Vali vai-emulsion

Anonim

E ui i le eseʻesega o vali, tele tagata faʻatau o loʻo manaʻomia pea le vai-emlilions faʻatulagaina i fafo atu o fafo poʻo totonu. Ou te mai i lenei numera o tagata ma o lea o le a ou taʻu atu ai ia te oe le ituaiga vali o se vai o le vai-o le a le ituaiga vai-emuliona vali. O le a matou suʻesuʻeina foi mea lelei uma ma le faʻaletonu o mea, ana mea totino e tusa ma le toʻotoʻo, o le vali lea o le vai-empolsion vali.

Vali vai-emulsion

Vali

ATA O Mea

O lenei o lenei taimi o tagata uma taumafai e sefe i se mea ma e masani ona toe faʻaleleia i le fale poʻo lima tagata. O le atiaʻeina o vai e atiaʻe e sili ona taʻatele i totonu o tagata faʻatau.

Vali vai-emulsion

Tatalo o le vai-e emulsion vali

Eseese mea laiti e mafai ona faʻaopopoina i ia vali, o le a faʻaopopo ai nofoaga eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le valivali vai tuai, o loʻo i ai i le tuai, e maua ai le faʻamamaina o se finauga faʻapitoa i le vai. Faafetai i lenei mea, o le vali laau. Ma afai tatou te talanoa mo vali esega masani, o le faʻaliliuga laʻu malosi e talafeagai mo le galuega i totonu.

TAUA! O le glossy paluga o le taatele lea i totonu o le vai-desicion tuufaatasia, o le flake far shar e le mafai ona nana le puipui puipui. Ona o lenei, i le taimi o le faʻatamala o le alalaga o luga, o le paʻu vai vai e le faʻaaogaina, ona o le Upu "Goay" e tautala mo ia lava. Mo nofoaga, e manaʻomia le saogalemu o le saogalemu afi maualuga, ua faʻaaogaina le faʻatulagaina o vai poletipiate o loʻo faʻaaoga le suavai.

Acrylic Water-Emlizon paluga e faʻaaoga mo sima, fafie, palasitika ma uʻamea. O lona faʻamatalaga faʻapitoa e faʻatagaina ai i matou e faʻaaoga le mea toetoe lava i luga o le pito i luga ona o ituaiga uma o mea faʻaopoopo. Ia faʻaaogaina le vali i luga o le laualuga ma o latou lava lima o le a le faigata, o le mea autu o le filifili lelei lea o mea lelei, o lea e te vaʻai lelei ai i mea faʻapitoa faʻapitoa aʻo le i faʻatau:

  1. Fausaga
  2. O lona fugalaau
  3. Oka se viscosity
  4. Faʻafefea ona tausia le vali ma lana fata ola

Tulaga o le taeao

Vali vai-emulsion

Tatalo Roller

Talu ai e i ai ni tulaga masani a le tagata tafafao mai mo le gaosiga o mea, seʻi vaʻai i:

  • E iloa e Gotst le foliga mai o le mea - o le a le, o le a le tiga o le a foliga mai ua mago
  • O le a le masani a le le-volatile mea i totonu o le tuʻufaʻatasiga ma le acidity
  • Taumafaina o le vai-tetee vali i luga o le 1m2 ma o le a le tele o le vai-sublizon vali
  • O le faavae o le gost, e tatau ona avea ma ituaiga eseese
  • Saogalemu i le taimi i totonu ma fafo galuega
  • Masini metotia ma le taliaina tulafono

Mataupu i luga o le autu: Puipuiga o mamanu mo le potu malolo (Hall) ma le faapaologa: Lauga, lanumeamata

E tusa ai ma le Dost Water-Emlilion faʻavae, 10 lanu e mafai ona maua le 10 lanu, ae o nei lanu ia, aua o lenei o le paleti e sili atu nai lo le 30 tausaga talu ai.

Pisia sima ma digwall

Vali vai-emulsion

Suavai o le vai.

Mo galuega i fafo ma ou lava lima ma le pipili o le faitau itu, e sili le filifilia o le vali puipui, e leai, e leai se susu ua fefe. Talu ai o le Luga o le Famix ua faʻaopopo i le tuʻufaʻatasia o sea vai vaivaivai, e avea ma mautu, ma tuʻu ai le vali ma o latou lava lima o le a le faigata. A filifilia se mea, sili atu le mafaufau i faʻailoilo:

  1. Tau o le Tau
  2. O le le gaoia o le isumu
  3. Vailaau tetee
  4. Tetee atu i le masini leaga

Mo le aia tatau e faʻaaoga ai le vali mo galuega i fafo i luga o le sima i luga o le sima, e lelei ona sauni le laufanua. Fufulu ese, aveʻese ma fana le puipui ma palapala. O le lelei o pisia puipui ma o latou lava lima o le susuga-tetee vali i luga o le sima e le manaʻomia le muamua muamua. Ia faʻatino galuega i fafo, e manaʻomia le faʻaaogaina o mea e ese mai ai meatotino mai paluga mo le faʻagasologa i totonu. I le faʻaopopoga i le pito i fafo o loʻo iai nisi matata poʻo le ata vali. Faʻataʻitaʻiga, mo le valiina o Miti, e tatau ona e tausia lelei sina faasologa: Ua e saunia le vali - E mafai ona matou valiina tulimanu o le vali vali fale - roller vali digwall i le 2 -4 vaega.

