Faʻaaoga i totonu o le umukuka o piniki o piniki

Anonim

O le fausiaina o se tumu i totonu o le umukuka, e mafai ona faʻaaoga e faʻaaoga ai lanu tutusa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaaogaina o le piniki valivali o le a fatufaʻia ai se ata e matua taua tele le lagona, malu ma malolo.

Faʻaaoga i totonu o le umukuka o piniki o piniki

Pepa puipui ma child venuseters i le umukuka

Pini Pisingpaper i totonu o le umukuka e le masani ona i ai i totonu o le potu malolo, potumoe poʻo le fanau, peitaʻi o iinei latou te faʻaalia atoatoa. Tatou lelei i lanu piniki, e fetaui lelei mo le umukuka ma mafai foi ona tatou tuʻuina saʻo i totonu o tatou totonu.

Auto Autu

O lanu taʻitasi e aʻafia ai se tagata i lana lava ala, ma o le piniki e leʻo se tuusaunoaga. Matou te tuʻuina atu o se faʻataʻitaʻiga o nisi foliga o lenei lanu o le a matou i ai i le umukuka:

  • Pipi Ten se tasi fesoasoani i le faʻaleleia atili o le le fiafia, susunuina le manaʻo e 'ai.
  • O le vanititu piniki i totonu o le potu e i ai lona aafiaga aoga i se tagata, Na ia mou atu ai le popole, o nisi o fale e aiga, e solomuli ai. I le taimi lava e tasi, o le fatu fatu ua fesoʻotaʻi ma faʻamalosi paʻu.
  • A o le nofo i le piniki i totonu, o le tagata ua faafitia i se tala, e le mafai ona ia tali tele atu i le pisa tele ma mafai ona mafaufau lelei i ana mea.

I se faʻaopopoga, o le lanu piniki lanu palette e manaia i le mata, aemaise lava i lanu susulu atu. Vaʻai i ia lanu e faigofie, vaʻai e le o se ese. Tusa lava pe i totonu o le umukuka i totonu o nisi aofaiga e i ai ni lanu pupula o lanu piniki lanu, e le faaita.

Faʻaaoga i totonu o le umukuka o piniki o piniki

Faʻaaoga i le umukuka o le pepa puipui o se pale manogi

Peitaʻi, ona o le soona alu i le faʻaogaina o lenei lanu i tamaiti ma potu moe, na avea ma manatu o se lanu tausaa, ma le isi tamaʻitaʻi tama talavou, ma e ese mai ile fafine. O le mea lea, o le tele o tagata e masani ona aloese mai le faʻaaoga o ie pinipi i ogaoga, o loʻo i ai, aua o le a avea ma se tulaga lelei o le atunuʻu atoa, pe ave se tulaga pule.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona teuteu le faʻata ma ou lima lima

Faaaogaina Faaaoga

O lanu lanu piniki e le masani ona feiloai i le umukuka, e le o le armemes o latou faʻaaogaina e le manino. Matou te manaʻo e tuʻuina atu ni fautuaga i le faʻavae o se manuia i totonu o le umukuka faʻaaoga lanu piniki.

Faʻaopopoina mea faitino ma faʻalautele avanoa

O lanu piniki e fiafia i le lelei, e mafai ai ona faʻalautele le avanoa ma faʻateleina ai itu o mea faitino, a o faʻaopopo le malamalama ma le ea. Afai e te faʻaaogaina ni ofu pipink i luga o puipui o le umukuka, o le a faʻaopopo avanoa, ma afai e te valiina meaafale i lanu pipili, o le a le tuʻuina atu o oe ma ona tino. Sili auala pe a fai o iai sau tamai umukuka.

O se tali manaia pe a uma le puipui mo le mumu umukuka lanu piniki lanu. I lea tulaga, latou te faʻaopopoina avanoa e faʻamalieina ai se leo pupula, ma e tumau pea faʻatasi ma meaafale oloa. E mafai ona e filifilia se pepa puipui mo le mumu cuisiine mai le isi lanu lanu, ae e sili le faʻaaogaina o pupula mata o lanu lauiloa, i totonu o le mea o le a avea ai ma lagona ma talaaga.

Faʻaaoga i totonu o le umukuka o piniki o piniki

Tuʻufaʻatasiga ma lanu enaena

Vevela malulu

I le ala, i le tele o le aofaʻi o lanu lanu, o le lanu piniki e matua tipi lava e mafai ona malulu ma mafanafana, e ui lava i le faʻasologa o leo.

