Alkyd enamel: foliga, ituaiga ma le lautele o mea

Anonim

E leai se tasi o le a avea ma tala fou o loʻo iai uma luga o mea e manaʻomia ai le puipuiga o le a taofia ai le puipuiga o le a puipuia ai le mea na tupu. E ona o lenei, soʻo se auala e tatau ona aofia i vali ma mea mataʻutia.

Alkyd enamel: foliga, ituaiga ma le lautele o mea

Alkyd enamel

O se tasi o ni leo pupula o vali ma vale - alkyd enamel. O lenei mea ei ai se eseesega faapitoa o loʻo faʻaalia ai mai le tele o mea eseese o valiina o le valiina, aua e mafai ona faʻaaogaina ni fesoasoani mai Alky i fafo ma totonu fale. O uiga faʻapitoa o le mea e le mafai ona faʻafiafiaina, ona o le tele e iloga i maualuga maualuga o le tetee ma le malosi, e tumau le umi o le lanu, e le fefe i le siosiomaga autu. O mea lelei uma e manaʻomia e faʻataunuʻuina ai le tele o ituaiga lelei, lea e mafai ona maua pe a uma ona gaosia (mama, gūsega, etc.).

Ia, ua e fia iloa? O lea ia tatou talanoa i auiliiliga, o le a se alkyd enamel, e ese mai le vali mai le enamel, o le a le tafe o enamel i le 1M2.

Tuʻufaʻatasiga ma meatotino o mataupu

Alkyd enamel: foliga, ituaiga ma le lautele o mea

Alkyd vali ma enamel

O le aofaʻiga autu o lanu lanu, alkyd enamel e faia e ala i le faʻafefiloi alkyd alkyd eseese ma ituaiga vailaʻau. Ma i Alkyd Ormad Operals, o le masani lea ia faʻaopopoina Dyes e maua ai le mamafa o le lanu manaʻo.

O le mea moni, e leai se gaioiga mo tulafono e tatau ona iai ni tagata gaosi e fai ai ni ata alkyd i le tekinolosi. Ona o le leai o se pule, o nisi fale gaosi tagata o loʻo taumafai e fesuiaʻe le tuʻufaʻatasia o le mea na gaosia ma ni mea e taofia ai le mea na mafua ai le tupu o Fungi.

Tele taimi uma, o se sosoʻo e faʻaaogaina e le agaga paʻepaʻe, e mafai foi ona faʻaogaina ma le faʻamaoni i le vave o le mea.

O le vaega autu, o loʻo aofia ai Alkyd le saʻo - Alkyd Valnish, lea e mafai ona lua ituaiga:

1 - Pentafali;

2 - Glyphthala.

Mo nisi e matua le malamalama ai mafuaʻaga mafuaʻaga, i le gaosiga o Alkyd-o loʻo i ai mass, o le pentapthalic eseese faʻaaoga soo. E iai le koneteina o le mafiafia o le resin. O le tele o le tele o loʻo fesoʻotaʻi ma le isi solvent, pe a maeʻa le mea e manaʻomia ai - o le enamel o Alkyd.

Tusitusiga i luga o le autu: otometi pupuni i faamalama ma cornices: 5 tulaga lelei

Vaega o mea

Alkyd enamel: foliga, ituaiga ma le lautele o mea

Alkyd enamel mo le maeʻa galuega

O meatotino faʻapitoa, o loʻo faʻailoaina mai e Hammer ia Vaitaimi - Limaina o le olaga ma le poto. Alkydly, Oreteo Umeteo Onmal Mides vave, o lea e mafai ona faʻaaogaina pe a maeʻa le fomaʻi o totonugalemu i totonu o fale. Ou te manaʻo foi e tosina mai lou mafaufau i lena mea ma le agavaʻa ma le hammer e le liliu le samasama mai lea taimi i lea taimi.

