Faʻapefea ona fausia se fale mai le pa: tekonolosi + Ata Lipoti + Vitio

Anonim

O le faʻaiuga e fausia ai se fale mai le pa e le vave talia ma e le faʻafuaseʻi. Na o lenei tekonolosi, ma se potopotoga faigofie o pa, e mafai ai ona e maua ni uiga sili ona lelei mo fale: Mo le moscow mm mafiafia i le 195 mm mafiafia. Faatasi ai ma le mafiafia o puipui i fafo, o le a mafanafana, ae sili le mafanafana, ae e sili ona mafanafana mo le sefeina o le vevela i luga o le vevela (fafo 10 MM Minead Ona iai foi ma teuga tupe i le fiafia.

Faʻapefea ona fausia se fale mai le pa: tekonolosi + Ata Lipoti + Vitio

Palasitika i le faʻagaioiga - o se tasi o le lelei o fafie

O le a le laupapa

Mo le fausiaina o le fale e masani ona masani ai o laupapa vavalalata. E tele mafuaaga. Muamua, o le siitia o toe mautotogi mataupu, o loʻo faʻasaoina fua ma antispitics. Faʻafetai ia latou faʻatasiga, ua faʻaleagaina le fafie mo se taimi umi. Lona lua, taugofie tau. O le mea moni e te mafaia, o le fausiaina o se fale e fai mai i se paopa poʻo paʻu pa, ae o le tau o le a faʻaliliu gofie. Lona tolu, e malutaina ai fafie, faigofie ona uma.

O tagata uma e masani ona tuu le fale mai le panisi pa. Ma uiga lelei, e taugofie tele. Fale mai Larch ma CEDar seasea tuʻu: taugata tele. Mai meaʻai soʻoga e le aunoa, ae mo le isi mafuaaga: e sili atu le tele: E televave atu nai lo le paʻu o mea uma. Ma o lona uiga o le ituaiga o fafie, filifiliga, moni, ae leai. I le 95% o le pane. Ae o le ituaiga laupapa e taua le malamalama.

E ala ile gaosiga metotia, e tupu le pa:

  • Masani pe atoa, le le mautonu pa. Vevela mai le mautu ogalaau, vaega - Quadridratratralt (sikuea po o le tafatafa).
  • Protell laupapa. O loʻo pamu foʻi ese mai le mautu ogalaau, ae a uma ona faʻagaioia: o puipui o loʻo faia e spikes ma togalaʻau - faʻaupuga, ma le tasi pa ua leai. O loʻo faʻagaioia le aufaʻi. Mai le masini latou te o mai i fafo ua uma ona talie. Vaega - faigata foliga. O foliga o itu e mafai ona lamolemole, lapotopoto, curly - ma le chamfer, o le ituaiga "loka" - tele o ato ma nofoa.
  • Palu pa. I totonu o fafo tutusa ma le faʻauigaina, ae faʻaputuputu (faʻapipiʻi) mai le tele o laupapa.

O le a matou auiliiliina uiga o ituaiga taʻitasi o laupapa, faatatau i le fauina o le fale.

Fale mai se pa masani

Afai e muamua atu na fai mai na latou filifili e fausia se fale mai le pa, latou mautinoa na malamalama i le masani masani ai taupulepule. O le isi na faigofie pe o se taugofie tele: Na aumaia foi o ia mai fafo. O le pa masani o le sili sili ona mafai ona sili ona taua pe a fai e te faia le tau i le cubic mita. Peitai, o se iʻuga o mea manaʻomia uma, o le tau o le fausiaina e ono maualuga lava nai lo le polofesa. O mea uma e uiga i foliga o mea. E oʻo atu i tau tele i le tulaga o le fausiaina: O le a fausia se fale mai se pa puipui, o se faʻaupuga o loʻo manaʻomia. E le o ia se mea e le-lelei, ma, afai e le o le mea lea, o feula i le va o le pale o le a avea o le sotooo malosi. O le vaega lona lua o le pito i luga o puipui, e foliga le tutusa ma e aunoa ma le maeʻa i totonu ma fafo e le mafai ona faia.

