Faapipiiina o le taofia o le taofiofi o le pipii i le faavaa ma ou lava lima

Anonim

O loʻo faʻamalolo le taualuga, e le gata i le digwall, pei ona masani ona latou mafaufau. Aulelei ma o le aresthetic feebies fetolofi, gaosia i luga o le faavae o le almininum panels. E faigofie ona feoaʻi i o latou lava lima, ae le fefefe lava i le susu, la o loo i ai lo latou laʻititi mamafa. O le aso e mafai ai ona e filifilia soo se ituaiga o ai, o le a aumaia ai le avanoa e talafeagai foliga. E i ai filifiliga manaia ma le faʻata poʻo se uʻamea luga e faʻataʻitaʻi ai mea eseese, e aofia ai se laʻau. E mafai ona faʻaaoga mo ni tamaʻi vaapiapi, faletaele, umukuka. Fetaui lelei fetaui lelei. E sili le faʻapipiʻi o le nonoa i lalo o fuʻa o lanu eseese, tuʻufaʻatasia i latou ma uʻamea vaega.

Faapipiiina o le taofia o le taofiofi o le pipii i le faavaa ma ou lava lima

Faaputuga o le faʻapipiʻiina o le wavelelengngeng lima.

Faʻapefea ona filifili le faʻailoga saʻo?

O le asō, o le autu o le tipiina o loʻo faʻaaogaina eseese, e manaʻomia le taulaʻi i luga o ia numera:

  1. Umi nofoaafi. O loʻo avanoa le panels ma le umi o le 3-4 m, mo le faʻapipiʻiina e manaʻomia e faʻaaoga ai ni soʻotaga faʻapitoa elemene.
  2. O le lautele o auala taʻitasi e mafai ona amata mai le 9 cm i le 20 cm, ae e sili ona lelei le ave o le sili ona lelei o le 10 cm (e foliga sili).
  3. O le mafiafia o le ogaumu e fuafua i le mafiafia. O le filifiliga sili ona lelei o le 0.5 mm panels, e le fautuaina.

Faapipiiina o le taofia o le taofiofi o le pipii i le faavaa ma ou lava lima

O le masini o le taofia o le le mautonu.

O le laualuga o le nofoaafi atonu e pei ona taua i lalo:

  1. Tapunia faʻapipiʻi tutusa i le laualuga o le masani ai o le lapotopoto laupapa.
  2. Tatala fetuu i luga o le nofoaga o le soʻoga o loʻo i ai i le taimi nei, ae e fautuaina le tuʻu naʻo latou i vasega na e taua tele o le maualuga.
  3. O le pito i luga o vaega o loʻo faʻailoaina e le aulelei tele, e masani ona faia ni nai lo luga o le faʻata i faʻata, ma le uamea luga. Ina ua maeʻa le mutia o le faʻauiga e maua ai se lalelei ma faʻalelei foliga. E masani lava o faʻailoga o loʻo faʻaogaina mo le sikalati o le paolo, latou te tuʻuina atu le potu o se ituaiga sitaili, lototele ma matagofie foliga.
  4. O fetuʻu e mafai ona lamolemole pe faigata, i ai se laʻasaga i le faʻaaloalogia o laʻau masani.

Mataupu i luga o le autu: o a mai le kesi o le kesi

Meafaigaluega ma Mea mo le Mautu Taualuga

Faapipiiina o le taofia o le taofiofi o le pipii i le faavaa ma ou lava lima

Meafaigaluega ma Mea mo le Mautu Taualuga: Burgaria, Norforator ma Dividwerve, fau fale, Sound Sounds.

Faʻapipiʻi le taʻele o le nonoa, e manaʻomia le saunia o mea ma mea faigaluega:

  • fetuu mo le taualuga o ituaiga filifilia;
  • taialaina faamatalaga ma le faaleaogaina;
  • O loʻo i luga mo faʻapipiʻi laupapa;
  • o le faʻapitoa o le fetu e faʻafefeteina ma solo palasitika;
  • fale malo;
  • Ufiufi ulu pule, pipili;
  • penina faigofie;
  • E leai ni tagata e le au po o le sikulukalaiva;
  • Seleulu mo uamea e tipiina le talaaga ma le ala o le alavai;
  • Bulgarian, lio mo le uamea.

