Fugalaau fugalaau i totonu

Anonim

Fugalaau fugalaau i totonu

O fugalaʻau o fugalaʻau vaʻai i totonu o le fale e le sili atu le leaga nai lo le ola. Tusa lava poʻo le a le atunuʻu, e manaʻo tagata uma e siʻosiʻomia o ia lava i se mea matagofie ma le masani ai. Ia tele le talitonu o fugalaʻau o fugalaʻau ua leva ona o mai o ni masani masani, ae e le moni. O e fiafia i le lalelei, o le a ia fausia mai i ni mea. I fugalaʻau faitino ma fuamoa, faʻafitauli manino o le a le tulaʻi mai.

E le la laki le tagata e ana le au o le fale tumaoti. O loʻo iai le avanoa e mafai ai ona e tuʻuina atu ia te oe e le gata i fafo o le fale ma fugalaʻau, ae faʻapea foi i fafo atu o le fale. Atoatoa e siomia e matagofie fugalaau moega ma laau, e le moni.

Le lelei o lanu o lanu ma laau:

  • Leiloa foliga mo le tele o tausaga;
  • Aua nei manaʻomia le ituaiga fanua;
  • Fugalaʻau fugalaʻau sefe ai le taimi ma tupe;
  • Fausia le matagofie ma le mafanafana i le fale mautotogi;
  • Aua neʻi mafua ai le mataʻutia.

I le seneturi o faaonapole faaonapo nei, fugalaau faigata e faigata ona iloa ese mai laau toto. O fugalaʻau o le a faʻafiafiaina ai oe ma lo latou lanu pupula tele. Soʻo se tau o le a faʻafiafiaina oe pe a faʻatali mai i le fale ia te oe se fiafia fiafia poʻo mea matagofie.

O fugalaʻau fugalaʻau i totonu o le fale e mafai ona i ai i le ituaiga o kolisi, tuʻufaʻatasiga ma o bouquets. O ia ituaiga, pei o se tulafono, o le teparis e, ae o le a tatou taulimaina i latou lava.

Fuafuaga e faia o ni mea poto i totonu o totonu

Sitaili o le faʻaputuputu o faʻavae o lanu matagofie:

  • Teles;
  • Fugalaʻau fugalaʻau i se mea faigata;
  • Sysperamier styra;
  • vasega;
  • Byzantine.

O sitaili e lelei ma matagofie i lou lava ala.

Faʻavaʻa o le sitaili faʻapitoa ma fugalaʻau o fugalaʻau

O lenei sitaili ave le amataga mai le 18th seneturi. O tuʻufaʻatasiga e tatau ona tele ma e aunoa ma le tele ma gaogao nofoaga. Faʻatusatusa e le manaʻomia mo se sitaili tele. E le gata i fugalaʻau, ae o meaʻai foʻi o le a fesoasoani e fai ai se teuga. O le tupe e manaʻomia ai le tele o le avanoa, o le a le manatu muamua, pe aoga i le fale.

Tusitusiga i luga o le autu: faaumaina faamalama i fafo atu. Faʻamaeʻa le faʻamalama

Fugalaau fugalaau i totonu

O fugalaau o fugalaau i se vase

O le lalelei o le boutquet i le mea lelei e sili ona faigofie, ma sili ona taua, o le a foliga gaogao. Filifili se tau le talafeagai mo lau totonu ma tuu fugalaau i totonu. E le manaʻomia ni togafiti faʻapitoa. O le mea lea e tuu ai le tele ma fugalaau. O lenei mafai ona faia e faʻaaoga ai le eseese o le tuʻaiga o le fua o le vas i fugalaʻau.

Fugalaau fugalaau i totonu

Barkermeyer style mo le tuʻufaʻatasia ma fugalaʻau o fugalaʻau

O le maualuga o le sitaili o se faiga o tuʻufaʻatasia ma se mafolafola poʻo le dome-foliga foliga. Ina ia fausia se Barkermer sitaili, faʻaaoga se ata faataamilo ma lanu o foliga eseese, vali ma mea maualuluga. Tuu i totonu o se lio ma teuteu lanumeamata po o ofu. Lelei tele o se bouquet e tuu i totonu o le potu 'ai i le laulau' ai.