Faʻapefea ona fausia se fale mai le pa: tekonolosi + Ata Lipoti + Vitio

E pei o lenei masani laupapa

I le faʻaopopoina o le faʻatafaʻatuina o le vaegatupe o le vaegatupe, o le fale teu oloa o loʻo sapalaiina, e le gata i le tiaʻi. E le naʻo le lua tagata leoleo, ae o nisi taimi e sili atu. Ma o mea uma ona e faia mai le fafie o mea suamalie o mea manogi. I fegalegaleaiga, o lenei ua i ai taunuuga nei:

  • O le fale pipiʻi e tatau ona iai se taimi umi e tu ai e aunoa ma le maeʻa. O le taimi manaʻomia o le faʻaalia e tusa ma le lua tausaga. Ma le uluaʻi tausaga, e le faʻatonutonuina e le taualuga se faiga o le afi, ufiufi le membraine ma tuʻu i lenei pepa. I le tausaga lona lua, o le taualuga o mea e teu. I lea vaitaimi, o olo laupapa, puipui "" i lalo o le "nofo i lalo" ma mafai ona suesue mo le faamaea galuega.
  • Pe a faʻamamaina, o le natura suamalie o pa e matua tiga lava. O nisi taimi e faʻatupu ai le loloto ma le papala, lea e tatau foʻi ona i ai foʻi. I le tulaga sili ona leaga, o le iʻuga-i-iʻuga e mafai ona aliali mai. E i ai nisi faʻafitauli: O le pa e mafai "taʻitaʻi": e le aunoa i se ituaiga o itu. O nei faiga uma e masani ai o se faʻanatura mo laʻau, ae tatau ona laveaʻiina i latou.

    Faʻapefea ona fausia se fale mai le pa: tekonolosi + Ata Lipoti + Vitio

    E mafai ona matua loloto

  • Laupapa o mea suamalie o le suamalie e mafai ona mafai ona mafai ona feosofi ma lanumoana. I le taimi o tilivaina, ua amata ona amata mai le uila afi. O le mea lea, o le pa e tatau ona gagau ifo i totonu o faaputuga vela i lalo, ma lalo o laina maualalo e taoto ai. E i ai le taua, e manaʻomia le faʻagaioia o fafie ma puipui puipuia (antismeptics) ma antiparens aʻo leʻi taoto i totonu o le faʻavaʻa. E manaʻomia mo fafie uma, tauʻavea le maualuga o le susu e maualuga ai manaʻoga mo le faʻagaioiga o lelei.

O le isi uiga o le fale mai le masani a le laupapa: puipui e le masani ai. E tuʻuina ia i latou le "le lelei" ituaiga, latou te faʻataʻitaʻia i mea ua maeʻa, poʻo le olo. Ae o le olo o se finauga o se finauga: o le po o le po o le po o le po ua toetoe lava a le mafai. Tusa lava pe e te faʻatautaia e vali ai le pa, o fea e te aumaia ai le faʻailoga?

O lea e aliali mai o le tau o le fale o se iuga e mafai ona sili atu: i le tau o se pa, faʻaopopoina se fesoʻotaʻiga faʻapitoa, mea mo le concopa ma totonu teuteuga. Mafaufau faʻapea foi i le aumaia o le togafiti ia te oe, le pa o le uaina o le vaega ua latou filifilia. Pesini o lo o feo i nofoaga. O lona uiga o agavaa o kamuta e tatau ona maualuga. Mai pe faʻapefea ona i ai se upu, e faʻalagolago i le mafanafana o tulimanu o le a iai. Ma i le fale moe o le tulimanu o tulimanu ma e pito sili ona faigata.

E uiga i foliga faʻapitoa o le teuteuina o le fale laupapa faitau iinei.

Foliga o le polofesa pa

Mafaufau i le polofesa BRAS, o le mea muamua o le a vave ai le faanatinatiina o mata e toetoe lava lelei geometry ma lamolemole luga luga. I soo se tulaga, e tatau ona i ai. Ma le lelei le faʻatinoina, o le faʻauma e le manaʻomia: Ua vave ona lamolemole le puipui ma lamolemole, e oʻo lava i lalo o le vali.

