Piliki o loo taoto ma o latou lava lima

Anonim

O le piliki e le mamao mai le seneturi muamua. E mai ai, o fale na fausia i totonu o atunuʻu 'eseʻese ma isi vaega o le lalolagi,' ona fausia lea o le tele o auala eseese ma ituaiga kolisi. Ma o le itiiti ifo o le tele o mea lilo ma foliga i le tekinolosi lava ia, e mafai ai ona malamalama i mea uma. Muamua e tatau ona e faamasani ia te oe lava i le tulaga autu ma le iʻuga, e aunoa ma le faigata ona malamalama i le mea o loʻo tatou talanoa ai. Ona, filifili le metotia popo ma le ituaiga o laei, ona amata loa lea ona totogaina le atinaʻeina o tomai. E mafai ona faatino le piliki i o latou lava lima, ae le o le sili atu le leaga nai lo au polofesa. Pau a le mea o le a mautinoa e le Adateur e sili ona gauai atu o le saoasaoa. Mo isi lava tapulaʻa, faʻapea i le iai o tekinolosi, o le a leai se sili atu le leaga.

Tulaga Tele

Tatou amata i manatu lautele. O le a se piliki e pei o tagata uma e iloa tonu lava e sili ona matagofie, ae o loʻo iai foi le silika. Ae o le mea lenei oloo tatau ona taʻua o foliga o lenei mea, e leʻo tele e le toʻatele. Ma i le faamatalaga o le soou tekonolosi, latou te masani ona masani ai.

Piliki o loo taoto ma o latou lava lima

Bick foliga foliga: pastel, sipuni, pipii

O foliga sili ua taua " palau ", Ogatotonu - itu -" Sipuni ", Ma le laititi -" Pamu«.

ITULAU O LE MATAUPU, I Mataupu Faavae, Faʻavae (250 * 125 * 66 MM - Tasi ma le 250: A o le Device Devess i totonu o foliga taʻitasi, ma o lenei o se tulaga taua, afai e te manatu o le numera o fasi i le tasi laina. O le mea lea, a o le i okaina se pati, e manaʻomia e faʻavaeina ni faʻataʻitaʻiga mai le tele o faʻalavelave e iloa ai pe faʻafefea ona aloaʻia le tekonolosi.

E taua foi le faʻalogo i le geometry: O foliga o foliga e tatau ona i ai i le 90 °. A leai, o isi avetaʻavale avega o le a tupu, ma e mafai ona malepelepe le puipui.

Ituaiga o masonry

O puipui o olo e mafai ona faia ai tiute eseese. I nisi tulaga, e na ona maeʻa, i nisi - faʻaiʻuga, ma o nisi taimi o loʻomea pa. E oʻo atu i le nofoaga, faʻapea foi ma le manaʻomia o le vevela o puipui, o le ituaiga o le piliki ua filifilia:

  • I le porkirpich. Tele e masani ona feagai. O le mafiafia o faapena o sea pa o le 125 mm. Ina ia sefeina, mafai ona e tuu le mea ma i luga o sipuni, ona liliu lea o le puipui i le kuata o le piliki. A o le masini o ia (i le 1/2 poʻo le 1/4), o le faʻamalosia o le grid e faaputuputu i totonu o taʻitasi 4-5 laina. E manaʻomia le faʻaumatiaina o le malosi o le puipui ma faia ni fesoʻotaʻiga faaopoopo e faʻateleina ai le malosi o le masoa.
  • I piliki. Lenei ua mafai nei ona avea ni vaega pe lua tui o fale laiti. Puipui mafiafia - 250 mm.
  • I le tasi ma le afa, lua ma le lua ma le afa o piliki ua uma ona fai pa puipui.

Piliki o loo taoto ma o latou lava lima

Ituaiga o piliki: I Pollipich, i totonu o le piliki, ma le afa ma le lua piliki

Toso ma igoa o le faasologa

E ui lava o le pa o le piliki e aofia ai le tele o laiti laiti elemene, e tatau ona galue o se monolith. Ia faʻamautinoaina le faʻateleina o le malosi o le malosi o le mea o loʻo avea ma nofoaga vaivai i lenei faiga, e faia ma se suiga. Tagata tomai faʻapitoa e taʻu mai ai lenei le "ofu". O ia e pei o fesoʻotaʻiga eseese i le tasi atoa, faʻatagaina oe e toe tufatufa le uta i luga o luga o luga.

