Faʻafefea ona faʻapipiʻi Phlizelin Wallpaper ma ou lava lima: Tekonolosi (ata ma Vitio)

Anonim

Ata

E tatau ona lauiloa e leai se maualuga maualuga ma talafeagai mea mo puipui o pa nai lo le ava i PHINZELACT.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Phlizelin Wallpaper ma ou lava lima: Tekonolosi (ata ma Vitio)

Afai e fuafua e tusia le faʻauiga ma puipui, e masani ona manaʻomia e pa ai ai, ona amata loa lea ona pipii atu i le pepa puipui.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le phlizelin pepa puipui: tekonolosi

O le mea o lenei ituaiga ua i ai nei tulaga lelei:

  1. O le lautele o le lisi e tusa o le 1 m, o se taunuuga o le a le tele o le a le itiiti ifo i le wanction nai lo le tulaga o le wallpaper.
  2. O mea na faʻateleina ai mea o loʻo ofuina mea ma le teteʻe atu i le itu teteʻe.
  3. E mafai ona ou autia ni tamaʻi tautau ma isi faʻaletonu i luga o le faavae o le puipui.
  4. Afai e te manaʻo e sui i pa o puipui, mea tuai e mafai faigofie ona aveesea ese mai le puipui i se tulaga mamago, o lona uiga, o le a e le manaʻomia e faʻaaluina le taimi e faʻalu ai le pepa puipui.
  5. Maualuga malamalama.
  6. E mafai ona taofi le puipui mai le lisi. I lenei tulaga, o le a faʻaitiitia le vaega o galuega i se laʻititi.
  7. E mafai ona e gaosia le faʻamamaina o le faʻamamaina ma faʻasao.
  8. O mea e mafai ona uʻumi ai pulu ma le ea, a o le suia ai o ona foliga ma ituaiga, e le mafai ona taʻua e uiga i nofoaga puipui masani.
  9. Laititi solo ma le palapala. E mafua mai i le mea moni o le a manaʻomia le kulimi o le a faʻapitoa i luga o le puipui.
  10. E mafai ona vali i le tele o taimi, lea e mafai ai ona suia le matata a totonu.
  11. O mea o loʻo faia i le siosiomaga faauo mea.
  12. Pepa puipui faatasi ma tulaga uma sangatalis.
  13. O mea e mafai ona faʻaaoga uma i luga o puipui ma le taualuga.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Phlizelin Wallpaper ma ou lava lima: Tekonolosi (ata ma Vitio)

Pa puipui faʻamamaina mai le faʻauma tuai: a) faamamaina, b) smuothing, c) faʻataʻitaʻi meafaigaluega.

A o le i mauaina le met flas fliespiper, e tatau ona e fuaina le maualuga o puipui. Afai o le le manoapaina o le pa ma le faʻapapa o le a teuteuina, o le taimi lea e tatau ona faʻapipiʻi ma puipui puipui ao leʻi paʻia puipui.

O le maualuga o le a manaʻomia ona fuaina mai le fola i le taualuga poʻo le kulimi pe a faʻaaogaina le mea mulimuli. O le lautele o le a maua, o le a manaʻomia ona e faʻaopopo le 10 cm mo faʻasoa.

I luga o le puipui ma o le a amata ai le pepa puipui o le a amata, i se mamao o le 1 m mai le tulimanu o le a manaʻomia e soloia ai se laina faʻamalosi tino, o le mea e tatau ona e faʻaogaina ai se plumb ma le pule umi.

O le vete e mafai ona faia i ou lava lima mai le maea o le umi o le umi, aʻo se tasi o ona faʻaiuga e manaʻomia e nonoa ai le mamafa o le paʻu poʻo le nati.

Tusitusiga i luga o le autu: o le batini o le pala e faia oe lava

O elemene o le a manaʻomia e faʻapipiʻi ai le flisgeline-faʻavae mea:

  1. O le mea o le pu o le pa puipui.
  2. Fausiaina o naifi.
  3. Uafu.
  4. Primer.
  5. Totoa.
  6. Special Cliue.
  7. Faʻasino poʻo le laina umi.
  8. Ieie.
  9. Mita.
  10. Faasee po o le puipui puipui.