O le lona lua, o se mea moni o se mea moni foliga, - ona o le mea moni o le pito i luga o le lua polofesa o loʻo auai i aitu, ua e aveʻese ma le faʻafanua (lokaina) e le mafai. O tagata gaosi o se ato talaloa lea fai mai o puipui e mafai ona tuu e aunoa ma le soona fai faalauteleina: o le a matua mafanafana foi. Ae toaitiiti o latou faalogo i latou. Tuu ia le itiiti ifo ma le manifinifi ae o le le mautonu. E faʻaaoga e se tasi se manifinifi e faʻamatalaina i lalo o le laumua, o se tasi o le taʻele o le tago i luga o le palasitika faamalama, faʻapea foi ma ni mea faʻapena.

Faʻapefea ona fausia se fale mai le pa: tekonolosi + Ata Lipoti + Vitio

I le va o le pa, o se mea na tupu i le laumua

I le ata, i le ala, o le masani masani o le faʻamatalaga e lata mai nei i tagata atiaʻe - "selu." E mafai ona i ai le "nifo" o eseese maualuga ma lautele, ma alofa i tagata uma mo le mea moni e le mafai ona feula. E ui i lea, ma o iinei e masani ona faʻapipiʻi.

Faʻapefea ona fausia se fale mai le pa: tekonolosi + Ata Lipoti + Vitio

Tele masani o le tino dar Debiles (lua pito i luga i le itu taumatau i le ata - Blued Bar, ae o le tutusa o le talaaga e fai mai le vaega)

I le lautele, o upu autu e tele. O nisi o latou - i le ata. A o le filifilia se tagata faʻatau, e manaʻomia le mataala e le gata i le tele o le loka, ae foi pe faʻafefea ona maeʻa. O le le talafeagai i soo se paga e tatau ona maualuga.

Ina ua maeʻa le faʻaiuga e fau ai se fale mai se pa ma se faʻamatalaga, e tatau ona e filifili i luga o le susu. O le tala faapolofesa o le mea e masani ai le tausuaga (taugofie), e i ai se potu faʻamago i le faʻanoanoa e le sili atu nai le 14-16%. O mea uiga ese o le laulu o le suamalie o mea manogi ua uma ona iloiloina, o le a tatou talanoa e uiga i le susu susu. O le Kamupani e faʻatuina le siʻitia o kapeneta i le taimi na tuʻuina ai le mea na maua ai laupapa. O loʻo i ai, i tulaga o le vevela maualuluga, e faʻaitiitia ai le faʻamamaina o le susu. I le taimi lava lea e tasi, o faʻagasolo uma i le potu, lea e masani ona o ma le matutu o fafie: e ui atu, e teʻena. Ma o lea, o le vaega e malaga faaipoipo, ma o le laa la le mea na lasiʻa e faʻatau i luga o le tau maualuga. Mafuaaga, e foliga manino.

Afai e te filifili e fausia se fale mai se potu mago, e mafai ona e amata le tini. O le fale ogalaau e tatau lava ona tu i fafo, ae o le a tatau ai mo le 9-12 masina. I le taimi lava e tasi, e seasea fausia ni auvae, naʻo le mea o loʻo i ai nei. Ae e tatau ona faia lava i le mafaufau ona o tau maualuga mo le faamago, e masani ona faʻaitiitia ai le tagi a le susuga - 16-18%, aʻo le potu faʻamamaʻi e manatu o le 8-12%.

I soo se mataupu, kukusa e faamaufaailogaina. O le Konopka e manaʻomia i le faʻatapulaʻaina o voluma: Muamua o mea uma, o le a e vaai i itu uma ma fagatuaga uma, pe a fai o loʻo faʻamauina o nofoaga). E oʻo lava i ni ipu ua faia pe a mago le le mautonu, ona o le fea o le a aliali mai ai le faitotoʻa. Ma le a le auala e mafai ai e le polopati ona mafua mai le mea o le a taʻitaʻia ai le foliga poʻo le faʻalauteleina o le va. Ma o le Interic Aurosist o Anderles e manaʻomia foʻi i taimi o faʻagaioiga. Fafie - Ola mea, ma o le a suia uma le mea. Ma pe a uma le tausaga o le teisi, e tatau ona tele ni tau i le pa (e aunoa ma le loto momofaga ina ia le salalau le faaputuga).

