Faʻapefea ona fausia se atunuʻu o totoe ma ou lima lima

Anonim

O agaga taumafanafana o se tasi o fale taua i nofoaga o atunuu. E fesoasoani le faʻafouina ma le tuu o ia i le faasologa pe a uma se aso faigaluega i lalo o le Scorching Lan, e tatau lava ona mafaufau dachnik e uiga i le mafanafana o la luga o le taumafanafana. E le o le sili lea ona faigata manatu, ua faʻataunuʻuina lelei e tagata uma. Ae aumai le fausiaina i le iuga ma maua le faʻamoemoe o le iʻuga, o le a e galue malosi e pei o le mafaufau ma faʻamalosi. O le fausiaina o le taumafanafana agaga e le faʻapea e tutusa ai ma le saogalemu tulafono saogalemu, e te le tau faia ni ata lavelave poʻo se mea moni e mafai ona faʻatinoina lou malosi saʻo .

Faʻapefea ona fausia se atunuʻu o totoe ma ou lima lima

I le vevela vevela taimi, o loʻo i totonu o le atunuʻu poʻo se atunuʻu, e manaia le i ai o lau oe lava le tau lele. Ina ua maeʻa faʻatautaia galuega o le galuega o le aso, ou te manaʻo e fai le taʻele e faʻafouina ai oe lava ma fufulu i lalo o le taʻele.

Tifaga o taumafanafana solo

O Taʻiaʻega taʻitasi i le teritori o lana 'upega tafaʻilagi a le tasi poʻo le isi itu o le fale, e fetaui ma ona manaʻoga ma e tatau i se paketi. E mafai ona avea ma fausaga o ituaiga eseese mai le sili ona faigofie ma le sili ona faigofie ata tifaga ma le suavai i le nofoaga i le fale tele, o se mea e sili atu ai le galuega. O le mea lea, e tatau ona e mafaufau i ni filifiliga talafeagai ina ia mafai ona e filifili le agaga o le taumafanafana, ia fausia ma ou lava lima e mafai ona i ai ma le mataga tau mea.

Faʻapefea ona fausia se atunuʻu o totoe ma ou lima lima

O le taumafanafana agaga e fuafua ai polokalame: e aofia ai isi lua valavala o le potu loka ma le agaga.

O le faigofie ma le sili ona taugofie filifiliga e mafai ona manatu o se mea e tatau ai pe taʻele mo le tasi vaitau o ata tifaga. E faigofie ona e mafai ona siʻitia i luga o le 'upega tafaʻilagi, o loʻo faia pea e le taʻele le mea sili ona talafeagai. Aua ua lavea le fausiaina o sea fuafuaga, e le o se mea e i ai le ata ma togafiti, ae e le faʻapaʻiaina lenei fale, ae le faʻatuatuaina ma maualuga-lelei. O le ata tifaga o loʻo aofia ai se vaega o le tulimanu o le lua-itu e iai se ituaiga o lau poʻo le uamea o le uamea e pei ona masae. O le sitaila lena e mafai ona gagau ma tuʻu i se taimi, o lea e mafai ai ona tuʻu le veranda pe o le fale mautotogi. Masalo o le pau lea o le aoga o lea lava o nei ata. O le mea lea, o sea mea e mafai ona faʻaaoga mo se taimi le tumau ae e te leʻi fausia se laumua fausaga.

Tusi i luga o le autu: faʻafefea ona faia le pito o le faitotoʻa faitotoʻa i le fale mautotogi i lau oe lava

E mafai ona faʻapipiʻi ata tifaga ma o latou lava lima i soʻo se nofoaga talafeagai. Ua i ai se foliga o se faʻavaʻa, ufiufi i se ata tifaga poʻo le polyester. I le pito i luga o le fausaga, o le tane ma le vai o loʻo faʻapipiʻiina poʻo se vai o loʻo i ai ma le taʻele o le taʻele. I le pito i lalo o le taʻele o loʻo iai le lakapi masani laupapa mo vae, o le faigofie le aveeseina poʻo le vai tafe, atonu, e le mafai. Se taʻele faapena e mafai ona mafaufau i ai i le taumafanafana, ae le tumau. E mafai ona latou faʻaaogaina a o le fausiaina poʻo le toe faʻaleleia o le fale o loʻo faagasolo.

Tausiga o tupe maua mo le tuuina atu

Faʻapefea ona fausia se atunuʻu o totoe ma ou lima lima

Laupapa o mea na fausia ai o le taumafanafana.

