Faʻafefea ona suʻe le puipui i le puipui ma le faʻasologa?

Anonim

Auala e suisui a pa ma plasterboard, mea e fiafia i latou e foia i se taimi puupuu e feagai ai ma le toe faaleleia i le fale e aunoa ma le tau taua galulue ma punaoa tau tupe tele. tulaga lelei GLC o luga ma auauna faavae lelei mo le faamaeaina o coatings. Susuga i totonu o puipui i lenei mea, e te leiloa lava i le tasi-potu eria, o le a faʻaitiitia ai le tino o le taʻavale i lalo o le dagcable.

Faʻafefea ona suʻe le puipui i le puipui ma le faʻasologa?

pepa Plasterboard maua se fausaga fetuutuunai sagatonu, ona ua latou e sili ona lelei mo ia talafeagai o le puipui.

Fausiaina o Fitu Faʻavae mai faʻamatalaga

O lenei auala e tiʻetiʻe le faavaa, e tusa lea o le a faia puipui o le suisui. Le fausiaina, o le ae manaʻomia:

  • Ud poloiki (taiala);
  • CD Desiltiles (hack);
  • Taofi tuusaʻo (p-foliga);
  • tasi-tulaga fesoʻotaʻiga ("paa");
  • lava tapping fao ma fetaomi-washers mo uamea (3 x 9.5 mm);
  • Ofu-fao (6 x 40 mm).

Saunia:

  • tulaga;
  • tama mea;
  • rofautte;
  • o se fasi mapusaga;
  • Shock drill;
  • sikulukalaiva;
  • Seleulu mo uamea.

Faʻafefea ona suʻe le puipui i le puipui ma le faʻasologa?

Faapipiiina o le vaega i lalo o le nofoaga sima.

Faapipiiina le faʻavaʻa amata i le faʻapipiʻiina o taʻiala o faʻamatalaga. I luga o le taualuga, swipe le palepa o le laina. Faʻaaogaina o se tagata plumum, fai le faʻailoga i luga o le fola. Faapipii se dowel-fao i le fola o le fale ma le taualuga talaaga UD. E tatau ona tuu le nonoa i se sitepu o le 30 cm.

Faapipiiina o le lakapiina o talaaga i le taiala. O le latou faʻavae e tatau ona faʻatonutonuina agai i le lumanaʻi. O le mamao i le va o CD talaaga nofoaga e tatau ona avea ma 60 cm. Ua faʻapipiʻiina ni faʻailoga o le taʻavale mo le tusia o le tusi. O le mea na siaki ai le au fuafuaga i le tulaga.

e toetoe lava saunia le vaalele faavae, ae e tatau ona faalauteleina i faapipiiina le CD talaaga otooto i le puipui o le faʻamalologa e foliga-P. E faʻapipiʻiina i luga o le CD uma ½ m. O le muamua pito i lalo o le faʻasaʻo sao o loʻo faʻapipiʻi i le luga o le 30 cm mai le fola. Faatasi ai ma le puipui o p-faʻataʻitaʻiga, o se faletalimalo-fao-fao e fesoʻotaʻi, ma racks - fao mo uʻamea. Faamalieina mo le vaalele o le fasiga o le mustfit taofia lē tumau. O le mea e faʻaalia ai le faʻamalosi o le ata o le a tuʻuina atu i le va o le CD o le JDs o le Jumpers mai le Rack Debutiles. Ua faamamaina i latou "Crabs" Verticals.

Mataupu i luga o le autu: o le mea e sui ai le vevela o le vai

O polofiti e tatau ona faʻapipiʻiina i le tulaga o le faʻamalama ma faitotoʻa, ae pe a faʻapipiʻi, e tatau ona faʻapipiʻiina e le mafai ona faia i luga o le crywall pagutu . O le pito sili ona lata mai o GLC mai le itulagi poʻo le laina o le faʻamalama o le faʻamalama poʻo le faitotoʻa e tatau ona aveesea e le 40 cm.

Mo le tipiina o talaaga, e mafai ai ona faʻaaogaina 'olo, ae i totonu o le potu e sili lava ona ou faʻaaogaina seleulu mo uamea uʻamea, aemaise lava talu mai le manifinifi uʻamea.

Faapipiiina o plasterboard panels

Faʻafefea ona suʻe le puipui i le puipui ma le faʻasologa?

Gratation clickit o le nofoaga sima.

Ina ua uma ona faʻapipiʻi le faʻavaʻa, e tatau ona e suʻi le puipui ma plasterboard. I le saʻo faʻapipiʻiina o le Cladder, laupepa pepa o le palakalafa o le palakalafa e atoatoa. Ioe, ma o mea ia ua faigofie. Mo lenei, o le fausiaina nufafe e talafeagai. Latou te faia le loloto o le faamoega i luga o se pepa. E mulimulitaʻi i le naifi e ala i le faʻaogaina o se pule i le laina tipi. Ina ua mavae lena, ua faaitiitia le plasterboard ma tatipi le naifi le pepa malo i le itu faafeagai. Na ou tipi ese le laupepa, e tatau ona e taulimaina lona pito. E tatau ona e masani ai ina ia mafai ona 'aʻai i le va o le glc ina ua faigofie ona fealuaʻi le faʻapipiʻi. I le faʻaopopoina o le naifi, o le Emery pepa (poʻo le faʻaaogaina tulafono) mo le faʻapipiʻiina o GLCS o le a manaʻomia:

  • Manatu o ia te oe lava 3 x 25 mm;
  • Laina umi;
  • penitala.