Piliki o loo taoto ma o latou lava lima

Sipuni ma twutch laina i le piliki

Ina ia mautinoa o le mea tatau ona faʻapipiʻiina, o piliki o loʻo iai i auala eseese:

  • Afai o loʻo liliu i le pito i luma o le vaega laʻititi o le vaega - o le trich, o se numera o le numera ua taua Tychkov;
  • Afai o loʻo feoaʻi ma se itu umi - o se sipuni - o se numera e taʻua Naskovoy.

E le gata i lea, o le muamua i le masonning - i luga o le Faavae - E i ai le mimilo, latou te faaumaina le masoni. Ma o lea, e manaʻomia le faʻaaogaina o piliki faʻamautu.

Tasi laina laina

O leisi suiga o ia Rows ua maua ai se taunuuga lelei. O le ofutino o le auala e taʻua o le tasi laina-laina poʻo le tiʻetiʻe lavalava. O toleniga i luga o puipui e le fuafuaina e maeʻa: e foliga mama. E tusa ai ma lenei faiga, o le au 'au i fafo ma tagata faatau e mafai ona piilima.

Tagavai Maston

Faʻataʻitaʻiga o se laulau piliki e tasi i le 1.5 ma le 2 piliki o loʻo faʻaalia i le ata o loʻo i lalo.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faia se ulaula

Piliki o loo taoto ma o latou lava lima

Tasi-laina fusi i le puipui o 1.5 ma 2 miliona

I le tulaga o paee pa i lua piliki, lua sili ona aliali mai. Lua fafo singurasine o loʻo taʻua o itu - I fafo atu faatonuina i le auala Totonu vest - i le potu. Mo i latou, o loʻo faʻaogaina e le mea lelei e lelei, aemaise peʻa pikiina i fafo atu ua taʻitaʻia i fafo atu. Avanoa i le va o latou ua valaauina Okale . Talu mai le vaega o lenei elemene ua tapunia mai itu uma, e mafai ai ona faʻaaoga le lua togi, faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina.

Faamolemole ia matau o se masoa, o se pulupulu satick e manaʻomia: o vae ma le tolu itu. Ole tolu-fa ile polokalame na sopoia le satauro ile koluse, fauga - tasi le diagonal dep. Faʻafefea ona fai le sao o vaega i le puipui na faia i se faʻasologa, faʻaalia ile ata o loʻo i lalo.

Piliki o loo taoto ma o latou lava lima

Wall Atinaʻe ma le tasi-laina feʻai

Vaega o Auupega

Masony tulimanu e taua tele i lenei mataupu. E tusa ai ma le metotia, o olo ua tatala i le taimi muamua, o le maea e faʻaloaloa i le va lea, ona faʻapipiʻi atu lea o le pa e tusa ma le polokalame. Ae o le muamua na te tuʻu itu, i le lelei poʻo le a na latou tuliesea, latou te faʻalagolago i le mea o le a atoa le fale. O le faataamilosaga o le lapisi o le tulimanu i le 1 piliki ma le laina e tasi o loo i ai. O le taoto e amata i le faʻapipiʻiina o le lua 3/4 fasi, ona e alu lea o ni tagata.

Piliki o loo taoto ma o latou lava lima

Tulimanu i le tasi piliki ma se tasi-laina laei

Faasologa o gaioiga vaai i le vitio. O se faʻamatalaga auiliili ma se laʻasaga muamua-i-laasaga faʻaaliga o le faʻagasologa.

Le faiga tutusa, ae o le puipui o le 1.5 piliki. E ese mai i le atoa, fasi fasi e manaomia 3/4 ma le kuata. O se tasi vae laina i totonu o le pito i totonu, ona i luga o fafo.

Piliki o loo taoto ma o latou lava lima

Scheme: O le tulimanu i le afa piliki ma se laina e tasi

Aua o lenei polokalame ua tuu i le faʻataʻitaʻiga, vaʻai i le vitio.

Pe a gauina le laau o le 2 piliki i le laina muamua, uma lua lua fasi e manaʻomia, ma le isi 6 fa pe, pei ona latou fai gickers. I le lona lua - tasi i luga o le 3/4 ma lua ipu ua uma ona manaʻomia.