O lenei ituaiga e faatusa i se ata sili ona manaia e mafai ona e mauaina le tasi tausaga. E iai le tele o faʻamanuiaga, o loʻo i ai le faʻamaoni o le mamanu, lelei mautu, maualuga aʻoaʻoga ma mea, vave vai vevela, vave ventaster. O le le lelei o le itu o sea fale e foliga mai o se mea o lona uiga i le va o le uili o le taele ma e mafai. E le mafai ona faia se pa manu poʻo se potu teu oloa, aʻo le auala o le a vave ona ia vave sau i le setete le talafeagai i le taumalulu.

O le faʻavasegaina o le lauʻeleʻele o le tele o le uamea o loʻo faʻapipiʻiina poʻo se sikuea fausaga faʻapipiʻi i luga o le faʻavae, sima slab poʻo piliki. O le faʻavaʻa o loʻo faʻapipiʻi i le faʻavae, pe a maeʻa ona aofia ai i soʻo se mea - fafie, chipboard, pamu, lanu palasitika, uamea Mea e faʻapipiʻi i le mamanu skeleton ma bolts ma nati poʻo ni fao. A maeʻa, o agaga o le taumafanafana e faʻauʻuina i se tane mo vai mo vai, o se faitotoʻa poo se uila mo le vai, o se mea e oso ai ma isi mea e teʻa ma isi mea matavai. Ni agaga ma le tausi lelei e mafai ona matou tautua mo ni nai tausaga.

Soʻo se vai mafanafana e tatau ona asiasia i le amataga o le vaitau, sui ni faʻamatalaga ma le faʻasolosolo anti-calpoction.

O le Dust Dahaha agaga

Faʻapefea ona fausia se atunuʻu o totoe ma ou lima lima

O le polokalame o le tau mafanafana o le Gray i le tau mafanafana ma le Water String o le koluma: A) Fuafuaga, B) vaaiga lautele. 1) nofoa. 2) pale tallet. 3) ie puipui.

O le fausiaina o sea agaga o le a sili atu ona tau faigata ma sili taugata, ae e sili atu ma sili atu ma sili atu le umi nai lo mea na i ai muamua. Ae le i faia, e tatau ona e filifili vave ma le nofoaga. E manaʻomia le fau o luga o luga o le maualuga tulaga, e sili atu i le afa. E le mamao mai le taʻele e tatau ona avea ma nofoaga e faʻapipiʻi ai le vai, ese oe o le a tatau ona e taina le otaota. E le tatau ona iai se nofoaga o le potu o totoe, e sili le fausiaina i le fale.

Tusitusiga i luga o le autu: Ventinelang FreeD - uiga, meatotino, ituaiga ma polokalame o le masini

Ina ia mafai ona fausia se telefoni o le taumafanafana, o mea nei o le a manaʻomia:

  • Brick, e sili atu le anufete, e le manaʻomia atili ai isi;
  • le sima lea;
  • oneone;
  • Cnumise Sear poʻo le taua o piliki manaʻomia mo le fausiaina ua faʻaletonu ma faʻavae;
  • Mea mo le taualuga ma le maualuga. Lenei o le filifiliga o mea e faʻalagolago i ou manaʻoga, ona o le fausia o fusiafale mai mea faʻapipiʻi ma sima poʻo le mailei, e manaʻomia;
  • Faapipii o Aam;
  • vali ma varianash;
  • sala tupe;
  • Pusa malu.

Vavae ese, e aoga le toe faʻamatala e uiga i le taʻele o le taʻele. Ose faʻatalanoaga masani i se paneta masani iinei e le talafeagai iinei, talu ai foi o le a leai se tautala e tusa ai ma soʻo se aitia iinei. Peitaʻi, afai e te manaʻo e sefe pe faʻapipiʻi le tane mo le taimi muamua, o le a leai ni faʻafitauli. O le Punapapa palasitika e sili mo nei faʻamoemoe, mo se faʻataʻitaʻiga, 200700 lita o vai, lea e mafai ona faʻatauina i soʻo se faleoloa fale. E faʻaaogaina le filifilia o se konelaili lautele, faʻamautu lea e sili atu ona faigofie. O le mamafa o le tane i lenei mataupu o le a sili atu ona tufatufa atu i luga o le taualuga.

I fale e tasi e mafai ai ona e faʻatauina ni pusa faʻapitoa mo le atunuʻu agaga - faagaau, vai apa ma crane. Latou te manaʻomia ona faʻapipiʻiina i le tane i le ova. Afai e le mafai, e mafai ona e fausia se ala o vai mai le tane ma ou lima i le faʻaaogaina o se paipa, crane, suavai e mafai ma faʻapitoa faʻapitoa mo le faʻatulagaina o se seti i le tane. Ae ui i lea, o le ogatasi o le vai i le taumafanafana e le tatau ona faamoemoeina ona o le le lava o le mamafa o le mamafa.

