O fea le itu e tuu ai le laumua e sili ona lelei?

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • Meafaigaluega ma Mea mo Tapunia
  • Ituaiga o Laminare Suiga
  • O le a le itu e filifili ai?
    • Taui i luga
    • Tagi
  • Lautele poloaiga

Laminate e masani ona faʻaaogaina mo le fola. O faʻamaumauga o faʻamaumauga o loʻo faia i luga o le faavae o le togalaʻau aleʻole, e aofia ai se tamaʻi vaega lea e aumaia ai le lamella i lona tulaga ese. O tulaga lelei o le laumua e tatau ona faʻaalia i le mea moni o le faʻata e faigofie ona faigofie, ma le tulaga lelei lava ia i le maualuga. O le filifilia o le faʻatonuga, faʻafefea ona tuʻu le laʻau, e mafai ona e fetufaaʻi le manatu vaʻaia o le potu. E faʻalagolago lava i le itu a le lamellae, pe o le potu o le a foliga mai e vaʻavaʻaia pe lautele, malamalama poʻo le pogisa.

O fea le itu e tuu ai le laumua e sili ona lelei?

O le aoga lelei o le laminate o le faʻafeiloaʻiga matagofie ma faigofie ona taotoga.

Meafaigaluega ma Mea mo Tapunia

O mea e maua ma mea faigaluega e faʻaaoga e faʻapipiʻi ai se laminae Coating:
  • Laminate lava ia i le aofaʻi aofaʻi (faʻalagolago i le faʻasologa metotia);
  • Eletise eletise mo tipi laupapa;
  • Rofautte, fau le tulaga, uʻamea laina ma le penitala faigofie;
  • Laupapa laupapa mo le faapipiiina o le vevela vevela i le tino o le fola;
  • Corolc;
  • Hammer, paʻu kuzhanka, faigofie laupapa laupapa;
  • Faapipiiina;
  • Faapitoa vaega, ua tuu i luga o le faavae faavae.

Fuafua i le faʻatulagaina metotia, o se faʻailoga faʻapitoa mo se laupapa laupapa e ono manaʻomia foi.

Toe foi i le vaega

Ituaiga o Laminare Suiga

Faʻatusatusaina uiga o loʻo aʻafia ai le laumua.

Ina ia faʻalautele le taimi o le taʻutaʻua o le tautua, e manaʻomia le faʻaaogaina o faʻapitoa ua suia. Ose mea manifinifi ni mea lelei, malu ma teuteu mama e taui mo le avega i luga o le Laminate, e Faʻata ona e mautinoa e le gata na faʻaaogaina le fola.

O le faatinoga o so o loʻo afaina e faalagolago lea ia poʻo ai le faʻavae faʻavae o loʻo tuʻuina, o a tulaga faʻagaioiga e fuafuaina. I totonu o mea masani masani e tatau ona matauina:

  • oona;
  • pocychylene;
  • Faapitoa.

Na suia uma lava mea e gaosia i le ituaiga o livi poʻo papatusi, ta i luga o le fola faigofie e mafai ai. Ae o loʻo i ai se faʻapitoa ituaiga o inisiua. O le laumua e mafai ona gaosia ma le mea na faʻapipiʻiina, ua uma ona faʻapipiʻi i le vaega sese o laupapa taʻitasi, afai e manaʻomia le tuʻuina atu o se vaega o le palasitika, pe a maeʻa le faʻatonutonuina . O ia mea e sili atu taugata nai lo le malologa, ae o lona lelei e sili, o le olaga tautua e taua tele. E le gata i lea, e maua ai le pisapisale tele atu i le tulaga o le laʻau, e taua tele.

Toe foi i le vaega

O le a le itu e filifili ai?

O fea le itu e tuu ai le laumua e sili ona lelei?

Filifiliga mo le laminate Lamination Panels.

E manaʻomia le tuʻu o le laminare i se auala e le malamalama ai le malamalama mai le faʻamalama ma le malamalama tele i le va o le vaega o le toʻatasi. Mo lenei, o metotia eseese o loʻo faʻaaogaina, ae o le autu o loʻo masani i le faʻataʻamilosaga, pe a tuu le lamellas i le tutusa o le puipui sili. Peitaʻi, o le filifiliga o vaega o le a tuʻuina i le itu, o le lapoa o le potu e aʻafia. E mafai foi ona e vaʻavaʻaia potu vaʻaia vaʻaia faʻalauteleina pe faʻaititia lautele. Mo se taulaga fale, pe a fai o potu e masani ona le aulelei, o le avanoa lalagaina i ufimata e taua tele mea leaga.

Toe foi i le vaega

Taui i luga

O fea le itu e tuu ai le laumua e sili ona lelei?

Lalagaina laminate ua uma. Laasaga 1-4.

O le a la le itu e tuu ai le laumua e sili ona lelei? O le sili ona lauiloa o le auala tuʻutuʻuga o le galugalu, pe a fai o tulaga o loʻo faʻatasia e le tasi ma le isi. E mafai ona e faia lenei mai se tulimanu umi pe mai le faitotoʻa - e faʻalagolago uma i le ituaiga o ia lava. O le faʻapipiʻiina o le faʻaaogaina o ia lava e matua faigofie lava, o mea o loʻo tuʻuina atu e oʻo lava i laina e oʻo lava i laina mamao, a o le itu umi e vaʻai i le puipui i le tutusa. O le fua faatatau o le Laminate e le tele tele, 10% ua lava i luga o le clitch. O le aofaʻi o le taʻotoga ua fuafuaina na o le: E manaʻomia le fuafua o le fola o le fola, pe a uma le faʻaopopoina o le 10% i luga o le kilipa.