Piliki o loo taoto ma o latou lava lima

Scheme: O le tulimanu i piliki e lua ma le laina e tasi

Tele-laina fusi

I le tele o laʻei, e toʻatele laina o le Spoon o le 6 (mo piliki e tasi) poʻo le 5 (mo le tasi-taimi) - fefiloi ma le tasi pamu. O le muamua ma le tagata mulimuli na te tuuina atu i chips. O lenei metotia foʻi, e talafeagai foʻi mo le faʻataʻalo i totonu o fafo ma totonugalemu. Naʻo latou e masani ona fuafuaina i lalo o le faʻamalosi poʻo le maeʻa.

Tagavai Maston

Ina ia mafai foi ona nonoa pou se tino, o pou valevale, o laina valoa i totonu o loʻo nonoa foi. Ina ia mautinoa o le suia o le au e faaaoga piliki ua maasiasi ai.

Brickwork ma ou lava lima: o le tele o le laina o le laina o le 2 ma 2.5 piliki

O le saʻoga o puipui ma lenei metotia e tupu foʻi ma le muamua. O lenei mea e faamautu ai le faateleina o le malosi o le soteraline o comtoners. Polokalame - i le ata i lalo.

Piliki o loo taoto ma o latou lava lima

Faʻatototo mamanu o tuʻugamau

Masonry siata tulimanu

Ma o le a foʻi le auala e malolo ai tulimanu, ae ua uma ma le tele o laʻei. Afai o le puipui i le tasi piliki, tusa lava ma laina uiga ese (vagana le muamua) e tutusa.

Piliki o loo taoto ma o latou lava lima

O le faʻataʻoto o le laʻau o le faʻailoga o le 1 piliki ma le tele o le laina

O mea uma o le ae vaʻai i le vitio.

Afai o le puipui o le 1.5 piliki, i le muamua ma lona lua laina ma le tonchkovovy, ae o loo i totonu o le maila, sosoo ai ma le maila i totonu. O laina lona tolu ma le fa o laina e faʻapipiʻiina i luga o sipuni.

Piliki o loo taoto ma o latou lava lima

1.5 Brickwork Tree Sinat Coitot ma le tele-laina laei

O le laina lona lima o loʻo tuʻu tutusa i le lona tolu, le ono - le lona fa. Le isi, o le faiga e toe fai. I taimi, e le o se laina-laina (ma le 5 sipuni postons), ma le tolu-laina faiga. Ma mai le lima laina o le claus toe fai.

Tali mo le piliki

O le piliki o loʻo ofuina i le sima-oneone fofo. E le maualalo le sima nai lo le m400, o le oneone e mama, leai. O mea taua mo le faʻailoga faʻailoga - 1 i le 4 (mo le M500 - 1: 5). O loʻo latou faia ni faʻamalositino poʻo se siʻomia sima, ae e le suia le faʻatonuga.

Muamua, o le oneone e faʻaoʻoina, o le fusiua ua faʻaopopoina i ai, o mea uma i se tulaga mamago o loʻo fefiloi seʻia oʻo i le lanu homogenious seia oʻo mai le lanu homogenius. Ona togafiti vai. O le aofaʻi o 0.4-0.6 vaega, ae vaʻai i le palasitika o le fofo. Faatasi ai ma se palasitika fofo, e sili atu le talafeagai le galulue ma se malosi, ae a o le Brigs Bricks o loʻo taoto i lenei tulaga, o le faʻafetaui malosi o le malosi malosi. I lea tulaga, e tele mea e aoga ai le faigata o se fofo.

Piliki o loo taoto ma o latou lava lima

O le Bonicky BrickCork e fuafua i le olaga faitino

Ia faʻaleleia le soʻotaga ma le sili atu le faʻagaioiga talafeagai, e faʻaopopo i le tuʻufaʻatasia o le pamu, omea poʻo se fasimoli vailaʻau (e mafai ona i ai lima, e iai ni lapoʻa tetele). O le numera o le faʻaopopoina o loʻo matua laititi - e le sili atu i le 0.1 vaega, ae o uiga o le fofo o loʻo faʻaleleia atili: E le mafai ona faʻaitiitia, e le faʻaitiitia ai lava, e le faʻaitiitia ai.