O le isi vaega taua o le taumafanafana agaga o se paipa mo le aveeseina. E manaʻomia e fuafua le isi itu i le nofoaga i le mea o le a tuʻufaʻatasia ai le vai. Afai e alu le vai i le togalaʻau pe i le togalaʻau, e te manaʻomia ni nai mita o paipa, pe a faʻateleina foʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, i le makesi, o le ae manaʻomia se tele o paipa. I se faʻaopopoga, o le masini o le taumafanafana, e aofia ai le auai o le faʻamalama, faitotoʻa e ulufale ai.

O le Suauni Gray ata mai le paipa paipa.

Aua o le fausiaina o puipui o le taumafanafana, fai faʻailoga, e le galo ona suia le nofoaga o le faitotoʻa. Ona faʻaaoga lea o mea mo Masonry, Atthlumb, tulaga ma isi mea faigaluega, e mafai ona e amata fausia fale. Mo le malosi ma le faʻatuatuaina o le mamanu, o loʻo i ai lava masoa i le pollipry. O le taimi e fausia ai pa, e manaʻomia le tuʻuina o pu mo le ea ma le faʻamalama, atoa foʻi ma le maualuga o le maualuga o le ovala. O le tele o le taumafanafana, e faigofie lava, e aunoa ma le faʻatumuina i le va o le sima faʻamalosia sima ma siitia le taualuga. O le mea lea, o pa e tuʻuina i totonu o le laʻau o le vai vilito ma tata ma le pu e otooto ai le vai. Slate o loʻo faʻaalu e ala i le faʻaaogaina o ni fao faʻapitoa i lalo o sina uila mo le faʻapipiʻiina o le timu ma le kiona kiona.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona filifili le saʻo vali mo le pepa puipui

Faʻapipiʻi le tane i luga o le taualuga i ou lava lima e faigofie. Lenei e le manaʻomia ni mea faʻapitoa, lava o upu poʻo sulugatiti ma le nutimomoia. A uma lena, o le tane e fesoʻotaʻi i le suavai o loʻo tuʻuina mai i le suavai o le suavai i se pu e muamua i le tane ma le popo. O loʻo taua le faʻasolo i totonu o le auivi, lea e manaʻomia ai le fasi ia pito i lalo o puipui, o nofoaga o puipui ma le fola e puipuia ai le aluga o le faʻamaauina i luga o le faʻavae. Mo le faia o lenei mea, faʻaaoga bimumemen, faʻafefe, faʻapitoa tele o le vevela, etc.

Faʻapefea ona fausia se atunuʻu o totoe ma ou lima lima

Polokalame o ituaiga o le taumafanafana e solo solo: a) opeopea. B) tagata pelo. I) le mativa po o le mativa.

Ina ua uma ona faʻapipiʻi le suavai, agai i le sasaa o le tosoina. Faia i lalo o le inisi ina ia le faʻatuai le vai i le taʻele. O le isi, o faʻamalama ma faitotoʻa o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le masani polokalame - faʻapipiʻi o le pusa, strut, faʻamau e ala i le faʻapipiʻiina o fulafula ma faʻapipiʻi o malifa. A maeʻa galuega autu, e mafai ona e faʻagaiolo atu i le faʻaiuga lava ia. A faʻapea e iai le mafai e Deachnik taʻitasi le faʻaaogaina o ia mea o le a pa'ū i le tofo. Pau lea manaʻo e vaʻai e manaʻomia le faʻaaogaina o mea e faʻaaoga ai le susu-selesele, e sili ona lauiloa le palasitika. Afai e te filifilia lenei mea, e tatau ona e taulimaina puipui ma puipui-fatu vaega, fai se lattice mai le fale folau, togafitia ma le tele o lau laupapa. Mo teuteuga i totonu, sipela, vali, pamu, cereatrac nila e mafai ona faaaoga.

O faʻaumauina o faamaufaailoga e tele mea e tele mea e maua ai sina taua, aemaise lava pe a fai o le piliki e matagofie ma faʻaeteete, ae afai e te manaʻo i le puipui, e mafai ona e felelei pe mou atu. Faʻatautaia moli i le taumafanafana vai mafanafana taimi uma, e mafai lava ona e faʻatapulaʻaina i tatou lava e faʻapipiʻiina o moli moli. Ventailation i le i ai o le faamalama e filifili foi. A o isi elemene elemene, e mafai ona e faʻapipiʻi se faʻata, matau mo lavalava ma se fata mo vailaau.

Faitau atili