Faataunuuga o galuega sauniuni

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Phlizelin Wallpaper ma ou lava lima: Tekonolosi (ata ma Vitio)

Puipuiga o le pepa o le pepa aʻo leʻi tipiina pepa puipui.

A o le i faʻapipiʻi pepa puipui, o le a manaʻomia ona e saunia le pa. E manaʻomia le mautinoa o le moega, e leai ma ni faʻapalepale i luga o le maʻau faʻaletonu. O le faʻavae o le a manaʻomia e faʻamamaina faʻaeteete mai le tauemuga tuai.

Ia e mafai ona e faigofie ona aveese le wold cardper, e tatau ona e susu le taina. E mafai ona faia lea faʻaaoga le vai ma le ieie. O mea e susu e mafai ona aveeseina mai le puipui ma se spatila.

Afai e le atoatoa le puipui ma manaʻomia e fai ni toe faaleleia, aʻo leʻi kopiina mea i se tulaga o mea o lago i tulimanu ma isi nofoaga, o le a manaʻomia ona e faia le totini. Ina ua maeʻa, e tatau ona fusifusia le puipui ma le kulimi pe o le fesoasoani a le pritter loloto. Afai ua filifilia Glue, e fautuaina ai le faia o se palu vaivai.

Talanoa e uiga i le kiki Phlizelin Wallpaper, e tatau ona e iloa e 2 pule autu e manaʻomia ona matauina:

  1. O le laualuga o loʻo fuafua e faʻapipiʻi ai le fiva-faʻavae mea, e tatau ona mago ma lamolemole.
  2. E le tatau ona i ai ni ata ma fugalaʻau ma tafega a ala i totonu o le potu, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le malulu o le ea. O faamalama uma i totonu o le potu e te manaʻomia e tapunia faʻamalosi.

O le isi e manaʻomia e saunia mea mo le lafoina ma valivaliina. Mo lenei mea e tatau ona e tipi i luga o fasi pepa. E taua le manatua e manaʻomia ai le tuʻuina o alauni o le 10 cm i luga o le faʻavae. E taua le manatua e uiga i le tausiga o le ata, pe a iai se mea na manaʻomia.

Faʻafefea ona faʻaoga le kulimi i luga o le pepa puipui?

O le mea e tatau ona logoina mai le tulimanu, lalo. I le taimi lava e tasi, e tatau ai ona faʻaleleia lamolemole i le itu agai i le faʻaaogaina o se faʻaseʻe poʻo se pulumu mo wellpaper.

E manaʻomia le fetaomi atu i le fou vaega e o i le pito o le faʻapipiʻi.

O le kelu sina aoga o le a le tagolima i le faafeagai o le mea, pei ona latou faia i le tulaga o masani apepa, ae faapitoa i luga o le puipui.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Phlizelin Wallpaper ma ou lava lima: Tekonolosi (ata ma Vitio)

Polokalame o le talosaga Glue i Wallpapers: 1. O le suia o le tapoleni. 2. gagau le tapoleni i le afa.

E taua le filifilia o le kulimi saʻo e talafeagai mo le glung phlisseelin wallpaper. Faatasi ai ma le filifiliga e mafai ona fesoasoani i soʻo se teutupe tagata faigaluega o loʻo faʻapitoa i le faʻatauga o mea mo le fausiaina ma maeʻa.

E taua le iloa o le lelei o sea mea e i ai i lenei tulaga e le tatau ona e taofia le toe faaleleia o sina taimi mo le puipuia o puipui puipui.