Mataupu i luga o le autu: Silcone Walders BOOD: Faʻafefea ona auai i le sucker i le Cafél, faʻafefea ona faʻasaʻo Velcro ma matau

Ona amata ai lea o le lapataiga: aua le tootuli le tele o lau ata i le taimi e tasi. O le taugofie e tatau ona faʻaaogaina mo le lua itula. Ma i le afa afa itula, e ono faigata ona galulue ma ai: o le tuueseese vai e mafai ona amata, ma atonu amata ona puʻeina. E fuafua lava i tulaga o le tau ma le lelei o le siʻosiʻomaga, mai le atoaga o le tootuli. Afai o le piliki o loʻo taoto i ou lava lima o lou muamua poto masani i lenei nofoaga, alu lemu. O lea, e sili atu le faia o se vaega o le fofo laititi.

Piliki o loo taoto ma o latou lava lima

Tusa o le fofo

E masani lava, o tagata o loʻo fuafua e faʻatupeina se piliki e tupu: i le vevela e mafai ona e galue ai. A aunoa ma se faʻaoga faʻapitoa, e mafai ona galulue ma le vevela lelei. I le sili atu e sili atu, ae le i lalo ifo + 7 ° C. Lenei tupuaga o loo masani ai ona faoa le simeutia. I lalo o le vevela, o le faʻavasegaina o faiga toeitiiti lava taofia, o lona iʻuga, e mafai ai ona malepe le tali, ma le malosi o le puipui o le a maualalo tele. Ina ia faʻaititia le pa o loʻo iai ni fesoʻotaʻiga faʻapitoa, ae o le tau o sea tali ua uma ona maualuga: E manaʻomia le tau o nei faʻaopoopoga.

Tekonolosi Manuky

Ae le i faʻaaogaina, o le fofo e faʻaosofia, talu ai o falaoa mamafa e mafai ona paʻu'ū, ma aʻe i luga le vai. O le fefiloi fofo e faʻaaoga i le pakete ma fesiitai i le nofoaga o le nofoaga, lea e tufatufa atu. Tuu vave le fasi tali - moega - mo le tasi laina. I lalo o le faʻauiga o le taimi o le moe o le moega o le moega, 200-220 mm, mo le sipuni - 80-100 mm. Afai o le isi e tumu i le atoa, tusa o le 10-15 MM o loʻo solomuli mai le pito, o le malae vevela o le 20-25 MM, pe a gatete, e tusa ai, e maua ai le tele o le 10-12. Ae le i faʻapipiʻiina le piliki, o le fofo e fesoʻotaʻi ma sela.

E tolu metotia mo le piliki. I luga o le faigata maualalo-plate fofo faʻaaogaina le metotia "tatou". I le taimi lava e tasi, o le ie puipui ua tumu uma. Afai o le vaega o loʻo soʻo, faʻaaoga le metotia o le "Mataupu".

Brickwork metotia "tui"

E pei ona tautala i ai, o lenei metotia o mea fano e faʻaaogaina ma se palasitika fofo. E tatau ona feomiaina, faigofie ona faʻaaoga ma suia. E maua ai lenei mea e ala i le faʻaopopoina o fesoʻotaʻiga. E mafai ona tuʻuina vave le tali i le luga o le puipui: O mea na faʻatagaina e te faʻalautele ai le taimi aʻo leʻi faia le taimi.

O le moega e taofi ai le mafiafia o le 20 mm, le faʻatonuga e tusa ma le 15-20 mm tumau mai le pito. O le sili atu le fiafia e alo ese ai le faʻafitauli o le vaifofo i le pito i luma, ae i le taimi lava e tasi o pito o fata e tumau pea le gaogao. O lenei mea na faʻaititia ai le malosi o le puipui, aua o Itumalo i gaioiga faʻapitoa, o le faʻatatauina o laina vest (fafo ma totonu) e faʻatagaina i se auala.

A tuʻu se laina o le sipuni o ave le piliki, uʻu ma sina tiʻetiʻe. O le aotelega o le mea ua uma ona taoto ai, i le mamao o le 8-10 cm amata ona siitia ai le fofo i le pito (tych). A o le Discking e toe amata ona o le Seam ua uma ona tumu. O le piliki o loʻo faʻapipiʻi i lalo (le mautonu), fetaomi atu i le moega. O loʻo aveʻeseina e le sili atu o le kielma ma alu ese pe i totonu o le pakete, poʻo luga o le puipui.