O se mea lelei tele lea, talu ai o lea ua mafai ona e filifilia se pani piniki i soo se umukuka. E i ai lau umukuka i le itu i saute - filifili malulu lanu piniki (rachoberry, fucsory), e iai le umukuka i le itu i matu - o le proder) e atoatoa. I se mafaufauga lelei, e faigofie ona e nofo i se taimi umi, ma e pei ona tatou iloa, e le vave tele le faiga kuka.

Skewing Coordina

E le manaʻomia le faʻaaogaina o se pink, ae e le o fuafuaina mo lenei, aua o loʻo manaʻomia le filifilia o se soa. Aua e te iloa poʻo fea lanu o le a faʻatasia ma piniki, faʻaaoga le paʻepaʻe, ma faʻamaonia filifiliga e foliga lelei i soʻo se olaga. Faʻaaoga leo i soʻo se nofoaga, ae aua le punou ma le iai o le lanu lanu.

Mau i totonu o le mataupu: totonu o le fale mautotogi mo se aiga talavou ma se tamaititi: meaafale fuafuaga i potu (39 ata)

Faʻaaoga i totonu o le umukuka o piniki o piniki

Faamalositino Meaai o le umukuka

Ina ia fausia ni faʻamanuiaga manuia, faʻaaoga se lanu samasama lanu samasama, o le a avea ma se avanoa susulu i totonu o lau totonu. A e pei o oe o le toʻafilemu, faigofie aʻu ia teʻi i sitaili o le faʻamaonia poʻo le atunuʻu, o lea la, o le mea moni, sili ona lelei faʻaaogaina moli matata-lanu piniki.

Tuʻufaʻatasiga

Lelei lanu o soa mo piniki e mafai:

  • leaga paʻepaʻe;
  • Latatala uliuli po o Monochrome efuefu;
  • Beige ma ona foliga mafanafana;
  • eseese lanu enaena;
  • Lelei lanu samasama po o le lanu lanumeamata.

A o mafai ona e vaʻaia se piniki tumu i aga masani, i totonu, i totonu, i totonu, ua faʻaaogaina e faʻaoga ai le la. Tele taimi e faʻaaoga ma paʻepaʻe, tatou fai mai o se faʻavae lanu tuʻufaʻatasiga. O le uliuli faʻaopopo poloaiga i vevesi, faʻatasi ai ma lona fesoasoani i le faʻasologa o le potu o le potu ua fausia, e mafai foi ona faʻaaogaina.

Faʻaaoga i totonu o le umukuka o piniki o piniki

Masani i totonu o le tamai umukuka

Efuefu ma piniki faʻaaogaina i le tele o mataupu i le sitaili o le maualuga-tekonolosi. E le gata i lea, o le piniki nofoia naʻo se vaega laʻititi i totonu ma e mafai ona faʻaaoga e faʻaaoga ai le pepa puipui.

O le BEGEE fesoasoani e fausia ai se siosiomaga faʻaʻoleʻole, o loʻo faʻaaogaina i le faʻafefeteina ma mafanafana piniki, lea e mafai ai ona e faʻaopopo le vevela umukuka o loʻo i le itu i matu.

Faʻaaoga i totonu o le umukuka o piniki o piniki

Faʻaaoga i le umukuka o loʻo iai le pepa puipui

O le enaena o loʻo faʻaogaina i totonu o umukuka umukuka, e masani lava o le umukuka meaaʻotia o loʻo faia i lenei lanu, ma piniki kaniga ua faʻatumuina i luga o puipui.

O le itu taumatau ua maua pe a faʻaaoga lanu masani o lanu masani: piniki, lanumeamata, mumu, mumu, lanumoana. O nei tuʻufaʻatasiga o tagata mamanuina i luga o le mea moni, lea e faʻailoa mo lona paleni ma le fealofani.

I le faaiuga, ou te fia iloa pe afai e te le o sauni e faia se faʻaiuga i le tapenaga ma faʻatinoga o le totonuga o le umukuka i lanu vini. O le a aveina oe piniki piniki i le aotelega o le mafaufau ina ia e faamemelo i ai i le olaga atoa.

Mataupu i luga o le autu: o le tauofoga o le master mo le faʻatoʻaga ma foaʻi ia oe lava

Faitau atili