Modular Ormini: Swan mo Amataga, Ata ma Vitio

Anonim

O aso uma, ua avea le modular ormimi o se sili lauiloa ma manaoga. O le uunaiga o mea na foliga mai pepa faigofie sa fiafia e le gata i tagata matutua, ae mo tamaiti. E manaia le matamata ma le faigofie fasi laasaga i se mea matagofie ma manaia tele, pei o se swin. O le matagofie modular orgamis e fiafia i se fiafia tele o le tele o matai. O lenei pepa ata e mafai ona faigofie ma sili atu faigata, toʻotoʻo ma o le tele o latou. Ia faia se Swan Swan, e te manaʻomia nisi taimi, malosiaga ma mea.

Faaluaina

O le vasega o le vasega i luga o le faʻaluaina swan o le a taʻu maia ia te aʻu ni shovice speclewonten auala e faia ai se ata i le vave e mafai ai, lelei ma matagofie. O le a fesoasoani lea i le vitio.

Ina ua uma le galuega, o le Foafoaga:

Modular Ormini: Swan mo Amataga, Ata ma Vitio

O le faʻaaogaina o le pepa o lanu eseese, e mafai ona e faia swans o Swans - Black, White, nuanua, Rainbw ma le tele o isi. O ni nai manatu o le a lelei se meaalofa mo le teine ​​faaipoipo ma le tama faaipoipo. O le lakapi Swan e mafai ona avea ma se lelei ma manaia le teuteuina o le pepa faamama.

Rainbow vavega

Faʻaaogaina le tele o faʻataʻitaʻiga, e mafai ona maua ai e le faʻafitauli o le nuanua. E avea i latou ma teuteuga moni o soʻo se tino ma tuleii faʻamalosi i totonu o le potumoe o tamaiti, potu potu, potu malolo.

Rainbow Swan e faia mai le tele o le tele o ituaiga:

  • 136 piniki;
  • 1 Mumu;
  • 90 Fllel;
  • 36 lanumoana;
  • 60 samasama samasama;
  • 19 Vepē;
  • 78 lanumeamata;
  • 39 lanumoana.

Faia o moduo sili ona lelei o pepa uma o pepa 6 i le 4 Centimeters - O le a latou le laititi, ae le tetele.

  1. O le Swan Commission e amata mai le Pink modules. O le tulimanu o le lua o faʻataʻitaʻiga piniki e faʻapipiʻi i totonu o taga o lona tolu, pei o le ata i le numera 1 ma le 2, ina ia lua tiʻetiʻe, le ata i le numera 3.

Modular Ormini: Swan mo Amataga, Ata ma Vitio

  1. O le mea lea, e tatau ona e aoina ni laina se lua o modules i le ituaiga o se mama. Taitasi laina e tatau ona i ai le 30 modules. I le taimi o le Fono Aoao, e manaʻomia le faʻatagaina o le timu, ma faʻapalepale i le foliga o le mama, lona lua (4) e faʻamautuina e le module mulimuli.
  2. O le laina lona tolu o loʻo faia i le 30 moli moli, ae i le taimi lava e tasi i le taga e te manaʻomia e faʻaofi ai tulimanu o lua eseese modules (5).
  3. 4 ma le 5 laina o moli moli (6) e faia foi.
  4. O pito o pito o loʻo maua ai billets e sili ona lelei na ave ma o se isi itu na avea ma foliga, pei o le ata (7).
  5. Mai le samasama modules, 6 laina ua fausia, ae e manaʻomia le ofuina mai luga (8).
  6. O apaau e fai mai i le lona fitu laina. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e filifilia ni nai tulimanu o itutino o moducent foloa ma tuu i latou mo le ua, ma tuu le agavale agavale ma le taumatau i le 12 modules (9).
  7. Le isi, o apaau o loʻo tuʻuina - o le isi laina o le Green modules o 1 itiiti ifo nai lo le samasama - 11, ona toe foʻi lea o le 10 i le 10 o le 10 o le 10 o loʻo iai (10).
  8. O laina nei o le apaau o loʻo faʻaauau pea ona faia mai le modules, o le numera o loʻo faʻaititia i le 1 i apaʻau taitasi. Lanumoana laina - 8, ona 7 modules (11).

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona le toe seʻe i le fale seevae ma lou lava lima - master vasega i ata

Modular Ormini: Swan mo Amataga, Ata ma Vitio

  1. Ina ua mavae lena, e tele ni laina o le lanumoana o vaega o 6 i apaau o aofai, ona 5 lea ma le 4 (12).
  2. Matou te faia le apaau e faʻaaoga Violet modules, laina 3, o le numera o le 2 modules ma faʻalelei o mogalua o apaʻau ma tuʻuina i ai se pepa (13).
  3. Pe a sauni apaau, alu i le siusiu. Matou te faia mai le isi itu o le ua. Na matou taʻoto ni laina se tolu o le lanumeamata modules ma le lua o le lanumoana, faʻaititia o latou numera i le tasi (14).
  4. Ua amata ona matou aoina le ua o le swan. O le mumu module ua pipii i le lanu viole (15).
  5. I le auala lava e tasi, o le isi 6 lanu viole modules (16) ua faaofiina.
  6. Le isi, ae o le ua e faia mai le numera tutusa o lanumoana, lanumoana, lanumeamata ma samasama modules, a o faʻatupuina le pipiʻi o le ua (17).
  7. O le ua tatau ona faʻasaʻo i luga o tulimanu e lua i le va o apaau, ona faʻaopopo lea o faʻamatalaga faaopoopo ma isi faʻamatalaga - o le aufana, mata, ma isi (18).
  8. Ina ia tausia lelei le swan ma e le pa'ū, e sili le mafai ona tu ai se mea i mama. O le mama muamua e faia o le 36 modules, ma le lua o le 40. O le modules e fesoʻotaʻi i le tasi ma le isi pei ona leai se uaina. O mama sili ona lelei e sneak ma kelu ma swen ia i latou (19).

Modular Ormini: Swan mo Amataga, Ata ma Vitio

O Se faigofie faigofie lea o le a fausiaina moni ma muamua fuainumera o le a avea ma se mea lelei mo soʻotaga. O le tele o vasega o vasega eseese ma polokalame na faia ona o le a le o le a fesoasoani i le amataga o tagata faʻaaoga e aʻoaʻo ai e fai ai modular orinami.

Modular Ormini: Swan mo Amataga, Ata ma Vitio

Fausia le Ormini faʻaaoga modules - moni ata ma lenei galuega o le a talisapaia tagata matutua ma tamaiti. O mea matagofie ma tele, faʻapupula mai mea e mataga, tele matagā, pamu, ato, masini fai, masini fai, mea teuteu. O nei mea uma e mafai ona lelei vave ma i le taimi e tasi e aua le faʻaaluina ai ni tupe se tele mo lenei manaʻo.

Mataupu i luga o le autu: tu mo lima e faia oe lava mai le palasitika fagu ma se laau

Modular Ormini: Swan mo Amataga, Ata ma Vitio

Modular Ormini: Swan mo Amataga, Ata ma Vitio

Modular Ormini: Swan mo Amataga, Ata ma Vitio

Modular Ormini: Swan mo Amataga, Ata ma Vitio

Vitio i luga o le autu

Ina ia sili atu le manatu pe faʻafefea ona faia le nuanua o le nuanua, e mafai ona e matamata i le vitio.

Faitau atili