Faʻaaoga i totonu o le Raspberry Weekpaper

Anonim

A e atiaʻeina mea eseese o nofoaga eseese, e faʻaaoga e tagata mamanu nei lanu e sili ona le masani ai. Laʻitiiti lanu i o tatou taimi e le o talafeagai atoatoa, o le tele o le matagofie o mamanu o loʻo maua pe a faʻaaogaina lanu le masani ai.

I lenei tusitusiga o le a tatou taumafai e faʻamatala foliga o le faʻaaogaina o le Raspberry lanu, faamatala pe faʻapefea ona tuʻufaʻatasia i latou ma o loʻo faʻapipiʻiina i latou ma o loʻo faʻapipiʻiina i latou.

Faʻaaoga i totonu o le Raspberry Weekpaper

Potu moe i le tamai potu ma susulu ma le alofa

Manatu Tāua

Muamua lava, ou te manaʻo e taofi i le filifiliga o le pepa puipui mo le fale. O tagata taʻitoʻatasi uma, o le mea moni lava, e manaʻo i ni lanu e fiafia i ai i Lona nofoaga, e ui lava i le mea moni e le vaʻavaʻai i totonu o nisi o latou. O lenei manaʻo e masani ona mafua mai i se alofa tunoa i le tasi poʻo le isi leo, ma le taua ma le mafaufau o le paolo, o le mataupu ua atoa lona sefulu.

O se tasi o galuega autu o se fomaʻi faʻapitoa o le poto e tuʻuina atu i lanu e sili ona fiafia i ai o se tagata i luga o le potu avanoa, ia faʻamalieina ai i latou i lanu masani e maua ai le lanu.

Faʻaaoga i totonu o le Raspberry Weekpaper

Sulu ata mo talavou talavou

Afai e te le mafai ona e suʻe i tautua a se galuega faʻapitoa, o le a aoga mo oe le iloa e uiga i le lanu o loʻo taua i lalo mo le pepa puipui:

  • Ina ia faʻalauteleina le avanoa ma faʻateleina le moli o se tamai potu pogisa, e manaʻomia le faʻaaogaina o tamaʻi pese. O lenei metotia e sili atu ona talafeagai mo le tele o potu laiti o le khrushchev, o le soona fai o le itu i matu o le fale.
  • Afai o lau potu laʻititi o loʻo lolofi mai i le la susulu, ona filifili lea o le malulu o leo e palu ai le fale o le Microcmolite ma sefeina vaʻaia avanoa avanoa.
  • Sa mafanafana potu mafanafana o le a fesoasoani i le Wallpaper lanu mafanafana. O le pasa e talafeagai tele tele i potu tetele o potumoe, e taua le faʻatumu o le vevela o le atunuʻu ma faʻamafanafana ia Teura.
  • Sulu ma fufuluina tamatamailima saofaga i le siʻitia o le leo o le tino, tiga ai, ma tuʻuina atu le malosi ma le tuʻinanau o le tino faʻafouina O le fuainumera autu o ia ata o se umukuka, ae e leʻo se potumoe poʻo le potumoe a tamaiti, e tusa lava pe le o le tamaititi.
  • O le filifiliga sili ona lelei mo soʻo se potu i se fale mautotogi poʻo se fale o le a avea ma pepa puipui o pastel lanu. Faʻalagolago i le leo, e mafai ona tuʻuina atu i latou i soʻo se potu: potu potumoe, potumoe, potumoe, umukuka, alavai.
  • Pogisa tamatamailima ma mapuea palettes o le a avea ma sili ona lelei, ae o se leaga talaaga. Faʻaaoga lanu uliuli i totonu e tatau ona faʻaeteete e aua le soona fai. E le manaʻomia le amanaia le numera tele o le tutusa puipui i faleoloa.

Tusitusiga i luga o le autu: o le a le mea e fufulu ai le mauga o fulafula mai Linoleum: Fautuaga

Faʻaaoga i totonu o le Raspberry Weekpaper

Faʻaaogaina se pupula pupula i se potu lapoʻa tele

E Masani Laʻu tulafono, ua avea ma teuga ma fasi, ae o loʻo lelei ma faʻataʻitaʻiina pea i faʻataʻitaʻiga. Faʻaaogaina i latou pe a filifilia le pepa puipui i lou fale.

Raspberry lanu

Talu ai nei, e tele faʻaputuputu e tele o faʻaputuputu auala e faʻaalia lelei ai le lanu o Raspberry. E oo lava i tagata e mamao mai foliga, o le a latou faʻailogaina le malosi o lenei mea matagofie i luga o faleoloa i luga o le fata. O le manatu e foliga mai o le tele o tagata mamanu na lagona le manaia ma le faʻatapulaʻaina o mea e leai se paolo o le mumu.

O le lanu pupula ma le suamalie o le fafine, o loʻo iai nei i totonu, o le a le maua ai le potu e fiafia ai ma faʻamalosi.

O le mea moni, o lenei malamalama ma le matagofie o le pupula o mumu e fesoʻotaʻi ma le amio masani, agamalu, ae le faʻapena ai le mumu, e le faigofie lava le faʻamafanafanaga.