ETAMA valivali e masani ona faʻaaogaina mo le galuega i luga o le auala, aua:

  • Le fefe i le faʻatupuina o le kiona, poʻo le ituaiga o se timu ma timuga;
  • Aua le afaina tele maualalo vevela;
  • Le fefe e taia le ave o le la.

E mafai e Hammer ona puipuia le laualuga o le 'eleʻele e suia, o lea e masani ona filifilia ni vailaau mo le gaosi o oloa uamea. Ae, e le o na o uʻamea, o le faʻatupe lelei a le laʻau lenei o loʻo i ai foi le laʻau.

Faamolemole ia maise o le Alkyd-o loʻo i ai ni vailaau sili o le a leai ni faʻafitauli ma susu susu i le faʻamamaina, o lea e mafai ai ona faʻaaoga vailaʻau e aunoa ma feosa.

O Vieturies o Alkyd Ensamels

Alkyd enamel: foliga, ituaiga ma le lautele o mea

Disstwork galue ma alkyd enamel

Muamua lava, ou te fia matauina, fuafua i le faʻavasegaina, e tutusa o le vali vali i se vaega faʻapitoa. O loʻo iai se faʻailoga i totonu o le tusi ma numera o mataʻitusi ma numera o loʻo matou faʻamatalaina ai nisi auiliiliga i o tatou tusitusiga.

Ma o lea, seʻi o tatou vaʻai i le tuʻufaʻatasiga o mataʻitusi, e taʻu mai ai le hammer ia Vaitame:

PF - o se tuʻufaʻatasiga o tusi fai mai o le pantalfhantive maso tele o loʻo i ona luma;

GF - o lona uiga o le a e galue ma le glyphthhale tele.

Ia tatou talanoa e uiga i numera:

"0" o se vai-faʻavae faʻavae Privinder Leamem;

"1" - O se tele o le tele e mafai ona faʻaaogaina mo galuega mai fafo (Hammer Susumel mo uamea ma fafie);

"2" - E faʻatagaina ona faigaluega i totonu atu o le lotolotoi a ni mafuaʻaga alemory a Acrylic;

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le fola mafanafana: le polokalame ma le faiga mo le faia o galuega

"3" - O le vailaʻau ua fuafuaina mo le faʻaaogaina le tumau;

"4" - O lenei tusi e taʻu mai ai e le fefe le vali i le suluima ma le vai;

"5" - Setete i luga o uiga faʻapitoa (faʻataʻitaʻiga, o se vailaʻau e mafai ona faʻafefe sese);

"6" - O le vaivaiga e le afaina ai le suauʻu ma penisini;

"7" - Fai mai e faapea o le Vittot Nitroemelil o loʻo tumau pea le mautinoa i le aʻafiaga o vailaʻau;

"8" o se vevela-puipuia mass;

"9" - O se tele o lagona e tu i le eletise.

Ae maitau e le o fuainumera uma e faʻailoa ai meatotino a le mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, pf 120 e tatau ona demonet e pei ona taua i lalo: 1 - E faʻatagaina le enamel mo galuega i luga o le auala, 20 - naʻo le numera tele o le lisi.

Sei o tatou mafaufau i se faʻamatalaga o le sili ona sailia - pe a maeʻa ma "aoga" vailaʻau.

  • Enamel kh 161.

O le tele o le tele e faʻatinoina e ala i le tuʻufaʻatasia o le Dyes ma faila, Perchlorvintl Restin, palu o meaola o le tino ma faʻapipiʻi.

O le vailaʻau i le numera 161 o se polyrethane enamel mo sima, faʻagaioia le faʻapipiʻi ma piliki faʻavae, faʻapea foi ma le valiina o ralus ma rata.

Alkyd enamel: foliga, ituaiga ma le lautele o mea

Faauma galuega ma alkyd enamel

O sea mea e fausia ai se ata faʻapitoa e faʻateleina ai le tulaga o le tele o le tele o le tele o le dadies ma le admosheric mala.

  • Enamel pf 115.