Faapipiiina o le taofia o le taofiofi o le pipii i le faavaa ma ou lava lima

Faapipiiina ata o se tele-tulaga Rush cush caush.

O le faʻapipiʻiina o cush cilling e amata i le makaina. E faʻaaogaina lea nofoaga fausaga, se peni faigofie, o se laina umi uʻamea umi. O le faʻailoga muamua o loʻo faʻaaoga i le P-locpictic talaaga faataamilo i le lautele o le potu, pe a maeʻa le faʻailoga mo le faʻamaloloina o le faʻamaloloina. . I le taimi lava e tasi, o le laufanua pito i luga o loʻo fuaina. O puipui ua faʻailogaina, lea e faʻaalia ai le maualuga o le lumanaʻi o le taʻapeʻape. E taua le saunia mo le lamolemole e lamolemole ma manaia.

Afai o le lua-tasi le faʻauiga o loʻo faʻapipiʻiina, o lona uiga o le faʻailoga o le faʻailoga. I luga o le totonugalemu ma se penitala, o lona muamua matagaluega ua tuu, ina ua uma ona tuu le Mand mo le lona lua tulaga. O lenei tulaga, e manaʻomia le agaʻi atu i le faʻamaoni, faʻaaoga le muamua o le ata poʻo le ata o le laualuga. O lea polokalame o le a faʻatagaina ai oe ina ia mafai ona e faia saʻo ni mea taua.

Faapipiiina o mea a Carteer

Faapipiiina o le taofia o le taofiofi o le pipii i le faavaa ma ou lava lima

Taua taua o mea elemene.

O le faʻapipiʻiina o le Rush Civings o le faʻapitoa taiala vaega o loʻo muamua faʻaaogaina i luga. Muamua, o le desiglilies o le p-foliga o loʻo faʻapipiʻi, mai le pito, e manaʻomia le solomuli 5 cm, inisi ni pu o le a faʻapipiʻi i le pito o fusi. O le sitepu e tusa ma le 50 cm mo le muamua pu, pe a uma ona totoina le isi mea. O ona pu na faia mai fafo ina ia le aliali mai Burrs, ma foliga foliga na sili ona manaia.

Ina ua maeʻa le faapipiiina o lenei talaaga ua maeʻa, e tatau ona e faʻatagaina le faʻailoga i luga o le faʻamaloloina. E mafai ona e faʻaaogaina ni filifiliga mai i le taimi nei, o le taulaʻi atu lena mea uaea ma faʻaiʻu ai ma ia papatusi. E sili le faʻaaogaina o le faʻasaʻoina, latou te faʻatagaina oe e sui le maualuga pe a tatau ai. O manatu i luga o pito e tatau ona i se mamao o le 30-40 cm mai le atoa puipui uma, ae mo le feololo e tatau ai e matauina le sitepu i le 1.2-1.5 m.

Mau i luga o le autu: o loʻo faia e oe lava: ni mea e fai ma meaafale mai le maea, rope poʻo le jute i totonu (45 ata)

Ina ua mavae lena, e mafai ona uma ona fai le faapipiiina o manoa, i.e, le Taiala Tufu na i ai loka-grooto. O loʻo ia i latou o le a faʻapipiʻi ai le faʻatamaʻi o le taulaʻiga. Mo le faʻasaʻoina, o avanoa e tatau ona matauina le itiiti ifo ma le 1 cm. E le gata i lea o le a faigofie ona faʻamalosia ai nofoa, ae puipuia foi mai le vevela, ae puipuia foi mai le vevela o le vevela. A faʻatino le nifo o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o itu o le faʻamalologa e fai i le 1.2 m mo le itu o le a tuʻuina. I le auala o le transverse, o le sitepu i le va o manatu o le 0.3 m. O le maualuga o le faʻamalologa atonu e ono eseʻese, e faʻalagolago i tulaga taʻitasi. Ua uma ona faʻapipiʻi ni taʻiala i le faʻamaloloina o latou mo le p-foliga panels. O loʻo iai ni faʻailoga faʻapitoa e faʻatagaina ai le mafai ona faʻaoʻo.