Faʻapefea ona fausia se fale mai le pa: tekonolosi + Ata Lipoti + Vitio

O le fale ogalaau o loʻo potopoto mai le numera o avanoa ma le o loʻo avea ai ma ni pulupulu (o numera e lanumoana i luga o pito)

E mafai ona faigofie ona feagai ma le Fono Aoao. Afai na o le na o le okaina o se ato ato, tata a tulimanu mai le musūtu laupapa, e pei ona masani ai, e mafai ona i luga o le togafiti. Peitaʻi o le toʻatele o tagata fai pisinisi, i luma o le poloketi, ofo atu se vaega o galuega e faia ai. I le fesoasoani a se polokalama faʻapitoa, fai se tuʻuga o Brus: tuʻufaʻatasia se lisi o "vaega o le a aoina" lea o le a aoina le fale. Ona tipi lea o avanoa i lenei lisi, ma ma le au limamatua. O ou bullets o numera ma sauni e aumai i le upega tafailagi, lea e tumau ai le fale e gagau, pei o se mamanu: patipati le pa na faailogaina i le fuafuaga.

E faigofie, aemaise lava pe afai o le a e tau i le fale ma lou lava lima e aunoa ma le sailia o le fausiaina. E manino le tautua e le maua fua, ae mafai ona sefeina tupe mo le totogiina o kamuta: E le manaʻomia le tuʻufaʻatasia o ia ituaiga maualuga-agavaa. Naʻo lenei tulaga o le mafanafana pe leai foi o lou fale faʻalagolago i le a faia e le uaina le peleni i le gaosiga. O nisi taimi e i ai ni kamupani e lelei tele-lelei-lelei drums. O nisi o nei mea e te vaaia i le ata.

Faʻapefea ona fausia se fale mai le pa: tekonolosi + Ata Lipoti + Vitio

Le lelei-uiga faia ni ipu - O le a le talitonuina o le a matua le fiafia

Latele, e iai lo latou le lelei ma ana agavaʻa, ae faʻatusatusa atu i le pa masani, aʻo latou faʻatau foi e mafai ona taugofie, aʻo le mea e mafai foi ona e faitauina ma le tini.

E uiga i foliga o le lalagaina o le uaea i fale laupapa, faitau iinei.

Palu pa

I le ulutala e manino e aofia ai vaega. Muamua, ua felagolagomaʻi ma ua togafitia le aumelo, ua latou togafitia ma affimepetics, ua mago i se maʻi vevela, ma keluu. Ona o le lavelave gaosi gaosi oloa, o le tau o faʻailoga e uiga i le 2.5-3 taimi maualuga atu nai lo le masani ai ma le 80-90% o le polofesa.

O le a le mea lelei? E leai se mea e teu ai, e le taitaiina, e le taʻitaʻia: faʻamamaina i mea matutu e le mafai ona, ma o ni mea malie e tatau ona sili atu nai lo le 12-15%. O le mea lea, o le faʻagasologa o le faʻamutaina, ma ua lava e taui ai le vevela o le leiloa o le taimi, e naʻo le valiina, e tatau ona iai).

Faʻapefea ona fausia se fale mai le pa: tekonolosi + Ata Lipoti + Vitio

O le a le mea e pei o le tala a le palu

O le isi mafuaʻaga o le leai o se faʻamago o se fale faʻapipiʻi i tua atu o ni nai vaiaso e mafai ona e tuʻuina i lalo o le taualuga, ma i ni nai vaiaso e mafai ona e amataina ai le faʻauma. O lenei taimi e tatau ai i le solomuli o le ipu, ma o le geometric o le damensions o le pa puipui e le tatau ona suia. O lona uiga, o se mea taua tele o taimi - mea uma, e aofia ai le maeʻa galuega, e mafai ona faia i se tasi vaitau.

Ae e lelei mo le kusi o lotoa? Mai le manatu o le saoasaoa o le fausiaina - ioe. Ae o lona matuia televave. Muamua: na pa. O le a le mea e tape ai le tasi o le tulaga lelei o fafie - siosiomaga faauo. O le lona lua e maualalo le le atoatoa. E toatele o loʻo tuu le laupapa laupapa ona o lo latou agavaʻa e fesoʻotaʻi masani le susu i totonu o le potu. O le pa o le kilia ona o le i ai o le mea o le galue o le le maua lea. O le lelei uma o laupapa, na o se foliga manaia o loʻo tumau, ae o le fale o le fusipine sima, vaneina i le laina o le talaaga poʻo le polokaina o le fale. O le mea lea, o le faʻaaogaina o le au fai togafiti mo le fausiaina o le fale - O le fesili e matua leaga faʻalavelave.