Fugalaau fugalaau i totonu

O le masani ai o le poto masani o lanu fatuga

Taʻalo se masani masani i totonu o le potu mai lanu e tatau ona e faʻaogaina le Mauga. E mafai ona e faia se uaea poo le papupuni. Ma le latou fesoasoani, e mafai ona e faia soo se foliga ma le lapoa.

Fugalaau fugalaau i totonu

Byzantine sitaili mo tuʻufaʻatasiga o lanu faʻapitoa

O lenei sitaili o loʻo tuʻuina mai ia i matou i le ituaiga o se vaega o se tuʻufaʻatasiga. Mo se sitaili ia, o le a tele mea e tele. O le ituaiga o le cone o le a fesoasoani e tuʻuina atu le tutusa o le uaea poʻo se papupuni o feololo. Ae ia manatua o lena taʻu povi e le o vaʻai atu iai i totonu. O mea moni, e tatau ona tuʻuina atu le fiafia i le faʻamanatuga poʻo le tausaga fou o le fale. Ina ia nana le pito i lalo o le sponge, faʻaaoga lala laau poʻo lau, nini, berries, beres ma matafaga.

Fugalaau fugalaau i totonu

Fugalaau i le alatele

Hall - o se nofoaga matagofie mo le tuʻufaʻatasia mai fugalaʻau. E itiiti le malamalama iinei, ina ia le susunuina au fugalaau. O le alatele e masani ona manaʻomia le faʻamafanafanaga, aua e masani lava o palapala nai lo isi potu. O le a sili pe a fai e mafai ona e nonofo tele le vase tele ma fugalaʻau o fugalaʻau i le tulimanu o le potu. E sili le tuʻuina atu o ni tuʻufaʻatasiga i luga o se laulau, ma fau ai se vaega o le faʻata o le a fesoasoani i fugalaʻau faʻapipiʻi i lona faavaa. Dorss decorate wreath ma puipui puipui.

Tusitusiga i luga o le autu: Homemade Force Bobbing masini (laufy)

Fugalaau fugalaau i totonu

O fugalaʻau o fugalaʻau i le umukuka mamanu

Tuʻufaʻatasiga mai fugalaʻau i totonu o le umukuka e faʻaopoopoina e cinnamona suauʻu poʻo isi mea manogi. Tuu i latou i totonu o le ato po o kashpo, o le umukuka o le a vave ona avea ma fale ma aiga. Fualaau aina ma fualaʻau 'aina e mafai foʻi ona tuʻu faʻatasi ma fugalaʻau. Aua le fefe e faataitai. Ryumki, suka suka ma foi lio o le a avea ma uluai mataupu o loʻo i totonu ma suia le vase.

Fugalaau fugalaau i totonu

O fugalaʻau o fugalaʻau i totonu o le potu malolo

Lelei pe afai o loʻo e i totonu o le potu malolo o le ai ai le magalafu poʻo le itiiti ifo ma le maʻei sese. Soʻo se fugalaʻau o le a vaʻavaʻaia i ai, tusa lava pe faʻafefea ona e tuu. Faʻatumu le totonu o le potu laʻititi o le potu malolo, sikuea, moligaʻo ma mea masani.

Fugalaau fugalaau i totonu

Fugalaʻau fugalaʻau i totonu o le potu potu

O le potumoe o se nofoaga e le fautuaina ai fugalaau o fugalaau. E sili le aoga ia i latou ma fiafiaga o le a sauaina i le po ma a latou manogi, ma le malu o lou moe. O se teuga o le lavender o le a avea ma le atoatoa.

Fugalaau fugalaau i totonu

O fugalaʻau fugalaʻau o le a teuteuina lou fale ma tuʻu ia te ia se poto. E le mafai lava ona faʻaleagaina le matagofie, o lea aua le fefe e taumafai e fai ni aitalafu ma tuʻufaʻatasiga, faʻamolemole faaupuga aʻu ma ou aiga.

Faitau atili