Tusitusiga i luga o le autu: O le Designer Tuips: Faʻafefea ona faʻalauteleina le potu ma le tasi-ata pupuni

O ia mea e mafai ona faʻamaonia le mautu o foliga ma le tele o laupepa. Ae le i faʻaaogaina kelu i luga o le puipui, e fautuaina le masani ai ia te oe lava i faʻamatalaga o loʻo faʻamatalaina i luga o le afifi o le faʻapipiʻi paluga ma luga o le pepa puipui.

O le kelu e tatau ona apalai i le puipui, lea sa saunia muamua.

Faʻafefea ona avea ma Gliepaper i luga o le Fliengline faʻavae: faʻasologa o galuega

Ina ua maeʻa ona faʻaogaina le vailiiga faʻamafanafana, e tatau ona e ave le muamua pepa pepa pepa, e ofi i le maualuga, ona faʻapipiʻi lea i luga o le puipui i luga o le puipui. O le itu lona lua e tatau ona liliu i luga o se tulimanu. Aua le popole, pe a fai e le mafai ona maua se mea tonu i le pito i luga o le puipui, aua i le faaiuga o le pepa puipui o le a faia, e mafai ona e tipiina. Muamua, e manaʻomia le latou lava. O le isi, e tatau ona e amata amata sologa lelei le mea e alu ese ai le ea mai lalo. O le faia o lenei mea, faʻaaoga se fusi puipui o le umukuka, o se spat poʻo se fasi ie mama.

Ina ua maeʻa le faʻamalieina, e tatau ona e inu se uamea Spimala o se lautele lautele ma se maʻa mata. O le spalalalale ua faʻaaogaina o se taʻiala mo se naifi, e faʻaaoga i totonu o le pa o le pa ma taualuga. Ina ua mavae lena mea, e tatau ona ta vavaeʻese le afi i le sili atu o le pepa puipui. Afai e le mafai ona tipiina puipui puipui, e tatau ona e faʻatali seʻia latou mago, ona taumafai lea e toe teuteu ia. Afai e leʻi atoa le pepa puipui i nisi nofoaga, e ono manaʻomia le faia o se laina laina.

Faʻafefea ona avea ma glue met flingline pepa faʻapipiʻi i luga o le initaneti?

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Phlizelin Wallpaper ma ou lava lima: Tekonolosi (ata ma Vitio)

Pepa puipui stickking matagaluega.

O vaega taʻitasi o loʻo faʻapipiʻi i luga o le initaneti ma le taimi muamua. I lea tulaga, e leai ni faʻafitauli pe a fai o le puipui faʻaputuputu i le Sauniuniga Vaega.

Ile faʻagasologa o le faʻaaogaina o se vaega fou o le jack i le tasi muamua, o le ae manaʻomia e faʻapipiʻiina i le maualuga. E le faʻatagaina se tuʻufaʻatasi e faʻataunuʻuina ma le faʻaaogaina o mea e faʻaloaloa. Tusa lava pe e te faia muamua, pe a uma le faʻamamaina o le pepa puipui o le a lafoina.

Afai e le mafai ona ausia se soʻotaga lelei soʻofaʻatasi ma le mononomed wallpappers e faʻaaoga e aunoa ma ni ata, e mafai ona e alu mo se togafiti. O le tapoleni e tatau ona faʻaigoaina i le tasi muamua ma le tasi muamua, o le matata e tusa e uiga i le 2-3 cmm. Le isi, e manaʻomia le faʻaogaina o le nofoaga i le nofoaga o taʻele i le nofoaga o taʻele i le nofoaga o taʻele. E taua le tipi i le 2 faaputuga i le taimi e tasi. Ile iuga, e manaʻomia le aumai o le tulu, leiloa le paluga ma le glue paluluga ma faʻasaʻoina le faaputuga, maua ai sologa lamolemole.

Faʻafefea ona e gluepaper o loʻo iai ni nofoaga faigata ma tulimanu?