O le mamanu o le laupapa fale mamanu o loʻo faʻamatala.

Vaega o le fausiaina o se fale mai se pa

E maua e le fale Brustade

  • O puipui e maua mama, o le mea lea e maualalo le avega i luga o le faʻavae, o lona uiga o le a maualalo le tau o lana masini.
  • Fafie - o mea e agamalu ma maualalo ifo o le faavae o le Faavae e aunoa ma le le talitonu i le amio a le fale. Ma o le mea lea e tutusa ai, e mafai ai ona e faia ni faavae laiti i luga o eleele lelei mafolafola.

O le tuʻufaʻatasiga o le ituaiga faʻavae e fuafua i le tele o itu i eleele, ae e te masani lava ona faia se faʻailoga faʻavae, pe a leai se pou le tumau - fale, etc.) poʻo le faaputuga (ma le laupapa poʻo le a aunoa ma). O le filifiliga e manaʻomia tele e faʻavae i le iʻuga o suʻesuʻega faʻalenatura. Tele o le faʻagasologa o loʻo faʻamatalaina iinei.

A o "le faʻavae o le" sisi 2, saunia laupapa. O le atoa timpober ma brazen e togafitia ma antissiptics ma antiparens. Faʻaoga tuʻufaʻatasiga e le faia se ata i luga o le luga. O le a latou le faalavelave i le tau mago. Ina ua uma le toleniga, o le pa e amata le ulufale mai o le fale:

  • Oti ese mai le susu. Ma o fafie mai le faʻavae e le o le tosoina le susu, e manaʻomia le faʻapipiʻi o se vaega o le hydrophobic mea. Muamua, lua vaega o crubberoid taoto i lalo o le muamua palealii. I aso nei, e tele mea faaonapo nei - kopiina ma fetagisi. E mafai ona e faʻaogaina i latou, ma faʻatasia ai: ia faaseseina ai, lisi lisi.
  • O le a o se pale o le pale. O le laupapa ua filifilia e aunoa ma faailoga o lanumoana, ma le itiiti ifo numera o le bitch. E manaʻomia - mai le ogatotonu o le laʻau - ma le maualuga maualuga o le tele o mama tausaga. O loʻo vaʻaia ma le le mautonu o le vaega lea, o loʻo fuafuaina mo fafie, o lo o fesoʻotaʻi ma le lalolagi. Ina ia mautinoa le sili faʻasaoina o le muamua o le pale, e i ai le togafiti: O le lautele o le Komiti Faʻatino o loʻo faaputuputu mo le susu, ma le afaina ai. O loʻo ia tuʻu pea se vaega o le susu, ma mai luga - ua uma le uluaʻi palealii. O nei mea uma e fesoʻotaʻi ma le faʻavae o sor fists ua faʻatumuina i le faʻavae.
  • O le fola o le fola. O le fola o le fola e faʻasaʻo i le palealii muamua - o se laupapa vaega ma le koluse vaega o le 150 * 100 mm. Mai le faaputuga ia le itiiti ifo 70 cm i faʻaopoopoga. Ina ia sili atu le talafeagai e galue, o le ata fola laupapa e tatalaina e Lats, e aunoa ma le faʻaolaina oi latou.
  • Potopoto puipui mai se pa. A le okaina e le pusa puipui o le pa ma ni ipu sauniuni, ua latou "fasiotia". Tipi ai le auito. Mai se fasi fasi Plywood, ua tusia o le mamanu, e na onana lona onā, ona tipi lea i lalo. E tele taimi e faʻaoga ai filifili, ae o se tulaga maualuga maualuga le umiaina o le mea faigaluega e manaʻomia: O le saʻo o le faʻatinoina o le faʻaiuga o le a oʻo i le fale. Ituaiga o fesoʻotaʻiga laupapa - i le ata.