O le tagata faʻatau o le sili ona masani ai mea e sili ona masani ai mo le pisia i luga, pe o le laualuga o le laupepa poʻo se isi. A o le a o le ofi o le vai-Emlilsion paluʻai o loʻo faia i o latou lima, ona vave foʻi lea i le mea ma le laina. Afai o loʻo e valiina le maeʻa o valiina, ona e tatau ona e tupu mai e tusa ma faʻatonuga. E mafai ona e faʻaaogaina se faʻaseʻe, ae mafai ona e faʻaaogaina le vali mo le vai-maualuga vali. I le auala e uiga i le eletise, pneumatitic ma lima mea faigaluega, o le a ou taʻu atu muamua.

Numera mea ma suesue meafaigaluega mo le pisia

Vali vai-emulsion

Vai-emulsion

O le KEL mo le vai-le maualuga o le vai o loʻo masani ai ma pe a fai o le tala o loʻo tupu ma o latou lava lima, ona e tatau lea ona pipii atu i ni nai lima:

  • Vave fuafua le tele o mea
  • A e filifilia se kl mo le vai vali vali, vaʻai i le gaosi oloa a le tagata gaosi oloa
  • Lisi o le a fesoasoani o le a fesoasoani e fausia ai ni ata talafeagai.
  • E tatau ona e totoina le palu atoa, ae i totonu o se tamai pusa taumafai e ausia le lanu manao
  • O le a le mea e manaʻomia ona faʻaaoga i le puipui ma faʻatali mo le faʻamamaina o lanu pe a talafeagai le lanu, ona vali lea o puipui o potu
  • Kerker mo le vai-tulaga vali e tatau ona palu i le tasi pusa, pei o le lanu e ono eseese ona o le eseese afifi
  • O le a tupu vave i se mea e tupu ma se mea faʻapitoa ma le faʻapitoa o le mea, o lanu e le suia

Mataupu i luga o le autu: mamanu pupuni mo le umukuka: faigofie faalilolilo

Afai tatou te talanoa e uiga i mea faigaluega, o le auala lea e mafai ai e le vai ona mafai ona, ona e mafaufau ai lea i le spray fana mo le vai-maualuga vali:

  • Ua faigofie ona faʻaaoga e le au taulima ni valivali e faʻaaoga ai, ae le manaia, aua o lona tiute e lava mo le 3-5 minute, pe a manaʻomia le faʻaaogaina o le pamu mo le pamu o le ea. Valivali sili atu le talafeagai nai lo le roller ae pipii
  • E mafai ona e faʻaaogaina se eletise eletise - ae o lea e manaʻomia le faʻaaogaina o le tele o vircuus palu, ina ia mafai ona e faʻamamaina. Ae afai e te soona malosi, o le a amata bubbable i luga o le puipui. O lea o le eletise eletise e mafai na o le faigata ona faʻaaoga le faʻagasologa o le talosaga ma o le a sili atu ona aoga e faʻaaoga ai le faʻaseʻe
  • Pineumatic e sili ona lelei e faʻaaoga ai lenei mea faigaluega. E aʻafia atoatoa ai i le valiina o tuʻufaʻatasiga, ae faʻapea foʻi le achelic devy. O le mea lelei lea o le tagata lea e sui ai, aua o le pneumatic meafaigaluega ona o le compressor e maua ai le totogi talafeagai
  • Afai e leai se filifiliga e faʻaaoga ai le shishpult mo le vali vali vali, o le a sauni le soa e feagai ma lenei faʻafitauli.

TAUA! Mosture-faamaoniga ma fufulu fefiloi e talafeagai mo faletaele, lea e atoatoa tomai faapitoa faapitoa.

Pocemoralationmememum veoup 1180.

