a iai.

Nieta

O se fofo lautele lea e tele suafa:

  • saimini;
  • pou ie;
  • Ua pupuni le timu;
  • Kieme.

O lenei fofo e mafai ona faʻaaogaina mo se fale faʻapaologa palota. Pasi atu i se siata, e mafai ona e lagona pei o lalo o se tamai timu lagona lagona lelei.

O le a le pupuni mai fafie e tautau i luga o le faitotoʻa

Tuʻufaʻatasiga

E tatau ona maitauina ma o lenei filifiliga. E le aunoa i le pupuni o fafie i luga o le faitotoʻa o loʻo tautau i le mataupu pe a leai se faitotoʻa. E mafai ona tuʻufaʻatasia.

Sei o le taimi nei, i le taimi o le faʻafouga, o mo se faʻataʻitaʻiga, o le faitotoʻa o le faitotoʻa e le i uma i le vaega o totoe o vaega o loʻo iai. Ona avea ai lea o le pupuni talafeagai. E mafai ona filifilia, tatou fai faapea, i lalo o le lanu o pupuni o loʻo i luga o faʻamalama. O lo o lo o iai le tamaoaiga masani, pei ona tafiesea le manaʻoga e sui le faitotoʻa ma le faʻailoga o le nofoaga.

O le a le pupuni mai fafie e tautau i luga o le faitotoʻa

Tutoatasi Faatinoga

Fai ie pupuni mai fafie ma ou lava lima - o se tali lelei. E taua le faalatalata atu ile fofo i le mataupu ma le tiutetauave atoa.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona le faʻapipiʻi pepa puipui i luga o le umukuka puipui: le lelei ma le le mautonu, taliaina ma le faʻasaina, faʻatonuga ma pepa, vinyga

Muamua e tatau ona e filifili i le sili ona talafeagai filifiliga mo tulaga patino. A maeʻa, e faia fua. O le isi e tatau ona faʻaalia sa i ai se tamaʻi galuega, e faʻafefea ona tuʻuina le ie puipui i le amataga. Ona e saunia uma vaega ma aoina i le maeʻa o oloa. E naʻo le tuʻufaʻatasia o le fofo na maua i luga o le amataga.

O le a le pupuni mai fafie e tautau i luga o le faitotoʻa

E mafai ona faʻasaʻoloto le ie puipui i luga o le faʻapitoa o ofaga poʻo luga o le laupapa laupapa.

Talafeagai

E mafai ona tatou vaai, aua o le faitotoa, e mafai ona piki a eseese o ie puipui: ma le tele, ma i foliga, ma e tusa ai ma le vaega o le elemene, ma i le lanu. Mo tulaga taʻitasi, e mafai ona e faʻaaogaina lau oe lava filifiliga. Naʻo le taua le faʻamatala atu ia outou manatu e uiga i le lalelei, ogatasi ma totonu ma faʻafiafiaga e faʻaaoga. Afai e te fuafuaina mo oe lava ia taua taua, o le a manaʻomia e filifilia le sili ona lelei filifiliga filifiliga.

Ma o le amataga o le a vaʻai i se auala fou, ma le mamanu o le potu o le a sili muamua ma matagofie.

Faitau atili