Faʻapefea ona fausia se fale mai le pa: tekonolosi + Ata Lipoti + Vitio

Metotia mo Fesootaiga laupapa

O le faʻatatauina o le Intectry Clorerate ua uma ona faamatalaina: A faʻaaogaina se auala masani, e manaʻomia, i lalo o polofesa - e manaʻomia i le ipu, o le a le isi o le a iai le taimi. I le va o latou lava, o le pale e fesoʻotaʻi e molecles - uumi taʻamilomilo, vali mai se vaega mautu o fafie, duststofir foliga poʻo le staletto (uʻamea papa. I soo se tulaga, o le pu e 'oloina e se pu o le mea e faʻapipiʻi ai elemene.

  • Fonotaga o le Sfetter System. O le faʻatulagaina o galuega e faʻalagolago i le ituaiga o le taualuga o le taualuga. A faʻapipiʻiina se taualuga tele o le taualuga, o vae e le mafai ona faʻapipiʻiina o vae, pe a oʻo le fola i totonu o le faʻasologa o le isi. O le Windproomoof shumrane o loʻo faʻasolo i luga o le aoina o le kapoti I lenei nofoaga, ua tuʻua le fale mo se taimi umi o le faʻaumatia.
  • Faitotoʻa faitotoʻa ma faʻamalama. Mo le saoasaoa dormiska ma toʻesea, e mafai ona e tipiina le faʻamalama ma faitotoʻa, tuu le filifili poʻo le faʻaleleia o fasi. Faitotoʻa ma faʻamalama poloka seʻia oʻo i le pito o le paʻu autu e le tuʻuina.

I le uma o le tausaga, e lua mafai ona suʻesuʻe mo le faʻamaeʻaina o galuega. O taimi uma seia oʻo i le fale ogalaau ua puipuia, e manaʻomia le siaki o gaioiga o loʻo tupu i le fafie. E maeʻa loa ona e asiasi i ituʻa ma, pe a manaʻomia, ia feafi ese ai. Ona taʻe lea o le tulaga o latou, faʻapea foi ma le tapulaʻa o le Tim. Afai e le tele ni taumafaiga, o le taimi e mafai ona tautau i latou, ona o mea na faia ai scats. E mafai ona e foia le faʻafitauli ma se malologa: ave se fulufulu fulufulu fulufulu ma tuʻituʻi i luga o puipui, mafua ai se televave. O le tali lava e tasi e faʻaaoga pe a fai o le fale e telegese.

O le vitio faʻaalia ai le vaega autu o le auala e fausia ai se fale mai se pa. E ui i le le lava o suiga, tele o faʻamatalaga taua.

Faʻapefea ona fausia se fale mai se pa: tusi lipoti

Fausia se fale faapena.

Faʻapefea ona fausia se fale mai le pa: tekonolosi + Ata Lipoti + Vitio

Toetoe lava a sauni

Sa matou faatonuina se pa o loʻo i luga o le poloketi, ua tumu se faʻavae lagolago i lalo.

Faʻapefea ona fausia se fale mai le pa: tekonolosi + Ata Lipoti + Vitio

Sauniga sauniuni

Aumaia ni avanoa ma ipu ato. Sa latou matua le maluelueina, a o iloiloina mo sese. O le tasi pa na faapogaia, sa i ai i le ogatotonu o se fusi ma faasusu - ua ufitia o ia i le funnus tolopoina i luga o isi "togafitiga". O isi o loʻo ufiufi i le tuʻufua (Vanu o le alofa) ma pipiʻi i le faaputuga.

Faʻapefea ona fausia se fale mai le pa: tekonolosi + Ata Lipoti + Vitio

Galue sili atu le faigofie i le lautele pulumu

O lea e leai ni faʻafitauli i le fungis i lalo o le laupapa laupapa taʻitasi - laupapa o loʻo taoto i le isi itu.

Faʻapefea ona fausia se fale mai le pa: tekonolosi + Ata Lipoti + Vitio

O le laupapa e gagau i totonu o faaputuga faaputuga malo ina

Sa faʻatau foʻi le CLLS o le le mautonu ma le peʻa. Na auina atu le apamemea e aau i le pito i lalo. I totonu o le taele tuai poturet o le lē na afaina ai ma tuua i latou mo le afa aso, ona ola ai lea ma mago.

Faʻapefea ona fausia se fale mai le pa: tekonolosi + Ata Lipoti + Vitio

Faasee i le baway ma totoa

I luga o le susu na faataatia i luga o le faavae, o le palealii muamua na faataatia - afa-afa. E leai sana fai togalaau i le pito i lalo.