O le tele o mea o loʻo faʻaaogaina o mea o loʻo faʻaaogaina mo galuega i luga o le auala, vali uʻamea ma laupapa laupapa.

E le masani ai, aemaise lava, i 2 vaega, ona ua le lava lona tagolima le malosi. O le mea i totonu o lona vaega e iai 24 ata.

EMAle le taumafaina o le pf 115 i le 1M2 ma faʻailoga faʻapitoa o le mea o loʻo faʻaalia i le laulau.

FoligaFaaaliga
Pf 115 tafe ile 1 vaegaMai le 7 i le 16 kg / m2 (o le faʻailoga e ono eseese ona o le faʻaaogaina o le faavae o le faavae ma metotia o enamel
TulagaMai le 1.19 i le 1.33 kg / l
TineiaLoto vaivai
Meafaigaluega mo CoangBrushes, rollers, sprayer
Faʻamago le taimi ae leʻi faʻaaogaina le vaega lenei16-18 itula
Meaai lugaSusulu
LanuWhite, mumu, Emerald, Brown, efuefu, lanuola, lanu uliuli, ma isi.
Lagolagoina i totonu o nei talavaiFaafitia, manu gaʻo, faʻamaligiina suauʻu, o loʻo faʻaauau pea
  • Pf 223.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona aoina se lua-laina uʻamea enoves: o se faʻamatalaga auiliili

O le mea e faʻaaoga e togafitia ai laupapa ma uʻamea oloa, ae tele taimi e masani ona faʻaaogaina ai se osofaʻiga mo le faʻamaloloina o le suʻivave ma isi mea e mafai ona ufiufi ai le suʻisuʻi ma isi mea faigaluega.

E ui lava i lenei vaega o mea na o le 17 lanu, e faigofie ona nana e enamed vali, lea e le oti foi.

E pei o le difneen, softvent, newiline ma xylene mafai ona faʻaaogaina, o le mafuaʻaga lea o lenei alkydly warethane le sili atu manogi i le 36 itula, ao iai se manogi le manaia.

  • Matte Mass

Ou te fia matauina o mea uma o i luga e iai se pupula foliga. O lea la, e aoga le vavaeeseina o le matua masopuna.

O le vaega o le faʻaaogaina o mea taua e tutusa lava i le pupula, ae, o le matematika o le a sili atu ona faʻaalia le aʻafiaga o le faʻamamaina ma vailaau. O sea hammer enmamel ua manatu o le tamaoaiga tele i le tele e mafai ai, aua e iloga e le malu puipuia.

Alkyd enamel: foliga, ituaiga ma le lautele o mea

Alkyd sili atu mo vali

A o le sotaia uma, sosolons mafai ona faʻaogaina ni fofo, tootoo agaga, ma isi

Ou te manaʻo e tosina mai lou mafaufau ma o le a le uiga e mafai ai ona e feiloaʻi i luga o le fale o fale. O aso nei, o tagata gaosi oloa ma vae o loʻo i luma ma amata ona gaosia mea i le pato. O ia "afifiina" e faigofie tele, aua e mafai ai ona e faʻasusu oe le enamemed i le malosi-i-auala nofoaga e oʻo i luga o le faʻagaioiga.

Ma ou te manaʻo foi e fai mai e uiga i tagata faʻatau. Aua le manatu o le maualuga o tau o oloa faʻatau atu e faʻamaoniaina, aua e matua sese lava. Tele lava o le tau o loʻo faʻamatalaina o le tau e ala i le faʻaulufaleina.

Alu i le maketi poʻo le faleoloa, vaʻai i le ituaiga i le atunuʻu, o le tulaga lelei o le sili atu maualuga maualuga. Aua neʻi e ulufale i le faʻalauiloaina o le Abroad Brand poʻo le afifiina, nei na aʻoaʻo ai ma matou alafaifai ina ia maua ni mea lelei i se tau tau gafatia.

Faitau atili