Piliki o loo taoto ma o latou lava lima

Masonry Masonry Brick "Rizetik"

Faatasi ai ma lenei metotia masani e masani ai ona o loʻo tumu ai le itu o loʻo faʻatumuina e le vete. Aua o lenei metotia ua taʻua o le isi "gaogao". Ua tumu i latou pe a gatete moega mo le isi laina. Afai o le metotia e le i galue lava, faʻatumuina o auala sili atu i luma o le faʻataʻavaleina o le laina nei: Faʻaititia le malosi o le malosi ma le vevela o le vevela.

Pe a o le faʻamutaina o se tonchrose, o mea uma e naʻo le lava lava lava, naʻo le a tatou faʻatupuina le fofo ma foliga vaʻaia. O le fasi fasi vaega e teu faatatau, pei o laina io nutimoli, ona faamalo lea o le alofilima. E manaʻomia le mataituina maa uma i luga o le tulaga tutusa. E faia i le fesoasoani a se faʻavae tulaga, ma le faʻataʻamilosaga o le puipui siaki le plumb uma 3-4 laina.

Metotia "tatou"

A o galulue ma pili a le faʻasusu, e masani lava ona faʻaaogaina RIGID. I le tulaga lea, e faʻaaogaina e le piliki metotia "talosia". I lea tulaga, e manaʻomia foʻi le faigaluega.

O le moega ua tuu i se mamao o le 10 mm mai le pito, o le mafiafia o le tino o loo i le 20 mm. Talu ai o le vaega lava e tasi e tutusa ma le leaga, ua taofia i le pito o le fola laupapa mea faigaluega. O le lima agavale ave le piliki ma fetaomi atu i Kelma, i le taimi lava e tasi e tosoina ai. I le tulaga lea, faaauau pea ona tuʻu le piliki, saili le manaʻomia mafiafia o le Seam (10-12 mm).

Tusi i luga o le autu: pamu mo le faʻamalosia o se ivi (ma le chipper ma aunoa) - solo ma isi faʻataʻitaʻiga

Piliki o loo taoto ma o latou lava lima

Meli "inspaptyk"

O loʻo filifilia e le DIPPina le fofo e le CLAVMA. Faʻatulaga ni fasi vaega, ave le maualuga o le siakiina o le laina o le laina, popo le ki o le kelu o loʻo tuleia le tulaga. O le fofo na oomi ai i lena taimi. E aliali mai i fafo le mafiafia o taoto, ae o le faʻagasologa o faʻagasolo: E tele gaioiga e manaʻomia.

Faatonuga ma le teuteuina

O le averesi o oloa gaosiga o le faʻaaogaina o le malosi o le pito i luga. I le taimi lava e tasi, o le moega auala e faʻapipiʻi latalata i le pito (10 mm), e pei ona aveʻesea le Masony, ma le fofo ma le piliki, tuu i ai, na ave le ova. Afai o le puipui e leʻi fuafuaina e faʻaavanoaina e tuueseeseina e se mea, pe a maeʻa ni laina e manaʻomia e ave ai le siitaga - o se faʻapitoa meafaigaluega ma tuʻuina atu le faʻailoga o le manaʻomia (Concave, concave, concave, concave, concave, concave, concave, concave, concave, concave, concave, concave, concave, concave, concave, concave, concave, concave, concave, concave, concave, concave, concave, concave, concave, conpea).

E pei ona e vaʻai, o se ituaiga lea o Sybibis. O le galue e sili atu le fetaui, o le vaifofo e faia ma le "va o le" vaipuna ". Afai o le vai, o le a fufulu i luga o le puipui, tuu le au talimalo, aua e tatau ona sasaina teisi teisi atu nai lo le taoto i le faaopoopo.

Brickwork Die: Meafaigaluega, Poloaiga ma foliga

O lenei, pe faapefea ona taina se piliki ma ou lava lima o loʻo ia te oe le manatu, e tatau ona e talanoa e uiga i taualumaga mo gaioiga faʻapea foi ma nisi tomai faʻapitoa.

Piliki o loo taoto ma o latou lava lima

Faʻataʻitaʻiga o le BrickCork Punaoa lisi

Tatou amata i le mea faigaluega. O Le a Manaomia:

  • Mason Kelma - Talosaga ma le opoina o piliki;
  • sima palu po o le tane mo le ulavavale fofo;
  • Mortar suo - mo le tootutuli ma le ogatotonu ma le ogatotonu;
  • lua i le tolu pakete mo le fofo;
  • Pinch - siaki le puipui i puipui ma tulimanu,
  • Fausiaina tulaga - e siaki le siʻomaga o le laina o le laina;
  • Poison maea - e taia ai le tulaga;
  • Pusa (mo le foliga foliga);
  • Molotok-Kirk mo le autasi o piliki mumu (fao, 3/4 ma cupcakes - 1/4);
  • Pule o se uʻamea poʻo ni laupapa laupapa lamolemole mo le siakiina o le puipui puipui.