Faʻapefea ona fausia se fale mai le pa: tekonolosi + Ata Lipoti + Vitio

Tago ma lio o le muamua palealii

Na tosina atu na tosina atu i le faavae ma taula i le Staleto sasa totoaga.

Faʻapefea ona fausia se fale mai le pa: tekonolosi + Ata Lipoti + Vitio

I lalo o le nati tipi ese pulupulu pu

Tuu le palealii muamua. O le tasi na fusi i le faavae o le Faavae ua taua "leai".

Faʻapefea ona fausia se fale mai le pa: tekonolosi + Ata Lipoti + Vitio

I luga o le zero, o le palealii muamua na faataatia

O matou o le ata. Ina ia fetaui lelei ma ipu e leai ni faʻafitauli ma sa leai se pepelo, e tatau ona tutusa. Faʻatagaina le SKEW - O le tele o falemaʻi.

Faʻapefea ona fausia se fale mai le pa: tekonolosi + Ata Lipoti + Vitio

Matou te feoai le diagonal, pe a tatau ai, gaoioi

Algings o le ata tifaga, o loʻo faʻamalosia pu mo le sowuge. O lea e leai ni pu e sili atu / itiiti ifo nai lo le mea e tatau ai i le umi, o le paʻu-faʻatapulaʻaina fuafuaina i luga o le taʻavale.

Faʻapefea ona fausia se fale mai le pa: tekonolosi + Ata Lipoti + Vitio

Alu le umi tapulaa))

I lalo o le pa e tuu ai le faʻamaliega, ae i luga o le fautuaga o le au o lona pito "Aua le maua" i le pito o le pa. Lea na te le o tosoina le susu mai le auala.

Faʻapefea ona fausia se fale mai le pa: tekonolosi + Ata Lipoti + Vitio

Faapipiiina i lo le laupapa

Oti na faasolosolo ona tupu. I le faasologa siaki, latou te faapipiiina i latou ma le naunau.

Faʻapefea ona fausia se fale mai le pa: tekonolosi + Ata Lipoti + Vitio

Matou te gagau puipui

I se tulaga lautele, o le pa e le tele pe tele mea masani, ae e i ai faʻafitauli i ipu sese o le fufuluina. Pe a tuʻu se pa, matou te maua se avanoa tele. Tau ia - na o le tagata e iloa ai le sili ona lelei ipu e o uma ai.

Faʻapefea ona fausia se fale mai le pa: tekonolosi + Ata Lipoti + Vitio

E le tatau ona i ai ni nutimomoia. E tasi le pa e tatau ona alu i le lona lua e aunoa ma le avanoa

E manaʻomia le tele o le taimi e faʻaumatia ai nei faʻafitauli, ae ua faʻasolosolo malie lava ona faʻataʻatia i latou uma pa.

Faʻapefea ona fausia se fale mai le pa: tekonolosi + Ata Lipoti + Vitio

Puipui na faia i le polotiliina laupapa

Matou te alualu i luma e faaputuputu le rafter system. Muamua, e pei foʻi o le faʻaleaganuʻu, e lua faʻatoʻaga e faʻapipiʻi lelei, ona oʻo mai lea i le poloketi.

Faʻapefea ona fausia se fale mai le pa: tekonolosi + Ata Lipoti + Vitio

Faapotopoto se rafter system

Na filifilia le totogi na filifilia e Rubberoid. O lea tuu le fale e mago.

Faʻapefea ona fausia se fale mai le pa: tekonolosi + Ata Lipoti + Vitio

Toetoe lava a sauni

I totonu, matou te faatafunaina laupapa matapepalaina, fafaga lima taitasi. O le a latou mago ma le fale.

Faʻapefea ona fausia se fale mai le pa: tekonolosi + Ata Lipoti + Vitio

Uliuli fola na o le taoto

Vitio i luga o le autu

O mea sese e faʻatagaina i le taimi o le fausiaina o fale mai le teuga tupe o loʻo faʻamatalaina auiliili ma e tosina i lenei vitio. Fesoasoani tele. Vaai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se cottituge cozy i totonu ma fafo: manatu mo le fale ma faʻatoʻaga (50 ata)

Faitau atili