Ata o puipui i totonu o le potumoe e faia oe lava (Ata)

Anonim

Ata

O le potumoe o se nofoaga e malolo ai se tagata e le gata i le tino, ae i le agaga foi. O le mea lea, o vali o pa i totonu o le potumoe e manaʻomia se fatufatuga auala. O totonu o le potumoe e tatau ona fuafua ile fausiaina ole filemu, fealofani ma le taimi e tasi ma i le taimi e tasi aua le "fou" ma ua mataga.

Ata o puipui i totonu o le potumoe e faia oe lava (Ata)

Puipui papa ma vali ata.

O fautuaga lautele i luga o le lanu o puipui

A o le i agai atu i le mamanu o le potumoe, e tatau ona e mauaina muamua taimi i le tekonolosi o atavali puipui.

Ata o puipui i totonu o le potumoe e faia oe lava (Ata)

Lanu lio pepa mo le galue ma le lanu i totonu.

Mea faigaluega:

  • Faapipii Faapipii;
  • fefanafi;
  • pulumu ma flakes (laiti pulumu);
  • Saunoa malyy
  • Mo faailoga maa: Le tulaga, laina, penitala.

Mo fale nofomau ai, vai vali i luga o le acished, tuai pe polyvinyl acetate faavae o le masani masani faaaogaina. E le fefe ni valivali mo le susu, vevela o le vevela ma le tamaoaiga aafiaga. O lona uiga, ofuina lelei ma le leaga-ono. O Polyvinila Acetate e le tau le mautonu i le puipui ma lelei pepelo e tusa lava pe o le le mautonu. O nei ata e le manogi ai, manaia tele mo potumoe.

O le vali e mafai ona faʻatauina ua uma ona sauni, o le paolo manaʻomia pe faʻaalu e ala i le faʻaopopoina o se tamaʻi tiller i le paʻepaʻe.

E tatau foʻi ona faʻalavelave i le taimi atoa o vali uma, e pei ona toetoe a le mafai ona toe taʻua le taunuʻuga paolo.

Ata o puipui i totonu o le potumoe e faia oe lava (Ata)

Ua fautuaina pa i vali vae.

A o le i amataina ma le atavali, ia mautinoa o loʻo faʻavasegaina pa ma e leai ni mea leaga ma le leaga. O le vali o le a faaali uma ai mea sese. O pa e tatau ona vavalo.

Amata se ata valivali i autafa o le taualuga ma le foloa o faifua, i le faitotoa o jambs ma faamalama malifa.

E amata i le, vali nofoaga o le mea lea e ono maua ai e le faalavelave le faalavelave. O ni tala malie i le fola o le fola ma totonuouluga, tulimanu, tu tuaoi ma pupuni ma faitotoa.

Mataupu i luga o le autu: Filifili se siata ma le tulle mo le hall - matua faigofie!

Amata vali puipui ma se faʻaseʻe mulimuli mai i luga i le pito i lalo ma mai le faʻamalama i le gasologa o le paʻu malamalama. Roller o loʻo lafo mai i le faia o gaioiga w-foliga poʻo ala faʻatau. Afai e te aveina se faʻasesega o le faʻauiga o le faʻamilomini o loʻo sima poʻo le faʻaupuga, fusuaga e mafai ona fausia ma tumau i nofoaga le maalofia.

O le muamua vaega o vali faia o se sili atu suavai tumau. Mulimuli ane thyiker. O le vaega lona lua e tatau ona faʻaaogaina naʻo le maeʻa o le faʻamago muamua o le muamua. Vaʻai i le afifiina. Aua le popole pe a fai o le lanu ua avea ma le le mautonu poʻo nofoaga o loʻo vaʻaia. Ina ua uma ona mago, o le lanu e laugatasi.

Tuʻufaʻatasia atavali ma "vaega" elemene

Ata o puipui i totonu o le potumoe e faia oe lava (Ata)

Polokalame o lanu mafanafana ma le malulu.

I le taimi muamua, o pa vali foliga mai o pa vali foliga mai e le malie ma leai se mea. O le mea lea, o nisi e fiafia i le pepa puipui ma o loʻo aveina i latou i le faʻavae, faʻatapulaʻa le filifiliga o lanu, lolomiina ma faʻalapotopotoga. A o le ata o le pa puipui e maua ai avanoa leai ni avanoa mo moni fatufatuga.

Faʻafefea ona vali puipui e vaʻai lelei ma aso nei? E le manaʻomia le vali i latou i le tasi lanu. E leai se vaega o ata vali. O le tele o tali masani o le tuʻufaʻatasia o lanu e lua.

O lenei filifiliga e masani ia tatou mo se taimi umi. O se vaega o le puipui, amata mai le fola, ua vali i le tasi lanu, o le O totoe o le toega i le ulutala e ufitia i isi. E mafai ona o ni lanu faʻamatala eseese o lanu eseese, ma e ese lava (faʻataʻitaʻiga, peach ma olive). O le soʻoga o lanu e lua e masani ona faia ma le faʻatonutonuina.