E tatau ona totogi atu i totonu o le Worned pakes i nofoaga lalagaina. I lenei tulaga, faatatau i le nofoaga o faʻafitauli, batori, switching ma taualuga. O pito o pito o le pepa puipui e tatau ona sogi i le le fiafia i le fefiloi ma le talitonuina o latou teuteuina o latou teuteuga i le faavae o le puipui. E matua fautuaina le faʻatagaina o le fofo i le itu autu o le tapoleni. Afai e i ai se mafuaaga na tupu ai, e tatau ona e vave aveese le kulimi mai le pepa puipui e faaaoga ai le ie susu. Ona tatau lea ona soloi le pepa puipui ma se mea matutu.

Tusitusiga i luga o le autu: Pa puipui mo le umukuka: Faʻafefea ona filifili le tele o le tele, ata, laufanua, laufanua, laufanua

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Phlizelin Wallpaper ma ou lava lima: Tekonolosi (ata ma Vitio)

Tulimanu o tulimanu ma puipui.

Glue fliespeline Walpaper i tafatafa o soʻutiga ma fesuiaʻi ma le faʻaeteete, ma le eletise e manaʻomia le le atoatoa le le atoatoa. Ae le i faia lea mea, o le a le lapoʻa o le a manaʻomia ai le pa, pe a uma na pa.

Ina ua maeʻa le faʻafefeteina o le fefiloi, i le amataga, e manaʻomia le faʻalauteleina o mea talafeagai. I le maeʻa o galuega uma, o le a manaʻomia ona e faʻamau uma le au outlets ma isi elemene.

Afai e fuafua e faapipii i mea o lenei ituaiga i luga o le taualuga, ona tatau loa lea ona e iloa o le tekonolosi e le ese mai i puipui puipui. Pau lava le eseesega o lenei mea i lenei tulaga e tatau ona e mauaina se fesoasoani e mafai ona taofia le pa puipui o le palau.

I tulimanu, e manaʻomia e le tapoleni ona pipii ina ia o le faamoega i luga o le puipui o le 5-3 cmm. Afai o le vaega o le tele o le alavai i le manaomia tele.

E 2 filifiliga pe a mafai ona e pipii i mea faʻaiʻu o lenei ituaiga i tulimanu o le potu:

  1. O le auala muamua o loʻo faʻaogaina i le mataupu pe a manaʻomia ona e pipii i mea ma se mamanu. O le tapoleni e tatau ona faʻapipiʻi mai le tulimanu, aʻo le malologa ma le isi vaega e tatau ona pe tusa ma le 2-3 cm. O le fata e mafai ona nana ai le leaga pe a iai le faʻaletonu pe a iai
  2. O le isi auala e talafeagai mo le Monophinic Presepaper. O le tapoleni e tatau ona faʻailogaina mai le tulimanu, ina ua o ese mai le naifi i le 2 tapoleni, aveese le sili atu ma i le faʻaiuga e faʻasaʻo ai le soʻotaga.

Faʻafefea ona vali le 'aʻai afu?

Afai e maeʻa ona tuʻuina le potu ma puipui puipui e te manaʻomia e vali ai mea, ona e tatau lea ona e iloa pe a le vai-faʻavae o vai sili ona talafeagai, e teteʻe i le asuina ma fufulu agelu? E fautuaina le faʻaaogaina o le tuai o le tuai poʻo le acrylic o nifo o loʻo i ai se sili sili ona lelei. Afai e te filifilia nei mea, e mafai ona e faamamafaina foliga o le pa puipui.

O le muamua vaega o vali e faʻaaoga e tusa ma le 24 itula pe a maeʻa le kulimi. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga se taʻavale, o loʻo fetaui ma le ituaiga o vali ua maua. Filifili o le a fesoasoani i se tagata faigaluega o le faleoloa lava e tasi. O le lona lua ma isi vali ata uma o loʻo faʻaaoga i ni nai itula.

E matua faʻatagaina ona faʻaopopo le vai i le vali.

E faigofie tele ona e faapipii ia le pepa puipui, e taua lava le saunia o le faavae ma mulimuli i le faasologa o gaioiga.

Faitau atili