O le filifilia, o fea le itu e tuu ai le laʻau, ua ouʻa atu i le foliga ma le tele o le potu. Mai le manatu o manatu o arethetics, o le tau mafanafana e tatau ona ogatasi i le umi o le potu i se auala e le pa'ū uma ai le la o le la. O le tauemu o le a foliga mai o le a matua, e manaia tele. Mo se tamaʻi potu laʻititi, o lenei filifiliga e le taliaina, pei ona saʻo le ala vaʻaia o le avanoa ua uma ona i ai. E faʻaaogaina na o le tuʻufua o le laga.

Toe foi i le vaega

Tagi

O fea le itu e tuu ai le laumua e sili ona lelei?

Lalagaina laminate ua uma. Laasaga 5-8.

E faatatau pe a manaʻomia le faʻateleina o le vaega o le potu. E matua masani ona maua i taulaga fatuina o lona potu e le mafai ona mitamita i nofoaga tetele. O lenei filifiliga e mafai ai ona e faamamafa le fola e ufiufi, e masani ona faʻaaoga laupapa e le tasi, ma lua lanu e faia ai se faʻapitoa mamanu. Peitai o lenei filifiliga e taugata, talu mai le taumafaina o mea e maualuga.

Tulaga manaʻomia mai le tulimanu, e tatau ona uia laina i le 45 tikeri e faʻatatau i puipui. E taua le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi muamua, o le pau lea o le tasi mo lou laina. Ae o le saʻo tonu lea o le faʻatulagaina ma fuafua lava i le o le a oʻo mai i le taimi o totoe o le vaega o totoe o le faaputuga. A o le i amataina galuega, e tatau ona e fuafua lelei le tele o mea, i le tulaga lea e tatau ona e faʻaopopo le itiiti ifo o le 15% i le kilipa. Lea foi, o mea fuafua na sili atu saʻo, e manaʻomia ona amanaia le vaʻaiga a le Komiti Faʻatino lava, le lautele, umi. Afai e leai se talitonuina i totonu o le tutoatasi, ona sili lea ole faamalamalamaina mai polofesa.

A fesiligia i le itu e tuu ai le laumua, e manaʻomia le faʻalogo i le ituaiga o oloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le laupapa faʻatatauina e le faʻatuina, ae o le masani masani tulaga o le a faʻaalia foliga matagofie. E sili le filifilia o se mea e faʻapitoa fuafuaina mo ia simanatu, o lona uiga, o ana loka o le a fesoʻotaʻi i le tulimanu o 90 tikeri. E maualuga lona tau, peitaʻi o otaota e matua itiiti lava laiti. O teuga meaai e ausiaina i le faʻaaogaina o se Komiti Faʻafoe. O le faʻataʻitaʻiga foliga o ia lava e mafai ona faʻatinoina e ala i auala eseese: o se Kerisimasi laʻau e aoga tele, ma se Igilisi gleameming o loʻo maua ai le fola i luga.

Toe foi i le vaega

Lautele poloaiga

O le lalagaina o le Laminan Coating o loʻo faia i lenei auala:

O fea le itu e tuu ai le laumua e sili ona lelei?

Ituaiga o le lamentated loka loka.

  • Ia mautinoa le avanoa o le vevela i le va o le fola ufiufi ma le puipui, e manaʻomia lava ia vave ona faʻatagaina ni avanoa faʻapitoa. O sea avanoa o le a oʻo lava 1.5 cm, e lava ona lelei e puipuia le laʻau. Faapililiuina o unauga e manaʻomia atoa i le potu tele o le potu;
  • O le vaega muamua na tuʻuina i le tulimanu pito i lalo o le potu, ina ua maeʻa le lona lua, lona tolu, lona tolu, seia oʻo i le faʻaiuga o le laina. Afai e te manaʻo e tipi le vaega mulimuli i le laina, o loʻo e manaʻomia muamua le fuaina o fasi mea tatau, i le pito i tua o le laupepa e maka ai le faʻailoga. Ina ua maeʻa ona avea oe ma ua uma ona e tipiina le vaega e manaʻomia. Amata le isi laina ona manaʻomia mai le vaega o totoe. O le a faʻatagaina oe e faia le matagofie matagofie o fatu;
  • O le laina lona lua o loʻo tuʻuina atu i le auala e tasi o le muamua. A faʻasaʻoina, e manaʻomia le mautinoa le faiga ma faʻalelagia o panels uma. I le taimi o le taoto, e tatau ona aofai faitio le samani e pei o le faʻatulagaina o le lona lua sitepu mo lona tulaga tumau ma le muamua;
  • Pe a taʻo le laina mulimuli, e mafai ona le liliu ese mai le lautele e itiiti nai lo lapoʻa o le potu. Ia amanaia le avanoa vevela, e manaʻomia i le itu i tua o vaega taʻitasi e faia ai le faʻailoga, pe a uma ona tipiina vaega manaʻomia;
  • Ina ua maeʻa le faʻapipiʻiina o le inisiua atoa, e manaʻomia e aveese le ala i tina, faʻapipiʻi le upu.

Laminae o se ata manaia e ufiufi ai e faaaʻoaʻo ai le laufanua o se masani masani. Ae e foliga manaia le fola, e tatau ona nao le mulimulitaʻi i tulafono faʻavaveina, ae filifili foi le faʻatonuga a le Lamellate. E faʻatatau i le ata poʻo le faʻailoga o le tagata taʻitoʻatasi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻi faʻatonuga mo le faitotoʻa mai le Drywall

Faitau atili