Vali vai-emulsion

Taaloga Mobile ma le Faamaloloina o le Vai-Tulaga Vasega

O le vec 1180 mafai ona vave valaʻauina se taʻimua vai-mea mo potu potu. Mo le manino, sa ou tuufaatasia se laulau o loʻo faʻaalia ai uiga faʻapitoa o le Vok 11880:

Vek 1180.Faailoga
Le malosi i G / cm³1,38.
Faasoa atu o mea le-vlalatile mea i%60.
Visuaga20-42.
Faago le taimi i Hsefulu ma le lima
Taumafaina i le 1 vaega, i le g / m2160.
Faamautu, i manatu2,1
Tetee i le lagi, i le kg / μm3,4.
Mafiafia 2 faaputuga, i le μo127-163.
Tau, i Rubles / kg470.
Vai tetee13
Le-volatile compounds i%60.
Tetee le aisa, i cycles4-5

O le VOKE 1180 lelei pepelo i luga o puipui o potu. O le fua faatatau o le vai o le vai-Emlilizon e laitiiti, pe a faʻatusatusa i isi faʻasinaga ma e ui lava o se ofu paʻepaʻe ma e ui lava i le tagata 'ai. O meatotino o le paluga faalagolago i luga o le faʻavae - e mafai ona susu - tetee ma fufulu.

Spacever vaega taumafaina masani masani, pe a fai o le vali o puipui e manaʻomia:

Ituaiga o meaTaumafaina i le meter.kv 1 vaega, kgTaumafaina, 2 vaega, kg
Polyvinla acetate0.55 kg0.35
Anucate0.400.35
Silikicone0.300.15
Acrylic0.25.0.15
Tuai0.600.40

Mataupu i luga o le autu: O le Namusquido upega e faia oe lava mo le 72 Norbles

Vali vai-emulsion

Vai-emulsion vali mo teuteuga

O le eseesega i le vai mautu vali mai le vai lafoai o le vai o loʻo faʻaʻoleʻole e sili ona mautu. A o i totonu o le vai-Emlilsion Medgeshhousesheseent-soifua maloloina. E ui i le ala, e ui i mea faapena, o le eseesega i le va o mea ma i latou i le nofoaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se vai faʻavaeina o le vai-faʻavae palu e le mafai ona faʻaaogaina mo faletaele. E taʻuina ai ona le omoina, ma e vave ona afaina ai. Ae o le tuai o le vai vai e sili atu le malosi tele, e mafai ona fai mai o lenei faʻaleleia lenei o se faʻaupuga e mafai ona faʻaaogaina mo potu susu.

E leai ni fofoina o le vai o loʻo i ai le faʻalenatura, o se faʻamaʻi, e faigofie ai ona faʻaaoga le vai paluga i puipui ma le taualuga. O le mamao o le vai o le vai o loʻo faʻaalia e le sili ona alofagia, ma fai mai o lenei e sili atu le faʻatumauina i luga o le ata muamua. O le Foafoa Fabra e tetee i le la e susulu ma afai e te valiina, o lona taimi o le tautua olaga e mafai ona aulia le luasefulu tausaga. O le vai o loʻo faʻaofuina le vai ma e lelei le vase e le lelei. Ioe, a o le filifilia o se mea, e sili le faʻaaogaina o lenei vali, ae ui i lea, o le vai faʻavae e tutusa lava o le vaipuna i luga.

Faʻafefea ona aveese le faʻauma tuai ma e faʻatagaina ona vali i luga o le paʻepaʻe paʻepaʻe ma le suauʻu vali

Vali vai-emulsion

Vai-saoloto vali vali

Afai e manaʻomia le aveeseina o le paʻu vai tuai, e sili atu le vave faʻaaogaina le faʻasolo. Peitaʻi, o lenei metotia e sili atu ona masani ai pe a fufulu le vali. Aveese le failautusi e sili atu, muamua tatalaina i le vai o le ai lea o loo ididio. Faʻalu le vai mafanafana o Iodine, o lona uiga o le faʻateleina o le aafiaga o le agging mea mai luga. Le isi, ma le spat, aveese le uma tuai tuai.

Tele le faʻaaogaina o se vailaʻau auala e fufulu ese ai le tini. O se alualu i luma lea o isi itu, e pei lava, o se auala sili atu taugata. O le mama ma le fesoasoani a reagnts e faigofie ma vave ona tuu i luga o le puipui ma faatali seia 30 minute. A maeʻa lenei, fufulu le faʻaumaina le a le aoga. O le a le auala e aveese ai le fefiloi o le vai-emulsion e foia ai oe, e fuafua uma lava pe o le fufuluina pe leai.

E tele mea e te le fautuaina tuʻu i luga o le fusi, ae afai e te filifili e vali ma vai-apaʻau o le paʻepaʻe, ona faʻamaumau lea o se paʻu tuai. E le o le mea e tatau ai e puipuia le laualuga. Ma o le ata lea o loʻo i luga o le suauʻu suauʻu faʻavae. Tele Aua le fautuaina le ata vali i luga o le suauʻu vali, ma i lenei faʻamasinoga, ou te ioe e faigofie le aveeseina o le konelu nai lo le tapenaina mo le pisia fou.

Faitau atili