Faʻafefea ona faʻapipiʻiina le flizellin wallpaper: tuʻufua tulimanu, capping ata

Anonim

O le tele o vaega o mea fai e faʻaaogaina i le faʻataunuʻuina o nofoaga o nofoaga o loʻo faʻalauteleina ma alualu i luma. Talu ai nei, na faia ai le teuteuga lauiloa o totonu e faʻaaogaina ai le pepa puipui.

Faʻafefea ona faʻapipiʻiina le flizellin wallpaper: tuʻufua tulimanu, capping ata

Flisseelin wondpaper o se mafiafia mea e mafai ona fausia eseese ata ma mea teuteu.

O lo latou lauiloa tele na faʻateleina ona o le faʻavae - celkulose, ma le tele-vaega nofoaga o mea.

Faʻateleina lo latou tufatufaina atu ma le avanoa i luga o le faʻavae o ia mea e fausia eseese ata ma mea teuteu. A o lei latalata i ni mea faauma, e tatau ona e aʻoaʻo pe faʻapefea ona kelu le pepa puipui o le flies. E mafai ona e tosina atu le 'au a le fausiaina mo nei galuega, ae e ese lava le faʻatinoina o se tamaʻi toe faʻaleleia ma tututoʻatasi.

Galuega sauniuni

Ona o le mea moni o mea o le pepa puipui e sili lea e le mafiafia, e le aoga mo sauniuniga mautu. Laʻitiiti ma le mataʻutia o le a lalafi ai. Ae i le faʻagasologa o le aveeseina o le koneseti tuai, atonu e i ai ni nofoaga ma se faʻaputuga faʻavae. Ia foci e tatau ona aveese ma fatu ma le plaster po o le punou. O mataua tele o luga o le vaalele e tatau ona palauvale ma oneone.

Ae le i faia le Phlizelin Phlizelin Wallpaper, poto masani o loʻo faʻaalia e faʻatuatuaina uma pa puipui. O ia faiga e mautinoa ai le paluga o le faʻavae ma faamama ai puipui mai le pefu mai le pefu, atonu o le a mautinoa ai le faʻagaioiga o le puipui puipui ma le leaga.

Faʻafefea ona faʻapipiʻiina le flizellin wallpaper: tuʻufua tulimanu, capping ata

O le pamu puipui o le pamu ae leʻi oʻo i le pepa puipui.

E maeʻa ona saunia le fofo i le fofo, e manaʻomia e filifili ai na o le galue o le fale puipui o Fofoga. O loo tapenaina e tusa ma faatonuga i luga o le atigipusa.

Ae le i faʻataʻitaʻia, e manaʻomia le fuaina ma le faʻaeteete le maualuga o le potu, pe a fai o le fola poʻo puipui e le tusa, ona tatau lea ona umi le tasi nai lo le isi. O faigata laiti i le talafeagai o mea na tutupu pe a o lo o galulue ma mea e faʻaaoga ai le ata. O le mea e tatau ona tusia e tatau ona siʻitia i se mea teuteu laʻasaga.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona filifili pupuni mo le faitotoʻa

Puipui le paluga ma mea taua

Faʻafefea ona faʻapipiʻiina le flizellin wallpaper: tuʻufua tulimanu, capping ata

Talosaga Polokalama mo Klue i luga o puipui.

Glue lautele lautele flisEeline Wallpaper amata mai le faamalama. Mo le faʻaaogaina foi o le faʻaaogaina o le Starvas muamua, e sili le faʻaaogaina o se pepe. O mea nei e tatau ona faʻapipiʻi ai le taimi muamua.

Afai o le mamao i le va o le faʻamalama ma le a lava arles e laʻititi, e mafai ona amata ona gau le tulimanu ma pa o le phlizelin o loʻo sili atu i luga o le tapoleni o le phlizellin i luga o le pa puipui. E masani ona tupu o le tulimanu e le tutusa, ma o le tapoleni e le mafai ona faʻaaogaina lemu, ona tatau lea ona teuteu i se fale o le spatula. O nisi taimi e mafai ona e faia e aunoa ma le ispolics - e fai ai se tamaʻi fale moe, ma o le a i ai le auala nei o le a i lalo.