Faitau atili e uiga i foliga o tekonolosi. Muamua: A o le i faʻaaogaina, piliki e sili atu le paʻu. E sili ona taua i le vevela mago le tau. Ona o le a le sili atu "toso" moustro mai le fofo. Afai e le lava le moliʻei, o le sima lea o le a le mafai ona maua le malosi manaʻomia, lea o le a aʻafia ai le malosi o le fale.

Piliki o loo taoto ma o latou lava lima

Muamua, e lua tulimanu ua tuliesea, ona matou fesoʻotaʻi ma ni laina o piliki.

Lua: O le tulimanu muamua e tulia i fafo. Muamua lua muamua. O loʻo fusia foi e 2 laupepa piliki i luga o faʻamalama atofaina. Ona tulia lea o le lona tolu o le lona tolu. O le lona lua ma le tolu o loʻo fesoʻotaʻi foʻi ma nisi laina fulafula. Ina ua mavae le lona fa o tulimanu ma o le malo ua tapunia. Lea la e tatau ona fausia i puipui, ma le popole i ai i le pe o le a lafo i puipui. O se tasi lenei o mea sili ona masani ai.

Tolu: E lua le faʻatonutonuina o tekinolosi faʻamalosi. O le muamua - na fao e faʻaofi i totonu o le pito o tulimanu, o loʻo nonoa ma le au taʻalo. E manaʻomia le ono ono mafai ona ia maitauina ai le pito i luga o le piliki, ma faʻatapulaʻaina le pito i fafo (ma pe a tatau ai) le laualuga o le puipui.

Piliki o loo taoto ma o latou lava lima

Fetaui lelei faiaoga fusifusi

O le vaega lona lua o le faʻaaogaina o le laupapa poʻo le uamea slutches. O le pa mafolafola lea poʻo le tulimanu, o loʻo faʻaaoga ai tusi i le 77 mm - lamatiaga i luga o se laʻau poʻo le tipi i uʻamea. Latou te matauina le mea e mafiafia ai o le laina: O le maualuga o le piliki + sui. E faʻapipiʻiina ma le fesoasoani a le mafolafola faʻapipiʻi o puipui, o loʻo faʻaofi i totonu o le Seam. Afai e tatau ai, ona na faigofie ai lea ma le toe faatulagaina i luga.

E i ai le isi auala - o se tulimanu o le mason. Ua i ai i le tasi lima se siolo lea na amata ai le uafu. "Nofoaga" e se tulimanu i le fofo.

Piliki o loo taoto ma o latou lava lima

Olo ma se tulimanu o le mason

O le le lelei o lenei metotia e tutusa ma le na o le tasi i le Seam: O le maualuga o le laina e tatau ona mataituina e "manavai" pe a aveese tootoo. I le leai o se poto masani (ma o fea e ave ai, pe a fai o le piliki ua faia i o latou lava lima mo le taimi muamua) e faigata. I ai (faia oe lava), o le poloaiga e faigofie uma.

Lona fa: Sauniga o piliki leaga. E pei ona e vaʻaia, fale manu, e tolu pilita tolu ma cupcakes o loʻo faʻaaogaina pe a taoto - 1/4 o le vaega. Ina ia le lemu le galuega, e tatau ona e sauniaina i latou a o lei taoto. E faia lea i le fesoasoani a le samala-kirk. A saunia, saʻo le saʻo e manaʻomia, e leai se mea o faʻataufa e fusi. E pulea le umi faigofie, e maua ai faʻailoga o le umi le umi i luga o le 'au. O le faʻapipiʻiina o se 'au i le piliki, e avea ma faʻailoga i itu uma e lua o le sipuni. Ma, i le tuu o Kirk's laple i le Mark, na latou taia ai le samala i luga o le itu pito i luga, fai ni auivi. O le puʻeina o sipela i totonu o sipuni uma, o le malosi malosi o le kirk o loʻo faamamaina ma se piliki.

Faitau atili