Lapotopoto poula

Faapipiiina o le taofia o le taofiofi o le pipii i le faavaa ma ou lava lima

O le faʻapipiʻi o le polokalame o le faʻamaloloina o le faʻamalologa i luga o le faʻauiga o le faʻauiga.

O le faʻapotopotoga o le faʻanatinati o le vevesi e le faʻaolaina faigata. Muamua e tatau ona e tuu ai Markup i luga o le potu, tipi i latou ma le umi manaomia. E masani ona faia e tusa ma le 3-5 le puʻupuʻu nai lo le mea e manaʻomia nai lo mea e faʻaofi i totonu o taiala. E faigofie, e talafeagai le amata mai le pa o le mamao. O faʻailoga o loʻo faʻapipiʻiina i le tasi pito i le tagata stollents sō. A iai se kiliki, o le vaega na faʻamautu lelei i paʻu faʻapitoa. E faʻapena foi, o isi nofoa uma o loʻo tagofia, fausiaina o se ofu manaia ma teuteu.

E taua ae o loʻo ulu atu faʻamalosi alavai, na taia ma le malosi le loka a le loka ma loka loka. A faʻapea o loʻo faʻaaoga ni fetu faʻapitoa e faʻapipiʻi ai soʻoga, ona tuʻu ese ai lea o latou. Muamua, o le alalalau lautele o loʻo setiina, pe a maeʻa le vaapiapi ua teuteuina lelei i le va oi latou e tapunia le faʻatasiga. E masani ona faʻaaoga lenei metotia mo se laʻau matagofie ma le faʻauiga. O papala autu o loʻo faia o le paʻepaʻe poʻo le isi lanu, ma le alavai, e faʻataʻitaʻiina ai le faʻata i le faʻata i le va oi latou. O le faʻapipiʻiina o le faatopetosi o mish e faʻaiʻu i le mea moni o le ala mulimuli e mafai ona manuia, o le taʻiala lona lua e faʻapipiʻi, o soʻotaga uma e teuteuina i se faʻapitoa faʻapitoa.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona i ai le maile o se maile nibble ma loimata puipui

Fautuaga Aoga

A faia le faʻapipiʻiina o le tapuvae o le tapuvae, aua e taua le faʻaaogaina o le faʻatonuga o fasi pepa. E aoga le mafaufau i le faapuupuuga o le potu lava.

Aua foi, e fautuaina le faʻatulagaina o se diagonal taotoga, ae mo potu lapopoa e mafai ona e faʻaaogaina se faʻatasiga tuʻufaʻatasia ma le masani ai.

Faapipiiina o le taofia o le taofiofi o le pipii i le faavaa ma ou lava lima

Faapipiiina ata o le moli i le patipati o le camo.

E mafai ona e faʻatauina paʻepaʻe ma mumu poʻo le turquoise, faʻaaoga i totonu o le vaega o le totonu.

Afai e tele tele le potu, ona e tatau ai lea ona e faʻaaogaina ni filosofia faapitoa, latou te mauaina eseese. I nei tulaga, le a fiafia le muimui ma toeitiiti talafeagai ai tele mo le taualuga. Mo cush cirings, o moli moli e mafai ona apalai. E tatau lava ona faʻatinoina le faʻailoga o le pito i lalo, luga o le laupapa i latou e faia tipi mo le faʻapipiʻiina o lamepa.

E masani lava, o le faʻapipiʻi e faia e paʻepaʻe, ae o isi filifiliga e mafai foi ona apalai. I le tulaga o Cmush ofu, e mafai ona e faia faʻatasi lua ma le tolu lanu, lea, lea o le a le auala e sui ai le tasi i le isi. E tatau ona amanaia i le sitaili lautele o le potu ina ia fetaui lelei ma le taualuga, ma e le o se tofi eleelea.

Faʻapipiʻiina o le galu-ituaiga faʻaitiitia le faʻapopoleina e le gata o faigofie, ae faʻatuatuaina foi. O sea koʻing o loo maua aʻe le malamalama, e mafai ona faʻapipiʻi i le laupapa faʻateʻia o loʻo i luga aʻe o le laupapa, e le o faia ni avega mamafa. O foliga o le leoleoga e le masani ai ma aulelei, e lelei atoatoa mo se aso nei ma le lototoa i fafo.

Faitau atili