Ona o le mea moni o mea moni o le hygroscopic - skiply skips ma mitiia susu, o le a le alu i ai ma e le tulaʻi mai ma paʻu.

  1. I se nofoaga na faia ai le laina o le laina, o le kulimi kulimi e faʻaaogaina ai le lautele o le tele o faʻafitauli. O le uluai tapoleni e tatau ona faʻasaʻo saʻo i luga o se faʻamatalaga saʻo.
  2. I totonu o le Banvas mulimuli i le Wallpaper Spatila (Plustic), Rubber Shiller poʻo se tipi o se mama mama. Mo mea ma le tino, na o le faʻaseʻe faʻaaogaina. E tatau ona e tafi ese le tipi i le isi itu e leʻi pasi ai le pepa puipui.
  3. I lalo o le gaioiga a le spatula, o mea e mafai ona suia, o le a mafai ona faia i luga o le pito i lalo. A leai, pe a mago, o se avanoa po o se faamoega o le a tupu, ma e le mafai ona faatagaina.
  4. A ofi atu, o itu e tatau ona togafitia lelei. E aofia ai e faia e se tamai vaa faasee. I le taimi lea, e tatau ai ona faaeteete ma aua le toe faʻavasega, se isi lava o le a tutulai i luga, o le a matauina pe a lanutala luga. Suia le lanu o le vali ma le pepa puipui kelu, o lea pe a taia le pito i luma o le kelu, e vave ona faamamaina.
  5. Faailoga lelei pe faapefea ona faapipiiina tulimanu. Afai o le lau o le tapoleni i luga o le puipui puipui e tele - sili atu nai lo le 2-3 cm, e fautuaina e tipi tele tele. Afai o le mea ma le mamanu, taui mo le suiga e mafai ona faʻaaogaina i se faʻapitoa mamanu i luga o le tumutumu muamua.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona solia le puipui puipui

Faʻafefea ona faʻapipiʻiina le flizellin wallpaper: tuʻufua tulimanu, capping ata

Fliseline wellpaper shock stacme.

O le tele o le lelei o le lele o lele na faasolosolo ona suia ai le pepa masani. E aoga lisiina e:

  • O le lautele o le lisi e sefe ai le taimi;
  • Maualuga Hygroscoctaction o le mea e mafai ai ona e faʻaaogaina i nofoaga ma le suamalie o le hendidemity, o lea ua aveʻesea ai foliga o fungi, puipui ma fausaga leaga;
  • Talosaga o le pepa puipui o loʻo faʻaitiitia ai le ofutino i totonu o le potu, ina ia latou faʻaaoga pe a toe faʻaleleia potu nofomau, i ai e le mafai ona aveʻesea ai tagata;
  • O ia faʻaumaina le fetauiga e mafai ona maitauina, o meatotino mai le tele o vaʻa e le o solia.

Talafeagai oloa

O le faagasologa o Fiberglass Preppar Phockers, o le a e manaʻomia sea mea faigaluega:

  • VERTITE PLUMB, e mafai ona e faʻatau sauni-faia i totonu o se faleoloa fale pe faia oe lava faʻaaogaina se maea ma se tele o mea uamea;
  • Mo le tapenaina o le laupepa talimalo, o se pa puipui ua manaʻomia, o le tane mo le faʻaseʻe poʻo se patu;
  • Roulet, cm ma penitala;
  • O le Papapeka a Spimale, Roller River ma Paʻuni, o se fausaga, o le uʻamea ma le uamea o le a tipiina pe a vavaeina itupa o mea.

O le faʻamaeaina faagaoioia e leʻo le matua popole, o le tekonolosi e iloa, ma o le iuga e sili atu i faʻamoemoega uma. O mea faapena na faʻamamaina le avanoa e te manaʻomia ai le faʻaalia o le tagata vaai ma tulaga ese o le mamanu lea o le ata.

Faitau atili