O le masani a le kenera o loʻo manatu o le tuaoi naʻo le ogatotonu o le puipui. Peitaʻi, o le "faʻauʻu" vaega poʻo se vaapiapi poʻo se atofaitino fasi i le taualuga e sili atu fatufatu.

O loʻo mafai ona 'eseʻese auala. O le faigofie auala e faʻaaoga pe a valiina lanu pipiʻi. Muamua, o le puipui atoa o loʻo valiina i se leo faʻamalosi. Ina ua uma ona mago, e tusia le tuāua, ua ufiufi i le pito o le pito i luga o le gaʻo lipine ma vali le vaega o le gaʻo ma le tolopoina le vaega.

Mataupu i luga o le autu: Smart Gsm Taplets

Afai e ese le lanu, e tatau ona e valiina uma vaega eseese, amata i le pito i luga. Muamua, o lo o tusia i luga o le puipui ma le fesoasoani a le faipule ma tulaga lamolemole laina i le atoa o le tino o le potumoe. Le tulaga o le faʻaaogaina e manaʻomia ina ia foliga o le tuaoi o lanu i luga o le tino i le sili ona vaʻaia ma e le faalagolago i luga o le fola ma puipui.

Mavae tuaoi ua atoʻeina, ave le fausiaina o le faʻatumuina o le pito o le pito i lalo e puipuia mai le le manaʻomia o le pisia. Valivali le pito i luga o le puipui ma faamago. Ina ua maeʻa, e maua se tuaoi ma se tuaoi i le isi itu ma alu atu i le lanu o le pito i lalo.

O le isi auala e faʻataʻitaʻi ai vaega o lanu o loʻo faʻapipiʻi i le puipui atoa. E faʻapena foʻi ile taimi muamua. Muamua, o loʻo valiina le pa atoa i se tino pupula, ona faoa lea o le faʻaeʻe o faʻaupuga, ua faoa le tagata tapalai vali. I le maeʻa ai, o le ogatotonu o faʻaofi o loʻo valiina i se lanu uliuli.

E matua faigofie ma i le taimi lava e tasi, o se auala manaia e faʻaopopo ai le "faʻailoga faʻailoga" i totonu o le vaega o le monophonanic pa o le pogisa poʻo le isi lanu. E masani lava o lenei metotia faʻaaogaina i totonu o potu poʻo potu malolo, ae e talafeagai i totonu o le potumoe.

O tekinolosi tekonolosi e tutusa ma mea na faamatalaina i luga. Faatasi ai ma le pau le eseesega na sosoʻo ai ma le faʻamamaina o le lanu muamua, o loʻo iai se faʻailoga e le o se tasi tuaoi, ma le lua, o le a iai le paʻu pogisa. O le Scotch e ufiufi foi i itu uma e lua o le pito i fafo, latou valiina se lanu pogisa i le va. Mo se aafiaga sili atu, o le au faamau e mafai ona faaigoaina.

Puipui o lanu eseese

O le faiga masani o tausaga talu ai ua avea ma pisia o puipui o le potumoe i lanu eseese. E i ai foi fuaiupu o le faatinoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona fai se pain faʻapipiʻi, o ata e tolu ile tulaga faʻafanatura (paʻepaʻe, pi, ma le fa na faia e mafai, mo se faʻataʻitaʻiga burgundy. Ae peitaʻi, sili atu malologa filifiliga e mafai.

Tusitusiga i luga o le autu: Faletupe i luga o le fola muamua ma ou lava lima (ata)

E mafai ona e valiina puipui i totonu o le potumoe ma se ata pe a valiina le tasi puipui i se pupula, ma o le isi o loo pogisa foliga o le tasi lanu lanu. E mafai ona e faia ni pa se tolu o le tasi paolo, tasi - le isi. E mafai ona e valiina pa o puipui i totonu o le moli maligi o le tasi ma le isi, o fasi pepa o totoe i totonu o le pogisa. E mafai ona e valiina puipui i le fa ata eseese, pei o le tafe i le tasi.

O puipui i totonu o le potumoe e mafai ona faia i totonu o se siʻomaga ma le pito i luga poʻo le rhombus. Ina ia faia lenei mea, ina ua uma ona faʻaaoga le lanu muamua o loʻo i ai le faʻailoga. Lava nei e tatau ona matou faʻapipiʻi, talu ai o loʻo faʻaputuputu ese tuaoi o ni fasipepa e Scotch. Ae e aoga.

A tusia ni vaitafe, o loʻo tusia i puipui e se tasi itu i se itu e tasi, i le isi. O le Scotch o loʻo faʻapipiʻiina i le pito i fafo o na rhomses e manaʻomia le lanu.

Sili atu lavelave mamanu tusia i le fesoasoani a le lalolagi ma aunoa ma le faʻaaogaina o Scotch. A ootia le atavali i le ogatotonu, o loʻo faʻaaoga e le tagata faʻatau, e mafai ona ave le pito i luga o le pulumu manifinifi,

Faitau atili