Pei o le tele o isi suamalie ma lofituina, o le leo o le a sili atu ona talafeagai mo talavou nai lo le averesi ma matua matutua vaega. A o le aotelega, i totonu o le tele o potu, latou te faʻataʻitaʻia lava i le faʻaaogaina, e leʻo ia lona fiafia. E le gata i lea, peʻa faʻatatauina faʻafuaseʻi, o le a sili ona talafeagai i le tele o potu.

Faʻaaoga i totonu o le Raspberry Weekpaper

Cozy i totonu o se tamai potu fono

Manatua o le i ai o se amio tuʻusaʻo i le mauoa lanu, o le raspberry gaoi le avanoa, faia se potu vaʻai vaʻai laiti laiti i luga. O le mea lea, e le aoga ona faʻaaoga ai le talaaga i ni potu laiti. Ae i totonu o potu lapoʻa, puipui i lenei lanu e mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma ni faʻatapulaʻa.

Mo ni potu laiti, o le a sili atu le saʻo le faʻatulagaina o se nofoaga i totonu ma faʻaofuina i latou i raspberry ines. Peitai, o le a manaʻomia e filifili se isi lanu e ogatasi ma se leo leo o le Raspberry.

Tusitusiga i luga o le autu: Picnic Gazebo: O le vaega o le masini ma mea talafeagai

Tuʻufaʻatasiga

O le Raspberry lanu e le o le sili lea ona talafeagai, e tatau ona ia filifilia ma le faaeteete se ulugaliʻi. O le pepa puipui i lenei lanu e foliga ma le manuia ma se lanu uliuli uliuli ma paʻepaʻe, eseʻese lanu paʻepaʻe paʻepaʻe, ma isi isi leo pupula.

Faʻaaoga i totonu o le Raspberry Weekpaper

Potu malolo fale i totonu

Afai e te faia se tuʻufaʻatasiga o le raspberry ma paʻepaʻe paʻepaʻe o le paʻepaʻe, ona toe fai lea o se leo lemu, feminine ma aulelei. I totonu o se totonu o loʻo i totonu, o le a liliu ai le suavai, o le a malamalama lelei le siosiomaga ma faʻalavelave. O Raspberry ma White Wallpapers e mafai ona faʻaaogaina i totonu o le potumoe, o loʻo latou matua talafeagai ai. E mafai ona e savali ese atu i le vasega pepe, afai o le potu puʻupuʻu lea o se tamaʻi tamaʻi teine.

O le sili atu le masani masani tuʻufaʻatasiga ma le arspberry, paʻepaʻe ma uliuli e mafai ona faʻaaogaina i le potu malolo. I lea tulaga, o le lanu o le Onspberry e tatau ona faʻaogaina e pei ona mafai ona faʻaaogaina, uliuli e fau ai le feʻau o le potu, ma faʻafouina le paʻepaʻe ma paʻepaʻe.

Raspberry Shades overs overs faʻatasi ai ma le masani masani lanu, mata o le lanumeamata ma samasama. I totonu o isi itu, o lona aafiaga o le taumafanafana, mafanafana, na lagonaina le natura. Fiafia ma le fiafia o nei lanu o le a talafeagai e faʻaaoga i le umukuka, le mea o le malulu malulu i le taeao o nei lanu o le a suia le lagona ma le moliaga o le malosi. E mafai foʻi ona fai ni telefoni i totonu o le taʻaʻalo o le potu o tamaiti, ae e alagatatau ona fai ia te oe ma le faʻaeteete, maatasia i latou i isi mea manaia.

Faʻaaoga i totonu o le Raspberry Weekpaper

Faatusatusa faletaele totonu

Purple ma lanu violepapers mafai ona avea ma se sili ona lelei se soa mo le raspberry, aua o lo o latalata i le lanu lanu. A filifilia se paga masani, e manaʻomia loa le filifiliga o le a pito o le lanu, ma le ita. O le talaaga o loʻo faʻatumuina e sili atu le manaʻomia o lau amio, ma le faʻalogo, ma le faʻalogo o le fiu lea o le faʻaeteete, mo le faʻaaloalo i luga.

O ni tuʻufaʻatasiga o le a matuaʻi vaʻai i potu tele o le olaga, lea na faʻataʻitaʻia ai se tulaga mamalu ma ogaoga. O le a latou le mautinoa e faʻailoa ai le tofo o le e ona le mea na tupu, o le a latou faʻamanatuina lona tulaga tulaga ese e fausia ai totonu o le fale.

Tusitusiga i luga o le autu: o le tele o atigi afi: fufulu ma le fufuluina.

Talu ai o le pepa puipui i le Raspberry lanu i le Wallpaper faleoloa e le o se mea uma, e faigofie ona e filifilia nisi o latou e fausia ai le lagona lelei ma malie le vanimonimo. O le atinaʻeina o se soʻotaga i totonu, e faʻaaogaina e aoga mo se fesoasoani i tagata tuʻia, aua o lenei lanu e pei o foliga.

Na ou fiafia i lenei lanu malu, talisapaia lona faafeagai: Steel pepa puipui.

Faitau atili