O le faʻaaogaina o le GLC i le faʻavaʻa, toso le fao. I le tuaoi o le pepa, e tatau ona faatuina i se mamao e 15 cm tasi mai le isi, ma i le talaaga otooto i le ogatotonu o le GLC Self-tapping fao cm 25 taitasi. O le mamao mai le mata o le drywall i le tagata lava ia -samples le tatau ona itiiti ifo i le 1 cm. i le vaega angular o le laulau, ua screwed le faapipii mai se latalata ifo i le 5 cm mai le tulimanu. O fao o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le faʻataʻitaʻiga, ma o le fao o le fusipaʻu e tatau ona ofi i totonu o Gull, ae le tatau ona gagau i le vaega pito i luga o le pepa malo. Afai e sese le faʻataʻitaʻiga o le tagata lava ia (le mafai ona i ai le gaogao, ma isi mea, e tatau ona aveʻesea ma feoai, faʻataʻoto mai le nofoaga muamua 5 cm.

Tusitusiga i luga o le autu: osofaʻiga o le faʻata i le faletaele: o le sili ona lelei manatu ma metotia

Faʻafefea ona suʻe le puipui i le puipui ma le faʻasologa?

Faapipiiina Planterboard mo Klue

Ua uma ona tusia e uiga i le mea e tuu ai GLCs pe a uma ona tusia le avanoa o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o panela, pe a 2 pe sili atu laupepa faʻapipiʻi i le laina faʻatulagaina. I lea tulaga, o soʻoga siʻosiʻomaga i tuaoi tuaoi o le mamago o le mamago e le tatau ona fesoʻotaʻi. Oti le pa ina ia mafai ona taufia nei sui e pei o le tasi i le isi. E tatau ona faʻaopopo i le va o gcls e tatau ona e tatalia se avanoa i le 2-3 mm. I le faʻaaogaina, o le feagai ai e mafai ona faʻapipiʻi i le apaʻau poʻo le faʻapipiʻiina o le fusi.

I le maeʻa ai o puipui o puipui, e manaʻomia le paolo glc. Muamua, o loʻo faʻatautaia e le tagata muamua i soʻoga, faʻamafanafana, o faʻanoanoaga ma faʻapipiʻiina o faʻapipiʻi. Sulfayanka o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le pito. O mea uma o loʻo lisiina i luga o le pipii. O le taimi lava e tagi ai le Study, o le ata atoa o le GLC e muamua ma o le isi vaega o le staty o loʻo apalai, lea pe a uma ona fusia ai le oneone.

Fausiaina o Plasterboard Vaega

O se isi vaega e tatau ona tuʻuina atu i le fausiaina o tuʻufaʻatasiga, lea e toetoe lava o le gl e toetoe lava o le sili ona taua mea.

ua faatuina partitions Plasterboard pe a talafeagai ai e vaevae le potu i se pa malamalama e leai se avega e sili atu i luga o le fesiliaʻi.

Faʻafefea ona suʻe le puipui i le puipui ma le faʻasologa?

Le ata o le masini o le vaega o le vaega mai le miswall ma le pisa le mautonu.

Mo le fausiaina o lenei ituaiga, o taʻiala o loʻo faʻaaoga, ua fesoasoani foi ie tapuni ma pa puipui, o le a fesoasoani e faʻateleina ai le faitotoʻa. I le faaopoopo atu i le seti masani mo mounting drywall, o le ae manaomia:

  • Poroxpopy lipe;
  • Le mautonu (minerale fulufulu).

Faaaoga le pa i luga o le fola. Faʻaaogaina o se tagata e pei o le faʻailoga i luga o le ulutala. Faʻapipiʻi se fale-fao i luga o le tupua. e tatau ona faaolaina o latou itu pito i tua i se lipine e faaleleia faʻaʻesega leo. Faʻapipiʻi le taʻitaʻiga i puipui ma puipui.

e tatau ona faapipiiina talaaga otooto UD i luga o le nofoaga o le faitotoa. O o latou paʻu e tatau ona faʻasino agai i le faitotoʻa. Siaki i latou ma tulaga faʻapitoa ma faʻaofi i totonu o faʻamatalaga i le tatalaina o le fola o le fola i le taualuga. Liliu i latou ma taiala.

Mataupu i luga o le autu: ogatasi o le fola e le ogatasi ma le maualuga-tulaga fefiloi: o loʻo siomia ma le taimi o le faʻamamaina i le tele o le lapoʻa, sili gypsum ma sima

O lenei o loʻo faʻaoʻo atu i le ud ma malupuipuia i latou ma tagata taʻitoʻatasi. E mafai ona tuu i totonu o le faavaa o uaea ma fesootaiga eletise wiring. Faamalosia le mamanu ma femalagaiga laiti ma tipi se tasi o itu o le faavaa o le plasterboard. E tumau lava le tuua o aʻa o laʻau ma le faʻainu.

Faitau atili